Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την απλη cosmokarta ο μοναδικος 'δωρεαν' χρονος ειναι οταν βαζεις καρτα ανανεωσης απο 10ευρω και πανω? Κανενας αλλος τροπος για δωρεαν χρονο ομιλιας;

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρίξε κι εδώ μια ματιά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Για την απλη cosmokarta ο μοναδικος 'δωρεαν' χρονος ειναι οταν βαζεις καρτα ανανεωσης απο 10ευρω και πανω? Κανενας αλλος τροπος για δωρεαν χρονο ομιλιας;

serenata αν το λινκ που εδωσες αναφερονταν σε αυτο το ερωτημα, δεν βλεπω κατι καινουριο. Κανω λαθος;

Όχι, έχεις δίκιο.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

καλημερα,

εχω ενα αριθμο whatsup cosmote, και θελω να βαλω με τα 3 ευρω το internet στο τηλεφωνο μου. η συσκευη μου ειναι το motorola ZN5 to οποίο δεν ειναι 3g. θα έχω προβλημα και πολυ αργη πλοηγηση ?

η ενεργοποιηση γινεται αυτοματα στελνοντας 60 στο 1333 ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Ναι έτσι γίνεται η ενεργοποίηση ,

το ΖΝ5 έχει EDGE , άρα θα έχεις γρήγορη πλοήγηση

Ρε πεδια τι ειναι αυτες κ@λ@ ριθμισεις που εστιλε cosmote 3 μερες παλευο για μια ησηχη πλοηγηση

με F2G δεν ειχα απολητος κανενα θεμα ενω με κοσμοτε ολη την ωρα κολανε σελιδες ολες εφαρμογες δεν μπορους να σηνδεθουν με cosmote-internet μεσο pc suite δεν μπωρο και σε εφαρμογες 100φορες ζηταει προσβαση για το ιδιο θεμα και δεν γινεται μιλαμε κολαση

και σημα πατατα αι σιχτιρ γμ@@@@

:ninja:

Δε λειτουργεί το link. :O

Κάνουν αναβάθμιση στο σύστημα.

Λέτε να γίνει κάνα θαύμα και να φτιάξει μια καινούργια ιστοσελίδα ;;; :p

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Λέτε να γίνει κάνα θαύμα και να φτιάξει μια καινούργια ιστοσελίδα ;;; :p

Τωρα που το ειπες,

Καλα δεν ντρεπονται να εχουν τετοια ιστοσελιδα? Θελουν να θεωρουνται και σοβαροι μετα... Ειναι σαν να την εφτιαξε 6χρονο κοριτσι για το μπλογκ του (το οποιο πολυ πιθανο να εκανε πολυ καλυτερη δουλια). Τοσο ανοργανωση δεν γινεται να υπαρχει....

Υπάρχει κανένας τρόπος να ενημερώνομαι για κλήσεις που δέχτηκα όταν έχω κλειστό το κινητό/ όταν δεν έχω σήμα; Μπορώ να ενεργοποιήσω την συγκεκριμένη υπηρεσία στέλνοντας κάποιο μήνυμα;
"We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe

Υπάρχει κανένας τρόπος να ενημερώνομαι για κλήσεις που δέχτηκα όταν έχω κλειστό το κινητό/ όταν δεν έχω σήμα; Μπορώ να ενεργοποιήσω την συγκεκριμένη υπηρεσία στέλνοντας κάποιο μήνυμα;

Παρε τηλ το 1313 πατα το 9 να μιλησεις με καποιον εκπροσωπο της εξυπηρετησης πελατων και ζητα να σου ενεργοποιησουν την υπηρεσια ειδοποιησεις κλησεων.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Και γιατί να πληρώσει το φέσι των 0,12 ή 0,24 €uros? :mad:

COSMOTE: /Υπηρεσίες/Ειδοποίηση Κλήσεων

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μπορεί να δοκιμάσει από σταθερό στο 2106177777 ή στο 13838.;)

Edited by myphone-fan

αν το κανεις, πες μου πως το καταφερες:X

παλιοτερα που ειχα wu εμπαινα σε μια ιστοσελιδα(mycosmos/myview/κατι τετοιο ητανε) και εστελνα μεχρι 10sms την ημερα δωρεαν. υπαρχει ακομη αυτη η δυνατοτητα? :happy:

Γεια σας.Μπορω να στειλω χρηματα απο εναν αριθμο whats up σε εναν αλλο αριθμο whats up?Αν ναι πως γινεται (ποια εντολη πρεπει να στειλω και σε ποιον αριθμο) και ποσο το χρεωνει?Ευχαριστω.

τι εννοείς ; πήρεσ τηλ το 1313 και σε χρέωσε 24 λεπτά ;. Ή κάτι άλλο ; δεν εποιασα!.

Γεια σας.Μπορω να στειλω χρηματα απο εναν αριθμο whats up σε εναν αλλο αριθμο whats up?Αν ναι πως γινεται (ποια εντολη πρεπει να στειλω και σε ποιον αριθμο) και ποσο το χρεωνει?Ευχαριστω.

Πάρε 1313 πατάς 9 κόστος

0,12

αν το κανεις, πες μου πως το καταφερες:X

παλιοτερα που ειχα wu εμπαινα σε μια ιστοσελιδα(mycosmos/myview/κατι τετοιο ητανε) και εστελνα μεχρι 10sms την ημερα δωρεαν. υπαρχει ακομη αυτη η δυνατοτητα? :happy:

ναι ισχύει κανονικά μπορείς να στείλεις δωρεάν 10 Sms προς όλα τα δίκτυα την ημέρα. Και μπορείς όταν λαμβανεις κάποιο μάιλ να ενημερώνεσε στο κινητό σου δωρεάν . Μπαίνεις στο mail.mycosmos.gr . Ελπίζω να σε κάλυψα.

JOHNMEGARYTHMOS πως γινομαι μελος εκει? μονο username και password ζηταει.

μμμ, πηγα στο help που γραφει παρακατω. στην επιλογη 1 γραφει το εξης:

"How can I activate a new account in the E-mail service?

To activate a new e-mail account, send the text message E or OPEN to the number 54000."

αν στειλω sms στο 54000 θα χρεωθω?

To activate a new e-mail account, send the text message E or OPEN to the number 54000."

Ανάλογα την εντολή. Αν στείλεις OPEN ή Ε πάντως δεν χρεώνεσαι. Για τις υπόλοιπες εντολές και χρεώσεις δες εδώ http://goo.gl/i4Ga

όχι δεν χρεώνεσαί. Για ενεργοποιήσεισ την υπηρεσία στέλνεις την λέξη Ε στο 54000, μετά λαμβάνεις 3 ή 4 Sms και κρατάς μόνο το ένα που γράφει τον κωδικό που θα χρειαστείς για κανείς login. Ως username βάζεις τον αριθμό του κινητό σου. Κατά την γνώμη μου άλλαξε τον κωδικό από τις ρυθμίσεις για τον θυμάσαι. Επίσης εάν πας στισ ρυθμίσεις και μετά στην επιλογή ελενχος κόστους βλέπεις πόσα Sms έχεις στείλει από το μάιλ τις κοσμοτε. Επίσης εξυπηρετεί πολύ να βάλεις στο μάιλ σου το βασικό που πιθανόν έχεις να προωθείται η αλληλογραφία στο μάιλ τις κοσμοτε και έτσι θα ενημερώνεσάι άμεσα στο κινητό σου με Sms όταν σου στέλνουν κάποιο μάιλ. )Εάν έχεις μάιλ από την microsoft όπως π.χ. hotmail, windows live δεν γίνεται να προωθήσεις την αλληλογραφία σου διότι δεν υποστηρίζεται. ) Και εάν έχεις και facebook μπορείς και εκεί να βάλεις όπου θέλεις να ενημερώνεσε για εισερχόμενα και αιτήματα φιλίας ή ότι άλλο θέλεις με Sms ειδοποίησης στο κινητό σου.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
Διόρθωση