johnny_htc Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Μπράβο στην COSMOTE για τις άπειρες κλήσεις που έδωσε. Ευχαριστούμε ωστόσο και για τις υποκλοπές που έγιναν.Αυτό με τις υποκλοπές έχει περάσει λίγο στα ψηλά ή μου φαίνεται απλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Αυτό με τις υποκλοπές έχει περάσει λίγο στα ψηλά ή μου φαίνεται απλα; Δεν σου φαίνεται. Οι υποκλοπές έγιναν στο Λουξεμβούργο. Την ημέρα που το σαπιοκάραβο μπήκε στο Αιγαίο. Παρακολουθήθηκαν τα κινητά όλων συν των στελεχών του Στρατού. Συμπεράσματα δικά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 off topic: Τα κινητά των στελεχών του στρατού (οπως και γενικότερα των σωμάτων αφαλείας) είναι μοιρασμένα και στις 3 εταιρίες και τηρούνται αρχεία καταγραφής κλήσεων και κινήσεων για αυτά. Ο στρατός δεν πρέπει να φοβάται τη διαρροή της cosmote, θα πρέπει να προσέχει όμως μη «φύγουν» τα αρχεία που κρατάει αυτός για τα στελέχη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Σωστά, να τους βάλουν φυλακή.... Sent from my Galaxy S10eΌχι να μάθουν να είναι ευγενικοί και να μην έχουν καβαλήσει το καλάμι ακούγοντας τον πελάτη και όχι να πουλάνε μαγκιες όταν έχουν χοντρό πρόβλημα. Έχουν Θέματα ανά περιοχές σοβαρά και δεν νομίζω ότι οφείλονται στο ότι όλοι ξαφνικά πήραν απεριόριστα όπως έκανα και ο ίδιος. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Καλά... Φαντάζομαι αν έκανες συμβόλαιο όμως ισχυρίζεσαι, θα έχεις κάπου τους όρους που υπογράφεις. Διάβασέ τους και μετά πες μας αν μπορείς να κάνεις "καταγγελία" γιατί έχουν καβαλήσει το καλάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Καλά... Φαντάζομαι αν έκανες συμβόλαιο όμως ισχυρίζεσαι, θα έχεις κάπου τους όρους που υπογράφεις. Διάβασέ τους και μετά πες μας αν μπορείς να κάνεις "καταγγελία" γιατί έχουν καβαλήσει το καλάμι. Μια χαρά μπορώ να κάνω καταγγελία όταν το δίκτυο δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει. Το 0.68 Mbps δεν θεωρείται φυσιολογικό ώρες αιχμής. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Δεν μπορείς να κανεις καταγγελία, γιατί πουθενά στους όρους σου δεν αναφέρεται ελάχιστο όριο ταχύτητας. Μπορείτε να τα βρείτε μόνο αν δεχτούν ότι δεν μπορούν να σου παρέχουν τις υπηρεσίες, και συνεπώς σε αποδεσμεύσουν αυτοί από τη σύμβασή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Δεν μπορείς να κανεις καταγγελία, γιατί πουθενά στους όρους σου δεν αναφέρεται ελάχιστο όριο ταχύτητας. Μπορείτε να τα βρείτε μόνο αν δεχτούν ότι δεν μπορούν να σου παρέχουν τις υπηρεσίες, και συνεπώς σε αποδεσμεύσουν αυτοί από τη σύμβασή σου.Για εκεί πάει το πράγμα για αποδέσμευση. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Άρα λοιπόν κακώς μπλέκεις τις "αρμόδιες αρχές", αφού δεν έχεις πουθενά να πατήσεις. Για πες μας και σε ποια σημεία στο Παγκράτι. Κοντά είναι, να περάσουμε να δούμε. Γιατί, όπως καταλαβαίνεις, το 0,68 είναι λίγο χοντρό για να το πιστέψει κανείς. Εκτός αν περιμένεις να πιάνει σε χώρο που εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατόν να έχει σήμα ... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Στα νέα της ημέρας ο ανακριτής κάλεσε τον πρόεδρα για απολογία. Σε περίπτωση που δεν δώσουν επαρκείς απολογίες κατηγορούνται για κακουργημ@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Στα νέα της ημέρας ο ανακριτής κάλεσε τον πρόεδρα για απολογία. Σε περίπτωση που δεν δώσουν επαρκείς απολογίες κατηγορούνται για κακουργημ@Λες να δουλέψει η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ανεπηρέαστη επιτέλους; δύσκολο το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Λες να δουλέψει η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ανεπηρέαστη επιτέλους; δύσκολο το βλέπω Αδύνατο. Σε άλλη χώρα θα μπορούσε να δουλέψει εκτός από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Στα νέα της ημέρας ο ανακριτής κάλεσε τον πρόεδρα για απολογία. Σε περίπτωση που δεν δώσουν επαρκείς απολογίες κατηγορούνται για κακουργημ@ Offtopic παίδες Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Άρα λοιπόν κακώς μπλέκεις τις "αρμόδιες αρχές", αφού δεν έχεις πουθενά να πατήσεις. Για πες μας και σε ποια σημεία στο Παγκράτι. Κοντά είναι, να περάσουμε να δούμε. Γιατί, όπως καταλαβαίνεις, το 0,68 είναι λίγο χοντρό για να το πιστέψει κανείς. Εκτός αν περιμένεις να πιάνει σε χώρο που εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατόν να έχει σήμα ... Sent from my Galaxy S10e Καταρχήν για όσους είναι δύσπιστοι για την κατοχή του συμβολαίου το παρακάτω Το ότι δεν με πιστεύεις για το 0.68 δεν με αφορά. Το σύνηθες είναι 1 με 3 mbps ώρες αιχμής και ιδιαίτερα τρίτη πέμπτη. Το χρησιμοποιώ σαν βασική σύνδεση όπου πάω και με το λάπτοπ οπότε βλέπω τα χάλια. Το δίκτυο γέμισε σε κάποια σημεία και δεν πετάει είναι λογικό με τα απεριόριστα. Το ότι σέρνεται και ιδιαίτερα τρίτη και πέμπτη στο σπίτι μου είναι απαράδεκτο ενώ ήταν θεϊκές οι ταχύτητες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Να τα ξαναλέμε; Φυσικά και δεν πιστεύω τα γραφόμενα ατόμου που προσπαθεί να πείσει χρόνια τώρα(όχι τώρα με τα απεριόριστα) ότι το δίκτυο είναι "προβληματικό σε πολλά σημεία", έχει μπει μέχρι στη διαδικασία δημιουργίας δεύτερου λογαριασμού για να υποστηρίζει τα γραφόμενά του(πολύ "αλτρουϊστικό" αν θυμάμαι καλά και αν με πιάνεις...), και δεν αναφέρει καν κάποια από τα σημεία αυτά που τάχα έχει πρόβλημα. Την στιγμή που έχει αναβαθμίσει μάλιστα και βλέπεις σε πολλές πλέον περιοχές εύκολα νούμερα άνω των 200mbps, ναι δεν γίνεται καθόλου πιστευτό ότι υπάρχει άτομο που έχει σχέση μάλιστα και με το αντικείμενο, έκανε απεριόριστο συμβόλαιο (που σημαίνει ότι το ζήτησε γιατί το ήθελε, δεν τον κυνήγησε κανείς με κάποιο τουφέκι για να υπογράψει) και κοιτάζει να βρει πατέντα για να το διακόψει γιατί βλέπει νούμερα της τάξεως των 0,7mbps και 1-3. Είναι λίγο τραβηγμένο και σαν ισχυρισμός ότι όλοι πήραν απεριόριστα και τα χρησιμοποιούν διαρκώς κυρίως κοντά του και όχι σε άλλες περιοχές και δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Τώρα ένα χαρτί λογαριασμού να σκανάρω και να σβήσω τα στοιχεία, μπορούσα να το κάνω για πλάκα κι εγώ, δεν νομίζω ότι περιμένει κανείς να πειστεί από κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό μάλιστα με όλα τα παραπάνω που αναφέρω... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Η αλήθεια είναι πως το δίκτυο κοσμοτε κινητής, ειναι δυνατό, μου φαίνεται αδυνατον να εχει τόσο πολύ χαμηλη ταχύτητα σε μόνιμη βαση... Ίσως μια μέρα και αυτό για μικρό χρονικό διάστημα, ίσως... Να μου έλεγες κάποια άλλη εταιρεία, ναι, αλλά κοσμοτε κινητή με 4G+, πολύ δύσκολα να ισχύει. Ειδικά με την αλλαγή του έτους που θα λειτουργήσει και το νεο δίκτυο 5G, τότε πια δε θα γίνεται λόγος. Εξ' άλλου, η εταιρεία άρχισε εδώ και κάμποσο καιρό να πουλάει τα απεριόριστα πακέτα, εξ' αιτίας της προσεχούς αναβάθμισης δικτύου. Αλλιώς δε θα τολμούσε... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Πληρώνω την 70αρα και βλέπω τι παίρνω δουλεύοντας το ως βασική σύνδεση. Αυτό με νοιάζει και ναι έγινα cosmotακιας πλέον. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 (edited) Το θέμα είναι μπορείς να κανεις αποδεσμευση όταν δεν εχεις σήμα ουτε στη δουλειά ουτε σε μέρη που κινείσαι γενικότερα και όταν το εχεις δηλώσει και απο την εξ πελατών σου λένε οτι γνωρίζουν το πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή αλλα δεν ξέρουν πότε θα γίνει κάτι; Γιατί και γώ 5ος μήνας με συμβόλαιο Cosmote οικογενειακό εχω μετανιώσει πικρά που άλλαξα εταιρεία. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Edited October 25, 2020 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_1 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Έχω cosmote family 65 , ανανέωση 02/2020. Πάγιο 61,60€. Μπορώ να μεταβώ στο gigamax Μ ή μόνο στο L που έχει μεγαλύτερο πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_1 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 με επικοινωνία στο 13888 μου είπαν μόνο στο family gigamax L, τιμή 96€. Στο family 65 δίνω ~62€ τώρα. το L το δίνουν 74.90€ , το Μ 59.90€ και το S 49.90€ για νέους πελάτες. κλασικά όποιον έχουν δεμένο τον αρμέγουν όσο μπορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Αυτο γίνεται γιατί θα κανεις αναβάθμιση συμβολαίου, διατηρώντας την ίδια ημερομηνία λήξης και το ίδιο ποσοστό έκπτωσης. Όταν το συμβόλαιο σου λήγει (δηλαδή μετά τον Ιανουάριο του 2020), θα εμφανιστούν προσφορές για ανανέωση συμβολαίου (νέα προσφορά, νέα δεσμευση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 με επικοινωνία στο 13888 μου είπαν μόνο στο family gigamax L, τιμή 96€. Στο family 65 δίνω ~62€ τώρα. το L το δίνουν 74.90€ , το Μ 59.90€ και το S 49.90€ για νέους πελάτες. κλασικά όποιον έχουν δεμένο τον αρμέγουν όσο μπορούν.Καλησπέρα, για πόσα μέλη οι παραπάνω τιμές; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_1 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Αν δεν κάνω λάθος family 65 αρχική τιμή 95,28€. Family gigamax M 92,92€. Παροχές 3000 Αντι απεριόριστα λεπτά, 3000 αντί 4000 sms , 2gb αντί 10gb. Ποσό χάσιμο θα είχε αν αναβάθμιζε? Αλλά σου λέει όχι , εσένα που σε έχω δεμένο μπορείς να πας μόνο σε μεγαλύτερο αφού 92.92 < 95.28 άρα μόνο στο L που έχει +55%. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, για πόσα μέλη οι παραπάνω τιμές; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι για 2 μέλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 2 ε; μη μιλάω καθόλου τότε που για 3 μέλη δίνω 69.90 για απεριόριστη ομιλία, 20GB με το One + 4000SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Παιδιά μια ερώτηση.... Στα cosmote gigamax family πχ στο S τα GB είναι 10 σύνολο μαζί με το one ή 10 + 5 (one) = 15? Στάλθηκε από το Honor View20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts