Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να σας ξεκαθαρίσω το τοπίο με τη μεταφορά υπολοίπου στην COSMOTE, επειδή το έχω κάνει μια φορά, μπορείς να κάνεις μεταφορά υπολοίπου απο καρτοκινητό σε καρτοκινητό αλλά το ποσό μπορεί να είναι οποιδήποτε, φτάνει όμως να είναι πάνω από 5 €. Τώρα για μερικούς μπορεί να είναι ασύμφορο αλλά για άλλους μπορεί να μην είναι... :cool:

Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας το ασύμφορο. Πρακτικό σίγουρα όμως δεν είναι. Και 5 ευρώ ελάχιστο ποσό είναι too much... Βέβαια αν είναι να μπεις σε τέτοια διαδικασία (να καλέσεις στην εξυπηρέτηση, να δώσεις κωδικούς κ.ο.κ.) το σίγουρο είναι πως θα το κάνεις θέλοντας ποσό μεγαλύτερο των 5 ευρώ. Άρα δεν έχει και μεγάλη σημασία...

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για να σας ξεκαθαρίσω το τοπίο με τη μεταφορά υπολοίπου στην COSMOTE, επειδή το έχω κάνει μια φορά, μπορείς να κάνεις μεταφορά υπολοίπου απο καρτοκινητό σε καρτοκινητό αλλά το ποσό μπορεί να είναι οποιδήποτε, φτάνει όμως να είναι πάνω από 5 €. Τώρα για μερικούς μπορεί να είναι ασύμφορο αλλά για άλλους μπορεί να μην είναι... :cool:

ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΟΙΠΟ και οχι καποιο ποσο...

υπαρχει μεταφορα χρονου ομιλιας απο καρτοκινητο cosmote σε καρτοκινητο cosmote και πως ?

βλεπω η ερωτηση μου ανοιξε ..... μεγαλη κουβεντα :)

:)

μια απορια .... δηλωσα 2 αριθμους στην κοσμοκαρτα . τι γινεται αν μετα απο λιγο καιρο ο ενας αριθμος κανει φορητοτητα ( χωρις εγω να το ξερω ) ? Θα εχω κανονικες χρεωσεις ? !!!:cry:
:)

ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΟΙΠΟ και οχι καποιο ποσο...

Κάποιο ποσο... Εγώ έχω μεταφέρει 3 ευρώ σε αλλον αριθμο... Εκτός εάν το αλλάξανε τώρα...

(Πάντως αυτό με τον κωδικό χρήστη, μεγιστη χαζομάρα!)

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

μια απορια .... δηλωσα 2 αριθμους στην κοσμοκαρτα . τι γινεται αν μετα απο λιγο καιρο ο ενας αριθμος κανει φορητοτητα ( χωρις εγω να το ξερω ) ? Θα εχω κανονικες χρεωσεις ? !!!:cry:

NAI.:D

Όποιο ποσό θέλεις πάνω από 5€ και όχι μεγαλύτερο από το υπόλοιπο της κάρτας σου. Σε καμία περίπτωση δεν προκειται για ολόκληρο το υπόλοιπο.

Το έχω κάνει πολλές φορές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως το ΤΙΜ SHARING το κανουν χρηση παρα πολλοι, ακομα και για μικρες μεταφορες (1-2 ευρω) ειτε μεσω sms η κλησης στο 1264 (0.35 και τα δυο).

Ειναι ευκολο και πολυ χρησημο.Καλο θα ηταν να το διαθετουν ολοι, γιατι συμβαινει πολυ συχνα να εχει καποιος αναγκη για υπολοιπο και να μην βρισκει καρτα ευκολα κτλ...

Παιδιά έχω το Ρ990 και του έχω περάσει τις ρυθμίσεις απο την Cosmote για να μπαίνω στο Ιντερνετ μέσω wap και να στέλνω MMS.Ομως στο Ιντερνετ δεν μπορώ να μπώ σε σελιδοδείκτη.Χρειάζεται να βάλω κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις;

Όποιο ποσό θέλεις πάνω από 5€ και όχι μεγαλύτερο από το υπόλοιπο της κάρτας σου. Σε καμία περίπτωση δεν προκειται για ολόκληρο το υπόλοιπο.

Το έχω κάνει πολλές φορές.

...καλα μεγαλυτερο ποσο απο το υπολοιπο της καρτας σου εννοειτε οτι δεν μπορεις να μεταφερεις :lol: :lol: :lol: ....

...αλλα ολόκληρο το υπόλοιπο μπορεις...εψες μετεφερα ολο το υπολοιπο μου απο ενα καρτοκινητο της cosmo που σκοπευω με φορητοτητα να το κανω ΤΙΜ :) :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μπορεις να μεταφερεις ακομη και ολοκληρο το υπολοιπο σου αρκει να μην υπαρχει αρχικος χρονος ομιλιας (απο ενεργοποιηση καινουριου πακετου)

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω what's up και θέλω να κάνω βιντεοκλήση. Γίνεται? Απλά σημειώνω ότι η κάρτα μου δεν είναι 3g (Το κινητό είναι εννοείται). Thanks
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να κάνεις κανονικά video call, αρκει φυσικά να έχεις κι εσυ και ο άλλος κινητο 3G, και να είστε και οι δύο σε περιοχή με κάλυψη 3G...
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Μπορείς να κάνεις κανονικά video call, αρκει φυσικά να έχεις κι εσυ και ο άλλος κινητο 3G, και να είστε και οι δύο σε περιοχή με κάλυψη 3G...

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου κάνεις ένα σοβαρό λάθος. Λοιπόν, για να κάνεις video call θα πρέπει και ο καλών και ο καλούμενος να έχετε κάρτα SIM 3G. Δηλαδή, θα πρέπει να πας σε ένα υποκατάστημα COSMOTE και να ζητήσεις κάρτα αντικατάστασης η οποία θα είναι 3G. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο αποδέκτης της video κλήσης. :)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Παιδια να ρωτησω κατι που σκεφτηκα και να μου πειτε αν γινεται.Μπορω να παω να αγορασω μια καρτα whats up που τωρα στοιχιζει μονο 5 ευρω και να την κανω απ'ευθειας cosmokarta για να επωφελουμε το προγραμμα με το 0,01eyro?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Παιδια να ρωτησω κατι που σκεφτηκα και να μου πειτε αν γινεται.Μπορω να παω να αγορασω μια καρτα whats up που τωρα στοιχιζει μονο 5 ευρω και να την κανω απ'ευθειας cosmokarta για να επωφελουμε το προγραμμα με το 0,01eyro?

γινεται...μαλιστα, μπορεις να την κανεις ατελως μεσα στην πρωτη εβδομαδα απο την ενεργοποιηση της....:)

Φίλε μου κάνεις ένα σοβαρό λάθος. Λοιπόν, για να κάνεις video call θα πρέπει και ο καλών και ο καλούμενος να έχετε κάρτα SIM 3G. Δηλαδή, θα πρέπει να πας σε ένα υποκατάστημα COSMOTE και να ζητήσεις κάρτα αντικατάστασης η οποία θα είναι 3G. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο αποδέκτης της video κλήσης. :)

ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΦΙΛΕ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=169342

γινεται...μαλιστα, μπορεις να την κανεις ατελως μεσα στην πρωτη εβδομαδα απο την ενεργοποιηση της....:)

kai stin prwti ebdomada einai dwrean i metabasi?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

kai stin prwti ebdomada einai dwrean i metabasi?

Ναι :)

Θεωρητικά, ναι. Πρακτικά, όσες φορές το δοκίμασα, απέτυχε.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Θεωρητικά, ναι. Πρακτικά, όσες φορές το δοκίμασα, απέτυχε.

Εγώ πάντως προσπαθώ με το κ800 μου να κάνω βιντεοκλήση σε περιοχή που υπάρχει 3g και το έχω ενεργό στη συσκευή μου αλλά δεν γίνεται...Σημειωτέον...έχω κάρτα 2ης γενιάς...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία.. Με την υπηρεσία call them all 600 λέει ότι ελάχιστος χρόνος ομιλίας είναι τα 3'. Όμως κάθε φορά που μιλάω λιγότερο από 3' δε χρεώνομαι καθόλου. Ούτε το αφαιρεί από τα 600. Τι παίζει? Μήπως χρεωθώ κάποια στιγμή για όλα μαζί? Έχει τύχει σε κανέναν? :worry: