Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, τώρα είναι να ανανεώσω τη σταθερή μου τη μια, με -10€ έκπτωση στον λογαριασμό και αύξηση παγίου από 18,90 στα 19,90. Ειναι 24αρα σε χωριό και παίρνω μέχρι 20/1 ταχύτητες.

Αλλά σε μια σταθερή που είναι 100αρα ήδη, μου δίνει προσφορά στα 32,57€ για 300αρι με το Gigabit Voucher. Αξίζει τον κόπο να ανανεώσω, διότι είχα και επιδότηση από τις πρώτες για FTTH ή να μείνω στα 100;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

7 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Καλησπέρα, τώρα είναι να ανανεώσω τη σταθερή μου τη μια, με -10€ έκπτωση στον λογαριασμό και αύξηση παγίου από 18,90 στα 19,90. Ειναι 24αρα σε χωριό και παίρνω μέχρι 20/1 ταχύτητες.

Αλλά σε μια σταθερή που είναι 100αρα ήδη, μου δίνει προσφορά στα 32,57€ για 300αρι με το Gigabit Voucher. Αξίζει τον κόπο να ανανεώσω, διότι είχα και επιδότηση από τις πρώτες για FTTH ή να μείνω στα 100;

Με μπέρδεψες λίγο στη δεύτερη 🙂

Εάν είχες ήδη πάρει επιδότηση με το παλιό voucher, δεν δικαιούσαι και Gigabit voucher. Πάντως πάντα το FTTH είναι προτιμότερο, εάν έχεις ακόμα χαλκό στην 100άρα, αξίζει τον κόπο να την αλλάξεις σε οπτική.

29 minutes ago, minast said:

Με μπέρδεψες λίγο στη δεύτερη 🙂

Εάν είχες ήδη πάρει επιδότηση με το παλιό voucher, δεν δικαιούσαι και Gigabit voucher. Πάντως πάντα το FTTH είναι προτιμότερο, εάν έχεις ακόμα χαλκό στην 100άρα, αξίζει τον κόπο να την αλλάξεις σε οπτική.

Εδώ Θεσσαλονίκη που είμαι ανατολικά υπάρχει Adsl 24 και μετά FTTH, απλά αλλάζει ο πάροχος. Δηλαδή έχω Cosmote αλλά παίρνουν και οι Vodafone, Nova αλλά έχω δυνατότητα για HCN & Inalan. Οπότε διαλέγω ποια με συμφέρει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπερα σας.Μου εγινε μια προταση μετα απο αιτημα φορητοτητας στο κινητο μου Απειοριστα ολα στα 21.70 και σε 100 FTTH στα 27.10 18 μηνες κινητο 24 μηνες σταθερο.Τι λετε????

21.70€ σταθερά 24 μήνες; και το συζητάς; βουτα το!

Πήρες κάπου τηλ και πήρες τη προσφορά; από που;;

και ο @Nikolas14 ίσως ενδιαφέρεται γιατί δεν είχε πάρει κάτω από 25€ όλα απεριόριστα ενώ έχει ήδη 2 σταθερά!

25 minutes ago, elkons said:

21.70€ σταθερά 24 μήνες; και το συζητάς; βουτα το!

Πήρες κάπου τηλ και πήρες τη προσφορά; από που;;

και ο @Nikolas14 ίσως ενδιαφέρεται γιατί δεν είχε πάρει κάτω από 25€ όλα απεριόριστα ενώ έχει ήδη 2 σταθερά!

Με πηραν τηλεφωνο ειδικο τμημα προσφορων λεει.....Ναι σταθερα αλλα 18 μηνες οχι 24

7 minutes ago, elkons said:

Η κανονοικη τιμή είναι 41€ πάλι 27 δεν είναι πολύ κακό 

Δεν καταλαβες 27 ειναι τα σταθερο 100αρα FTTH. Για το κινητο μου ολα απεριοριστα 21.7 αλλα για 18 μηνες το κινητο

33 minutes ago, Aggelos41 said:

Δεν καταλαβες 27 ειναι τα σταθερο 100αρα FTTH. Για το κινητο μου ολα απεριοριστα 21.7 αλλα για 18 μηνες το κινητο

Για Cosmote καλά φαίνονται γενικά. Δεν έχω ακούσει για καλύτερες τιμές στην συγκεκριμένη εταιρεία. 
Να δούμε μέχρι αύριο άν κάποιος άλλος γράψει να έχει ακούσει για καλυτερη προσφορά πρόσφατα.

Γενικά δίνουν την adsl γύρω στα 24-26 οπότε τα 27 είναι οκ τιμή αλλά το gigamax unlimited είναι πράγματι, πολύ καλή τιμή στα 21.

4 ώρες πριν, Aggelos41 said:

Με πηραν τηλεφωνο ειδικο τμημα προσφορων λεει.....Ναι σταθερα αλλα 18 μηνες οχι 24

Μας δίνεις το τηλ; 🙂

Γιατί κακό και 18; σε αυτή τι τιμή και Cosmote; ειδικά αν έχει καλό δίκτυο στη περιοχή σου και καμια Ν78 στο 5G θα είσαι σούπερ 

Να κανω μια ερωτηση προς οποιον γνωριζει,εχω ενα συμβολαιο κινητης gigamax unlimited το οποιο σκεφτομαι να διακοψω.Ξερει καποιος εαν εχει καποιο τελος αποσυνδεσης και τι ποσο ειναι αυτό?Το συμβολαιο εχει διετη διαρκεια και θελει ενα 6μηνο να ληξει.

10 minutes ago, simaras said:

Να κανω μια ερωτηση προς οποιον γνωριζει,εχω ενα συμβολαιο κινητης gigamax unlimited το οποιο σκεφτομαι να διακοψω.Ξερει καποιος εαν εχει καποιο τελος αποσυνδεσης και τι ποσο ειναι αυτό?Το συμβολαιο εχει διετη διαρκεια και θελει ενα 6μηνο να ληξει.

Νομίζω έχει ειπωθεί εδώ ξανά ότι πληρώνεις ρήτρα αποχώρησης που είναι το σύνολο των παγίων μέχρι να λήξει το συμβόλαιο δια 4.
Δηλαδή αν έχεις 20€ μηνιαίο παγίο επί 6 μήνες που υπολείπονται, 120€, δια 4, θα πληρώσεις ρήτρα απόχώρησης 30€.
Ας επιβεβαιώσει κάποιος.

Ισχύει, αλλά εάν έχεις extra SIM, επηρεάζεσαι από τις τιμολογιακές αλλαγές που έγιναν 21/11 και μπορείς να αποχωρήσεις αζημίως με φορητότητα ή διακοπή.

Στο 10αρικο πια οι extra sim unlimited οπως ακουγεται αρκετα με ενα τηλεφωνο στο 13888. Το αν θα ειναι μονιμο θα το δουμε γιατι υπαρχει περιπτωση να την εριξαν απο το 25αρι λογο του frog unlimited που γινεται χαμος. 
Ειμαι σιγουρος οτι δεν περιμεναν να φυγουν τοσοι.
Πολυς κοσμος κρατουσε το gigamax unlimited για τις extra sim οποτε δεν εχασαν μονο 5 ευρω απο τις extra αλλα και τα 20-30-40 ευρω των gigamax που πληρωνε ο καθενας. Οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινει. Καποιοι ελεγαν οτι τα εχει υπολογισει ολα η cosmote κτλ κτλ να που ο καταναλωτης εχει ξυπνησει και εστω σε αυτη την περιπτωση κανει κουμαντο αυτος και οχι το αντιθετο που συμβαινει παντα με τα καρτελ. 

Ακόμη και να θέλει κανείς να μείνει σε Cosmote, τι εξασφάλιση έχει πλέον ότι μια ωραία πρωία δεν θα ξαναλλάξουν την τιμή; Καλύτερα προπληρωμένο Frog.

3 ώρες πριν, king2009 said:

Στο 10αρικο πια οι extra sim unlimited οπως ακουγεται αρκετα με ενα τηλεφωνο στο 13888. Το αν θα ειναι μονιμο θα το δουμε γιατι υπαρχει περιπτωση να την εριξαν απο το 25αρι λογο του frog unlimited που γινεται χαμος. 
Πολυς κοσμος κρατουσε το gigamax unlimited για τις extra sim οποτε δεν εχασαν μονο 5 ευρω απο τις extra αλλα και τα 20-30-40 ευρω των gigamax που πληρωνε ο καθενας. Οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινει. Καποιοι ελεγαν οτι τα εχει υπολογισει ολα η cosmote κτλ κτλ να που ο καταναλωτης εχει ξυπνησει και εστω σε αυτη την περιπτωση κανει κουμαντο αυτος και οχι το αντιθετο που συμβαινει παντα με τα καρτελ. 

Στην αδερφή μου κάτω από 25 ευρώ δεν πέφτουν. Σημερινή επικοινωνία γιατί την ήθελε για ένα ταμπλετ

3 ώρες πριν, king2009 said:

Εγω προσωπικά πίστευα ότι θα αναθεωρήσουν. Πρέπει κάποιος να είναι χαζός να πιστεύει ότι όλα τα έχουν υπολογίσει υπερτέλεια. Σίγουρα είχαν κατά νου ότι θα υπάρξει φυγή συνδρομητών, αλλά δεν περίμεναν τόσο μεγάλη ίσως; Ή περίμεναν ο κόσμος να πει εε τι να κάνουμε, ζήτω η κακομοιριλα, θα το ανεχτουμε το 25αρι. Κάπως έτσι και πάλι, κερδισμένη είναι η εταιρεία, αφού αυτό μάλλον το υπολόγισαν σωστά, και το 10αρικακι το τσιμπάει ο κόσμος πολύ πιο εύκολα, αφού είναι πιο εύπεπτο στον καταναλωτή 😉

Πως μιλάτε όλοι για δέκα ευρώ τιμή της extra sim unlimited ?

Από πού ακούγεται αυτό?

Εγώ πήρα πριν λίγο στο 13888 και μου είπαν 25 ευρώ κανονικά και ούτε καν ασχολήθηκαν όταν τους είπα πως άκουσα για δέκα ευρώ.

Η δική μου περίπτωση με την extra sim είναι η εξής 

Είχα σταθερό 200 ταχύτητα fiber to the home στα 33.90 και unlimited κινητό στα 16.50 συν την extra sim στα 5 ευρώ.Ακομη την cosmote tv full pack  μέσω δορυφόρου στα 32.90.

Κάνω 21 Νοεμβρίου φορητότητα το κινητό σε cu ,δέχομαι προσφορά απο την cosmote το unlimited στα 21 ευρώ και τίποτα άλλο ,είπα όχι και το νούμερο μου έγινε cu.

Επειδή σε ένα μήνα έληγε και το σταθερό κάνω φορητότητα και αυτό στην Vodafone .Λίγο μετά τηλέφωνο από cosmote και μου έδωσαν κατοσταρα ταχύτητα με οπτική ίνα στα 29 ευρώ με δώρο 5 πάγια. Επίσης σε δύο νούμερα what's up δέκα ευρώ κάρτα τον μήνα για 2 χρόνια συν 1000 λεπτά τον μήνα.

Στην cosmote tv ίδια τιμή αλλά και εκεί 5 πάγια δώρο αλλά να την κάνω μέσω ίντερνετ όχι μέσω δορυφόρου.

Είπα θα το κάνω μόνο αν μου δώσουν καλή τιμή να φέρω πίσω το κινητό.

Μου έδωσαν το unlimited στα 19.58 με δώρο 3 πάγια.

Στην extra sim καμία έκπτωση από τα 25 ευρώ,ήταν ανένδοτοι.

10 ώρες πριν, dim74 said:

Πως μιλάτε όλοι για δέκα ευρώ τιμή της extra sim unlimited ?

Από πού ακούγεται αυτό?

Εγώ πήρα πριν λίγο στο 13888 και μου είπαν 25 ευρώ κανονικά και ούτε καν ασχολήθηκαν όταν τους είπα πως άκουσα για δέκα ευρώ.

Η δική μου περίπτωση με την extra sim είναι η εξής 

Είχα σταθερό 200 ταχύτητα fiber to the home στα 33.90 και unlimited κινητό στα 16.50 συν την extra sim στα 5 ευρώ.Ακομη την cosmote tv full pack  μέσω δορυφόρου στα 32.90.

Κάνω 21 Νοεμβρίου φορητότητα το κινητό σε cu ,δέχομαι προσφορά απο την cosmote το unlimited στα 21 ευρώ και τίποτα άλλο ,είπα όχι και το νούμερο μου έγινε cu.

Επειδή σε ένα μήνα έληγε και το σταθερό κάνω φορητότητα και αυτό στην Vodafone .Λίγο μετά τηλέφωνο από cosmote και μου έδωσαν κατοσταρα ταχύτητα με οπτική ίνα στα 29 ευρώ με δώρο 5 πάγια. Επίσης σε δύο νούμερα what's up δέκα ευρώ κάρτα τον μήνα για 2 χρόνια συν 1000 λεπτά τον μήνα.

Στην cosmote tv ίδια τιμή αλλά και εκεί 5 πάγια δώρο αλλά να την κάνω μέσω ίντερνετ όχι μέσω δορυφόρου.

Είπα θα το κάνω μόνο αν μου δώσουν καλή τιμή να φέρω πίσω το κινητό.

Μου έδωσαν το unlimited στα 19.58 με δώρο 3 πάγια.

Στην extra sim καμία έκπτωση από τα 25 ευρώ,ήταν ανένδοτοι.

Κάνοντας ηλεκτρονικά αίτημα φορητότητας πχ για Vodafone cu με καλούν μέχρι να φτάσει η νέα σιμ σπιτι για νέα προσφορά και μπορώ να μην την ενεργοποιήσω την νέα όταν έρθει αν ικανοποιηθώ από κοσμοτε ; 

Επίσης για σταθερό το ίδιο ισχύει; 

Edited by Greg29Ms

43 minutes ago, Greg29Ms said:

Κάνοντας ηλεκτρονικά αίτημα φορητότητας πχ για Vodafone cu με καλούν μέχρι να φτάσει η νέα σιμ σπιτι για νέα προσφορά και μπορώD να μην την ενεργοποιήσω την νέα όταν έρθει αν ικανοποιηθώ από κοσμοτε ; 

Επίσης για σταθερό το ίδιο ισχύει; 

Για το CU αν θυμάμαι καλά για να ξεκινήσει η διαδικασία (εννοω πριν γινει οτιδήποτε και φανεί η αρχη διαδικασιας φορτητότητας) πρέπει να χρεωθεί η κάρτα σου 13€. Και θα προχωρήσουν αυτοί αυτόματα σε ενεργοποιήση. Τεχνικα αυτό μπορείς να το καθυστερησεις μη στέλνοντας ταυτότητα ή στέλνοντας λάθος κάποια στοιχεία οπότε αυτοί επικοινωνούν μαζί σου για να στείλεις τα σωστά και δεν προχωρουν σε ενεργοποιηση μέχρι τοτε. Τωρα αν τελικά δεν γίνει ενεργοποιηση το αν θα σου επιστρεψουν τα 13€ δεν το ξέρω. Άμα παιδευτείς πολύ λογικά θα τα παρεις πίσω.
Για σταθερη γραμμη δεν ξέρω τιποτα

Edited by opmgls

47 minutes ago, opmgls said:

Για το CU αν θυμάμαι καλά για να ξεκινήσει η διαδικασία (εννοω πριν γινει οτιδήποτε και φανεί η αρχη διαδικασιας φορτητότητας) πρέπει να χρεωθεί η κάρτα σου 13€. Και θα προχωρήσουν αυτοί αυτόματα σε ενεργοποιήση. Τεχνικα αυτό μπορείς να το καθυστερησεις μη στέλνοντας ταυτότητα ή στέλνοντας λάθος κάποια στοιχεία οπότε αυτοί επικοινωνούν μαζί σου για να στείλεις τα σωστά και δεν προχωρουν σε ενεργοποιηση μέχρι τοτε. Τωρα αν τελικά δεν γίνει ενεργοποιηση το αν θα σου επιστρεψουν τα 13€ δεν το ξέρω. Άμα παιδευτείς πολύ λογικά θα τα παρεις πίσω.
Για σταθερη γραμμη δεν ξέρω τιποτα

Οχι ρωτάω πότε βλέπουν το αίτημα φορητότητας η κοσμοτε και αν γίνεται να μην ολοκληρωθεί η μετάβαση στον άλλο πάροχο είτε σε σταθερή είτε κινητή μέχρι να μας κάνουν αντιπροσφορά ; 

Μόνο σε εμένα το unlimited έγινε 91gb σε roaming εντός ευρωπαϊκής ;