chris_2005 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Για να σας ξεκαθαρίσω το τοπίο με τη μεταφορά υπολοίπου στην COSMOTE, επειδή το έχω κάνει μια φορά, μπορείς να κάνεις μεταφορά υπολοίπου απο καρτοκινητό σε καρτοκινητό αλλά το ποσό μπορεί να είναι οποιδήποτε, φτάνει όμως να είναι πάνω από 5 €. Τώρα για μερικούς μπορεί να είναι ασύμφορο αλλά για άλλους μπορεί να μην είναι... :cool: Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας το ασύμφορο. Πρακτικό σίγουρα όμως δεν είναι. Και 5 ευρώ ελάχιστο ποσό είναι too much... Βέβαια αν είναι να μπεις σε τέτοια διαδικασία (να καλέσεις στην εξυπηρέτηση, να δώσεις κωδικούς κ.ο.κ.) το σίγουρο είναι πως θα το κάνεις θέλοντας ποσό μεγαλύτερο των 5 ευρώ. Άρα δεν έχει και μεγάλη σημασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Για να σας ξεκαθαρίσω το τοπίο με τη μεταφορά υπολοίπου στην COSMOTE, επειδή το έχω κάνει μια φορά, μπορείς να κάνεις μεταφορά υπολοίπου απο καρτοκινητό σε καρτοκινητό αλλά το ποσό μπορεί να είναι οποιδήποτε, φτάνει όμως να είναι πάνω από 5 €. Τώρα για μερικούς μπορεί να είναι ασύμφορο αλλά για άλλους μπορεί να μην είναι... :cool: ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΟΙΠΟ και οχι καποιο ποσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 υπαρχει μεταφορα χρονου ομιλιας απο καρτοκινητο cosmote σε καρτοκινητο cosmote και πως ? βλεπω η ερωτηση μου ανοιξε ..... μεγαλη κουβεντα :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 μια απορια .... δηλωσα 2 αριθμους στην κοσμοκαρτα . τι γινεται αν μετα απο λιγο καιρο ο ενας αριθμος κανει φορητοτητα ( χωρις εγω να το ξερω ) ? Θα εχω κανονικες χρεωσεις ? !!!:cry: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΟΙΠΟ και οχι καποιο ποσο... Κάποιο ποσο... Εγώ έχω μεταφέρει 3 ευρώ σε αλλον αριθμο... Εκτός εάν το αλλάξανε τώρα... (Πάντως αυτό με τον κωδικό χρήστη, μεγιστη χαζομάρα!) Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 μια απορια .... δηλωσα 2 αριθμους στην κοσμοκαρτα . τι γινεται αν μετα απο λιγο καιρο ο ενας αριθμος κανει φορητοτητα ( χωρις εγω να το ξερω ) ? Θα εχω κανονικες χρεωσεις ? !!!:cry: NAI.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Όποιο ποσό θέλεις πάνω από 5€ και όχι μεγαλύτερο από το υπόλοιπο της κάρτας σου. Σε καμία περίπτωση δεν προκειται για ολόκληρο το υπόλοιπο. Το έχω κάνει πολλές φορές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παντως το ΤΙΜ SHARING το κανουν χρηση παρα πολλοι, ακομα και για μικρες μεταφορες (1-2 ευρω) ειτε μεσω sms η κλησης στο 1264 (0.35 και τα δυο). Ειναι ευκολο και πολυ χρησημο.Καλο θα ηταν να το διαθετουν ολοι, γιατι συμβαινει πολυ συχνα να εχει καποιος αναγκη για υπολοιπο και να μην βρισκει καρτα ευκολα κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παιδιά έχω το Ρ990 και του έχω περάσει τις ρυθμίσεις απο την Cosmote για να μπαίνω στο Ιντερνετ μέσω wap και να στέλνω MMS.Ομως στο Ιντερνετ δεν μπορώ να μπώ σε σελιδοδείκτη.Χρειάζεται να βάλω κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Όποιο ποσό θέλεις πάνω από 5€ και όχι μεγαλύτερο από το υπόλοιπο της κάρτας σου. Σε καμία περίπτωση δεν προκειται για ολόκληρο το υπόλοιπο. Το έχω κάνει πολλές φορές. ...καλα μεγαλυτερο ποσο απο το υπολοιπο της καρτας σου εννοειτε οτι δεν μπορεις να μεταφερεις :lol: :lol: :lol: .... ...αλλα ολόκληρο το υπόλοιπο μπορεις...εψες μετεφερα ολο το υπολοιπο μου απο ενα καρτοκινητο της cosmo που σκοπευω με φορητοτητα να το κανω ΤΙΜ :) :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Μπορεις να μεταφερεις ακομη και ολοκληρο το υπολοιπο σου αρκει να μην υπαρχει αρχικος χρονος ομιλιας (απο ενεργοποιηση καινουριου πακετου) Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω what's up και θέλω να κάνω βιντεοκλήση. Γίνεται? Απλά σημειώνω ότι η κάρτα μου δεν είναι 3g (Το κινητό είναι εννοείται). Thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Μπορείς να κάνεις κανονικά video call, αρκει φυσικά να έχεις κι εσυ και ο άλλος κινητο 3G, και να είστε και οι δύο σε περιοχή με κάλυψη 3G... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Μπορείς να κάνεις κανονικά video call, αρκει φυσικά να έχεις κι εσυ και ο άλλος κινητο 3G, και να είστε και οι δύο σε περιοχή με κάλυψη 3G... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Μπορείς να κάνεις κανονικά video call, αρκει φυσικά να έχεις κι εσυ και ο άλλος κινητο 3G, και να είστε και οι δύο σε περιοχή με κάλυψη 3G... Φίλε μου κάνεις ένα σοβαρό λάθος. Λοιπόν, για να κάνεις video call θα πρέπει και ο καλών και ο καλούμενος να έχετε κάρτα SIM 3G. Δηλαδή, θα πρέπει να πας σε ένα υποκατάστημα COSMOTE και να ζητήσεις κάρτα αντικατάστασης η οποία θα είναι 3G. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο αποδέκτης της video κλήσης. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι που σκεφτηκα και να μου πειτε αν γινεται.Μπορω να παω να αγορασω μια καρτα whats up που τωρα στοιχιζει μονο 5 ευρω και να την κανω απ'ευθειας cosmokarta για να επωφελουμε το προγραμμα με το 0,01eyro? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι που σκεφτηκα και να μου πειτε αν γινεται.Μπορω να παω να αγορασω μια καρτα whats up που τωρα στοιχιζει μονο 5 ευρω και να την κανω απ'ευθειας cosmokarta για να επωφελουμε το προγραμμα με το 0,01eyro? γινεται...μαλιστα, μπορεις να την κανεις ατελως μεσα στην πρωτη εβδομαδα απο την ενεργοποιηση της....:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Φίλε μου κάνεις ένα σοβαρό λάθος. Λοιπόν, για να κάνεις video call θα πρέπει και ο καλών και ο καλούμενος να έχετε κάρτα SIM 3G. Δηλαδή, θα πρέπει να πας σε ένα υποκατάστημα COSMOTE και να ζητήσεις κάρτα αντικατάστασης η οποία θα είναι 3G. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο αποδέκτης της video κλήσης. :) ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΦΙΛΕ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=169342 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 γινεται...μαλιστα, μπορεις να την κανεις ατελως μεσα στην πρωτη εβδομαδα απο την ενεργοποιηση της....:) kai stin prwti ebdomada einai dwrean i metabasi? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 kai stin prwti ebdomada einai dwrean i metabasi? Ναι :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Θεωρητικά, ναι. Πρακτικά, όσες φορές το δοκίμασα, απέτυχε. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Θεωρητικά, ναι. Πρακτικά, όσες φορές το δοκίμασα, απέτυχε. Εγώ πάντως προσπαθώ με το κ800 μου να κάνω βιντεοκλήση σε περιοχή που υπάρχει 3g και το έχω ενεργό στη συσκευή μου αλλά δεν γίνεται...Σημειωτέον...έχω κάρτα 2ης γενιάς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία.. Με την υπηρεσία call them all 600 λέει ότι ελάχιστος χρόνος ομιλίας είναι τα 3'. Όμως κάθε φορά που μιλάω λιγότερο από 3' δε χρεώνομαι καθόλου. Ούτε το αφαιρεί από τα 600. Τι παίζει? Μήπως χρεωθώ κάποια στιγμή για όλα μαζί? Έχει τύχει σε κανέναν? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Από τα 600 το αφαιρεί. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 A ok, δεν το είχα προσέξει μάλλον. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts