Wamu Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Με 5 ευρώ ενεργοποιείς την προσφορά για τα 1500 !!!! Όχι όμως με τον ήδη υπάρχοντα χρόνο ομιλίας στην κάρτα. Σωστό αυτό που λες , αλλά ο rodriguez μίλησε για το πρόγραμμα με τα 600 λεπτά που σου αφαιρεί €5 από την κάρτα σου και σου δίνει 600 λεπτά @rodriguez : Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις μεταφορά από καρτοσυμβόλαιο σε άλλο καρτοκινητό Cosmote ( με κλήση στο 1313 ή μέσω MyAccount). Αν είναι να ενεργοποιήσεις call them all 600 και sms them all 600 , τότε αντί να δίνεις 5+5 = 10 ευρώ , ενεργοποιείς το Call them all plus , που με 7 ευρώ σου δίνει ακριβώς τις ίδιες παροχές με τα δύο πακέτα μαζί! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 @rodriguez: απο οτι βλεπω ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση (και μαγκιά σου), απλως να ξερεις οτι στα συμβολαια που σου λενε να κανεις, εκτος του ΦΠΑ, πληρωνεις και δευτερο φορο (τελη συνδρομητη), ενω στο καρτοκινητο πληρωνεις μονο ΦΠΑ. Αυτο ισχυει και στις 3 εταιριες. Οι περισσοτεροι που εχουν what's up ειναι λογω του οτι οι περισσοτεροι φιλοι τους εχουν, παρολο που δε δινει αυτα που δινει η vodafone. Εαν σκεφτουν λιγο εξυπνα τα αφεντικα της cosmote, θα δωσουν το 2011 το αντιστοιχο πακετο.. Μάλιστα, ευχαριστώ. Ρε παιδιά πού μπορώ να δω πόσοι συνδρομητές υπάρχουν για κάθε καρτοκινητό;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 @rodriguez: απο οτι βλεπω ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση (και μαγκιά σου), απλως να ξερεις οτι στα συμβολαια που σου λενε να κανεις, εκτος του ΦΠΑ, πληρωνεις και δευτερο φορο (τελη συνδρομητη), ενω στο καρτοκινητο πληρωνεις μονο ΦΠΑ. Αυτο ισχυει και στις 3 εταιριες. Οι περισσοτεροι που εχουν what's up ειναι λογω του οτι οι περισσοτεροι φιλοι τους εχουν, παρολο που δε δινει αυτα που δινει η vodafone. Εαν σκεφτουν λιγο εξυπνα τα αφεντικα της cosmote, θα δωσουν το 2011 το αντιστοιχο πακετο.. απλως να ξερεις οτι στα συμβολαια που σου λενε να κανεις, εκτος του ΦΠΑ, πληρωνεις και δευτερο φορο (τελη συνδρομητη), Όπως ακριβώς και στο καρτοκινητο. Αυτο ισχυει και στις 3 εταιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Eδω και μερικες μερες εχψ παρατηρησει οτι αργουν ωρες να μου ερθουν τα μηνυματα,μερικα μεχρι και την επομενη μερα,με παιρνουν τηλεφωνο και δεν εμφανιζοντια οι αναπαντητες στο κινητο και γενικα πολλα προβληματα...Σημα εχει,οχι εννοειται καμπανα, αλλα εχει οπως ειχε και πριν εμφανιστει το προβλημα...Συμβαιει και σε κανεναν αλλο?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Eδω και μερικες μερες εχψ παρατηρησει οτι αργουν ωρες να μου ερθουν τα μηνυματα,μερικα μεχρι και την επομενη μερα,με παιρνουν τηλεφωνο και δεν εμφανιζοντια οι αναπαντητες στο κινητο και γενικα πολλα προβληματα...Σημα εχει,οχι εννοειται καμπανα, αλλα εχει οπως ειχε και πριν εμφανιστει το προβλημα...Συμβαιει και σε κανεναν αλλο?? πολυ συχνα και σε πολλους συνδρομητες της κοσμοτε. οφειλεται στην κακη ποιοτητα του σηματος και γενικοτερα του δικτυου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 πολυ συχνα και σε πολλους συνδρομητες της κοσμοτε. οφειλεται στην κακη ποιοτητα του σηματος και γενικοτερα του δικτυου Nαι αλλα αυτο δεν συνεβαινε σχεδον ποτε...τις τελευταιες μερες εχει αρχισει.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Nαι αλλα αυτο δεν συνεβαινε σχεδον ποτε...τις τελευταιες μερες εχει αρχισει.... σε μενα εχει τυχει πολλες φορες κατα το παρελθον. οπως και σε αλλους συνδρομητες που το εχουν αναφερει στο φορουμ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 σε μενα εχει τυχει πολλες φορες κατα το παρελθον. οπως και σε αλλους συνδρομητες που το εχουν αναφερει στο φορουμ Aρα δεν υπαρχει λυση ε? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Aρα δεν υπαρχει λυση ε? δεν μπορείς να κανείς κάτι. Δεν είναι στο χέρι σου. Είναι θέμα κοσμοτέ αποκλειστικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Eδω και μερικες μερες εχψ παρατηρησει οτι αργουν ωρες να μου ερθουν τα μηνυματα,μερικα μεχρι και την επομενη μερα,με παιρνουν τηλεφωνο και δεν εμφανιζοντια οι αναπαντητες στο κινητο και γενικα πολλα προβληματα...Σημα εχει,οχι εννοειται καμπανα, αλλα εχει οπως ειχε και πριν εμφανιστει το προβλημα...Συμβαιει και σε κανεναν αλλο?? ναι συμβαίνει σε όλους αυτό, είναι θέμα δικτύου όπως σου είπαν και πιο πάνω και δεν γίνεται τίποτα. δεν ξέρω αν είναι λίγο καλύτερα με 3g κινητό και αν τότε τα μηνύματα παραδίδονται ευκολότερα.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 γεια χαρα,υπαρχει τροπος να ενημερωνομαι για τα δωρεαν sms(30 sms για 7 μερες) προς ολους που εχω απο το relοad; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Στείλε sms ΥΠ στο 1313! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 με YΠ στο1313 μου λεει η υπηρεσια δεν βρεθηκε με Y στο 1313 μου λεει μονο για whats uρ,οχι για τα 30 sms προς ολους απο το relοad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 εδω παντως http://www.whatsup.gr/reloadit/#/gallery/30-SMS-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-7-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82, δεν λεει κατι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 E,το πολυ-πολυ τα μετραω:)ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 με YΠ στο1313 μου λεει η υπηρεσια δεν βρεθηκε με Y στο 1313 μου λεει μονο για whats uρ,οχι για τα 30 sms προς ολους απο το relοad. Μην στέλνεις μόνο ΥΠ! Πρέπει να στείλεις "sms ΥΠ" στο 1313! Σε εμένα τουλάχιστον έτσι το λέει το υπόλοιπο από τα μηνύματα του reload it.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Aαα!οκ.χαχα,αμαν πια τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν ενα αυτοματο τηλ.να τα λεει ολα!Oι αλλοι ετσι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Aαα!οκ.χαχα,αμαν πια τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν ενα αυτοματο τηλ.να τα λεει ολα!Oι αλλοι ετσι ειναι. όντως δεν έχεις και άδικο. Στην βοντα με το 1252 με την επιλογή 4 ενημερώνεσάι ακουστικα για το υπόλοιπο των δωρεάν Sms, λεπτών ομιλίας και μβ ίντερνετ το ίδιο και στην γουίντ με μια κλήση στο 1245. Στην κοσμοτε τίποτα ακόμα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) Τα whats up παίδες πού το δηλώνουμε?Στο Γερμανό γίνεται? Εdit:Γίνεται :) Edited October 31, 2010 by PaSxaLiS_OmniaII Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 όντως δεν έχεις και άδικο. Στην βοντα με το 1252 με την επιλογή 4 ενημερώνεσάι ακουστικα για το υπόλοιπο των δωρεάν Sms, λεπτών ομιλίας και μβ ίντερνετ το ίδιο και στην γουίντ με μια κλήση στο 1245. Στην κοσμοτε τίποτα ακόμα...... Μα οταν δεν υπαρχει μιαλουδακι... Και να σου πω και κατι στην τελικη ? Ποσο ακομα θ αντεχουμε γενικοτερα την cosmote? 1 - 2 - 3 αλλα μετα θα πεις... Εγω θελω να κανω την δουλεια μου σωστα και οποτε θελω ΕΓΩ και οχι οποτε μ αφηνετε εσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ο λύκος πάντως είναι χορτάτος και τα σκυλιά δεμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Μα οταν δεν υπαρχει μιαλουδακι... Και να σου πω και κατι στην τελικη ? Ποσο ακομα θ αντεχουμε γενικοτερα την cosmote? 1 - 2 - 3 αλλα μετα θα πεις... Εγω θελω να κανω την δουλεια μου σωστα και οποτε θελω ΕΓΩ και οχι οποτε μ αφηνετε εσεις. εγώ ανέκαθεν δεν πήγαινα την κοσμοτε , μια φορά την χρησιμοποίησα για την προσφορά του 2009 ως δεύτερο αριθμό και δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο και να στείλω Sms και από εκεί και μετά μόλις έληξε η προσφορά σταμάτηςα να την χρησιμοποιώ. Με την βοντα που είχα ως βασικό αριθμό ευτυχώς δεν εχω τέτοια προβλήματα. Όταν τυχαίνει να μην εχω σήμα ή κάρτα τότε μου γράφει αποτυχία στα Sms. Όσο για τις κλήσεις πολύ καλά. Βγάζω γραμμή πάντα ενώ με την κοσμοτε πότε δεν μπορούσα να βγάλω γραμμή σχεδόν πότε με την πρώτη φορά. Επίσης δοκίμασα και την γουίντ για τις κλήσεις μόνο και όπου εχω πάει εχω δει πολύ καλό σήμα και 3g . Οπότε θέλω να πάρω τηλέφωνο και τυχαίνει να έχει μειωμένο σήμα έστω και μια γραμμή μπορώ να μιλήσω άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 πήρε κανείς άλλος το sms για τα 300sms/5 euro προς όλα τα δίκτυα ? συμφέρει ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 πήρε κανείς άλλος το sms για τα 300sms/5 euro προς όλα τα δίκτυα ? συμφέρει ? Ναι, κι εγώ το έλαβα. Λογικά συμφέρει αν συγκρίνεις τα mini πακέτα που δίνουν οι άλλες εταιρείες κι αν σκεφτείς ότι έχουν καταργηθεί τα bonus SMS με κάθε ανανέωση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 δεν μου εχει ερθει ακομα τετοιο μηνυμα...χμ..θα προτιμουσα βεβαια εστω και 20 λεπτα ομιλιας προς αλλα δικτυα... αστειευομαι! λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts