Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με άλλη συσκευή σου το έχει κάνει?

Μήπως τρέχεις symbian?

Δεν εχω δοκιμασει αλλη συσκευη.

τi ειναι symbian?

Ενα νοκια 6233 εχω

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις.

Λειτουργικό είναι. Δεν το έχεις, μη φοβάσαι.

Αν φταίει η συσκευή ίσως ένα "format" να βοηθούσε..

peite mou oti eimai o prwtos pou to vriskei! kaleste 6971314!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

peite mou oti eimai o prwtos pou to vriskw! kaleste 6971314!

Επιτέλους... Βαρέθηκα να ακούω τις διαφημίσεις. Μακάρι να μην το κλείσουν.

Ωραιο φιλε αλλα πως το ανακαλυψες?Δεν μου περναγε καν απο μυαλο οτι υπαρχει κατι τετοιο!

Το αναφερει πουθενα?

Τι γίνεται ρε παιδιά? Εμείς που δεν έχουμε Cosmote (για να καλέσουμε) μπορείτε να μας ενημερώσετε τι συμβαίνει?

Αφού δεν έχεις Cosmote τότε δε θα σε ενδιαφέρει να μάθεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου χωρίς να ακούς πρώτα ανόητα διαφημιστικά μηνύματα. :lol:

Αφού δεν έχεις Cosmote τότε δε θα σε ενδιαφέρει να μάθεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου χωρίς να ακούς πρώτα ανόητα διαφημιστικά μηνύματα. :lol:

Ωχ, κατάλαβα! Είχα παλιότερα Cosmote και όντως αυτό ήταν ένα πολύ άσχημο πρόβλημα με τα μηνύματα! :D

Ειναι δωρεαν η κληση προς αυτο τον αριθμο?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

ναι δωρεαν.. ειχα εμπνευση απο το 697131 που σε παιρνουν για διαφορα θεματα και μου ηρθε και αυτη η ιδεα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Μία ερώτηση παιδιά.

Μπορώ να ενεργοποιήσω νούμερα wu που έχουν λήξει?

Έχω 3 νούμερα τα οποία δεν ανανεώθηκαν εδώ και πολύ καιρό και δεν ισχύουν πλέον (όταν βάζω τις sim, δεν βρίσκει δίκτυο).

Γίνεται αυτό ή να τα πετάξω τα νούμερα?

THX.

[[ ΑΠΟ 20/12 εως07/01 η cosmote σας δινει την δυνατοτητα να στελενετε ΜΜΣ ,ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ ,ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ με χρεωση οσο ενα SMS,για να αποκτησουν οι γιορτες σας και οι ευχες σας χρωμα και μελωδια,]]

ηρθε το μηνυμα αυτο με μορφηΜΜΣ στο τηλ,μου δεν ξερω και ποσοι αλλοι το πηραν και αν αφορα κατοχους ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑΣ μονο[δεν νομιζω] οπως εμενα,,οπως και ναχει η προσφορα ειναι αρκετα καλη και κυριως γιορτινη.

επισης δεν ειδα καποιο δελτιο τυπου στην ιστοσελιδα που να λεει για την προσφορα ,ετσι για να δουμε λεπτομερειες γυρω απο αυτην.πχ οσοι εχουν πακετο με δωρεαν μηνυματα ,αν χρεωνονται κλπ

[[ ΑΠΟ 20/12 εως07/01 η cosmote σας δινει την δυνατοτητα να στελενετε ΜΜΣ ,ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ ,ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ με χρεωση οσο ενα SMS,για να αποκτησουν οι γιορτες σας και οι ευχες σας χρωμα και μελωδια,]]

ηρθε το μηνυμα αυτο με μορφηΜΜΣ στο τηλ,μου δεν ξερω και ποσοι αλλοι το πηραν και αν αφορα κατοχους ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑΣ μονο[δεν νομιζω] οπως εμενα,,οπως και ναχει η προσφορα ειναι αρκετα καλη και κυριως γιορτινη.

επισης δεν ειδα καποιο δελτιο τυπου στην ιστοσελιδα που να λεει για την προσφορα ,ετσι για να δουμε λεπτομερειες γυρω απο αυτην.πχ οσοι εχουν πακετο με δωρεαν μηνυματα ,αν χρεωνονται κλπ

Έχει έρθει και σε what's up... Άρα παντού στην κοσμοτε... :-)

το κακο ειναι οτι δεν τους ενημερωνουν ολους γιατι κανουν κατι τετοιες προσφορες κατα καιρους... εμενα ποτε δεν με εχουν ενημερωσει σε συμβολαιο κιολας!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Χαιρετώ την παρέα. Έχω μερικές ερωτήσεις ως εντελώς άσχετος με καρτοκινητή!

Έχω συμβόλαιο cosmote εδώ κ πολλά χρόνια. Είμαι στο 120 κ έχω κ τα 60 sms το μήνα.

Επειδή όμως έχω κ εταιρικό κινητό με 'άπειρο' δωρεάν χρόνο, το οποίο χρησιμοποιώ 90%, το 10% της χρήσης του προσωπικού μου δε δικαιολογεί τα 30€ περίπου που πληρώνω κάθε μήνα.

Το νούμερο δε θέλω να το καταργήσω εντελώς οπότε σκέφτηκα να το γυρίσω σε κάρτα. Δεν έχω όμως ιδέα τι θα με συνέφερε, τι παίζει από χρεώσεις κλπ

Κάτι ανάλογο με το πακέτο των 60 sms θα με ενδιέφερε, από χρόνο ομιλίας δεν έχω κάποια φοβερή απαίτηση, μέχρι τώρα συνήθως τα μισά από τα 120 λεπτά ξόδευα…

Επίσης δεν υπάρχει κάποιος κοντινός μου με ανάλογη κάρτα για να με ενδιαφέρει να έχω χαμηλότερη χρέωση προς συγκεκριμένους αριθμούς κλπ.

Πιο πολύ σε σταθερά μιλάω κ σε 3-4 στάνταρ κινητά όλων των εταιριών.

Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι αν τέτοιου είδους πακέτα σε μια cosmoκάρτα ή whats up πάνε με το μήνα όπως στα συμβόλαια ή για λιγότερες μέρες ή για όσο να’ναι μέχρι να τα εξαντλήσεις κλπ

Sorry αν ρωτάω εντελώς βασικά πράγματα, αλλά πραγματικά μέχρι τώρα δεν είχα κάνει τον κόπο ούτε καν να ρίξω μια ματιά στο χώρο…

Οποιαδήποτε γνώμη είναι καλοδεχούμενη!

Ευχαριστώ.

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο την cosmote από το 697131 επειδή εχω κάνει αίτημα για φορητότητα στην wind να μου πουν ότι από σήμερα με κάθε ανανέωση στο καρτοκινητό παίρνεις δώρο 45 λεπτά προς όλους αντί τα 15 λεπτά που ίσχυαν μέχρι τωρα. Ξέρει κανείς κάτι; στο site δεν αναφέρει τίποτα ακόμα...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Μία ερώτηση παιδιά.

Μπορώ να ενεργοποιήσω νούμερα wu που έχουν λήξει?

Έχω 3 νούμερα τα οποία δεν ανανεώθηκαν εδώ και πολύ καιρό και δεν ισχύουν πλέον (όταν βάζω τις sim, δεν βρίσκει δίκτυο).

Γίνεται αυτό ή να τα πετάξω τα νούμερα?

THX.

Εχεις δικαιωμα να ζητησεις την επανενεργοποιηση τους μεχρι και 1 χρονο νομιζω αφοτου εληξαν. Απλα χανεις οτι χρηματα ειχαν μεσα...

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο την cosmote από το 697131 επειδή εχω κάνει αίτημα για φορητότητα στην wind να μου πουν ότι από σήμερα με κάθε ανανέωση στο καρτοκινητό παίρνεις δώρο 45 λεπτά προς όλους αντί τα 15 λεπτά που ίσχυαν μέχρι τωρα. Ξέρει κανείς κάτι; στο site δεν αναφέρει τίποτα ακόμα...

Ναι ισχύει, το λέει και το 1314. Unbelievable!!! Καλή ανάσταση στην Cosmokarta.

Εχεις δικαιωμα να ζητησεις την επανενεργοποιηση τους μεχρι και 1 χρονο νομιζω αφοτου εληξαν. Απλα χανεις οτι χρηματα ειχαν μεσα...

Είναι όμως δωρεάν ή όποιος το κάνει θα πληρώσει 17,59€ σαν αντικατάσταση κάρτας;:worry:

Χαιρετώ την παρέα. Έχω μερικές ερωτήσεις ως εντελώς άσχετος με καρτοκινητή!

Έχω συμβόλαιο cosmote εδώ κ πολλά χρόνια. Είμαι στο 120 κ έχω κ τα 60 sms το μήνα.

Επειδή όμως έχω κ εταιρικό κινητό με 'άπειρο' δωρεάν χρόνο, το οποίο χρησιμοποιώ 90%, το 10% της χρήσης του προσωπικού μου δε δικαιολογεί τα 30€ περίπου που πληρώνω κάθε μήνα.

Το νούμερο δε θέλω να το καταργήσω εντελώς οπότε σκέφτηκα να το γυρίσω σε κάρτα. Δεν έχω όμως ιδέα τι θα με συνέφερε, τι παίζει από χρεώσεις κλπ

Κάτι ανάλογο με το πακέτο των 60 sms θα με ενδιέφερε, από χρόνο ομιλίας δεν έχω κάποια φοβερή απαίτηση, μέχρι τώρα συνήθως τα μισά από τα 120 λεπτά ξόδευα…

Επίσης δεν υπάρχει κάποιος κοντινός μου με ανάλογη κάρτα για να με ενδιαφέρει να έχω χαμηλότερη χρέωση προς συγκεκριμένους αριθμούς κλπ.

Πιο πολύ σε σταθερά μιλάω κ σε 3-4 στάνταρ κινητά όλων των εταιριών.

Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι αν τέτοιου είδους πακέτα σε μια cosmoκάρτα ή whats up πάνε με το μήνα όπως στα συμβόλαια ή για λιγότερες μέρες ή για όσο να’ναι μέχρι να τα εξαντλήσεις κλπ

Sorry αν ρωτάω εντελώς βασικά πράγματα, αλλά πραγματικά μέχρι τώρα δεν είχα κάνει τον κόπο ούτε καν να ρίξω μια ματιά στο χώρο…

Οποιαδήποτε γνώμη είναι καλοδεχούμενη!

Ευχαριστώ.

Προσωπική μου άποψη, χωρίς να είμαι βαθύς γνώστης της αγοράς είναι να πας σε ένα πακέτο από αυτά με φτηνή ομιλία προς όλους και φτηνό SMS "by default" :). Δηλαδή Q, Frog, F2G, Vodafone international και κάνα δυό άλλα που έχουν 0,252€/λεπτό ομιλία και 0,04€ το SMS προς όλους. Νομίζω πώς η cosmote δεν έχει κάτι τέτοιο, αν έχω καταλάβει καλά.

Εγώ προσωπικά, η γνώμη μου, θα σου έλεγα να πας με φορητότητα είτε στο wind free2go (1 ή 2) http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1 (που έχει και πακέτο για 600' προς σταθερά με 7,5€ με ισχύ 1 μήνα) είτε στο vodafone International http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2401. Αυτά τα πακέτα όπως και τα Q, Frog, Carrefour και κάνα δυό άλλα έχουν τις ίδιες χρεώσεις είτε έχεις κάνει πρόσφατα ανανέωση είτε όχι -ενώ άλλα πακέτα είναι μεν φτηνότερα και έχουν καλύτερες προσφορές αλλά πρέπει να έχεις το νου σου να κάνεις ανανεώση κάθε μήνα 10 ή 20€ αλλιώς βγαίνουν ακριβότερα. Προσωπικά έμενα μου τη σπάει αυτό και προτιμώ να μην μπαίνω στο τριπάκι της ανανέωσης με το χ ή ψ ποσό κάθε μήνα ή να μπω στο άλλο τριπάκι ότι αφού αγόρασα 1000 λεπτά "δωρεάν" πρέπει ντε και καλά να μιλάω συνέχεια μέχρι να τα μηδενίσω! Οπότε μου αρέσουν αυτού του τύπου τα "ξεκάθαρα" πακέτα που είναι γι' αυτούς που δεν μιλάνε πολύ.

Ένα παράδειγμα για τα δεδομένα που μας δίνεις: 60 λεπτά ομιλίας "εθνικές κλήσεις" θα είναι [0,252€/λεπτό επί 60' =] 15,12€. Συν 60 SMS [επί 0,04 το ένα =] 2,4€ , σύνολο 17,52€ τον μήνα. Κι άμα δεν μιλήσεις τόσο, δεν χάνεις τίποτα. Άμα μιλήσεις παραπάνω... πληρώνεις αναλογικά παραπάνω. :cool:

Μόνο τσέκαρε το σήμα της κάθε εταιρίας στα σημεία που χρησιμοποιείς το κινητό σου μην βρεθείς... ακάλυπτος! :D

Και ψάξε και λίγο στο φόρουμ αλλά και στα σάιτ των εταιριών να δεις τα πακέτα και τις προσφορές τους.

Ευχαριστώ πολύ psyched.

Να'σαι καλά.;)