hostis Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Τα sms είναι τελείως διαφορετική περίπτωση καθώς ο οποιοσδήποτε μπορεί να στείλει sms δηλώνοντας άλλον αποστολέα. ;) Τι έγραφε το sms αν επιτρέπεται; κενο μήνυμα ήταν δεν έγραφε κάτι. Έχεις δίκιο σε αυτό δεν ξέρω όμως πώς να βρώ το κέντρο μηνυμάτων για να καταλάβω από που έχει φύγει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 κενο μήνυμα ήταν δεν έγραφε κάτι. Έχεις δίκιο σε αυτό δεν ξέρω όμως πώς να βρώ το κέντρο μηνυμάτων για να καταλάβω από που έχει φύγει... Αριθμος που να ξεκινάει από 6990 δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Αριθμος που να ξεκινάει από 6990 δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς...:rolleyes: ούτε το έτος 2049 έχει περάσει :p . Όποιος και να μου στείλει μήνυμα τώρα πάνα πάνω βλέπω αυτό στη λίστα των μηνυμάτων (δεν το σβήνω για συναισθηματικούς λόγους :happy: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Όταν το κάλεσα ο τηλεφωνητής μου είπε πως ο συνδρομητής δεν υπάρχει. Γίνεται αυτό...Κάνεις προώθηση κλήσεων σε έναν αριθμό και εσύ μπορείς κανονικά να πραγματοποιείς κλήσεις αλλά όποιος σε καλεί θα ακούει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει ή ότι δεν χρησιμοποιείται πια (μπορεί να του το κλείνει χωρίς να λέει τίποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Μου συνέβη το εξής περίεργο. Είχα το κινητό μου (καρτοκινητό cosmote) στο γραφείο μου. Έλειψα ένα δεκάλεπτο και όταν γύρισα είδα μια αναπάντητη. Το νούμερο που με κάλεσε μάλλον vodafone (6946086χχχ). Δεν το είχα στον καταλογο μου και το κάλεσα να ρωτήσω ποιός είναι. Έτσι κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις. Όταν το κάλεσα ο τηλεφωνητής μου είπε πως ο συνδρομητής δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό να με καλεί ένας αριθμός που δεν υπάρχει. Όχι οτι έγινε κάτι, απλά το βάζω στην συζήτηση μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα. Εμενα μου εχει τυχει να με καλεσει ο ιδιος μου ο αριθμος πολυ παλιοτερα ομως.:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Εμενα μου εχει τυχει να με καλεσει ο ιδιος μου ο αριθμος πολυ παλιοτερα ομως.:D:D Aυτό νομίζω γινόταν αν είχες μήνυμα στον τηλεφωνητή σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Aυτό νομίζω γινόταν αν είχες μήνυμα στον τηλεφωνητή σου Ναι ισως ! Δεν θυμαμαι και πολυ καλα φιλε hosti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Σε lg κινητο λεει λαθος πληκτρολογηση οταν στελνουμε τις εντολες για αλλαγη πακετου, αγορα πακετων κτλ...τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Σε lg κινητο λεει λαθος πληκτρολογηση οταν στελνουμε τις εντολες για αλλαγη πακετου, αγορα πακετων κτλ...τι γινεται? Προφανώς δέχεται τους χαρακτήρες ως λατινικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Το στελνεις απευθειας με την γλωσσα γυρισμενη στα αγγλικα Πχ ALPAK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos2004 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 τώρα η κοσμείτε "δίνει" την προσφορά με κάθε ανανέωση χρόνο ομιλίας 1500 λεπτά … άλλα πλέον δεν ειδοποιεί πότε τελειώνει ο μήνας… οπότε τα 5 ευρώ που έβαλες κινδυνεύεις να τα χάσεις. Με λίγα χρόνια πληρώνεις τον "δωρεάν" κατά τα άλλα χρόνο. Φυσικά σε τηλεφωνική επικοινωνία να έρθουν με τον πελάτη μετά από καταγγελία στο κέντρο εξυπηρέτησης ούτε λόγος …….:mad::mad::mad::mad: Όχι μόνο κλέψιμο, αλλά και με θράσος.:ninja: Ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρία….. Δεν θα ήθελα τον κόσμο όπως αυτοί….. Προσοχή λοιπόν-συχνός έλεγχος του υπόλοιπου ομιλίας. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Aν τελειωσουν τα 1500sms νωριτερα απο τον μηνα που διαρκουν, θα μπορω να ξαναβαλω μια καρτα και να ανανεωθει η προσφορα 1500λεπτα και sms? ή πρεπει να τελειωσουν πρωτα τα λεπτα ομιλιας για να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Aν τελειωσουν τα 1500sms νωριτερα απο τον μηνα που διαρκουν, θα μπορω να ξαναβαλω μια καρτα και να ανανεωθει η προσφορα 1500λεπτα και sms? ή πρεπει να τελειωσουν πρωτα τα λεπτα ομιλιας για να το κανω? όποτε κάνεις ανανέωση, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τα λεπτά ή τα μηνύματα θα ανανεώνονται και τα 2 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Εκανα ταυτοποιηση και μου ρθε μυνημα οτι το αιτημα ολοκληρωθηκε, αλλα οταν παιρνω 1314 ακομα βγαινει το μυνημα : "Συμφωνα με το νομο...μπλα μπλα μπλα.... οσα καρτοκινητα δεν δηλωθουν ... μπλα μπλα μπλα..." Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Εκανα ταυτοποιηση και μου ρθε μυνημα οτι το αιτημα ολοκληρωθηκε, αλλα οταν παιρνω 1314 ακομα βγαινει το μυνημα : "Συμφωνα με το νομο...μπλα μπλα μπλα.... οσα καρτοκινητα δεν δηλωθουν ... μπλα μπλα μπλα..." Δεν έχει σημασία.Το συγκεκριμένο μήνυμα ακούγεται πάντα και σε όλους! Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Δεν έχει σημασία.Το συγκεκριμένο μήνυμα ακούγεται πάντα και σε όλους! Το αντίστοιχο μήνυμα που στέλνουν με SMS? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Το αντίστοιχο μήνυμα που στέλνουν με SMS? :!: Και αυτό...:) Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Το αντίστοιχο μήνυμα που στέλνουν με SMS? :!: Εξακολουθει να ερχεται και ςμς που να σε παρκινει να δηλωσεις τον αριθμο, ακομα και αν τον εχεις δηλωσει? Αυτο ειναι ακομα χειροτερο αν ισχυει :mad: Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Εξακολουθει να ερχεται και ςμς που να σε παρκινει να δηλωσεις τον αριθμο, ακομα και αν τον εχεις δηλωσει? Αυτο ειναι ακομα χειροτερο αν ισχυει :mad: Δεν μου έχει ξαναέρθει από τότε που τα δήλωσα σε κανέναν αριθμό cosmote και frog Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Σε μένα και πριν κάνω ταυτοποίηση και μετά την ταυτοποίηση δεν μου έλεγε τίποτα στο 1314. Μου είχε έρθει όλο κι όλο ένα μήνυμα που με ενημέρωνε ότι η ταυτοποίηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Βέβαια τον αριθμό τον έχω σχεδόν 10 χρόνια, ίσως γι' αυτό να μην με "ενοχλούν" με τέτοιου είδους μηνύματα:rolleyes: Όσο για το 1314, όσοι δεν θέλετε να ακούτε το ηχογραφημένο μήνυμα, καλέστε 6971314 και θα σας βάζει απευθείας στις επιλογές:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 ρε παιδια να ρωτησω κατι, ολες οι εταιριες μαζι με τον δωρεαν χρονο ομιλίας και τα μηνυματα δίνουν πλεον και δωρεαν internet, να περιμενουμε κατι αντιστοιχο και απο το whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καμμία εταιρεία πλέον δεν δίνει δωρεάν Internet , απίθανο το βλέπω να δώσει το whats up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Δίνανε μέχρι να το συνηθίσει ο κόσμος, μετά το κοψανε μαχαίρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Και αφου το κοψανε μαχαιρι, ο κοσμος το χρησιμοποιει ελαχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Και αφου το κοψανε μαχαιρι, ο κοσμος το χρησιμοποιει ελαχιστα. Δες τη δημοσκόπηση στην κεντρική σελίδα και θα αλλάξεις γνώμη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts