king2009 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 54 minutes ago, cuibono said: Στο συμβόλαιο πως το γράφει? Ότι θα αναπροσαρμοστει ή ότι έχει την ευχέρεια να το αναπροσαρμόσει? Με άλλα λόγια το ότι υπάρχει σχετική πρόβλεψη δεν σημαίνει ότι θα εφαρμοστεί κιολας Εννοείς πως όταν έκανες 1-2 terrabyte με 3 ευρώ δεν ήταν πανηγύρι? Επειδή αναφερεις ότι η πολυκατοικία είναι νεόκτιστη, έχει βάλει άλλος ένοικος τηλέφωνο στο διαμέρισμα του? Στην πολυκατοικία έχει περαστεί υποδομή για τηλεφωνικό δίκτυο από τον εργολάβο που έκανε την κατασκευή? Που να δεις πανηγύρια όταν 15 χρόνια πληρώναμε 40αρια και είχαμε Fake 24αρες και μίζερα upload ενώ αρμεγαν τον χιλιες φορές απόσβεση χαλκό μιας άλλης εποχής. Εκεί να δεις πανηγύρια. Για τις εταιρείες έτσι ο πελάτης λόγο μονοπωλίου απλά αγανακτουσε. Οπότε ναι αρκετά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmantakis Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Έκανα τελικά ανανέωση για 23,84€ στο GIGAMAX UNLIMITED. Προστέθηκαν στους Γενικούς Όρους δύο νέοι παράγραφοι που στους παλαιότερους όρους στο παλιό συμβόλαιο δεν υπήρχαν. Τα δύο νέα σημεία αναφέρουν για αναπροσαρμογές ανάλογα με τον πληθωρισμό μια φορά τον χρόνο: Quote 9.2. Ο ΟΤΕ δικαιούται να μεταβάλλει τα τιμολόγιά της σύμφωνα με το νόμο και τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού με κριτήρια τον πληθωρισμό και το συνολικό κόστος παροχής των Υπηρεσιών του, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το κόστος επενδύσεων και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου του. Τυχόν τροποποίηση των τιμολογίων σύμφωνα με τα ανωτέρω θα ισχύει όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. 9.2α Ο ΟΤΕ δύναται να αυξάνει την τιμή του παγίου που πληρώνει ο Συνδρομητής μια φορά ανά ημερολογιακό έτος, με ανώτατο όριο ποσοστό ίσο με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) κατά την δωδεκάμηνη περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, όπως αυτός ανακοινώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) και με ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα 3€ ανά σύνδεση. Οι Συνδρομητές θα ενημερώνονται για το τελικό ποσό της αναπροσαρμογής του παγίου του προγράμματός τους, τουλάχιστον ένα (1) μήνα πριν την ισχύ του, μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE, του έντυπου ή ηλεκτρονικού λογαριασμού, με γραπτό μήνυμα (SMS) και μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών του ΟΤΕ για τη διαχείριση των συνδέσεων των συνδρομητών του. Η ως άνω κοινοποίηση είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν αποτελεί λόγο καταγγελίας της σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 14.3. Νομίζω αυτά περί πληθωρισμού δεν υπήρχαν σε προηγούμενους όρους. Τουλάχιστον εγώ που έψαξα στο παλαιό συμβόλαιο δεν βρήκα κάπου να κάνει αναφορά για πληθωρισμό. Edited 9 ώρες πριν by gmantakis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vsk Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 19 ώρες πριν, gmantakis said: Πως ξέρω πως είναι για όλους τους μήνες;;; Στην προσφορά λέει απλά διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες και δεν παραπέμπει κάπου σε κάποιο pdf με κάποιους όρους. Οι μόνοι όροι είναι για την Extra SIM. Για να δεις τους όρους του συμβολαίου σου -χωρίς να το αποδεχτείς- πατάς στο "Απόκτησέ το" και στο επόμενο παράθυρο που ανοίγει, στο σημείο που μάρκαρα με κίτρινο μπορείς να κατεβάσεις το pdf με τους όρους. Δες τις εικόνες παρακάτω. Μάλιστα, τώρα που βλέπω τους δικούς μου όρους, αναγράφεται: 1-4 μήνες πάγιο 25,88€ , 4-24 μήνες πάγιο 28,76€ και μετά τους 24 μήνες πάγιο 72,31€.Βέβαια με την επιφύλαξη για την αναπροσαρμογή της τιμής λόγω του ΔΤΚ. Edited 7 ώρες πριν by vsk Προσθήκη πληροφορίας 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Χουβαρνταλίκια από την Cosmo 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 19 minutes ago, sou_d said: Χουβαρνταλίκια από την Cosmo Φτηνότερο και από το ΝΕΟ βγαίνει και με περισσότερο ίντερνετ αν δεν έχει κάποιος payzy,κρίμα στης οικογένειας δεν το βγάζει σε κανέναν αριθμο Edited 6 ώρες πριν by cuibono 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskostaskostas Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 13 ώρες πριν, cuibono said: Στο συμβόλαιο πως το γράφει? Ότι θα αναπροσαρμοστει ή ότι έχει την ευχέρεια να το αναπροσαρμόσει? Με άλλα λόγια το ότι υπάρχει σχετική πρόβλεψη δεν σημαίνει ότι θα εφαρμοστεί κιολας Εννοείς πως όταν έκανες 1-2 terrabyte με 3 ευρώ δεν ήταν πανηγύρι? Επειδή αναφερεις ότι η πολυκατοικία είναι νεόκτιστη, έχει βάλει άλλος ένοικος τηλέφωνο στο διαμέρισμα του? Στην πολυκατοικία έχει περαστεί υποδομή για τηλεφωνικό δίκτυο από τον εργολάβο που έκανε την κατασκευή? Είμαι ο πρώτος που μπαίνει στην πολυκατοικία παρέθεσα σε φωτογραφία το χαρτί που μου έστειλαν για την χρεώση. 15 ώρες πριν, minast said: Είναι αρκετά ασυνήθιστο, και η καθυστέρηση και η χρέωση... Είναι εντός σχεδίου πόλης; Γενικά εντός πόλεως θυμάμαι ότι υποχρεούνται να κάνουν σύνδεση χωρίς επιπλέον κόστος. Για τα 800€ δεν σας περιέγραψαν αναλυτικά τις εργασίες και τον εξοπλισμό; Προσωπικά μετα τον 1ο μήνα θα είχα απευθυνθεί ήδη στην ΕΕΤΤ. στο Ίλιον μένω στην Αθήνα, 15 ώρες πριν, Dromeas said: Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για του τι είδους υποδομή θέλει ο πάροχος να σου εγκαταστήσει στην πολυκατοικία; Είσαι σε πόλη ή χωριό; Δεν θέλω να σε ταράξω, αλλά κάτι δεν μου κολλάει στο κομμάτι της χρέωσης... Αν θέλεις, κάλεσε την ΕΕΤΤ και ρώτα αν πρέπει να χρεωθείς εσύ την εγκατάσταση υποδομής του παρόχου ή όχι... Στο θέμα της οπτικής ίνας τουλάχιστον, ο πάροχος αναλαμβάνει την εγκατάσταση υποδομής στην πολυκατοικία, μιας και υπάρχει επιδότηση... έβαλα attached το αρχείο που μου έστειλαν και πάνω στο οποίο πλήρωσα. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 924 -- ΙΛΙΟΝ.pdf Edited 6 ώρες πριν by kostaskostaskostas 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Αυτά είναι τα καλά των μονοπωλίων 😞 https://www.gizchina.gr/2023/04/02/ote-allages-sti-syndesi-polykatoikion-sto-diktyo-chalkoy-pros-ofelos-toy-ftth/amp/ Και πάλι όμως θα έπρεπε να είχε υλοποιηθεί. Επικοινώνησε με ΕΕΤΤ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Καλησπέρα σας. Με μόνο cosmote tv στο, αφμ μου η εφαρμογή μου βγάζει το Unlimited στα 30.75€ ενώ πριν λίγο καιρό το έδινε στα 34.85€. Πάλι ακριβό είναι για μένα απλά παραθέτω την έκπτωση. Edited 4 ώρες πριν by Antonio21 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Σιγά μην είναι από 80€💀💀 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 14 minutes ago, elkons said: Σιγά μην είναι από 80€💀💀 Αφού έχει δώρο κέρατο μονόκερου, λογική φαίνεται αυτή η τιμή. Μην πω πως είναι ίσως και πολύ φθηνή 🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, sou_d said: Χουβαρνταλίκια από την Cosmo Ναι αλλά ισχύει από μετατροπή καρτοκινητο σε καρτοσυμβόλαιο ή και από φορητότητα από μια εταιρία Α στη COSMOTE; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traganeus Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Ενημέρωση για την περίπτωσή μου. Με πηραν τηλ απο cosmote και μ εδωσαν gigamax unlimited στα 20€ (και κατι), δώρο 3 πάγια και σε αυτα ανανέωση το cosmote cinema στα 15€ και δώρο 2 πάγια. Εκανα αίτηση ακυρωσης φορητότητας απο vodafone και ειμαι σε αναμονή 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Κάτσε εγώ έχω άλλη τιμή 💀💀 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Εσείς τυχεροί είστε πήρατε τιμή εμένα στα τάρταρα. Σε ευχαριστώ cosmote που σε πληρώνω για την δουλειά τόσα χρόνια και ας έχω σπίτι 2g only με wifi calling στο μισό σπίτι. Μετατροπή σε καρτοκινητό και τέλος. Ας πάρουν από το τμήμα διακοπών και θα τους φτιάξω κανονικότατα. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 27 minutes ago, cmvr said: Εσείς τυχεροί είστε πήρατε τιμή εμένα στα τάρταρα. Σε ευχαριστώ cosmote που σε πληρώνω για την δουλειά τόσα χρόνια και ας έχω σπίτι 2g only με wifi calling στο μισό σπίτι. Μετατροπή σε καρτοκινητό και τέλος. Ας πάρουν από το τμήμα διακοπών και θα τους φτιάξω κανονικότατα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 32 minutes ago, cmvr said: Εσείς τυχεροί είστε πήρατε τιμή εμένα στα τάρταρα. Σε ευχαριστώ cosmote που σε πληρώνω για την δουλειά τόσα χρόνια και ας έχω σπίτι 2g only με wifi calling στο μισό σπίτι. Μετατροπή σε καρτοκινητό και τέλος. Ας πάρουν από το τμήμα διακοπών και θα τους φτιάξω κανονικότατα. Παρε νόβα Πέρα από τη πλάκα σπίτι σου vf και Nova πιάνουν ή Ε και αυτές; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 11 minutes ago, elkons said: Παρε νόβα Πέρα από τη πλάκα σπίτι σου vf και Nova πιάνουν ή Ε και αυτές; Η Vf πιάνει στο σπίτι του νομίζω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 46 minutes ago, elkons said: Κάτσε εγώ έχω άλλη τιμή 💀💀 Επίσης έχει έρθει στα 2 από τα 3 καρτοκινητά Just now, Gv2008 said: Η Vf πιάνει στο σπίτι του νομίζω Η νοντ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, traganeus said: Ενημέρωση για την περίπτωσή μου. Με πηραν τηλ απο cosmote και μ εδωσαν gigamax unlimited στα 20€ (και κατι), δώρο 3 πάγια και σε αυτα ανανέωση το cosmote cinema στα 15€ και δώρο 2 πάγια. Εκανα αίτηση ακυρωσης φορητότητας απο vodafone και ειμαι σε αναμονή Έτσι μάλιστα...! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Κάτσε εγώ έχω άλλη τιμή 💀💀 Εδώ τίποτα αλλά στα 14€ θα το αντικαθιστούσα με το 1 καρτοκινητό. Το 1€ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε deals for you? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Ναι ισχύει αλλά σε κάθε ανανέωση πχ αν έχεις ήδη 1€ δεν θα γίνει 2€ απλά τα χάνεις και ξανά γίνονται 1€ Δεν θα τους κάνω από τη στιγμή που σε άλλους το δίνει 14.33 και εμένα 15.92€ σχεδόν 16€ για αυτά. 1 σταθερό 2 συμβόλαια 3 καρτοκινητά και ήρθε στα 2 καρτοκινητά μόνο αντί και για τα 3. 116€ παίρνουν από εμένα κάθε μήνα, και πολλά τους είναι για το σήμα τους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Συνεχίζεις κλασικά με ανανέωση 15€ και παίρνεις 13.5€ πακέτο που στο σύνολο έχεις 7.5 GB. Χωρίς δέσμευση, μόνο που τα 5 GB δώρο κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Αυτό κάνω κι εγώ, βέβαια για 14€ ίσως να το έβαζα. Εντομεταξυ η νοντ 14€ συμβόλαιο και δίνει 2 GB. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Έχω συμβόλαιο. Το καρτοκινητο το έχω 2ο νούμερο για τη δουλειά γιατί εκεί μόνο NOVA μου δίνουν κάτι τέτοιο αν θέλω να μη πληρώσω αλλά δεν με καλύπτει σπίτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts