Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, hercoulis said:

Για πόσο καιρό διαρκεί ? Μετά τι θα ζητάνε?

Λογικά 24 μήνες 

On 25/5/2025 at 1:41 ΜΜ, hercoulis said:

Για πόσο καιρό διαρκεί ? Μετά τι θα ζητάνε?

Για 24 μήνες… μετά αν ζητήσουν κάτι παράλογο αίτημα φορητότητας και βλέπουμε ανάλογα την αντιπροσφορά τους… καλό 2027… 😂

On 26/5/2025 at 6:34 ΜΜ, Greg29Ms said:

Για 24 μήνες… μετά αν ζητήσουν κάτι παράλογο αίτημα φορητότητας και βλέπουμε ανάλογα την αντιπροσφορά τους… καλό 2027… 😂

Αυτήν την προφορά πως την πήρες; έχω 24αρι στο σπίτι και θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο για μετάβαση σε οπτική ίνα 

On 25/5/2025 at 10:08 ΜΜ, Gv2008 said:

Λογικά 24 μήνες 

Νομίζω μετά τους 12 μήνες θα πληρώνεις +10 ευρώ, λόγο λήξεις voucher.

Edited by EllinikoNisi

On 28/5/2025 at 6:01 ΜΜ, GreekMu said:

Αυτήν την προφορά πως την πήρες; έχω 24αρι στο σπίτι και θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο για μετάβαση σε οπτική ίνα 

επειδή είμαι πολλά χρόνια στην Cosmote μου έβγαλε ειδική προσφορά στο cosmote app

On 28/5/2025 at 7:22 ΜΜ, EllinikoNisi said:

Νομίζω μετά τους 12 μήνες θα πληρώνεις +10 ευρώ, λόγο λήξεις voucher.

όχι δεν ισχύει... το κουπόνι με την ενεργοποίηση του ισχύει για 24 μήνες 

On 23/4/2025 at 12:36 ΠΜ, spookype20 said:

Έπεσε στα 23€... τι λετε να δεχτώ ή να περιμένω να πέσει και άλλο; 🤣😂

image.png.2f977d2fb9da6e3fe9f1b0c1f869a04b.png

Τελικά... 23€ για 1-3 μήνες και 28,76€ για 4-24!

Άσε μας ρε Cosmote... 

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky, caiman & iPad 9th

5 minutes ago, elkons said:

Τραβά τώρα μια φορητοτητα να δεις πόσο θα το δώσουνε μετά 😂

γι αυτούς όντως είναι μπάτσα, και καλά τους κάνουμε με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. 

On 8/5/2025 at 2:09 ΜΜ, elkons said:

Όχι πάλι συνδρομητής Cosmote μένεις.

Ουσιαστικά σου λένε να μεταφέρεις το κινητό σου σε NOVA καρτοκινητό. Κατά τη διαδικασία της φορητότητας θα το δει η Cosmote ότι φεύγεις οπότε θα σε καλέσει ενδιάμεσα για αντιπρόταση, εάν κάνει καλή τιμή και δεχτείς ακυρώνεται η φορητότητα και συνεχίζεις κανονοικα το νέο σου συμβόλαιο Cosmote. 

Απλά σου λένε καρτοκινητό γιατί άμα πάρει η Cosmote για αντιπρόταση αφού ολοκληρωθεί η φορητότητα να μπορείς να γυρίσεις καθώς στα καρτοκινητά δεν υπάρχει δέσμευση να μείνεις φεύγεις όποτε θες χωρίς τη ρήτρα διακοπής.

6 ώρες πριν, elkons said:

Τραβά τώρα μια φορητοτητα να δεις πόσο θα το δώσουνε μετά 😂

Σε ποιο καρτοκινητό προτείνετε να κάνω αίτηση φορητότητας;

Ρωτάω γιατί τόσα χρόνια η ανανέωση σε Cosmote συμβόλαιο ήταν συμφέρουσα ή μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση μου έδιναν "συνήθως"¨αυτό που ζητούσα.

Απλά σκέφτομαι ότι έχω στο ΑΦΜ μου Cosmote Σταθερό/ADSL/Home Booster/TV/2 καρτοκινητά και οι "αλ...." δε μου κάνουν καλύτερη προσφορά...

Θα μου πες... κλαίγεσαι για 5,76€ το μήνα???

Δεν ξέρω... 

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky, caiman & iPad 9th

Κι όμως φίλε μου, η προσφορά είναι πάρα πολύ καλή έστω και μετά την αύξηση από την παρέλευση κάποιων μηνών και αυτό το λέει κάποιος που δεν είναι και φαν της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 ώρα πριν, spookype20 said:

Σε ποιο καρτοκινητό προτείνετε να κάνω αίτηση φορητότητας;

Ρωτάω γιατί τόσα χρόνια η ανανέωση σε Cosmote συμβόλαιο ήταν συμφέρουσα ή μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση μου έδιναν "συνήθως"¨αυτό που ζητούσα.

Απλά σκέφτομαι ότι έχω στο ΑΦΜ μου Cosmote Σταθερό/ADSL/Home Booster/TV/2 καρτοκινητά και οι "αλ...." δε μου κάνουν καλύτερη προσφορά...

Θα μου πες... κλαίγεσαι για 5,76€ το μήνα???

Δεν ξέρω... 

Αντικειμενικά τώρα δεν τη λες κακή τη τιμή για τα δεδομένα της εταιρείας αλλά επειδή πλήρωνες λιγότερα είναι λίγο ξενέρα. 

Άκου λοιπόν τι θα κάνεις τζάμπα.

Δηλώνεις φορητότητα στο FREE2GO Promo μέσω του εξωτερικού συνεργάτη, καλείς στο τηλέφωνο (δε το θυμάμαι θα το βρεις στο νήμα του FREE2GO θα ξέρει σίγουρα ο@VIPdriver ή κάποιο άλλο παιδί). 

Θα δει η Cosmote την αίτηση φορητότητας και θα σε καλέσουν κατά 90% για αντιπρόταση. Τη δέχεσαι ακυρώνεται η φορητότητα τελείωσες μετά από 2χ πάλι.

Διαφορετικά απλά αποδέχεσαι την ανανέωση ή τους λες άμα μπορούν κάτι καλύτερο επειδή έχεις τόσα. Στη δική μου περίπτωση είχε δουλέψει παλαιότερα. 

17 ώρες πριν, p_k said:

Κι όμως φίλε μου, η προσφορά είναι πάρα πολύ καλή έστω και μετά την αύξηση από την παρέλευση κάποιων μηνών και αυτό το λέει κάποιος που δεν είναι και φαν της συγκεκριμένης εταιρείας.

16 ώρες πριν, elkons said:

Αντικειμενικά τώρα δεν τη λες κακή τη τιμή για τα δεδομένα της εταιρείας αλλά επειδή πλήρωνες λιγότερα είναι λίγο ξενέρα. 

Άκου λοιπόν τι θα κάνεις τζάμπα.

Δηλώνεις φορητότητα στο FREE2GO Promo μέσω του εξωτερικού συνεργάτη, καλείς στο τηλέφωνο (δε το θυμάμαι θα το βρεις στο νήμα του FREE2GO θα ξέρει σίγουρα ο@VIPdriver ή κάποιο άλλο παιδί). 

Θα δει η Cosmote την αίτηση φορητότητας και θα σε καλέσουν κατά 90% για αντιπρόταση. Τη δέχεσαι ακυρώνεται η φορητότητα τελείωσες μετά από 2χ πάλι.

Διαφορετικά απλά αποδέχεσαι την ανανέωση ή τους λες άμα μπορούν κάτι καλύτερο επειδή έχεις τόσα. Στη δική μου περίπτωση είχε δουλέψει παλαιότερα. 

Έκανα μια προσπάθεια σε κατάστημα Γερμανός, αφού η εξυπηρέτηση της Cosmote δεν ακούστηκε... Ο υπάλληλος "ήταν" ΑΠΟΛΥΤΟΣ... 23,01€ για 24 μήνες!!! Ακόμα και αν τον Σεπτέμβριο δεν γίνει η έκπτωση, θα το κάνει αυτός!

Το CRM Limited Discount 20% που γράφει για 1-3 μήνες, θα ισχύει και για τους 24, αρκεί να μην φύγει το σταθερό μου από την Cosmote! Τον "πίστεψα"... και ανανέωσα!

Τα λέμε... τον Σεπτέμβριο!!!

image.thumb.png.2de903eb029ad0b24588098f7a2ac40c.png

Just now, spookype20 said:

Έκανα μια προσπάθεια σε κατάστημα Γερμανός, αφού η εξυπηρέτηση της Cosmote δεν ακούστηκε... Ο υπάλληλος "ήταν" ΑΠΟΛΥΤΟΣ... 23,01€ για 24 μήνες!!! Ακόμα και αν τον Σεπτέμβριο δεν γίνει η έκπτωση, θα το κάνει αυτός!

Το CRM Limited Discount 20% που γράφει για 1-3 μήνες, θα ισχύει και για τους 24, αρκεί να μην φύγει το σταθερό μου από την Cosmote! Τον "πίστεψα"... και ανανέωσα!

Οπότε τότε θα τσεκάρεις και θα βγει το συμπέρασμα

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 hour ago, spookype20 said:

CRM_2019 έβαλαν και στον πατέρα μου σε εκείνο ήταν και για τους 24 μήνες. Ελπίζω να ανήκεις στην ίδια περίπτωση ούτως η άλλως στο κατάστημα μπορούν να βάλουν έκπτωση εάν γίνει στραβή.

3 ώρες πριν, spookype20 said:

Εχω εμπιστοσύνη στον Γερμανό ότι μου έχουν πει για τιμές στα συμβόλαια το έχουν κάνει. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Η καλοκαιρινή προσφορά για τα συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια Cosmote. 

IMG-e1ae664090485e08e7aaae04cdb8b8d6-V.thumb.jpg.8afe7fb65117c8d544ccab7620bed11c.jpg

IMG-f3c450e173c02ec7128f939dc35f1c10-V.thumb.jpg.7dda47117bcf5d15c3c9927596c7b5a8.jpg

Δεν υπάρχει κόφτης, μόνο στο αντίστοιχο πακέτο στη καρτοκινητή. Οπότε ο περιορισμός ταχύτητας ισχύει αποκλειστικά για τη καρτοκινητή για τη συγκεκριμένη προσφορά,άρα είναι προσωρινό και όχι για όλα τα πακέτα.

22 minutes ago, elkons said:

Η καλοκαιρινή προσφορά για τα συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια Cosmote. 

IMG-e1ae664090485e08e7aaae04cdb8b8d6-V.thumb.jpg.8afe7fb65117c8d544ccab7620bed11c.jpg

IMG-f3c450e173c02ec7128f939dc35f1c10-V.thumb.jpg.7dda47117bcf5d15c3c9927596c7b5a8.jpg

Δεν υπάρχει κόφτης, μόνο στο αντίστοιχο πακέτο στη καρτοκινητή. Οπότε ο περιορισμός ταχύτητας ισχύει αποκλειστικά για τη καρτοκινητή για τη συγκεκριμένη προσφορά,άρα είναι προσωρινό και όχι για όλα τα πακέτα.

Το ότι είναι μόνο για την καρτοκινητη και για το συγκεκριμένο πακέτο προς το παρόν ισχύει,το ότι είναι προσωρινό το ευχόμαστε και το ελπίζουμε. 

Just now, George6633 said:

Το ότι είναι μόνο για την καρτοκινητη και για το συγκεκριμένο πακέτο προς το παρόν ισχύει,το ότι είναι προσωρινό το ευχόμαστε και το ελπίζουμε. 

Προσωρινό είναι δεν είναι σε όλα τα απεριόριστα άμα συγκρίνεις και με το ημερήσιο του CU. Στα υπόλοιπα πακέτα στο WU που έχουν απεριόριστα δεν υπάρχει περιορισμός, για το καλοκαίρι είναι λόγω της αύξησης της κίνησης και ξέρουμε καιρό πως τα συμβόλαια έχουν τη προταιρεότητα. Πέρυσι με την ίδια τιμή 100GB,το καλό είναι ότι δεν έδωσαν οι εταιρείες μερικά Gb αλλά απεριόριστα (τουλάχιστον οι 2).

Το θέμα είναι θα τον τηρήσουν ή όποτε το θυμηθούν όπως στο speedbooster.

37 minutes ago, elkons said:

Προσωρινό είναι δεν είναι σε όλα τα απεριόριστα άμα συγκρίνεις και με το ημερήσιο του CU. Στα υπόλοιπα πακέτα στο WU που έχουν απεριόριστα δεν υπάρχει περιορισμός, για το καλοκαίρι είναι λόγω της αύξησης της κίνησης και ξέρουμε καιρό πως τα συμβόλαια έχουν τη προταιρεότητα. Πέρυσι με την ίδια τιμή 100GB,το καλό είναι ότι δεν έδωσαν οι εταιρείες μερικά Gb αλλά απεριόριστα (τουλάχιστον οι 2).

Το θέμα είναι θα τον τηρήσουν ή όποτε το θυμηθούν όπως στο speedbooster.

Ποτέ δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για τα επόμενα σχέδια των εταιριών ειδικά σε καρτοκινητη μεριά...μακαρι να είναι έτσι. 

Δέχτηκα τηλεφώνημα από κινητό τηλέφωνο. Μου δήλωσε ότι τηλεφωνεί από Cosmote και ζήτησε την σύμφωνη γνώμη μου για ηχογράφηση της συνομιλίας μας

Συμφώνησα και μου έκανε την πρόταση να μεταφέρω το σταθερό μου τηλέφωνο στην Cosmote, από την Vodafone που το έχω σήμερα.

Μου πρότεινε τα παρακάτω

50άρα σύνδεση ίντερνετ

Απεριόριστα τηλεφωνήματα σε σταθερά

Απεριόριστα τηλεφωνήματα σε κινητά

Στο καρτοκινητο μου που ειναι Cosmote WU μου ειπε οτι δεν θα βαλω καρτα για 24 μηνες και θα εχω 1000 λεπτα προς ολους τον μηνα

Σημερα στην Vodafone πληρωνω 19,50€ τον μηνα και για καρτα στο κινητο πληρωνω 13€ τον μηνα. Συνολο 32,50€ τον μηνα

Μου ειπε οτι θα πληρωνω 27€ τον μηνα και οτι η Cosmote θα καλυψει το κοστος της οποιασδηποτε ποινης αποχωρησης απο την Vodafone. Το συμβολαιο εκει ληγει τον Νοεμβριο

Του ζητησα να με αφησει να το σκεφτω και να με καλεσει πάλι αυριο να απαντησω

Αυτα που προβληματισαν ειναι πρωτα πρωτα το οτι δεν θα βαλω καρτα για δυο ολοκληρα χρονια. Μπορει να ισχυει αυτο; Και δευτερον οτι επεμενε αφανταστα να του απαντησω εκεινη τη στιγμη και όχι αυριο. 

Εχει καποιος/α αναλογη εμπειρια ; Ισχυουν αυτα που μου ειπε;

Edited by alfeios
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

3 minutes ago, alfeios said:

Δέχτηκα τηλεφώνημα από κινητό τηλέφωνο. Μου δήλωσε ότι τηλεφωνεί από Cosmote και ζήτησε την σύμφωνη γνώμη μου για ηχογράφηση της συνομιλίας μας

Συμφώνησα και μου έκανε την πρόταση να μεταφέρω το σταθερό μου τηλέφωνο στην Cosmote, από την Vodafone που το έχω σήμερα.

Μου πρότεινε τα παρακάτω

50άρα σύνδεση ίντερνετ

Απεριόριστα τηλεφωνήματα σε σταθερά

Απεριόριστα τηλεφωνήματα σε κινητά

Στο καρτοκινητο μου που ειναι Cosmote WU μου ειπε οτι δεν θα βαλω καρτα για 24 μηνες και θα εχω 1000 λεπτα προς ολους τον μηνα

Σημερα στην Vodafone πληρωνω 19,50€ τον μηνα και για καρτα στο κινητο πληρωνω 13€ τον μηνα. Συνολο 32,50€ τον μηνα

Μου ειπε οτι θα πληρωνω 27€ τον μηνα και οτι η Cosmote θα καλυψει το κοστος της οποιασδηποτε ποινης αποχωρησης απο την Vodafone. Το συμβολαιο εκει ληγει τον Νοεμβριο

Του ζητησα να με αφησει να το σκεφτω και να με καλεσει πάλι αυριο να απαντησω

Αυτα που προβληματισαν ειναι πρωτα πρωτα το οτι δεν θα βαλω καρτα για δυο ολοκληρα χρονια. Μπορει να ισχυει αυτο; Και δευτερον οτι επεμενε αφανταστα να του απαντησω εκεινη τη στιγμη και όχι αυριο. 

Εχει καποιος/α αναλογη εμπειρια ; Ισχυουν αυτα που μου ειπε;

Έχω ανάλογη εμπειρία με πήραν τη Δευτέρα και μου πρότειναν ακριβώς τα ίδια...Μου είπε επίσης ότι θα βάλει και 60€ στο καρτοκινητο και της είπα πως είναι δυνατόν να μη θέλει ανανέωση αφού στους τρεις μήνες έχει φραγή και μου είπε ότι με τα 1000 λεπτά θα ανανεώνεται και η λήξη... Προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι αν και υπάρχουν λύσεις αν θέλουν,άλλωστε είμαι σεζόν δεν έχω τη δυνατότητα να ασχοληθώ με σταθερή και ότι συγγενείς έχω δεν πιάνει κάτι άλλο πέρα από ΟΤΕ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία κάποιο πρόγραμμα με επιδότηση και αν είναι τι δίνουν από επιδότηση και σε τι τιμή... Έτσι από περιέργεια αν ξέρει κανείς ακόμα και για το unlimited. 

4 minutes ago, George6633 said:

Έχω ανάλογη εμπειρία με πήραν τη Δευτέρα και μου πρότειναν ακριβώς τα ίδια...Μου είπε επίσης ότι θα βάλει και 60€ στο καρτοκινητο

Ναι και αυτο μου το ειπε.

Αλλα επεμενε παρα πολυ για αμεση απαντηση. Εκει πήρα αναποδες. κατα τα αλλα αν ισχυουν αυτα, τοτε συμφερει

Just now, alfeios said:

Ναι και αυτο μου το ειπε.

Αλλα επεμενε παρα πολυ για αμεση απαντηση. Εκει πήρα αναποδες. κατα τα αλλα αν ισχυουν αυτα, τοτε συμφερει

Εγώ μόλις της είπα δουλεύω σεζόν δεν έχω κάποιο σταθερό αν βρω θα σε καλέσω εγώ απλά μου έδωσε το όνομα της και κλείσαμε. 

7 minutes ago, George6633 said:

Εγώ μόλις της είπα δουλεύω σεζόν δεν έχω κάποιο σταθερό αν βρω θα σε καλέσω εγώ απλά μου έδωσε το όνομα της και κλείσαμε. 

Το σκεφτομαι ...... Αλλα φοβαμαι μην την πατησω.