Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 ώρες πριν, Antonio21 said:

Καμία προσφορά για Unlimited Giga max τώρα στην black friday? 

Ναι σιγά μη βάλουν αυτοί 

7 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Ποιό θα προτιμούσατε άραγε;; Magenta Telekom ή Τ- Mobile για αλλαγή από Cosmote! Κανονικά πρέπει να κάνουν ψηφοφορία όπως έκανε ο Κασσελάκης στο νέο του κόμμα! Ψηφοφορία!

Ψηφίζω Magenta!

Μα δεν είναι δημόσιος φορέας, ιδιωτικός, δεν υπάρχει λόγος ψηφοφορίας του κοινού. Όποιος θέλει είναι πελάτης.

Cosmote όμως, είναι δυνατό brand ο ΟΤΕ στην Ελλάδα.

Βέβαια περισσότερη σημασία είναι η ποιότητα ,η ονομασία θεωρώ είναι θέμα αισθητικής κιόλας.

1 hour ago, elkons said:

Ναι σιγά μη βάλουν αυτοί 

Μα δεν είναι δημόσιος φορέας, ιδιωτικός, δεν υπάρχει λόγος ψηφοφορίας του κοινού. Όποιος θέλει είναι πελάτης.

Cosmote όμως, είναι δυνατό brand ο ΟΤΕ στην Ελλάδα.

Βέβαια περισσότερη σημασία είναι η ποιότητα ,η ονομασία θεωρώ είναι θέμα αισθητικής κιόλας.

Πιστεύω θα ξινισουν μούτρα με την αλλαγή του ονόματος. Και μένα δεν θα μου αρέσει καθόλου. Αλλά όπως έχουμε ανεχτεί τόσα πράματα, μου φαίνεται και αυτό αμασητο θα το φάμε 😅

Χαιρετώ την παρέα,

πριν χρόνια σε μια γιαγιά εδώ στην γειτονιά μου της είχαν βάλει ένα πρόγραμμα κινητής, το οποίο όμως είχε και νούμερο σταθερής τηλεφωνίας. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ακριβώς, της είχαν δώσει μια κάρτα sim στην οποία αντιστοιχούσε ένα νούμερο κινητής (698ΧΧΧΧΧΧ) αλλά και ένα νούμερο σταθερής (210ΧΧΧΧΧΧΧ). Δηλαδή κάποιος μπορούσε να την καλέσει στο σταθερό νούμερο και να χρεώνεται σαν κλήση προς σταθερά (αν είχε δωρεάν απεριόριστα τότε δεν χρεωνόταν τίποτα). Η μόνη προϋπόθεση για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο ήταν να δηλώσει την διεύθυνση κατοικίας της και το σταθερό λειτουργούσε όταν βρισκόταν εκεί (προφανώς γινόταν εντοπισμός μέσω την κεραιών της κινητής). Της γιαγιάς της είχαν δώσει μια συσκευή για ηλικιωμένους με μεγάλα κουμπιά και είχε μια βάση φόρτισης. Όσο ήταν στο σπίτι λειτουργούσε σαν σταθερό και αν ήθελε μπορούσε να το πάρει μαζί της και να πάει κάπου βόλτα και λειτουργούσε σαν κινητό. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό ήταν πρόγραμμα της Cosmote, έχει κανείς υπόψη για τι πράγμα μιλάω και αν υπάρχει ακόμη; Από μια πρόχειρη αναζήτηση στην σελίδα της Cosmote δεν βρήκα κάτι, αλλά δεν ήξερα και που ακριβώς να ψάξω οπότε ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει καλύτερα. Φυσικά μπορεί πλέον να μην υπάρχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, και να το έχουν καταργησεί. Ήταν καλή φάση διότι είχες και σταθερό και κινητό χωρίς να έχεις 2 συσκευές και χωρίς να πληρώνεις 2 πάγια.

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

36 minutes ago, gokuthelegend said:

Χαιρετώ την παρέα,

πριν χρόνια σε μια γιαγιά εδώ στην γειτονιά μου της είχαν βάλει ένα πρόγραμμα κινητής, το οποίο όμως είχε και νούμερο σταθερής τηλεφωνίας. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ακριβώς, της είχαν δώσει μια κάρτα sim στην οποία αντιστοιχούσε ένα νούμερο κινητής (698ΧΧΧΧΧΧ) αλλά και ένα νούμερο σταθερής (210ΧΧΧΧΧΧΧ). Δηλαδή κάποιος μπορούσε να την καλέσει στο σταθερό νούμερο και να χρεώνεται σαν κλήση προς σταθερά (αν είχε δωρεάν απεριόριστα τότε δεν χρεωνόταν τίποτα). Η μόνη προϋπόθεση για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο ήταν να δηλώσει την διεύθυνση κατοικίας της και το σταθερό λειτουργούσε όταν βρισκόταν εκεί (προφανώς γινόταν εντοπισμός μέσω την κεραιών της κινητής). Της γιαγιάς της είχαν δώσει μια συσκευή για ηλικιωμένους με μεγάλα κουμπιά και είχε μια βάση φόρτισης. Όσο ήταν στο σπίτι λειτουργούσε σαν σταθερό και αν ήθελε μπορούσε να το πάρει μαζί της και να πάει κάπου βόλτα και λειτουργούσε σαν κινητό. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό ήταν πρόγραμμα της Cosmote, έχει κανείς υπόψη για τι πράγμα μιλάω και αν υπάρχει ακόμη; Από μια πρόχειρη αναζήτηση στην σελίδα της Cosmote δεν βρήκα κάτι, αλλά δεν ήξερα και που ακριβώς να ψάξω οπότε ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει καλύτερα. Φυσικά μπορεί πλέον να μην υπάρχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, και να το έχουν καταργησεί. Ήταν καλή φάση διότι είχες και σταθερό και κινητό χωρίς να έχεις 2 συσκευές και χωρίς να πληρώνεις 2 πάγια.

Έτοιμος! 😉

Δεν είναι αυτό το πρόγραμμα που αναφέρεις ο φίλος μας. 

Μας πάει αρκετά χρόνια πίσω αυτό που γράφει που λογικά πρέπει να έχει καταργηθεί. 

Ίσως ο Panos εδώ στο φόρουμ το γνωρίζει. 

38 minutes ago, Antonio21 said:

Μας πάει αρκετά χρόνια πίσω αυτό που γράφει που λογικά πρέπει να έχει καταργηθεί. 

Νομίζω σωστά το είπε ο @Dromeas, αυτό πρέπει να είναι. Στις πληροφορίες αναφέρει ότι έχει και αριθμό σταθερού τηλεφώνου. Απλώς έχει σαν έξτρα και 4G internet, ενώ αυτό το πρόγραμμα που είχε η γιαγιά πριν κάποια χρόνια νομίζω δεν είχε αν θυμάμαι καλά. Ίσως να κάνω και λάθος, καθώς έχουν περάσει και κάποια χρόνια.

Το προγράμμα COSMOTE Double Play SIM Unlimited 4G είναι μια πρωτοποριακή λύση για σένα που δεν έχεις Internet και σταθερό στο σπίτι, γιατί η περιοχή σου δεν καλύπτεται από δίκτυο για σταθερό Internet. Με τη λύση αυτή απολαμβάνεις Internet με ταχύτητες 4G μέσω δικτύου κινητής και σταθερό τηλέφωνο.

Επιπλέον απολαμβάνεις:

Απεριόριστα GB για χρήση στο internet με ταχύτητες έως 600 Mbps μέσω του δικτύου COSMOTE 4G/4G+
Aριθμό σταθερής τηλεφωνίας
Απεριόριστα λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα, προς εθνικά σταθερά δίκτυα (αστικά και υπεραστικά)
500’ λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα, προς εθνικά κινητά δίκτυα
Το πρόγραμμα COSMOTE Double Play SIM Unlimited 4G λειτουργεί μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE
Μετά την κατανάλωση 400GB σε πλήρη ταχύτητα, ισχύει απεριόριστη χρήση internet με μειωμένη ταχύτητα έως 15Μbps

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

1 hour ago, Antonio21 said:

Αυτό είναι. Λάμβανες εισερχόμενες και με τον αριθμό σταθερού αλλά έκανες με τον αριθμό κινητού. Δε διατίθεται από όσο ξέρω πλέον, τα έχουν αντικαταστήσει με τα double play 4G/5G που πατάνε στην ιδια υλοποίηση 

Edit: αυτά τα 4G/5G έχει στείλει ο φίλος. Αυτά διατίθενται ναι και παίζουν με VoLTE.

Edited by paanos

23€ Gigamax unlimited (40 χωρίς σταθερή 23 λόγω φορητότητας και σταθερής)

22€ Gigamax 10 GB

25€ ADSL 24mbps

Όλα αυτά συνολικά 70€ με 1ο πάγιο δώρο και σταθερή τιμή για 24 μήνες.

Όλα αυτά στο κατάστημα Γερμανός Βασιλικού Ευβοίας  πήγε ένας γνωστός μου από Nova σε Cosmote, βγήκε και καλύτερη τιμή συνολικά 😁

*Τους εξυπηρέτησε ο κύριος Αντώνης Καπένης

Edited by elkons

10 minutes ago, elkons said:

22€ Gigamax 10 GB

25€ ADSL 24mbps

Όλα αυτά στο κατάστημα Γερμανός Βασιλικού Ευβοίας  πήγε ένας γνωστός μου από Nova σε Cosmote, βγήκε και καλύτερη τιμή συνολικά 😁

*Τους εξυπηρέτησε ο κύριος Αντώνης

23 ευρώ είναι πάρα πολύ καλά. Μια χαρουλα. Βγήκε πιο φθηνά και από νοντ ετζ σα νετγουορκ. Ποιος να το περίμενε! Εμένα σήμερα ο θείος μου έφυγε από nova και πήρε βοντανοντ 300 γκιγκα νετγουορκ. Έδινε 25 ευρώ για 10 GB συμβόλαιο και πήγε στο cu με απεριόριστες κλήσεις και δεδομένα για 9 μήνες με 13 ευρώ. Πολύς κόσμος φεύγει τώρα τελευταία από νοντ

Αυτός ο γνωστός μου μένει πολύ κοντά στη κεραία της Cosmote 

Φαντάσου μέσα στο σπίτι έχει 1Gbps για πλάκα!!

Με νοντ δεν έχουμε καν Ν78 εδώ και είχε συνήθως 10mbps

Δε περίμενα τέτοια τιμή στο Gigamax unlimited τέτοια τιμή σε κατάστημα, είπαν κανονοικα είναι 40-41€ αλλά λόγω φορητότητας και σταθερής το παίρνει τόσο 

9 ώρες πριν, paanos said:

Αυτό είναι. Λάμβανες εισερχόμενες και με τον αριθμό σταθερού αλλά έκανες με τον αριθμό κινητού. Δε διατίθεται από όσο ξέρω πλέον, τα έχουν αντικαταστήσει με τα double play 4G/5G που πατάνε στην ιδια υλοποίηση 

Edit: αυτά τα 4G/5G έχει στείλει ο φίλος. Αυτά διατίθενται ναι και παίζουν με VoLTE.

Μπράβο pano respect για όλη την βοήθεια που προσφέρεις 🙏

On 29/11/2024 at 7:09 ΜΜ, elkons said:

22€ Gigamax 10 GB

25€ ADSL 24mbps

*Τους εξυπηρέτησε ο κύριος Αντώνης Καπένης

Να έρθω Εύβοια να κάνω συμβόλαια την επόμενη φορά αν είναι… εγώ μέχρι 25-26 το χαμηλότερο σε GigaMax Unlimited.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Λόγω φορητότητας σταθερής κιόλας το έδωσαν τόσο αλλιώς είπαν ξεκινάει 41€ 

Βέβαια πήγε παρασκευή λες να επηρεάζει και η Black Friday;🤨

3 minutes ago, Nikolas14 said:

Να έρθω Εύβοια να κάνω συμβόλαια την επόμενη φορά αν είναι… εγώ μέχρι 25-26 το χαμηλότερο σε GigaMax Unlimited.

Να κανονίσουμε στο φόρουμ ομαδικό ταξίδι στην Εύβοια για όποιον θέλει φορητότητα σε cosmote 😂!

Ελάτε να σας κεράσω σουβλάκια 😂😅

Να πω την αληθεια μου ήταν κάπως περίεργο όταν μου είπε πως του είπαν ότι η τιμή θα είναι σταθερή και τους 24 μήνες 😅

Edited by elkons

46 minutes ago, elkons said:

Ελάτε να σας κεράσω σουβλάκια 😂😅

Να πω την αληθεια μου ήταν κάπως περίεργο όταν μου είπε πως του είπαν ότι η τιμή θα είναι σταθερή και τους 24 μήνες 😅

Ψαχνά είσαι;

2 ώρες πριν, marios239 said:

Να κανονίσουμε στο φόρουμ ομαδικό ταξίδι στην Εύβοια για όποιον θέλει φορητότητα σε cosmote 😂!

Έχω ήδη καρτοκινητό εγώ, θα στείλω ένα φίλο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Σταθερό όμως; 

Επαναλαμβάνω τη τιμή την έδωσαν με φορητότητα και τα 2 κινητά μαζί και το σταθερό φαντάσου τα 2 Gigamax έχουν 1€ διαφορά, δεν είναι κάποια μετατροπή από καρτοκινητο σε συμβόλαιο όμως. 

Είπαν πως πρώτα το σταθερό και μετά να μιλήσουν να ξεκινήσουν τα κινητά κάτι τέτοιο 

Edited by elkons

21 minutes ago, elkons said:

Σταθερό όμως; 

Επαναλαμβάνω τη τιμή την έδωσαν με φορητότητα και τα 2 κινητά μαζί και το σταθερό φαντάσου τα 2 Gigamax έχουν 1€ διαφορά, δεν είναι κάποια μετατροπή από καρτοκινητο σε συμβόλαιο όμως. 

Είπαν πως πρώτα το σταθερό και μετά να μιλήσουν να ξεκινήσουν τα κινητά κάτι τέτοιο 

Έχω 2 σταθερά εγώ… και κάτω από 26-27€ δεν πήρα.

Στη θέση σου θα είχα πάρει στο 2106295102 την ημέρα του black friday 

33 minutes ago, elkons said:

Στη θέση σου θα είχα πάρει στο 2106295102 την ημέρα του black friday 

Έχω Vodafone με 16,5€ τώρα και καρτοκινητο φοιτητικό. Αλλά εντάξει.

42 minutes ago, Antonio21 said:

Πολύ δυνατή προφορά.. 

Screenshot_20241203_012103.jpg

Κάποιος μπέρδεψε τη Black Friday με την πρωταπριλιά. Συμβαίνουν αυτά.

Edited by leo06

11 ώρες πριν, Antonio21 said:

Πολύ δυνατή προφορά.. 

Screenshot_20241203_012103.jpg

Δεν πιστεύω να την αφήσεις και να τη χάσεις, έτσι; Μια στα χίλια χρόνια γίνονται αυτά 😂😂😂