blue1975 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 ληγει σε 1 χρονο απο την τελευταια ανανεωση χρονου ομιλιας και αν δεν εχει αλλαξει υπαρχει αλλο ενα εξαμηνο σαν περιοδο χαριτος μην χαθει εντελως ο αριθμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 ληγει σε 1 χρονο απο την τελευταια ανανεωση χρονου ομιλιας και αν δεν εχει αλλαξει υπαρχει αλλο ενα εξαμηνο σαν περιοδο χαριτος μην χαθει εντελως ο αριθμος Ααααααααααα....Thank you man:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 ποσο χρεωνει το ΕΥ στο 1256; Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Δωρεαν.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 ευχαριστω πολυ! Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 τελικα στη κοσμοτε ειναι ζωα λεω θελω το νοκια 5800 στο ι35 μου λενε οκ διαλεγω αριθμο ξεκιναει η διαδικασια κ μετα μου λενε δε γινετε μ αυτο το τηλεφωνο να παρεισ το Ιphone τουσ λεω δε το θελω μου λενε τοτε θα δοσεισ 300ευρο για το 5800 τελικα εκανα μονο τη συνδεση κ τωρα διαδικασιεσ κ τρεξιμο για να την κοψω!υ.γ κ μενω χωρισ συσκευη γιατι εχασα το ν95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Εδω δειτε αισχος. Ειχα στειλει mail στην κοσμοτε να κανω μια απλη ερωτηση (μαλιστα αφορα τον κουμπαρο μου, ειπα να κανω μια εξυπηρετηση) : Εγω : question / comment:: Σε οικογενειακο πακετο με 2 αριθμους που επικοινωνουν μεταξυ τους δωρεαν, εαν η επικοινωνια ειναι με βιντεοκληση αντι απλης κλησης υπαρχει χρεωση ? Απαντηση : Αξιότιμε κύριε *****, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που επικοινωνήσατε με την εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας COSMOTE μέσω INTERNET. Σχετικά με το ερώτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον διαθέτετε συσκευή 3ης Γενιάς, έχετε δυνατότητα video κλήσης ενώ θα πρέπει να βρίσκεστε σε περιοχή που καλύπτει το δίκτυο 3ης Γενιάς της COSMOTE. Αναλυτικές πληροφορίες για τις παρεχόμενες Υπηρεσίες Τρίτης Γενιάς μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα τις COSMOTE - http://www.cosmote.gr - επιλέγοντας διαδοχικά: Υπηρεσίες > Υπηρεσίες Τρίτης Γενιάς > Υπηρεσία Video- Kλήση. Προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τιμοκατάλογο των Υπηρεσιών 3ης Γενιάς μπορείτε να επισκεφτείτε την προαναφερόμενη ιστοσελίδα μας, επιλέγοντας το link: Προγράμματα συμβολαίου > Τιμοκατάλογος > Άλλες Υπηρεσίες Συμβολαίου > Υπηρεσίες Τρίτης Γενιάς. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση, Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, Μενάγια Παρασκευή ------------ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΣΧΟΣ. Και το κορυφαιο ποιο ειναι ? Εκτος του οτι για απαντηση πηρα ενα κατεβατο απο μπουρδες, στα link που μου εδωσε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Το αίσχος δεν έχει να κάνει με τον ΟΤΕ Ακολούθησα τα λινκ όπως τα έθεσες και να το τελινκό link στο οποίο πράγματι Υπάρχουν οι απαντήσεις http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb8023bd9a&rootid=0b0f42bb80231977&pageLabel=pricelist&catName=Υπηρεσίες Τρίτης Γενιάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Το i-20 πόσα ευρώ επιδότηση προσφέρει? Αν πχ προσφέρει 15 ευρώ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο αντί επιδότησης και αντί 20 να πληρώνω 5 ευρώ? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 δηλαδη εσυ τι καταλαβαινεις; η βιντεοκληση ειναι μεσα η οχι στον προπληρωμενο χρονο ομιλιας; εγω δεν καταλαβαινω βασικα τα προγραμματα και των 3 εταιριων ειναι τοσο πολυπλοκα και δυσνοητα που δεν νομιζω να υπαρχει εστω και ενας υπαλληλος που να ξερει πραγματικα τι γινεται Το αίσχος δεν έχει να κάνει με τον ΟΤΕ Ακολούθησα τα λινκ όπως τα έθεσες και να το τελινκό link στο οποίο πράγματι Υπάρχουν οι απαντήσεις http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb8023bd9a&rootid=0b0f42bb80231977&pageLabel=pricelist&catName=Υπηρεσίες Τρίτης Γενιάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Το i-20 πόσα ευρώ επιδότηση προσφέρει? Αν πχ προσφέρει 15 ευρώ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο αντί επιδότησης και αντί 20 να πληρώνω 5 ευρώ? Η επιδοτηση εχει να κανει με τους λογαριασμους που κανεις καθε μηνα.Αυτο που λες γινεται αλλα να ξερεις οτι μετα δεν θα δικαιουσαι επιδοτηση για συσκευη Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Oregon, ο ενδοοικογενειακός χρόνος ομιλίας δεν είναι για videoκλήσεις και αν πραγματοποιήσεις κάποια, θα χρεωθεί στο χρόνο ομιλίας του οικονομικού σου προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Η επιδοτηση εχει να κανει με τους λογαριασμους που κανεις καθε μηνα.Αυτο που λες γινεται αλλα να ξερεις οτι μετα δεν θα δικαιουσαι επιδοτηση για συσκευη Για την ακρίβεια, παίρνει το ποσό που δικαιούται για ένα χρόνο, άρα θα έχει δικαίωμα ανανεωσης ( άρα και συσκευής αν το επιλέξει ) μετά απο ένα χρόνο. Σαν επιδότηση νοείται και το ποσό που καλύπτει η cosmote κατά την αρχική ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpouzi Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 αυξημενες επιδοτησεις cosmote τελος....αντε παλι στις παλιες που φαινονται με το μικροσκοπιο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Η επιδοτηση εχει να κανει με τους λογαριασμους που κανεις καθε μηνα.Αυτο που λες γινεται αλλα να ξερεις οτι μετα δεν θα δικαιουσαι επιδοτηση για συσκευη ναι, αλλά το i-20 πόσα ευρώ επιδότηση έχει? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μετά από πόσο καιρό δικαιούσαι αλλαγή πακέτου προς τα κάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 3 μηνες μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 3 μήνες απο την αρχική ενεργοποίηση, εκτώς αν έχουν τεθεί ειδικοί όροι στο συμβόλαιο κατά την αρχική ενεργοποίηση ή την ανανέωση σύμβασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παιδιά 2 ερωτήσεις έχω να κάνω : Tα δεδομένα έχουν ως εξής : Είμαι στο πρόγραμμα μηδενικό πάγιο κι εδώ και 2 μήνες έχω κάνει συμβόλαιο και στη Vodafone. Τη cosmote δεν τη χρησιμοποιώ αυτούς τους 2 μήνες με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να έρχεται μόνο 2,5 ευρώ περίπου (τα πάγια τέλη).Αρχές Ιούνη συμπληρώνω ένα χρόνο στη Cosmote οπότε θα μπορέσω να διακόψω το πρόγραμμα.Παράλληλα να σας πω ότι χρησιμοποιώ το websms της Cosmote που μου δίνει 10 sms την ημέρα δωρεάν μέσω internet. Oι ερωτήσεις λοιπόν είναι οι εξής : 1) Πότε πρέπει να δηλώσω ότι δε θέλω να συνεχίσω για 2ο χρόνο?Αν δεν το δηλώσω το συμβόλαιο θα ανανεωθεί αυτόματα ? 2) Σκέφτομαι το εξής : Προκειμένου να μη χάσω την επιδότηση και τα 10 δωρεάν websms την ημέρα να μην διακόψω το συμβόλαιο.'Έτσι θα πληρώνω 2,5 ευρώ/μήνα αλλά και την επιδότηση θα πάρω και τα 10sms την ημέρα ( 1 ευρώ την ημέρα περίπου δλδ δωρεάν ) θα διατηρήσω. Γίνεται να το κάνω αυτό?Θα δει η cosmote ότι δεν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα και έχει δικαίωμα να μου το διακόψει από μόνη της? Πόσο καιρό μπορεί να μείνει μια sim χωρίς χρήση?Μπορώ για έναν ολόκληρο χρόνο να την έχω,να πληρώνω κανονικά τα πάγια τέλη και να μην τη χρησιμοποιώ καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Καλησπερα σε ολους!:) Ειμαι αρκετα χρονια συνδρομητης στην cosmote σε εταιρικο προγραμμα 4 συνδεσεων.Το ποσο της επιδοτησης ειναι 400ευρω+ΦΠΑ. Υπαρχει περιπτωση κανοντας φορητοτητα σε καποια απο τις αλλες 2 εταιριες να "πιασω" αναλογο ποσο επιδοτησης? Γνωστος μου που δουλευει σε καταστημα αλλης εταιριας μου ειπε οτι αποκλειεται να εχω αναλογο ποσο επιδοτησης ..ισως να εχω καποιες "προσφορες" σε ενδοεταιρικη επικοινωνια κ.τ.λ αλλα σαν ποσό επιδοτησης δεν προκειται να φτασω αυτο της cosmote Οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη! ΥΓ 2συνδεσεις ειναι στο βασικο,μια στο 100 και μια στο 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 1) Πότε πρέπει να δηλώσω ότι δε θέλω να συνεχίσω για 2ο χρόνο?Αν δεν το δηλώσω το συμβόλαιο θα ανανεωθεί αυτόματα ? 2) Σκέφτομαι το εξής : Προκειμένου να μη χάσω την επιδότηση και τα 10 δωρεάν websms την ημέρα να μην διακόψω το συμβόλαιο.'Έτσι θα πληρώνω 2,5 ευρώ/μήνα αλλά και την επιδότηση θα πάρω και τα 10sms την ημέρα ( 1 ευρώ την ημέρα περίπου δλδ δωρεάν ) θα διατηρήσω. το συμβόλαιο ανανεωνεται ανα μηνα μετα.δηλαδη πρεπει να πεις ενα μηνα πριν να το κοψεις. οσο για το δευτερο σκελος δεν το θεωρω λογω τώρα για 300 sms δινεις 2.5 ευρω το μηνα.ασε που πρέπει να μπαινεις και ιντερνετ για να το στειλεις. θα σου προτεινα το fishtext με 0.02 λεπτά το μυνημα(+κοστος wap για 500 Bytes που στέλνει) ειναι κατα μακραν πιο συμφέρον. και εννοειτε οτι στέλνεις απο την συσκευη Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Προσοχη μονο σε ελαχιστες χρεωσεις σε data..η vodafone πχ εχει ελαχιστη χρεωση data τα 10 Kb.. για κοσμοτε δεν ξερω...εαν ειναι 1 kb τοτε οκ...αλλα εαν ειναι σαν της voda τοτε δεν ειναι οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Για μισό βρε παιδιά. Όταν λες web2sms, εννοείς μέσω του site του mycosmos, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. α) Αφού έχεις μηδενικό πάγιο, δεν έχεις πάγιο, αλλά τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, επειδή εκδίδεται λογαριασμός για'σένα ακόμα και αν είναι μηδενικός. Δεν είναι κάτι που πληρώνεις για τη cosmote, αλλά για το κράτος. β) Επίσης αφού έχεις μηδενικό πάγιο, δεν έχεις χρονική δέσμευση και μπορείς να διακόψεις ανά πάσα στιγμή το συμβόλαιό σου. Και να το κρατήσεις, δεν έχεις δικαίωμα ανανέωσης σύμβασης, πολύ απλά επειδή δεν πληρώνεις κάποιο πάγιο. Για όλα τα υπόλοιπα οικονομικά προγράμματα ισχύει η ανάγκη αιτήματος διακοπής της σύνδεσης ένα μήνα πριν τη λήξη της σύμβασης, αλλά όπως προανέφερα, εσύ πολύ απλά δεν έχεις σύμβαση αυτή τη στιγμή. γ) Το web2sms λειτουργεί μόνο με το οικονομικό πρόγραμμα "Βασικό", άρα ευθύς εξ'αρχής, δεν έχεις web2sms, αλλά τα 10 sms που δίνει δωρεάν η πύλη του Mycosmos. Και είναι κάτι που μπορείς να διατηρήσεις ακόμα και αν δεν έχεις σύνδεση. Απλά θα διακόψεις τη σύνδεση και θα ζητήσεις να κρατήσεις τον αριθμό σαν καρτοκινητό. δ) Με το μηδενικό πάγιο δεν θα έχεις επιδότηση σε καμία περίπτωση, παρά μόνο αν αλλάξεις σε ένα κλασικό πρόγραμμα και σε αυτή τη περίπτωση θα έχεις δικαίωμα επιδότησης ένα χρόνο μετά την αλλαγή του οικονομικού προγράμματος. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ευχαριστώ πολύ :) Καλύφθηκα πλήρως. Το μόνο που μένει να δω ( θα πάρω τηλ τη Cosmote) είναι το αν θα πρέπει να πληρώσω κάτι για να κρατήσω τον αριθμό όταν διακόψω τη σύνδεση.Δε θέλω να χάσω τα δωρεάν 10 sms/ημέρα του mycosmos.Εξοικονομώ γύρω στα 10 ευρώ το μήνα από αυτή την υπηρεσία καθώς εκμεταλλεύομαι περίπου τα 100 sms από τα 300 που μου προσφέρει ( + άλλα 150 από το websms της Forthnet το οποίο btw είναι πολύ καλύτερο από το mycosmos καθώς σε αφήνει να αποθηκεύεις username,password κι επαφές) Για την επιδότηση μου κάνει εντύπωση που δεν δίνει καθώς τους πρώτους 6 μήνες ( ή 4,δε θυμάμαι) με υποχρέωνε να πληρώνω 9 ευρώ πάγιο με 45 δωρεάν λεπτά ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts