Vasileios Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Αυτόματες μειώσεις χωρίς πίεση από τους καταναλωτές ας μην περιμένουμε. Όσο ο καταναλωτής πληρώνει τα ακριβά τους συμβόλαια ,αυτά θα συνεχίσουν να είναι ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Αυτόματες μειώσεις χωρίς πίεση από τους καταναλωτές ας μην περιμένουμε. Όσο ο καταναλωτής πληρώνει τα ακριβά τους συμβόλαια ,αυτά θα συνεχίσουν να είναι ακριβά.Συμφωνώ. Μας έδωσαν τώρα τα απεριόριστα στα 70 ευρώ και το βουλώσαμε. Αν ήταν έστω 50αρικο θα ήταν πιο λογικό. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Αρα χώρες της ΕΕ με ίδια αγορά και πληθυσμό η μικρότερες απο την Ελλάδα πχ. Κροατία Βουλγαρία Βέλγιο Λουξεμβουργο, σκανδιναβικές χώρες και της βαλτικής θα επρεπε να έχουν ακριβότερες τιμες ετσι; Μια αναζήτηση σε παρόχους κινητής αυτών των χωρων θα δείς οτι και φτηνότερες τιμές έχουν και πλεον τα απεριόριστα σε ομιλία ειναι σχεδον παντού στάνταρτ!!!!! Τσεκαρέ το. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Μήπως όμως έχουν πάνω από 3 εταιρείες κινητής, οπότε και ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος σε αυτές τις χώρες! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Μήπως όμως έχουν πάνω από 3 εταιρείες κινητής, οπότε και ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος σε αυτές τις χώρες! Οι κυριοι παιχτες ειναι συνηθως 3-4 και οι MVNO μπορει 100! Αυτό σίγουρα παίζει ρολο αλλα η Ελλάδα ειναι μια άλλη αγορά γενικότερα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 (edited) Καλησπέρα, προς ενημέρωση των φίλων που θα χρειαστεί να ανανεώσουν σύντομα. Στην Cosmote και μετά από λήξη : 1.Κινητού με συμβόλαιο Mobile Large (2000'+ 2000sms+ 6G) στα 34,21€ > έγινε αντιπρόταση στα 40€ 2.Σταθερού σε πρόγραμμα απεριόριστα+50mbps+480' κινητά+30'' διεθνείς προορισμούς στα 37,40€ > αντιπρόταση στα 39,90€ Δεν δέχθηκα και προχώρησα σε φορητότητα στην Vodafone μέσω τηλεφώνου. Προσφορά Vodafone, πακέτο σταθερό και κινητό (σταθερό 24mbps+600'' κινητά+απεριόριστα) και (κινητό red start απεριόριστες κλήσεις-6000 sms+8 Giga) στα 42.50 μηνιαίως για 24 μήνες. Παρέλαβα κανονικά μέσω courier τα χαρτιά , υπέγραψα και την επόμενη με κάλεσε η Cosmote για πρόταση παραμονής. Συμφωνία μετά από αρκετή γκρίνια στα: 1.Κινητό Mobile Gigamax XL για 24 μήνες (απεριόριστες κλήσεις+2000 sms+6Giga)+2 μηνιαία πάγια δώρο+120'' προς όλους. σε ένα καρτοκινητό μηνιαίως για 12 μήνες στα 25,20€, με e-λογαριασμό. 2.Σταθερό Home DP 50 Large 24 μήνες ( απεριόριστα+120'' κινητα & 29 Ευρωπ χώρες) με e-λογαριασμό στα 29,90€. Και το σημαντικότερο για μένα είναι πως έως τώρα είχα προσπαθήσει στο 13880, και στον Γερμανό, και σε Cosmote shop point και δεν μπορούσα να βάλω σε 1 πακέτο Cosmote one δύο σταθερά που είχα και 4 κινητά Cosmote, που έχουμε εντός της οικογένειας. Η αιτιολογία παντού η ίδια: Δεν είχαν κοινή διεύθυνση και κοινό ΑΦΜ. Έγινε αμέσως κι αυτό και προκύπτει πολλαπλάσιο κέρδος από τον χρόνο ομιλίας που έχουν μεταξύ τους συν το 1G ίντερνετ κάθε μήνα,που παίρνει κάθε καρτοκινητό λόγω συμμετοχής του στο cosmote one. Αυτά κι ελπίζω να βοηθηθούν όποιοι φίλοι χρειαστεί να κάνουν ανανεώσεις Edited September 27, 2020 by rafm Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 (edited) Καλησπέρα, προς ενημέρωση των φίλων που θα χρειαστεί να ανανεώσουν σύντομα. Στην Cosmote και μετά από λήξη : 1.Κινητού με συμβόλαιο Mobile Large (2000'+ 2000sms+ 6G) στα 34,21€ > έγινε αντιπρόταση στα 40€ 2.Σταθερού σε πρόγραμμα απεριόριστα+50mbps+480' κινητά+30'' διεθνείς προορισμούς στα 37,40€ > αντιπρόταση στα 39,90€ Δεν δέχθηκα και προχώρησα σε φορητότητα στην Vodafone μέσω τηλεφώνου. Προσφορά Vodafone, πακέτο σταθερό και κινητό (σταθερό 24mbps+600'' κινητά+απεριόριστα) και (κινητό red start απεριόριστες κλήσεις-6000 sms+8 Giga) στα 42.50 μηνιαίως για 24 μήνες. Παρέλαβα κανονικά μέσω courier τα χαρτιά , υπέγραψα και την επόμενη με κάλεσε η Cosmote για πρόταση παραμονής. Συμφωνία μετά από αρκετή γκρίνια στα: 1.Κινητό Mobile Gigamax XL για 24 μήνες (απεριόριστες κλήσεις+2000 sms+6Giga)+2 μηνιαία πάγια δώρο+120'' προς όλους. σε ένα καρτοκινητό μηνιαίως για 12 μήνες στα 25,20€, με e-λογαριασμό. 2.Σταθερό Home DP 50 Large 24 μήνες ( απεριόριστα+120'' κινητα & 29 Ευρωπ χώρες) με e-λογαριασμό στα 29,90€. Και το σημαντικότερο για μένα είναι πως έως τώρα είχα προσπαθήσει στο 13880, και στον Γερμανό, και σε Cosmote shop point και δεν μπορούσα να βάλω σε 1 πακέτο Cosmote one δύο σταθερά που είχα και 4 κινητά Cosmote, που έχουμε εντός της οικογένειας. Η αιτιολογία παντού η ίδια: Δεν είχαν κοινή διεύθυνση και κοινό ΑΦΜ. Έγινε αμέσως κι αυτό και προκύπτει πολλαπλάσιο κέρδος από τον χρόνο ομιλίας που έχουν μεταξύ τους συν το 1G ίντερνετ κάθε μήνα,που παίρνει κάθε καρτοκινητό λόγω συμμετοχής του στο cosmote one. Αυτά κι ελπίζω να βοηθηθούν όποιοι φίλοι χρειαστεί να κάνουν ανανεώσεις Δεν υπάρχει πρόγραμμα στην vodafone που να δίνει 600 λεπτά προς κινητά στα 24mbps μέχρι 360 το μέγιστο εκτός και σου έκαναν προσφορά προσθέτοντας επιπλέον λεπτά. Επίσης, Οι τιμές που προσφέρθηκαν σε εσένα δεν θα τις πάρουν όλοι οι πελάτες για τον κάθε έναν υπάρχουν διαφορετικές προσφορές με διαφορετικές τιμές. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Συμφωνώ. Μας έδωσαν τώρα τα απεριόριστα στα 70 ευρώ και το βουλώσαμε. Αν ήταν έστω 50αρικο θα ήταν πιο λογικό. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.vodafone.co.uk/mobile/best-sim-only-deals?commitmentPeriod=24%20Months Δείτε εδώ προγράμματα να πάθετε την πλάκα σας. Και δείτε τι τιμές έχουν και τι προσφέρουν. Αν υπήρχε τέτοιο στην Ελλάδα θα έβαζαν μηνιαίο πάγιο δεν ξέρω και εγώ πόσο. Edited September 27, 2020 by dennis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Δεν υπάρχει πρόγραμμα στην vodafone που να δίνει 600 λεπτά προς κινητά στα 24mbps μέχρι 360 το μέγιστο εκτός και σου έκαναν προσφορά προσθέτοντας επιπλέον λεπτά. Επίσης, Οι τιμές που προσφέρθηκαν σε εσένα δεν θα τις πάρουν όλοι οι πελάτες για τον κάθε έναν υπάρχουν διαφορετικές προσφορές με διαφορετικές τιμές. Έχεις δίκιο, 5 ώρες προς κινητά ήταν ! Ο δαίμων του...πολλαπλασιασμού με έφαγε :lol: Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Καλησπέρα, προς ενημέρωση των φίλων που θα χρειαστεί να ανανεώσουν σύντομα. Στην Cosmote και μετά από λήξη : 1.Κινητού με συμβόλαιο Mobile Large (2000'+ 2000sms+ 6G) στα 34,21€ > έγινε αντιπρόταση στα 40€ 2.Σταθερού σε πρόγραμμα απεριόριστα+50mbps+480' κινητά+30'' διεθνείς προορισμούς στα 37,40€ > αντιπρόταση στα 39,90€ Δεν δέχθηκα και προχώρησα σε φορητότητα στην Vodafone μέσω τηλεφώνου. Προσφορά Vodafone, πακέτο σταθερό και κινητό (σταθερό 24mbps+600'' κινητά+απεριόριστα) και (κινητό red start απεριόριστες κλήσεις-6000 sms+8 Giga) στα 42.50 μηνιαίως για 24 μήνες. Παρέλαβα κανονικά μέσω courier τα χαρτιά , υπέγραψα και την επόμενη με κάλεσε η Cosmote για πρόταση παραμονής. Συμφωνία μετά από αρκετή γκρίνια στα: 1.Κινητό Mobile Gigamax XL για 24 μήνες (απεριόριστες κλήσεις+2000 sms+6Giga)+2 μηνιαία πάγια δώρο+120'' προς όλους. σε ένα καρτοκινητό μηνιαίως για 12 μήνες στα 25,20€, με e-λογαριασμό. 2.Σταθερό Home DP 50 Large 24 μήνες ( απεριόριστα+120'' κινητα & 29 Ευρωπ χώρες) με e-λογαριασμό στα 29,90€. Και το σημαντικότερο για μένα είναι πως έως τώρα είχα προσπαθήσει στο 13880, και στον Γερμανό, και σε Cosmote shop point και δεν μπορούσα να βάλω σε 1 πακέτο Cosmote one δύο σταθερά που είχα και 4 κινητά Cosmote, που έχουμε εντός της οικογένειας. Η αιτιολογία παντού η ίδια: Δεν είχαν κοινή διεύθυνση και κοινό ΑΦΜ. Έγινε αμέσως κι αυτό και προκύπτει πολλαπλάσιο κέρδος από τον χρόνο ομιλίας που έχουν μεταξύ τους συν το 1G ίντερνετ κάθε μήνα,που παίρνει κάθε καρτοκινητό λόγω συμμετοχής του στο cosmote one. Αυτά κι ελπίζω να βοηθηθούν όποιοι φίλοι χρειαστεί να κάνουν ανανεώσεις Πως γίνετε αφού παρέλαβες-υπέγραψες χαρτιά και πιθανώς sim απο voda να ξαναγυρίσεις στην cosmote? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Πως γίνετε αφού παρέλαβες-υπέγραψες χαρτιά και πιθανώς sim απο voda να ξαναγυρίσεις στην cosmote? Υπάρχει δικαίωμα υπαναχωρησης σε χρονικό διάστημα 14 ημερών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Μου υπέδειξε η Cosmote τα βήματα της υπαναχώρησης. Σημείο κλειδί είναι η μη υπογραφή φορητότητας σε κατάστημα, αλλά όπως το έκανα εγώ μέσω ιντερνετ Έκανα εγγραφή στο site της Vodafone με στοιχεία τηλέφωνο κλπ., και με κάλεσαν οι ίδιοι... Τα έχω γράψει αναλυτικά ! Είχε ένα ρίσκο αλλά δεν με πείραζε στο κάτω κάτω... Όμως πήγαν όλα καλά κι έμεινα στην Cosmote Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Υπάρχει δικαίωμα υπαναχωρησης σε χρονικό διάστημα 14 ημερών Ναι αλλά μονο σε συμβάσεις που συνάπτονται εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά - courier). Αν κανουμε αίτηση φορητότητας σε κατάστημα τότε δεν μπορεί να γίνει υπαναχώρηση αζημίως (δλδ χωρίς κάποιο κόστος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Χθες βρήκα μήνυμα στο κινητό μου (σύνδεση) που μου έγραφε ότι λόγω του οτι θα κλείσει το 3G ,μπορώ να αντικαταστήσω αζημίως την κάρτα sim με νεα,μέσω του δκτύου κατ/των Cosmote/germanos Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Καλημέρα. Έχω το Family Gigamax M που μου έδινε 6GB + 9GB από το Cosmote One + 2000 λεπτά προς όλους + 2000 SMS Μπαίνω να τσεκάρω πως πάνε τα λεπτά ομιλίας πριν λίγο και βλέπω ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΑ λεπτά προς όλους και 10GB αντί για 6. Άλλαξε κάτι; εγώ δεν είχα κάποια ενημέρωση. Εννοείται για καλό είναι αλλά μου έκανε εντύπωση. Σαν να πήγα στο Large το πρόγραμμα νομίζω με τα ίδια χρήματα. Παραθέτω και εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Οχι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα πρέπει στην αρχική της εφαρμογής (δηλαδή στο υπόλοιπο), και με 1 στο 1256 να σου δίνει τα σωστα. Συνεχίζεις να έχεις 9+6GB κοινά και 2000’ προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Οχι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα πρέπει στην αρχική της εφαρμογής (δηλαδή στο υπόλοιπο), και με 1 στο 1256 να σου δίνει τα σωστα. Συνεχίζεις να έχεις 9+6GB κοινά και 2000’ προς όλους. Και όμως, δες τι μου δείχνει και με το SMS!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Δεν είναι κάτι γνωστό.. τα πακέτα συνεχίζουν να ισχύουν όπως ήταν. Ρώτησε τους στην εξυπηρέτηση να δεις τι παίχτηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Να ρωτήσω τι ακριβώς; αφού και με SMS και στην εφαρμογή βλέπω ότι έχω 20GB. Με αναβάθμισαν; ευχαριστώ πολύ! Είναι λάθος; θα το δείξει ο καιρός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Αναβάθμιστηκαν ΟΛΑ τα πακέτα family και έχουν ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΑ λεπτά προς όλους και διπλασιαστηκαν τα GB τους. Μίλησα με cosmote μόλις. Πόσο μπροστά η cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Το ιδιο (απεριόριστα λεπτά προς όλους + διπλασιασμο GB) ειχε κάνει και η Vodafone ατα VF RED προγράμματα από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο ένας ακολουθεί τον άλλον στις προσφορές... https://www.capital.gr/epixeiriseis/3481590/aperioristi-omilia-kai-pollaplasia-data-sta-nea-vodafone-red-programmata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Αναβάθμιστηκαν ΟΛΑ τα πακέτα family και έχουν ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΑ λεπτά προς όλους και διπλασιαστηκαν τα GB τους. Μίλησα με cosmote μόλις. Πόσο μπροστά η cosmote? Εμένα τα MB στην εφαρμογή μου τα δειχνει ιδια! Εχω family M σε Cosmote One. Τι αναβάθμιση εγινε; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Δεν είναι ίδια.. 6 ήταν ΤΑ GB από το family M και έγιναν 10 σε διπλασιασμό... Δηλαδή 20. Και του One ήταν 9 και δεν άλλαξε νομίζω. Έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο. Σήμερα έγινε αυτό. Από 1η του μήνα που αλλάζει εμένα θα το δω πόσο θα δώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Και εμένα με αναβάθμισαν από το παλιό xl, σε αυτό... Sent from my OnePlus 7t Pro Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Ολα τα family ειναι πλεον απεριοριστα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 (edited) Δεν είναι ίδια.. 6 ήταν ΤΑ GB από το family M και έγιναν 10 σε διπλασιασμό... Δηλαδή 20. Και του One ήταν 9 και δεν άλλαξε νομίζω. Έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο. Σήμερα έγινε αυτό. Από 1η του μήνα που αλλάζει εμένα θα το δω πόσο θα δώσει Στις εμπορικές ανακοινώσεις δεν υπάρχει τίποτα νέο.Δεν θα έπρεπε να ανακοινωθεί; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Edited October 18, 2020 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Δεν είναι ίδια.. 6 ήταν ΤΑ GB από το family M και έγιναν 10 σε διπλασιασμό... Δηλαδή 20. Και του One ήταν 9 και δεν άλλαξε νομίζω. Έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο. Σήμερα έγινε αυτό. Από 1η του μήνα που αλλάζει εμένα θα το δω πόσο θα δώσει Αν πάει όπως στα ατομικά κινητής, τότε θα πρέπει να δίνει 10GB+10GB από το one, οχι 10+10+9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts