Nikolas14 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 13 ώρες πριν, Antonio21 said: Έχω ακόμα μερικούς μήνες μέχρι να λήξει η NOVA αλλά το ψάχνω από τώρα. Καλά θα κάνεις γιατί δεν ασχολούνται να δώσουν προσφορές για να μείνεις. Εγώ προσωπικά ήδη τραβάω πίσω σε Vodafone και κρατάω Cosmote. 4 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Έχω απορία σε τιμή θα το δώσουν γιατί εάν ισχύει αυτό το άρθρο δεν βλέπω κάποια έκπτωση. https://techmaniacs.gr/epiteloys-netflix-sto-cosmote-tv-se-oloys-apo-23-aygoystoy-oles-oi-leptomereies-analytika/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Δεν έχει κάποια έκπτωση. Απλώς θα μπορείς να το πληρώνεις μέσω του λογαριασμού τηλεόρασης 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Παρατήρησα ότι στον καινούριο λογαριασμό ανέβηκε η χρέωση της extra sim περίπου 2€ και τιμολογείται πλεον σαν extra sim basic. Είναι λογικό να ανεβάζουν την τιμή χωρίς να υπάρξει προειδοποίηση, σε ενεργό συμβόλαιο; Επίσης μπορώ να την χρησιμοποιώ κανονικά και απεριόριστα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urkst Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 10 minutes ago, wayfunbug said: Παρατήρησα ότι στον καινούριο λογαριασμό ανέβηκε η χρέωση της extra sim περίπου 2€ και τιμολογείται πλεον σαν extra sim basic. Είναι λογικό να ανεβάζουν την τιμή χωρίς να υπάρξει προειδοποίηση, σε ενεργό συμβόλαιο; Επίσης μπορώ να την χρησιμοποιώ κανονικά και απεριόριστα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου; Από τις 22 Ιουλίου έχει αυξηθεί χρέωση στα 5€ από 3€ για ήδη κατόχους extra sim χωρίς κάποιο όριο δεδομένων. Εδώ η ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Quote Οι υφιστάμενοι συνδρομητές με συνδέσεις «EXTRA SIM» έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως έως και δύο (2) μήνες, από τη θέση σε ισχύ των άνω τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης της τροποποίησης. Μου δίνει το δικαίωμα να καταγγείλω όλο το συμβόλαιο unlimited που έχω αυτή η αλλαγή; Πώς είναι η διαδικασία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 1 hour ago, wayfunbug said: Μου δίνει το δικαίωμα να καταγγείλω όλο το συμβόλαιο unlimited που έχω αυτή η αλλαγή; Πώς είναι η διαδικασία; Επικοινωνείς με 13888 και σε καθοδηγούν. Επίσης στην ανανέωση συμβολαίου αυτοί που είχαν την extrasim από 3 ευρώ(και τώρα πήγε στα 5 ευρώ)θα πάρουν όριο 80GB. Αν θέλουν απεριόριστο θα πάνε στα 25 ευρώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGladiola Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου On 28/7/2024 at 2:22 ΜΜ, dimitroula10 said: Δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτής της συζήτησης. Σε τι μας βοηθάει? Έτσι κι αλλιώς ημιμαθείς είμαστε όλοι και μετά βίας καταλαβαίνουμε τα βασικά. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν ενώ δηλώνεις ημιμαθής, όταν έρχεται κάποιος που δεν είναι ημιμαθής να σου εξηγήσει δύο πράγματα αντί να τα κρατήσεις πας να τον βγάλεις ημιμαθή και εκείνον. Αυτό τουλάχιστον το καταλαβαίνεις? 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου (edited) 2 ώρες πριν, wayfunbug said: Μου δίνει το δικαίωμα να καταγγείλω όλο το συμβόλαιο unlimited που έχω αυτή η αλλαγή; Πώς είναι η διαδικασία; Έχω την αίσθηση ότι μόνο τις κάρτες μπορείς να καταργήσεις. Και αυτό γιατί θεωρητικά υπάρχει σύμβαση αορίστου χρόνου για τις extra, είναι ξεχωριστή σύνδεση και όχι πάνω στην κύρια Edited 17 Αυγούστου by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Σωστά, αυτό ισχυρίζεται ο ΟΤΕ. Για οτιδήποτε διαφορετικό θα χρειαστεί να το κυνηγήσεις διαφορετικά. Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι σε ανανέωση υπάρχουσας με απεριόριστα δεν βάζουν το όριο των 80GB, μόνο στις νέες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 24 minutes ago, minast said: Σωστά, αυτό ισχυρίζεται ο ΟΤΕ. Για οτιδήποτε διαφορετικό θα χρειαστεί να το κυνηγήσεις διαφορετικά. Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι σε ανανέωση υπάρχουσας με απεριόριστα δεν βάζουν το όριο των 80GB, μόνο στις νέες. Βάζουν στην ανανέωση. Όταν κάνεις νέο συμβόλαιο σου δίνουν δύο επιλογές: •20 GB με 5 ευρώ •απεριόριστα GB με 25 ευρώ Όταν κάνεις ανανέωση σου γράφει μέσα στο app extrasim με 80 GB me 5 ευρώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 12 ώρες πριν, paanos said: Δεν έχει κάποια έκπτωση. Απλώς θα μπορείς να το πληρώνεις μέσω του λογαριασμού τηλεόρασης Και γιατί να το επιλέξει κάποιος; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 36 minutes ago, Antonio21 said: Και γιατί να το επιλέξει κάποιος; Ελα ντε. Αυτός που το σκέφτηκε πρέπει να πάρει προαγωγή. Χαχα. Επίσης είναι με δέσμευση 12 ή 24 μήνες ενώ από τη σελίδα του Netflix δεν υπάρχει καμία δέσμευση, φεύγεις οποτε θέλεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 5 minutes ago, leo06 said: Ελα ντε. Αυτός που το σκέφτηκε πρέπει να πάρει προαγωγή. Χαχα. Επίσης είναι με δέσμευση 12 ή 24 μήνες ενώ από τη σελίδα του Netflix δεν υπάρχει καμία δέσμευση, φεύγεις οποτε θέλεις Μπα δεν είναι δική τους σκέψη. Του ομίλου είναι 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 3 ώρες πριν, leo06 said: Ελα ντε. Αυτός που το σκέφτηκε πρέπει να πάρει προαγωγή. Χαχα. Επίσης είναι με δέσμευση 12 ή 24 μήνες ενώ από τη σελίδα του Netflix δεν υπάρχει καμία δέσμευση, φεύγεις οποτε θέλεις Ρωτάω εύλογα γιατί για παράδειγμα στο vodafone tv δίνεις ένα ποσό αλλά έχεις δωρεάν το Disney+ γλιτώνεις ένα 10€ θεωρητικά, νομίζω πήρε και αύξηση είναι πιο ακριβό. Εδώ εάν ισχύουν οι τιμές αυτές γιατί να δεσμευθείς εάν δεν έχεις κάποια έκπτωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου (edited) 20 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Βάζουν στην ανανέωση. Όταν κάνεις νέο συμβόλαιο σου δίνουν δύο επιλογές: •20 GB με 5 ευρώ •απεριόριστα GB με 25 ευρώ Όταν κάνεις ανανέωση σου γράφει μέσα στο app extrasim με 80 GB me 5 ευρώ Έρχονται τα Μαgenta σιγά σιγά Edited 18 Αυγούστου by zerokill 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου 1 ώρα πριν, zerokill said: Έρχονται τα Μαgenta σιγά σιγά Δηλαδή;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου Εννοεί προγράμματα όπως της μητρικής εταιρείας deutsche telecom 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου 6 ώρες πριν, zerokill said: Έρχονται τα Μαgenta σιγά σιγά Όντως αλλά αργούμε ακόμα. Σε πρώτη φάση μόνο όνομα θα αλλάξουν. Δωρεάν tidal, Netflix κλπ που δίνουν σε άλλες χώρες για αρχή δεν θα τα έχουμε. Εξάλλου τώρα πάει να ξεκινήσει και η συνεργασία tv - Netflix χωρίς κάποια ιδιαίτερη τιμολογιακή πολιτική. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου 17 minutes ago, paanos said: Όντως αλλά αργούμε ακόμα. Σε πρώτη φάση μόνο όνομα θα αλλάξουν. Δωρεάν tidal, Netflix κλπ που δίνουν σε άλλες χώρες για αρχή δεν θα τα έχουμε. Εξάλλου τώρα πάει να ξεκινήσει και η συνεργασία tv - Netflix χωρίς κάποια ιδιαίτερη τιμολογιακή πολιτική. Όταν λεε όνομα;;;;Της ελληνικής θυγατρικής;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου Απλώς τα προγράμματα θα λέγονται magenta by Cosmote, Αντί για gigamax 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου 53 minutes ago, paanos said: Απλώς τα προγράμματα θα λέγονται magenta by Cosmote, Αντί για gigamax Ίσως αυτό να σημαίνει και αλλαγή ονόματος όπως έλεγε στις αρχές του καλοκαιριού η Ναυτεμπορικη επί θητείας Νεμπή;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου Τα ονόματα είναι ενα κομμάτι (MagentaMobil S/M/L/XL ) αλλά απο εκεί και πέρα είναι και πράγματα που παραδοσιακά στην Ελλάδα θεωρουνται αυτονοητα ενω στην Γερμανια οχι. ΠΧ στην Γερμανική τελεκομ οταν κάνεις συμβόλαιο πληρώνεις και ενα κερατιατικο 39,99 σαν τέλος ενεργοποίησης... (αυτο νομιζω το πληρωνεις σε αρκετες εταιρειες απλα οταν τρεχουν προσφορες σου λενε ΔΩΡΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ! !! δεύτερον υπάρχει λιμιτ στην ταχύτητα!!!!! νομίζω τα παρακάτω αν τα δείτε θα καταλάβετε πολλά. συμβόλαιο αντίστοιχο με το Gigamax με 80GB παραδειγμα μαξιμουν ταχυτητα 300 αν περασεις τα 80 γιγα σε ριχνει στα 64kbps!!!! πρακτικα στο κοβει! ουτε καν Mbps να στειλεις ενα φιλακι με iMessage! Συμβόλαιο με unlimited data δηλαδή Gigamax Unlimited. Και εδώ υπάρχει όριο στο downstream sta 300Mbps ... Την τελευταία σειρα με τα ποσα δεν μας πολυενδιαφερουν αφορουν ποσα του πάγιου αν πάρεις και συσκευή δηλαδή επιδότηση... εγω εστιάζω στις υπηρεσίες ... Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θέλουν να επιβάλουν την "Γερμανική τάξη πραγμάτων" στην κινητή τηλεφωνία. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 2 minutes ago, zerokill said: Τα ονόματα είναι ενα κομμάτι (MagentaMobil S/M/L/XL ) αλλά απο εκεί και πέρα είναι και πράγματα που παραδοσιακά στην Ελλάδα θεωρουνται αυτονοητα ενω στην Γερμανια οχι. ΠΧ στην Γερμανική τελεκομ οταν κάνεις συμβόλαιο πληρώνεις και ενα κερατιατικο 39,99 σαν τέλος ενεργοποίησης... (αυτο νομιζω το πληρωνεις σε αρκετες εταιρειες απλα οταν τρεχουν προσφορες σου λενε ΔΩΡΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ! !! δεύτερον υπάρχει λιμιτ στην ταχύτητα!!!!! νομίζω τα παρακάτω αν τα δείτε θα καταλάβετε πολλά. συμβόλαιο αντίστοιχο με το Gigamax με 80GB παραδειγμα μαξιμουν ταχυτητα 300 αν περασεις τα 80 γιγα σε ριχνει στα 64kbps!!!! πρακτικα στο κοβει! ουτε καν Mbps να στειλεις ενα φιλακι με iMessage! Συμβόλαιο με unlimited data δηλαδή Gigamax Unlimited. Και εδώ υπάρχει όριο στο downstream sta 300Mbps ... Την τελευταία σειρα με τα ποσα δεν μας πολυενδιαφερουν αφορουν ποσα του πάγιου αν πάρεις και συσκευή δηλαδή επιδότηση... εγω εστιάζω στις υπηρεσίες ... Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θέλουν να επιβάλουν την "Γερμανική τάξη πραγμάτων" στην κινητή τηλεφωνία. Τέλεια είναι τελικά στην Ελλάδα 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 7 minutes ago, elkons said: Τέλεια είναι τελικά στην Ελλάδα 😅 Κοίταξε αντικειμενικά έχουμε πολλά πράγματα παραπάνω σαν υπηρεσίες στην κινητή. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts