Antonio21 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Μια δοκιμή θα μας πείσει πάντως. Σε περίπτωση φίλου σε κατάστημα Γερμανός στην επαρχία πριν 4 μήνες σε συμβόλαιο στην ημερομηνία λήξης της μητέρας του έκανε αίτημα στο κατάστημα για μετατροπή σε what's up πήραν προσφορά να κάτσουν στο ίδιο συμβόλαιο πιο φθηνά βέβαια, δεν θυμάμαι τις τιμές ακριβώς, είχε το gigamax 2.5 πλήρωνε η γυναίκα κοντά στα 20€ και το πήγαν στα 12-14€ εάν θυμάμαι καλά, έχω την εντύπωση ότι τους καλέσαν. 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 3 minutes ago, Antonio21 said: Μια δοκιμή θα μας πείσει πάντως. Σε περίπτωση φίλου σε κατάστημα Γερμανός στην επαρχία πριν 4 μήνες σε συμβόλαιο στην ημερομηνία λήξης της μητέρας του έκανε αίτημα στο κατάστημα για μετατροπή σε what's up πήραν προσφορά να κάτσουν στο ίδιο συμβόλαιο πιο φθηνά βέβαια, δεν θυμάμαι τις τιμές ακριβώς, είχε το gigamax 2.5 πλήρωνε η γυναίκα κοντά στα 20€ και το πήγαν στα 12-14€ εάν θυμάμαι καλά, έχω την εντύπωση ότι τους καλέσαν. κι εγώ αυτό ξέρω... 3 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 3 minutes ago, Antonio21 said: Μια δοκιμή θα μας πείσει πάντως. Σε περίπτωση φίλου σε κατάστημα Γερμανός στην επαρχία πριν 4 μήνες σε συμβόλαιο στην ημερομηνία λήξης της μητέρας του έκανε αίτημα στο κατάστημα για μετατροπή σε what's up πήραν προσφορά να κάτσουν στο ίδιο συμβόλαιο πιο φθηνά βέβαια, δεν θυμάμαι τις τιμές ακριβώς, είχε το gigamax 2.5 πλήρωνε η γυναίκα κοντά στα 20€ και το πήγαν στα 12-14€ εάν θυμάμαι καλά, έχω την εντύπωση ότι τους καλέσαν. Τελικά και η τελεκομοντ έχει γίνει πιο φθηνή από το κοφτερ υπέρ δίκτυο νοντα ονλυ 🤣 5 2 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Απλά η αίτηση φορητοτητας είναι 99% σίγουρη ότι θα πάρουν για προσφορά. Just now, cmvr said: Τελικά και η τελεκομοντ έχει γίνει πιο φθηνή από το κοφτερ υπέρ δίκτυο νοντα ονλυ 🤣 Ναι ισχύει χωρίς πλάκα αλλά μόνο με προσφορές. 6 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 8 minutes ago, Antonio21 said: Απλά η αίτηση φορητοτητας είναι 99% σίγουρη ότι θα πάρουν για προσφορά. Ναι ισχύει χωρίς πλάκα αλλά μόνο με προσφορές. ετζ σα πλας κοφτερ νετγουορκ ονλυ 🤣 Σταθερή αξία 🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Φτάνει με αυτά τα κοντ, μοντ, βοντ ρε μάγκες σε όλα τα θέματα. Κάπου ξεκίνησε σαν πλάκα αλλά τώρα την έχετε μαμήσει την ιστορία. Ανοίξτε ένα θέμα, βαπτίστε το "εδώ γράψτε ό,τι λακαμία θέλετε" και βγάλτε το άχτι σας. Κάποιοι γράφετε ενδιαφέροντα πράγματα που χάνονται μέσα στις ηλιθιότητες περί κοντ, νοντ και μοντ. Τι να πω, δε βαρεθήκατε; 7 5 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... The show goes on: "αναβάθμιση της υπάρχον υποδομής"🤣 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 9 minutes ago, Serafeim1981 said: Φτάνει με αυτά τα κοντ, μοντ, βοντ ρε μάγκες σε όλα τα θέματα. Κάπου ξεκίνησε σαν πλάκα αλλά τώρα την έχετε μαμήσει την ιστορία. Ανοίξτε ένα θέμα, βαπτίστε το "εδώ γράψτε ό,τι λακαμία θέλετε" και βγάλτε το άχτι σας. Κάποιοι γράφετε ενδιαφέροντα πράγματα που χάνονται μέσα στις ηλιθιότητες περί κοντ, νοντ και μοντ. Τι να πω, δε βαρεθήκατε; Φίλε μου, αν δεν υπήρχαν τα “κοντ, νοντ, βοντ” και τα αρκτικόλεξα που σχολιάζουμε, ούτε θα μπαίναμε καν στο φόρουμ. Με τις τεχνικές γελοιότητες που διαβάζουμε τελευταία, το μόνο που μένει είναι το χιούμορ. Αν σε ενοχλεί, μπορείς πάντα να μη διαβάζεις. Το scroll είναι δωρεάν. Κατά τ’ άλλα, η ποιότητα έχει πέσει τόσο, που μόνο οι ψεύτικοι λογαριασμοί με τα χιλιάδες κόκκινα χεράκια φαίνεται να έχουν μείνει σταθεροί. Τυχαίο δεν το λες 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 5 minutes ago, cmvr said: Φίλε μου, αν δεν υπήρχαν τα “κοντ, νοντ, βοντ” και τα αρκτικόλεξα που σχολιάζουμε, ούτε θα μπαίναμε καν στο φόρουμ. Με τις τεχνικές γελοιότητες που διαβάζουμε τελευταία, το μόνο που μένει είναι το χιούμορ. Αν σε ενοχλεί, μπορείς πάντα να μη διαβάζεις. Το scroll είναι δωρεάν. Κατά τ’ άλλα, η ποιότητα έχει πέσει τόσο, που μόνο οι ψεύτικοι λογαριασμοί με τα χιλιάδες κόκκινα χεράκια φαίνεται να έχουν μείνει σταθεροί. Τυχαίο δεν το λες Μα το θέμα είναι να μπαίνει κάποιος με σκοπό να δώσει την πληροφορία ή να μάθει απο την απορία που έχει. Και η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο κουραστικό για κάποιον που έχει ρυθμίσει να ειδοποιήτε σε κάποιο νήμα, να μπαίνει για την απάντηση και να βλέπει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. 8 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 41 minutes ago, Serafeim1981 said: Φτάνει με αυτά τα κοντ, μοντ, βοντ ρε μάγκες σε όλα τα θέματα. Κάπου ξεκίνησε σαν πλάκα αλλά τώρα την έχετε μαμήσει την ιστορία. Ανοίξτε ένα θέμα, βαπτίστε το "εδώ γράψτε ό,τι λακαμία θέλετε" και βγάλτε το άχτι σας. Κάποιοι γράφετε ενδιαφέροντα πράγματα που χάνονται μέσα στις ηλιθιότητες περί κοντ, νοντ και μοντ. Τι να πω, δε βαρεθήκατε; Συμφωνώ..!!Ωραίος είναι ο χαβαλές αλλά από ένα σημείο και μετά αν γίνεται επανάληψη τα ίδια και τα ίδια είναι κουραστικό. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 2 ώρες πριν, George6633 said: Συμφωνώ..!!Ωραίος είναι ο χαβαλές αλλά από ένα σημείο και μετά αν γίνεται επανάληψη τα ίδια και τα ίδια είναι κουραστικό. Όντως είναι κουραστικό Νόντα ονλυ 😂 2 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 8 minutes ago, cmvr said: Όντως είναι κουραστικό Νόντα ονλυ 😂 Μπάμπη επειδή έκανες Quote το δικό μου μήνυμα και επειδή έχεις πάνω από 20 χρόνια στο Forum και έχεις παράξει έργο,καμία φορά μέσα στο χαβαλέ καλό είναι να μη χάνεται η ουσία...Τα παιδιά έχουν δίκιο και δεν γίνεται να σταματήσει να διαβάζει μια μερίδα ανθρώπων και να κάνει scroll επειδή φυσιολογικά δεν γίνεται να διαβάζουν συνέχεια αυτες τις κομμένες λέξεις και τα αρκτικόλεξα...Μεσα στη σωστή και δίκαιη κριτική σου χάνεται η ουσία από κάποια στιγμή και μετά.Ο χαβαλες και το χιούμορ χρειάζεται αρκεί να ανανεώνεται για να μπορεί να συνεχιστεί...Με όλο το σεβασμό και κάθε δικαίωμα στον γραπτό σου λόγο και στο έργο που έχεις κάνει εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς καμία διάθεση κριτικής αν πιστεύεις ότι βοηθάνε το νήμα τέτοιες συνεχόμενες αναρτήσεις,εγώ είμαι μαζί σου τότε. 10 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 20 minutes ago, cmvr said: Όντως είναι κουραστικό Νόντα ονλυ 😂 Είναι που λες ότι έχει πέσει η ποιότητα και φροντίζεις να την ανεβάζεις με τέτοια μηνύματα... 2 2 1 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... The show goes on: "αναβάθμιση της υπάρχον υποδομής"🤣 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου (edited) 2 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Είναι που λες ότι έχει πέσει η ποιότητα και φροντίζεις να την ανεβάζεις με τέτοια μηνύματα... Όταν πάψουν οι ψεύτικοι λογαριασμοί να επηρεάζουν τις συζητήσεις με αδικαιολόγητα αρνητικές αντιδράσεις, και οι χρήστες συμμετέχουν με τους κανονικούς τους λογαριασμούς, τότε κι εμείς θα αφήσουμε στην άκρη τις χαζομάρες. 2 ώρες πριν, George6633 said: Μπάμπη επειδή έκανες Quote το δικό μου μήνυμα και επειδή έχεις πάνω από 20 χρόνια στο Forum και έχεις παράξει έργο,καμία φορά μέσα στο χαβαλέ καλό είναι να μη χάνεται η ουσία...Τα παιδιά έχουν δίκιο και δεν γίνεται να σταματήσει να διαβάζει μια μερίδα ανθρώπων και να κάνει scroll επειδή φυσιολογικά δεν γίνεται να διαβάζουν συνέχεια αυτες τις κομμένες λέξεις και τα αρκτικόλεξα...Μεσα στη σωστή και δίκαιη κριτική σου χάνεται η ουσία από κάποια στιγμή και μετά.Ο χαβαλες και το χιούμορ χρειάζεται αρκεί να ανανεώνεται για να μπορεί να συνεχιστεί...Με όλο το σεβασμό και κάθε δικαίωμα στον γραπτό σου λόγο και στο έργο που έχεις κάνει εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς καμία διάθεση κριτικής αν πιστεύεις ότι βοηθάνε το νήμα τέτοιες συνεχόμενες αναρτήσεις,εγώ είμαι μαζί σου τότε. Σε ευχαριστώ γι για την τοποθέτησή σου – είναι σημαντικό να υπάρχει διάλογος με ουσία και όχι απλώς αντιπαράθεση. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και δε διαφωνώ ότι ορισμένα πράγματα ίσως κουράζουν ή επαναλαμβάνονται. Όμως ο χαβαλές, όταν δεν προσβάλλει και έχει μέσα του ένα σχόλιο για όσα γίνονται, είναι και αυτός μέρος της κοινότητας. Η ουσία, για μένα, είναι πως υπάρχει ένα πρόβλημα με τη χρήση πολλαπλών ή ψεύτικων λογαριασμών που ρίχνουν αρνητικές ψήφους ή δημιουργούν το ανάλογο κλίμα. Κι αυτό δεν είναι "χαβαλές" – είναι παραπλάνηση και αλλοίωση της εικόνας του διαλόγου. Αν κάποια πράγματα φεύγουν από το μέτρο, πρώτος εγώ είμαι εδώ για να τα ξαναδώ και να τα μαζέψω. Αλλά δεν γίνεται να συζητάμε μόνο για τον κουραστικό χαβαλέ και να κάνουμε πως δε βλέπουμε τα στημένα dislikes από τους δεύτερους λογαριασμούς. Αν θέλουμε να κρατήσουμε την ουσία, πρέπει να τα λέμε όλα. Και για να είμαι ξεκάθαρος: η υπερβολή με τα αρκτικόλεξα και τα "κοψίματα" γίνεται κυρίως για να σατιρίσουμε συγκεκριμένες φανατικές τοποθετήσεις — περιπτώσεις που άνθρωποι, ενώ τα έχουμε ξανασυζητήσει, συνεχίζουν να λένε ασυναρτησίες και να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο μόνο και μόνο για να στηρίξουν μια εταιρία. Αυτός ο φανατισμός, που πλέον έχει περάσει σε όλα τα δίκτυα, είναι το πραγματικά κουραστικό στοιχείο όχι το ότι τις γράφουμε βοντ, κοντ, νοντ. Εκεί χάνεται η ουσία, όχι στο αν βάζουμε μια συντομογραφία η οποία σατιρίζει τη γελοιότητα του φανατισμού. Edited 9 Μαΐου by cmvr 5 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 11 minutes ago, cmvr said: Αλλά δεν γίνεται να συζητάμε μόνο για τον κουραστικό χαβαλέ και να κάνουμε πως δε βλέπουμε τα στημένα dislikes από τους δεύτερους λογαριασμούς. Αν θέλουμε να κρατήσουμε την ουσία, πρέπει να τα λέμε όλα. Συμφωνώ 100% σε όλα όσα γράφεις με μια μικρή διαφωνία εδώ...Είμαι μαζί σου αλλά δεν έχω αποδείξεις.Αν έχεις αποδείξεις για δεύτερα προφίλ (πέρα από τα dislikes λόγω φανατισμού) θα ήθελα να τα ξέρω και γω ώστε να κάνουμε μια αναφορά στο Forum για τα συγκεκριμένα προφίλ για να μπορούμε να ενημερώσουμε και πιο πάνω για το τι συμβαίνει.Σ ευχαριστώ για τον κόπο σου να απαντήσεις αναλυτικά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου (edited) 5 minutes ago, George6633 said: να κάνουμε μια αναφορά στο Forum για τα συγκεκριμένα προφίλ για να μπορούμε να ενημερώσουμε και πιο πάνω για το τι συμβαίνει. Γιατί εμείς; υπάρχουν συντονιστές στο φόρουμ. 🙂 Δεν είναι έτσι χύμα υπάρχει διαχείριση. (Όταν και αν δει τι γίνεται σε μερικά τοπικς.) Edited 9 Μαΐου by elkons 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου (edited) 10 minutes ago, George6633 said: Συμφωνώ 100% σε όλα όσα γράφεις με μια μικρή διαφωνία εδώ...Είμαι μαζί σου αλλά δεν έχω αποδείξεις.Αν έχεις αποδείξεις για δεύτερα προφίλ (πέρα από τα dislikes λόγω φανατισμού) θα ήθελα να τα ξέρω και γω ώστε να κάνουμε μια αναφορά στο Forum για τα συγκεκριμένα προφίλ για να μπορούμε να ενημερώσουμε και πιο πάνω για το τι συμβαίνει.Σ ευχαριστώ για τον κόπο σου να απαντήσεις αναλυτικά. Όταν βλέπεις φίλε μου φρέσκους λογαριασμούς να εμφανίζονται από το πουθενά, να μην έχουν καμία ουσιαστική συμμετοχή και να μοιράζουν μαζικά dislikes μέσα σε λεπτά από τη δημοσίευση, ή να ξεκινάνε προπαγάνδα υπέρ μιας εταιρίας με φανατισμό η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Όπως και σε παλαιότερους λογαριασμούς, όπου στρατηγικά, μόλις αντιπαραθέσεις κάτι, τότε τσουπ, εμφανίζεται συγκεκριμένος λογαριασμός και σου επιτίθεται χωρίς να έχει κανέναν απολύτως λόγο. Δε χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός αναλυτής για να καταλάβεις τι γίνεται ειδικά όταν αυτό συμβαίνει επαναλαμβανόμενα και με συγκεκριμένο "στόχο". Οι συντονιστές έχουν τα τεχνικά μέσα να το διασταυρώσουν (IPs, patterns, κ.λπ) και να ξεκαθαρίσει το πράγμα. Εγώ λέω αυτό που βλέπει και κάθε λογικός αναγνώστης αλλά αν συζητήσεις με πολλά μέλη θα ανακαλύψεις περισσότερα. Edited 9 Μαΐου by cmvr 2 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 8 minutes ago, cmvr said: Όταν βλέπεις φίλε μου φρέσκους λογαριασμούς να εμφανίζονται από το πουθενά, να μην έχουν καμία ουσιαστική συμμετοχή και να μοιράζουν μαζικά dislikes μέσα σε λεπτά από τη δημοσίευση, ή να ξεκινάνε προπαγάνδα υπέρ μιας εταιρίας με φανατισμό η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Όπως και σε παλαιότερους λογαριασμούς, όπου στρατηγικά, μόλις αντιπαραθέσεις κάτι, τότε τσουπ, εμφανίζεται συγκεκριμένος λογαριασμός και σου επιτίθεται χωρίς να έχει κανέναν απολύτως λόγο. Δε χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός αναλυτής για να καταλάβεις τι γίνεται ειδικά όταν αυτό συμβαίνει επαναλαμβανόμενα και με συγκεκριμένο "στόχο". Οι συντονιστές έχουν τα τεχνικά μέσα να το διασταυρώσουν (IPs, patterns, κ.λπ) και να ξεκαθαρίσει το πράγμα. Εγώ λέω αυτό που βλέπει και κάθε λογικός αναγνώστης αλλά αν συζητήσεις με πολλά μέλη θα ανακαλύψεις περισσότερα. Παλαιότερα ήταν διαφορετικό το Forum και δεν υπήρχε περίπτωση να μένουν τέτοιες συζητήσεις,τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και το ξέρεις καλά.. Κάποτε είχα και γω πρόταση για συντονιστής αλλά λόγω χρόνου δεν μπόρεσα.Τωρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και αν χρειάζεται να βοηθήσουμε για να το δούνε πιο άμεσα για τους δεύτερους λογαριασμους είμαι και γω μέσα σε αυτό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) τελικά πήγα Voda. Πάω στη Voda για να το κάνω καρτοκινητό για να με πάρει η Cosmote για την προσφορά , όπως είπατε. Τελικά μου λέει η Voda γιατί δεν κάνετε συμβόλαιο με 21€ όλα απεριόριστα! ωπα λέω μια χαρα. μετά τους ρώτησα αν γίνεται να πάρω και κινητό και να το πληρώνω στον λογαριασμό και βάλαμε και 600€ (+25€/μηνα) και εκλεισα στην Voda. Τώρα με πήρε πίσω η Cosmote και μου είπε γιατι φευγετε κτλ. τους είπα για τα λεφτα και μου το κατέβασαν στα 24, λέω αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; πλήρωνα 25 , σε πρώτη πρόταση μου προτείνετε 29 και όταν φευγω μου δίνετε 24? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λοιπον ΥΓ. η Νοva κουκουρουκου , μου ζητησε 28 ευρω Edited 12 Μαΐου by MIB 10 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 27 minutes ago, MIB said: τελικά πήγα Voda. Πάω στη Voda για να το κάνω καρτοκινητό για να με πάρει η Cosmote για την προσφορά , όπως είπατε. Τελικά μου λέει η Voda γιατί δεν κάνετε συμβόλαιο με 21€ όλα απεριόριστα! ωπα λέω μια χαρα. μετά τους ρώτησα αν γίνεται να πάρω και κινητό και να το πληρώνω στον λογαριασμό και βάλαμε και 600€ (+25€/μηνα) και εκλεισα στην Voda. Τώρα με πήρε πίσω η Cosmote και μου είπε γιατι φευγετε κτλ. τους είπα για τα λεφτα και μου το κατέβασαν στα 24, λέω αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; πλήρωνα 25 , σε πρώτη πρόταση μου προτείνετε 29 και όταν φευγω μου δίνετε 24? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λοιπον ΥΓ. η Νοva κουκουρουκου , μου ζητησε 28 ευρω Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στις τρεις... Δεν θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα την εικόνα,αυτή είναι η συμπεριφορά των τριών.. Και πιθανολογώ ότι από την Cosmote σου είπαν ότι εκεί που πάτε δεν θα έχετε σήμα και τα σχετικά;;Σιγά τα αυγά η προσφορά που σου έδωσε ενώ είδαν αίτημα φορητοτητας... Αν έχεις και καλό σήμα με τη Vodafone να κάνεις τη δουλειά σου είσαι κομπλέ!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) ακριβώς αυτό μου είπαν. πριν 2 χρόνια είχα vodafone τους είπα και δεν είχα κανενα πρόβλημα με το σήμα. είχα φύγει για παρόμειους λόγους απο την voda για cote και τώρα το ανάποδο . Δεν είναι φίλοι μας οι εταιρίες για να τους λυπώμαστε και να μην φευγουμε απο αυτους. Οποιος μας δίνει 1 ευρώ λιγότερο το μήνα πάμε εκει. ας σφαχτουν μεταξύ τους, αυτό είναι υγειής ανταγωνισμος. απλά στην κολομβία της ευρώπης έχουν κακομάθει οι εταιρίες με τα καρτέςλ τους , και όπου υπάρχει αχτίδα ανταγωνισμού για τον καταναλωτή και το εκμεταλεύεται ασκουν ψυχολογική πίεση. Μου έλεγαν θα εχω πρόβλημα με το σήμα, η δουλειά μου θα επιρεαστει κτλ. Η nova μου είπε ότι θα αυξηθεί το πάγιο μετά απο 1 χρόνο στην voda και θα πάει 5€ πάνω, πήγα στη voda ξανα και τους το είπα και λέει υπάρχει 1,5€ αναπροσαρμογής πληθωρισμού μετά το 18μηνο , που είναι γραμμένο στο συμβόλαιο , δεν είναι 5€ . ότι να ναι. Edited 12 Μαΐου by MIB 9 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 1 hour ago, MIB said: τελικά πήγα Voda. Πάω στη Voda για να το κάνω καρτοκινητό για να με πάρει η Cosmote για την προσφορά , όπως είπατε. Τελικά μου λέει η Voda γιατί δεν κάνετε συμβόλαιο με 21€ όλα απεριόριστα! ωπα λέω μια χαρα. μετά τους ρώτησα αν γίνεται να πάρω και κινητό και να το πληρώνω στον λογαριασμό και βάλαμε και 600€ (+25€/μηνα) και εκλεισα στην Voda. Τώρα με πήρε πίσω η Cosmote και μου είπε γιατι φευγετε κτλ. τους είπα για τα λεφτα και μου το κατέβασαν στα 24, λέω αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; πλήρωνα 25 , σε πρώτη πρόταση μου προτείνετε 29 και όταν φευγω μου δίνετε 24? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λοιπον ΥΓ. η Νοva κουκουρουκου , μου ζητησε 28 ευρω 24 είναι καλά, για unlimited στην Cosmote. Παρόλα αυτά δεν είναι και κάποια τρομερή έκπτωση που να αξίζει να ακυρώσεις την μεταφορά. Εφόσον σε καλύπτει η κόκκινη, μια χαρά. Αλίμονο σε εμάς που δεν έχουμε αυτή την επιλογή, από σήμα. ΥΓ: η Nova ό, τι να ναι. Και μετά συζητάμε γιατί δεν έχουν ούτε το 1/4 της αγοράς. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 1 hour ago, MIB said: ακριβώς αυτό μου είπαν. πριν 2 χρόνια είχα vodafone τους είπα και δεν είχα κανενα πρόβλημα με το σήμα. είχα φύγει για παρόμειους λόγους απο την voda για cote και τώρα το ανάποδο . Δεν είναι φίλοι μας οι εταιρίες για να τους λυπώμαστε και να μην φευγουμε απο αυτους. Οποιος μας δίνει 1 ευρώ λιγότερο το μήνα πάμε εκει. ας σφαχτουν μεταξύ τους, αυτό είναι υγειής ανταγωνισμος. απλά στην κολομβία της ευρώπης έχουν κακομάθει οι εταιρίες με τα καρτέςλ τους , και όπου υπάρχει αχτίδα ανταγωνισμού για τον καταναλωτή και το εκμεταλεύεται ασκουν ψυχολογική πίεση. Μου έλεγαν θα εχω πρόβλημα με το σήμα, η δουλειά μου θα επιρεαστει κτλ. Η nova μου είπε ότι θα αυξηθεί το πάγιο μετά απο 1 χρόνο στην voda και θα πάει 5€ πάνω, πήγα στη voda ξανα και τους το είπα και λέει υπάρχει 1,5€ αναπροσαρμογής πληθωρισμού μετά το 18μηνο , που είναι γραμμένο στο συμβόλαιο , δεν είναι 5€ . ότι να ναι. Για να πάρουν πελάτες ή να κρατήσουν,στα λόγια ότι θες θα πούνε... Άλλα στην πράξη όπως είπες ακόμα και 1€ λιγότερο είναι κάτι αν έχεις καλή κάλυψη!!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 3 ώρες πριν, MIB said: μετά τους ρώτησα αν γίνεται να πάρω και κινητό και να το πληρώνω στον λογαριασμό και βάλαμε και 600€ (+25€/μηνα) Άρα 25€ με επιδότηση συσκευής 600€; Σούπερ η τιμή! Πάρα πολύ καλά! Από κατάστημα ή τηλεφωνικώς; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 2 minutes ago, Arinos said: Άρα 25€ με επιδότηση συσκευής 600€; Σούπερ η τιμή! Πάρα πολύ καλά! Από κατάστημα ή τηλεφωνικώς; Δεν είναι επιδότηση,επειδή έχω και γω αυτή την υπηρεσία,ουσιαστικά είναι αγορά με δόσεις και απλά μπαίνει στο λογαριασμό κάθε μήνα και ξεχρεωνεις το προϊόν εκεί.. Οπότε είναι 21€ συν 25€ οι δόσεις βγαίνει 46€ το μήνα ( +παραπάνω ο πρώτος μήνας λόγω προπληρωμής κλπ) 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Χρήσιμη τέτοια υπηρεσία, μου διέφυγε το +25 και νόμιζα πως με +4€ έδωσαν επιδότηση 600€ (θα το ήθελα πάντως) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts