Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 5 ευρώ ενεργοποιείς την προσφορά για τα 1500 !!!! Όχι όμως με τον ήδη υπάρχοντα χρόνο ομιλίας στην κάρτα.

Σωστό αυτό που λες , αλλά ο rodriguez μίλησε για το πρόγραμμα με τα 600 λεπτά που σου αφαιρεί €5 από την κάρτα σου και σου δίνει 600 λεπτά

@rodriguez : Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις μεταφορά από καρτοσυμβόλαιο σε άλλο καρτοκινητό Cosmote ( με κλήση στο 1313 ή μέσω MyAccount).

Αν είναι να ενεργοποιήσεις call them all 600 και sms them all 600 , τότε αντί να δίνεις 5+5 = 10 ευρώ , ενεργοποιείς το Call them all plus , που με 7 ευρώ σου δίνει ακριβώς τις ίδιες παροχές με τα δύο πακέτα μαζί!

lalista.gr

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@rodriguez: απο οτι βλεπω ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση (και μαγκιά σου), απλως να ξερεις οτι στα συμβολαια που σου λενε να κανεις, εκτος του ΦΠΑ, πληρωνεις και δευτερο φορο (τελη συνδρομητη), ενω στο καρτοκινητο πληρωνεις μονο ΦΠΑ. Αυτο ισχυει και στις 3 εταιριες.

Οι περισσοτεροι που εχουν what's up ειναι λογω του οτι οι περισσοτεροι φιλοι τους εχουν, παρολο που δε δινει αυτα που δινει η vodafone. Εαν σκεφτουν λιγο εξυπνα τα αφεντικα της cosmote, θα δωσουν το 2011 το αντιστοιχο πακετο..

Μάλιστα, ευχαριστώ. Ρε παιδιά πού μπορώ να δω πόσοι συνδρομητές υπάρχουν για κάθε καρτοκινητό;;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

@rodriguez: απο οτι βλεπω ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση (και μαγκιά σου), απλως να ξερεις οτι στα συμβολαια που σου λενε να κανεις, εκτος του ΦΠΑ, πληρωνεις και δευτερο φορο (τελη συνδρομητη), ενω στο καρτοκινητο πληρωνεις μονο ΦΠΑ. Αυτο ισχυει και στις 3 εταιριες.

Οι περισσοτεροι που εχουν what's up ειναι λογω του οτι οι περισσοτεροι φιλοι τους εχουν, παρολο που δε δινει αυτα που δινει η vodafone. Εαν σκεφτουν λιγο εξυπνα τα αφεντικα της cosmote, θα δωσουν το 2011 το αντιστοιχο πακετο..

απλως να ξερεις οτι στα συμβολαια που σου λενε να κανεις, εκτος του ΦΠΑ, πληρωνεις και δευτερο φορο (τελη συνδρομητη), Όπως ακριβώς και στο καρτοκινητο. Αυτο ισχυει και στις 3 εταιριες.

Eδω και μερικες μερες εχψ παρατηρησει οτι αργουν ωρες να μου ερθουν τα μηνυματα,μερικα μεχρι και την επομενη μερα,με παιρνουν τηλεφωνο και δεν εμφανιζοντια οι αναπαντητες στο κινητο και γενικα πολλα προβληματα...Σημα εχει,οχι εννοειται καμπανα, αλλα εχει οπως ειχε και πριν εμφανιστει το προβλημα...Συμβαιει και σε κανεναν αλλο??
:w00t:

Eδω και μερικες μερες εχψ παρατηρησει οτι αργουν ωρες να μου ερθουν τα μηνυματα,μερικα μεχρι και την επομενη μερα,με παιρνουν τηλεφωνο και δεν εμφανιζοντια οι αναπαντητες στο κινητο και γενικα πολλα προβληματα...Σημα εχει,οχι εννοειται καμπανα, αλλα εχει οπως ειχε και πριν εμφανιστει το προβλημα...Συμβαιει και σε κανεναν αλλο??

πολυ συχνα και σε πολλους συνδρομητες της κοσμοτε. οφειλεται στην κακη ποιοτητα του σηματος και γενικοτερα του δικτυου

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολυ συχνα και σε πολλους συνδρομητες της κοσμοτε. οφειλεται στην κακη ποιοτητα του σηματος και γενικοτερα του δικτυου

Nαι αλλα αυτο δεν συνεβαινε σχεδον ποτε...τις τελευταιες μερες εχει αρχισει....

Nαι αλλα αυτο δεν συνεβαινε σχεδον ποτε...τις τελευταιες μερες εχει αρχισει....

σε μενα εχει τυχει πολλες φορες κατα το παρελθον. οπως και σε αλλους συνδρομητες που το εχουν αναφερει στο φορουμ

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε μενα εχει τυχει πολλες φορες κατα το παρελθον. οπως και σε αλλους συνδρομητες που το εχουν αναφερει στο φορουμ

Aρα δεν υπαρχει λυση ε?

Aρα δεν υπαρχει λυση ε?

δεν μπορείς να κανείς κάτι. Δεν είναι στο χέρι σου. Είναι θέμα κοσμοτέ αποκλειστικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι συμβαίνει σε όλους αυτό, είναι θέμα δικτύου όπως σου είπαν και πιο πάνω και δεν γίνεται τίποτα. δεν ξέρω αν είναι λίγο καλύτερα με 3g κινητό και αν τότε τα μηνύματα παραδίδονται ευκολότερα.;)

γεια χαρα,υπαρχει τροπος να ενημερωνομαι για τα δωρεαν sms(30 sms για 7 μερες) προς ολους που εχω απο το relοad;

με YΠ στο1313 μου λεει η υπηρεσια δεν βρεθηκε με Y στο 1313 μου λεει μονο για whats uρ,οχι για τα 30 sms προς ολους απο το relοad.

με YΠ στο1313 μου λεει η υπηρεσια δεν βρεθηκε με Y στο 1313 μου λεει μονο για whats uρ,οχι για τα 30 sms προς ολους απο το relοad.

Μην στέλνεις μόνο ΥΠ! Πρέπει να στείλεις "sms ΥΠ" στο 1313! Σε εμένα τουλάχιστον έτσι το λέει το υπόλοιπο από τα μηνύματα του reload it..

Aαα!οκ.χαχα,αμαν πια τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν ενα αυτοματο τηλ.να τα λεει ολα!Oι αλλοι ετσι ειναι.

Aαα!οκ.χαχα,αμαν πια τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν ενα αυτοματο τηλ.να τα λεει ολα!Oι αλλοι ετσι ειναι.

όντως δεν έχεις και άδικο. Στην βοντα με το 1252 με την επιλογή 4 ενημερώνεσάι ακουστικα για το υπόλοιπο των δωρεάν Sms, λεπτών ομιλίας και μβ ίντερνετ το ίδιο και στην γουίντ με μια κλήση στο 1245. Στην κοσμοτε τίποτα ακόμα......

Τα whats up παίδες πού το δηλώνουμε?Στο Γερμανό γίνεται?

Εdit:Γίνεται :)

Edited by PaSxaLiS_OmniaII
http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

όντως δεν έχεις και άδικο. Στην βοντα με το 1252 με την επιλογή 4 ενημερώνεσάι ακουστικα για το υπόλοιπο των δωρεάν Sms, λεπτών ομιλίας και μβ ίντερνετ το ίδιο και στην γουίντ με μια κλήση στο 1245. Στην κοσμοτε τίποτα ακόμα......

Μα οταν δεν υπαρχει μιαλουδακι... Και να σου πω και κατι στην τελικη ? Ποσο ακομα θ αντεχουμε γενικοτερα την cosmote? 1 - 2 - 3 αλλα μετα θα πεις... Εγω θελω να κανω την δουλεια μου σωστα και οποτε θελω ΕΓΩ και οχι οποτε μ αφηνετε εσεις.

Μα οταν δεν υπαρχει μιαλουδακι... Και να σου πω και κατι στην τελικη ? Ποσο ακομα θ αντεχουμε γενικοτερα την cosmote? 1 - 2 - 3 αλλα μετα θα πεις... Εγω θελω να κανω την δουλεια μου σωστα και οποτε θελω ΕΓΩ και οχι οποτε μ αφηνετε εσεις.

εγώ ανέκαθεν δεν πήγαινα την κοσμοτε , μια φορά την χρησιμοποίησα για την προσφορά του 2009 ως δεύτερο αριθμό και δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο και να στείλω Sms και από εκεί και μετά μόλις έληξε η προσφορά σταμάτηςα να την χρησιμοποιώ. Με την βοντα που είχα ως βασικό αριθμό ευτυχώς δεν εχω τέτοια προβλήματα. Όταν τυχαίνει να μην εχω σήμα ή κάρτα τότε μου γράφει αποτυχία στα Sms. Όσο για τις κλήσεις πολύ καλά. Βγάζω γραμμή πάντα ενώ με την κοσμοτε πότε δεν μπορούσα να βγάλω γραμμή σχεδόν πότε με την πρώτη φορά. Επίσης δοκίμασα και την γουίντ για τις κλήσεις μόνο και όπου εχω πάει εχω δει πολύ καλό σήμα και 3g . Οπότε θέλω να πάρω τηλέφωνο και τυχαίνει να έχει μειωμένο σήμα έστω και μια γραμμή μπορώ να μιλήσω άψογα.

πήρε κανείς άλλος το sms για τα 300sms/5 euro προς όλα τα δίκτυα ? συμφέρει ?

πήρε κανείς άλλος το sms για τα 300sms/5 euro προς όλα τα δίκτυα ? συμφέρει ?

Ναι, κι εγώ το έλαβα.

Λογικά συμφέρει αν συγκρίνεις τα mini πακέτα που δίνουν οι άλλες εταιρείες κι αν σκεφτείς ότι έχουν καταργηθεί τα bonus SMS με κάθε ανανέωση.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

δεν μου εχει ερθει ακομα τετοιο μηνυμα...χμ..θα προτιμουσα βεβαια εστω και 20 λεπτα ομιλιας προς αλλα δικτυα...

αστειευομαι! λολ