xenopoulos Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 "Oι συνδρομητές καρτοκινητής της Cosmote μπορούν να ενεργοποιήσουν το εορταστικό πακέτο 300 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα με κόστος 5 ευρώ μέχρι τις 09/01/2009. Η ενεργοποίηση του εορταστικού πακέτου γίνεται με την δωρεάν αποστολή του μηνύματος 2009 στο 1313 . Οι χρήστες έχουν δικαίωμα αγοράς ενός μόνο εορταστικού πακέτου και η διάρκεια ισχύος των δωρεάν μηνυμάτων είναι 30 ημέρες." Τέλεια προσφορά!!!!!!! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Είναι όμως δωρεάν ή όποιος το κάνει θα πληρώσει 17,59€ σαν αντικατάσταση κάρτας;:worry: Γιατι να πληρωσει αντικατασταση? Οπως την βγαζουν off απο το δικτυο, να την επανενεργοποιησουν κιολας. Αν δε μπορουν να δωσουν καινουρια τσαμπα, αφου δεν τους κοστιζει τιποτα μια SIM και ο χρηστης δεν εχασε την καρτα του για να του ζητανε κοστος αντικαταστασης. Ασε που σε καποια καταστηματα μπορει να σου δωσουν και καινουρια SIM τσαμπα ακομα και αν την εχασες, αν το ζητησεις ευγενικα και οι υπαλληλοι ειναι καλοι (π.χ. σε καποιον που εχασε το κινητο του με οτι αυτο συνεπαγεται σε απωλεια στοιχειων, αναστατωση ζωης κλπ. το να του ζητας εκβιαστικα κοστος αντικαταστασης ειναι λιγο σα να του λες: "καλα να παθεις πληρωνε κιολας τωρα" )... Ο πελατης θα το εκτιμησει αν σε καποια τετοια στιγμη ο υπαλληλος δε φανει ταλιροφονιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 3αρες καρτες ειδα στο διαφημιστικο του Γερμανου σε Σαββατιατικο φυλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 thelw na allaxw to kartokinito mou apo q se cosmote.thelw na m peite ti sumferei na valw k tis prosfores tou what's up kai ths cosmokartas... auto p m endiaferei n m peite einai an isxuoun autes oi prosfores p exei to whats up, k leei g paradeigma 600 sms+600 lepta pros tous xrhstes whats up, gia enan arithmo cosmote p exei kartosumvolaio omws... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 thelw na allaxw to kartokinito mou apo q se cosmote.thelw na m peite ti sumferei na valw k tis prosfores tou what's up kai ths cosmokartas... auto p m endiaferei n m peite einai an isxuoun autes oi prosfores p exei to whats up, k leei g paradeigma 600 sms+600 lepta pros tous xrhstes whats up, gia enan arithmo cosmote p exei kartosumvolaio omws... Όπως ακριβώς το λέει... Είναι μόνο προς what's up το πακέτο και για τα λεπτά ομιλίας και για τα sms. Αν θες να μιλάς με καρτοσυμβόλαιο, βάλε κοσμοκάρτα που έχει 1cent/λεπτό ομιλίας προς 2 οποιουσδήποτε αριθμούς Cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 nai alla den exei ta sms :cry: uparxei kti allo pou na sumferei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 nai alla den exei ta sms :cry: uparxei kti allo pou na sumferei?? Τι ακριβώς θες? Μηνύματα προς όλους? Ομιλίας προς όλους? Ομιλία προς έναν? Δεν μας τα λες όλα? Θες να μιλάς φθηνά μόνο προς αυτό το καρτοσυμβόλαιο? Τι χρήση κάνεις? Πόσα λεπτά μιλάς και πόσα μηνύματα στέλνεις προς τους αριθμούς που θες ή προς όλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Τι ακριβώς θες? Μηνύματα προς όλους? Ομιλίας προς όλους? Ομιλία προς έναν? Δεν μας τα λες όλα? Θες να μιλάς φθηνά μόνο προς αυτό το καρτοσυμβόλαιο? Τι χρήση κάνεις? Πόσα λεπτά μιλάς και πόσα μηνύματα στέλνεις προς τους αριθμούς που θες ή προς όλους? thelw minimata kai omilia pros ena cosmote kartosumvolaio! autO! stelnw pra polla sms alla s auto me voleuei k h q p exw,alla dn sumferei k stn omilia gt thelw n x w polu xrono eleythero g xodema xwris n skeftomai tn xrewsh oso milaw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 thelw minimata kai omilia pros ena cosmote kartosumvolaio! autO! stelnw pra polla sms alla s auto me voleuei k h q p exw,alla dn sumferei k stn omilia gt thelw n x w polu xrono eleythero g xodema xwris n skeftomai tn xrewsh oso milaw! Αν και κουράστηκα πολύ να σε καταλάβω με τα φωνήεντα που "έφαγες"...Για να μιλάς σε καρτοσυμβόλαιο, θα πρέπει να έχεις cosmokarta. Οπότε, ρίξε μια ματιά σε αυτό το Link για τα 2 προσφερόμενα πακέτα μηνυμάτων: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L96_COSMOKAPTA_fullstory&breadcrumbTitle=BONUS&showInstructions=true&Title=%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%20COSMOKAPTA#3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Οι συνδρομητές καρτοκινητής της cosmote που έχουν κοσμοκάρτα με κάθε κάρτα ανανέωσης έχουν πλέον 45 δωρεάν λεπτά ομιλίας για εθνικές κλήσεις σε όλα τα δίκτυα από 15 που ήταν πριν. Η ενεργοποίηση γίνεται με μια δωρεάν κλήση από το κινητό τους στο 1317. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει ήδη την υπηρεσία για τα 15 λεπτά η αλλαγή γίνεται αυτόματα. Έτσι έχουμε τα παρακάτω: Με κάρτα 9 ευρώ 45 λεπτά για 24 ώρες. Με κάρτα 15 και 20 ευρώ 45 λεπτά για 7 ημέρες. Με κάρτα 30 ευρώ 45 λεπτά για 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Σήμερα πήρα μια κάρτα ανανέωση χρόνου ομιλίας αξίας 3€.Ελπίζω αυτή τη φορά να κρατήσουν και να μην τις ξαναβγάλουν από την αγορά.Το site της Cosmote ακόμα δεν έχει ενημερωθεί για την κάρτα των 3€.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ειμαι συνδρομητης καρτοκινητης, και μαλιστα cosmote, απο το 1999. Πιστος πελατης. Και γενικα ευχαριστημενος. Τον τελευταιο καιρο βαζω μια προνομιακη των 20ε καθε 1,5μηνα περιπου. Επειδη, αλλες επιλογες ειχαμε το 1999 και αλλες εχουμε σημερα, 10 χρονια μετα, αναρωτιεμαι, ποιος αξιζει σημερα να εχει καρτοκινητο, δηλαδη να μιλα με 'καρτες ανανεωσης χρονου'? Ειμαι κατα της λογικης του λογαριασμου, αρκετους πληρωνω, δεν θελω κι αλλους, ουτε να πρεπει να πληρωσω εντος προθεσμιων, αλλα φυσικα αν με πχ. 25ε σε συμβολαιο, μπορω να εχω και αλλες παροχες(πχ δωρεαν ωρες ομιλιας, data πακετο με δωρεαν mb κλπ), μηπως επρεπε να το σκεφτω? Δεν ξερω, περιμενω να ακουσω αποψεις. Δεν ξερω τι συμφερει τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Karib, δεν ξέρω πως χρησιμοποιείς το κινητό σου για να σου πω αν και τί σε συμφέρει, αλλά κοίτα ένα παράδειγμα: Cosmote60 ( 16€ ) +wireless internet 200mb ( 13€+ό,τι χρεωση κάνεις μετά χ 0,10€/mb )=29€+επιπλέον χρεώσεις+τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας ( 1η κλίμακα=2,38€ για λογαριασμό μέχρι 30€, 2η κλίμακα για λογαριασμό απο 30,01€ έως 60 €=5,95€ ) =31,38 κάθε μήνα τελικό ποσό. Είναι τα χαμηλότερα πακέτα με προπληρωμένες παροχές και χωρίς πρόσθετες υπηρεσίες. Ή μπορείς να περάσεις σε μηδενικό πάγιο αρχικά ( για να μην έχεις χρονική δέσμευση, αλλά δεν θα έχεις και δικαιώματα ανανέωσης σύμβασης = συσκευή ) και την επόμενη μέρα να περάσεις σε c60 και να βάλεις και ένα πακέτο δεδομένων ( το οποίο μετά απο ένα μήνα μπορείς και να απενεργοποιήσεις αν θέλεις ). Αν το προχωρήσεις έτσι, να ξέρεις ότι στον πρώτο λογαριασμό θα χρεωθείς το κάθε πάγιο περίπου στο 1,5 λόγω των ημερών απο την ενεργοποίηση μέχρι την έκδοση του πρώτου λογαριασμού ( και θα έχεις αναλογία των παρεχόμενων υπηρεσιών, χρόνου ή/και δεδομένων ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Σούπερ νέα για τα δωρεάν λεπτά με κάθε κάρτα ανανέωσης! Φοβερή κίνηση. Μπράβο στην Cosmote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Παντως, για οποιον δεν του αρκουν τα 40mb για internet που δινει το myview, οπως καταλαβαινω, η μεταβαση σε παγιο συμβολαιο ειναι μαλλον μονοδρομος.... Κανω καπου λαθος, μου διαφευγει κατι? Και κατι ακομη: αν καποιος μετατρεψει το καρτοκινητο σε συμβολαιο, μετα μπορει να ξαναμετατρεψει το νουμερο απο συμβολαιο σε καρτοκινητο? Γινονται αυτα μεσα απο το myaccount? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Παντως, για οποιον δεν του αρκουν τα 40mb για internet που δινει το myview, οπως καταλαβαινω, η μεταβαση σε παγιο συμβολαιο ειναι μαλλον μονοδρομος.... Κανω καπου λαθος, μου διαφευγει κατι? Και κατι ακομη: αν καποιος μετατρεψει το καρτοκινητο σε συμβολαιο, μετα μπορει να ξαναμετατρεψει το νουμερο απο συμβολαιο σε καρτοκινητο? Γινονται αυτα μεσα απο το myaccount? Μπορείς να το ξαναγυρίσεις σε καρτοκινητό ( διακόπτωντας το συμβόλαιο που θα κάνεις και διατηρώντας το σε καρτοκινητό πάλι ), όμως θα πρέπει να περάσεις σε μηδενικό πάγιο αρχικά και την αμέσως επόμενη μέρα να περάσεις σε κάποιο πρόγραμμα με πάγιο, για να μη πάρεις συσκευή και έτσι να μην έχεις χρονική δέσμευση στο πάγιο. Δεν γίνονται απο Myaccount, καθώς πρέπει και στις 2 περιπτώσεις να υπογράψεις αιτήσεις σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Παντως, για οποιον δεν του αρκουν τα 40mb για internet που δινει το myview, οπως καταλαβαινω, η μεταβαση σε παγιο συμβολαιο ειναι μαλλον μονοδρομος.... Δεν μπορώ δλδ να κάνω κάτι άλλο στο whats up?μόνο τα 40 mb είναι δωρεάν??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Θελω να εχω παραπανω megabytes για χρηση δεδομενων internet, τα 40mb δεν μου φτανουν. Μπορω να αποφυγω το παγιο? Δεν θελω να παω σε παγιο, αλλα θελω πχ να εχω 200mb το μηνα για internet, εστω κι αν χρειαζεται να πληρωσω κατι στην καρτοκινητη. Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 κ γω το θέλω αυτό,μη τολμήσετε κ με αφήσετε στην απέξω:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Θελω να εχω παραπανω megabytes για χρηση δεδομενων internet, τα 40mb δεν μου φτανουν. Μπορω να αποφυγω το παγιο? Δεν θελω να παω σε παγιο, αλλα θελω πχ να εχω 200mb το μηνα για internet, εστω κι αν χρειαζεται να πληρωσω κατι στην καρτοκινητη. Τι μπορω να κανω? Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον, δεν παρέχονται υπηρεσίες wireless internet στη καρτοκινητή. Και αν ακόμα προσφέρονταν, με την ογκοχρέωση που έχει η υπηρεσία, για 200mb μηνιαίως θα σου στοίχιζε ο κούκος αηδόνι. Αν καίγεσαι για wireless internet χωρίς πάγιο, θα μπορούσες να βάλεις μια σύνδεση μηδενικού παγίου σε dual sim με το καρτοκινητό σου, αλλά και πάλι είτε θα έπρεπε να ενεργοποιήσεις wireless internet πακέτο στα 15€ κάθε μήνα είτε θα είχες να πληρώσεις 109€ για αυτά τα 200mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Πως μπορω να μεταφερω μοναδες/χρονο, απο ενα καρτοκινητο σε ένα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Πως μπορω να μεταφερω μοναδες/χρονο, απο ενα καρτοκινητο σε ένα αλλο? Κάλεις στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Cosmote λές τον αριθμό τηλεφώνου,τον αριθμό χρήστη,το πόσο που θέλεις να στείλεις και η Cosmote θα στείλει τα λεφτά που είπες στο άλλο καρτοκινητό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Κάλεις στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Cosmote λές τον αριθμό τηλεφώνου,τον αριθμό χρήστη,το πόσο που θέλεις να στείλεις και η Cosmote θα στείλει τα λεφτά που είπες στο άλλο καρτοκινητό.:) Και αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία myaccount μπορείς να κάνεις μεταφορά μέσα από το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Τα χριστούγεννα έβαλα σε κοσμοκάρτα 20 ευρώ χρόνο ομιλίας και περίμενα το μήνυμα για τα 45 λεπτά ομιλίας για 7 ημέρες. Μου έρχεται το μήνυμα ότι θα μιλάω με χρεώσεις αντίστοιχες των συμβολαίων, αλλά πέρα από αυτό τίποτα άλλο. Ξαναπαίρνω στο 1317 που είχα πάρει πριν 2 μήνες και μου έρχεται μήνυμα ότι έχω ενεργοποιήσει ήδη την υπηρεσία. Παίρνω την εξυπηρέτηση πελατών λέω το πρόβλημά μου, μου λένε κλείστε το τηλέφωνο για 10 λεπτά και ξανανοίξτε το αλλά τίποτα. Ξαναπαίρνω μου λένε θα το τακτοποιήσουν σε 24 ώρες και θα πιστωθεί το ποσό που έχω χρησιμοποιήσει. Μέχρι τώρα τίποτα. Μάλλον με έγραψαν κανονικά ή αργούν λόγω εορτών. Θα ξαναπάρω άλλη μία φορά, γιατί δεν είναι και έυκολο να τους πιάσεις αλλά τα 11.9 λεπτά τα χρεώνεσαι και εάν δεν το τακτοποιήσουν άμεσα είναι τα τελευταία λεπτά που θα πληρώσω στην cosmote. Ξαναγυρίζω στη vodafone της οποίας το cc κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ^ μμμ, μπορεί να είναι το cc καλύτερο αλλά τέτοιου είδους προβλήματα υπάρχουν και στη βόντα, μην νομίζεις. Κάποια φορά που έστειλα το SMS για αλλαγή από ιντερνασιοναλ σε αλα καρτ έγινε μπουρδούκλωμα, δεν μου ήρθε ποτέ sms επιβεβαίωσης της αλλαγής αλλά οι χρεώσεις των κλήσεων μου ήταν ala carte ενώ το CC στο σύστημα το βλέπανε σαν ιντερνασιοναλ, χαμός, και τελικά την οριστική αλλαγή μού την έκανε το cc με την 4η κλήση μου για παράπονα και μόνο μετά από 24 ώρες από το αρχικό sms μου. Όλες οι εταιρείες έχουν τα προβλήματα τους, μην νομίζεις ότι θα πας εδώ ή εκεί και θα σωθείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts