paanos Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 29 minutes ago, sou_d said: Μόνο σε εμένα φαίνεται πιο πολύπλοκο, αλλά και χειρότερο από eon; Μάλλον... Και εμενα πιο μπερδεμένο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Για τους συνδρομητές οποιαδήποτε υπηρεσίας Cosmote ή δίνεις σε όλους ή δε δίνεις, μισές δουλείες κάνουν.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 (edited) 1 hour ago, sou_d said: Μόνο σε εμένα φαίνεται πιο πολύπλοκο, αλλά και χειρότερο από eon; Μάλλον... Δεν τα παίρνει από όλους αδελφέ! Η NOVA το κάνει για την αύξηση του πελατολογίου της. Μιας και είναι υπό ανάπτυξη... θέλοντας να αρπάξει μερίδιο από την Cosmote. Edited December 12, 2023 by Chrischal1908 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 1 ώρα πριν, sou_d said: Μόνο σε εμένα φαίνεται πιο πολύπλοκο, αλλά και χειρότερο από eon; Μάλλον... Όπως το πάρει κανείς! Τώρα το κατέβασες πρώτη φορά το cosmote tv? Και μένα στην αρχή μου φαινόταν Αρτζι, Μπουρτζι και λουλάς, αλλά σιγά σιγά το συνήθισα και το παίζω στα δάχτυλα που λένε. Καλή φαίνεται και της EON, μη λέμε ο, τι θέλουμε. Καμία μα καμία σχέση με την αηδία της Nova που είχε πριν. Γενικά άμα έρχεσαι από eon, το κάτι διαφορετικό θα σου φανεί περίεργο, μέχρι να το συνηθίσεις. Τώρα από κει και πέρα για μένα και τα δύο πρέπει πάντα να τα προσέχουν στο θέμα πλοήγησης και απόκρισης. Και στην εφαρμογή στα boxakia το ίδιο, γιατί με το κοντρόλ γίνεται περίεργο το θέμα (ειδικά για τους παλιότερους έχω παρατηρήσει ότι δυσανασχετουν, αφού είχαν μάθει και έβαζαν πχ την ερτ1 στο 1, ant1 στο 5 και άλλα τέτοια, λογικά τα θυμάστε 😛) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Ξέρουμε εάν το cosmote tv έχει το brooklyn 99; 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Όχι, τα δικαιώματα τα έχει το netflix 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Όπως το πάρει κανείς! Τώρα το κατέβασες πρώτη φορά το cosmote tv? Και μένα στην αρχή μου φαινόταν Αρτζι, Μπουρτζι και λουλάς, αλλά σιγά σιγά το συνήθισα και το παίζω στα δάχτυλα που λένε. Καλή φαίνεται και της EON, μη λέμε ο, τι θέλουμε. Καμία μα καμία σχέση με την αηδία της Nova που είχε πριν. Γενικά άμα έρχεσαι από eon, το κάτι διαφορετικό θα σου φανεί περίεργο, μέχρι να το συνηθίσεις. Τώρα από κει και πέρα για μένα και τα δύο πρέπει πάντα να τα προσέχουν στο θέμα πλοήγησης και απόκρισης. Και στην εφαρμογή στα boxakia το ίδιο, γιατί με το κοντρόλ γίνεται περίεργο το θέμα (ειδικά για τους παλιότερους έχω παρατηρήσει ότι δυσανασχετουν, αφού είχαν μάθει και έβαζαν πχ την ερτ1 στο 1, ant1 στο 5 και άλλα τέτοια, λογικά τα θυμάστε 😛) Είχα πέρυσι, αλλά το έκοψα στο δίμηνο (πιο πριν είχα wind vision και πιο πριν Vodafone tv, από hol ακόμα) και μετά έκανα eon. Από όλες αυτές τις πλατφόρμες, μου φαίνεται πιο καλή της eon και πιο σταθερή της Vodafone (με τον παλιό αποκωδικοποιητή). Της wind vision ήταν το χειρότερο (το καλό που είχε όμως, ήταν ότι μπορούσες να βάλεις το netflix). Επίσης παίζει και το eon εκεί 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Δεν τα παίρνει από όλους αδελφέ! Η NOVA το κάνει για την αύξηση του πελατολογίου της. Μιας και είναι υπό ανάπτυξη... θέλοντας να αρπάξει μερίδιο από την Cosmote. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, αλλά οκ Edited December 12, 2023 by sou_d 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, sou_d said: Είχα πέρυσι, αλλά το έκοψα στο δίμηνο (πιο πριν είχα wind vision και πιο πριν Vodafone tv, από hol ακόμα) και μετά έκανα eon. Από όλες αυτές τις πλατφόρμες, μου φαίνεται πιο καλή της eon και πιο σταθερή της Vodafone (με τον παλιό αποκωδικοποιητή). Της wind vision ήταν το χειρότερο (το καλό που είχε όμως, ήταν ότι μπορούσες να βάλεις το netflix). Επίσης παίζει και το eon εκεί Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, αλλά οκ *Μερίδιο συνδρομητές συνδρομητικής τηλεόρασης! Edited December 12, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 13 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Δεν τα παίρνει από όλους αδελφέ! Η NOVA το κάνει για την αύξηση του πελατολογίου της. Μιας και είναι υπό ανάπτυξη... θέλοντας να αρπάξει μερίδιο από την Cosmote. Και πάλι, αυτό θα έχει να κάνει με το τι περιεχόμενο έχει η κάθε tv. Λέμε για τον σχεδιασμό της εφαρμογής κλπ, αλλά στο τέλος σε νοιάζει το περιεχόμενο απλά. Με την εφαρμογή απλά θα ζήσεις, και η χειρότερη να είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Και πάλι, αυτό θα έχει να κάνει με το τι περιεχόμενο έχει η κάθε tv. Λέμε για τον σχεδιασμό της εφαρμογής κλπ, αλλά στο τέλος σε νοιάζει το περιεχόμενο απλά. Με την εφαρμογή απλά θα ζήσεις, και η χειρότερη να είναι. Σωστά, αλλά η ελπίδα όλων με αυτές τις προσφορές είναι ότι κάποιος που θα μπει με το τσάμπα θα μείνει και μετά επί πληρωμή. Εξάλλου το ίδιο έχουν κάνει ακόμη και τα μεγαθήρια του χώρου, όπως Netflix, Disney+, Prime, κλπ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Η προσφορά της cos On 13/12/2023 at 8:56 ΠΜ, johnny_htc said: Και πάλι, αυτό θα έχει να κάνει με το τι περιεχόμενο έχει η κάθε tv. Λέμε για τον σχεδιασμό της εφαρμογής κλπ, αλλά στο τέλος σε νοιάζει το περιεχόμενο απλά. Με την εφαρμογή απλά θα ζήσεις, και η χειρότερη να είναι. Και την προσφορά της COSMOTE tv μπορείς να το ενεργοποιήσεις και χώρις να είσαι συνδρομητής COSMOTE 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Θυμήθηκε η Cosmote να μου κάνει προσφορά στο unlimited στα 22€. Είμαι στην Vodafone στο business Ultra Unlimited. Τώρα γίνεται με κάποιον τρόπο να γλιτώσω την ρήτρα αποδέσμευσης; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 5 minutes ago, katsiletra said: Θυμήθηκε η Cosmote να μου κάνει προσφορά στο unlimited στα 22€. Είμαι στην Vodafone στο business Ultra Unlimited. Τώρα γίνεται με κάποιον τρόπο να γλιτώσω την ρήτρα αποδέσμευσης; Με τον κλασικό τρόπο.. ξεκινάς δηλώνοντας διεύθυνση κατοικίας σε προβληματική περιοχή, και αρχίζεις την κλάψα... Ως που απογοητευμένος (δήθεν) απαιτείς την άνευ ρήτρας αποδέσμευση. Βέβαια επειδή μας διαβάζουν δεν ξέρω αν θα πιάσει! 😂😂😂 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 17 minutes ago, katsiletra said: Θυμήθηκε η Cosmote να μου κάνει προσφορά στο unlimited στα 22€. Είμαι στην Vodafone στο business Ultra Unlimited. Τώρα γίνεται με κάποιον τρόπο να γλιτώσω την ρήτρα αποδέσμευσης; Πότε έκανες το συμβολαιο στη vf? 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Πότε έκανες το συμβολαιο στη vf?26 Ιουλίου. Είναι γύρω στα 100€ απ ότι βλέπω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Θυμήθηκε η Cosmote να μου κάνει προσφορά στο unlimited στα 22€. Είμαι στην Vodafone στο business Ultra Unlimited. Τώρα γίνεται με κάποιον τρόπο να γλιτώσω την ρήτρα αποδέσμευσης;Πες τους να σου κανου 3 πάγια δώρο για να καλύψουν την ρήτρα. Το κανουν σε πολλούς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Πες τους να σου κανου 3 πάγια δώρο για να καλύψουν την ρήτρα. Το κανουν σε πολλούςΤους το είπα και δεν το δέχτηκαν. Άσε που μου είπαν για την έξτρα sim 6,5€ κόστος και χρέωση 2€ το μήνα και να δηλώσω και σταθερό τηλέφωνο συγγενή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Τους το είπα και δεν το δέχτηκαν. Άσε που μου είπαν για την έξτρα sim 6,5€ κόστος και χρέωση 2€ το μήνα και να δηλώσω και σταθερό τηλέφωνο συγγενή. Σε μένα χρεώνουν 3 ευρώ το μήνα την έξτρα σιμ. Καλα είναι 2 ευρώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Σε μένα χρεώνουν 3 ευρώ το μήνα την έξτρα σιμ. Καλα είναι 2 ευρώ. Το θέμα είναι πώς να γλιτώσω την ρήτρα αποδέσμευσης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 (edited) Και δεν σε πιανει καμια τιμολογιακη αλλαγη που εχουν μπει σε εφαρμογη απο 1/12 ? https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20230929-timologiakes-allages-gia-epaggelmaties-syndromites-statheris-kai-programmaton-kinitis-symvolaiou-kai-kartoprogrammatos/ Επίσης απο 1/12 ισχύει και η νεα χρέωση για το 13830 που αυξήθηκε στα 0,29 λεπτα. Φεύγεις αζημίως σήμερα κιόλας. Ειναι κρίμα να χάσεις την προσφορά της Cosmote Edited December 14, 2023 by zerokill 3 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Το θέμα είναι πώς να γλιτώσω την ρήτρα αποδέσμευσης Το μόνο είναι αυτό που σου είπαν από πάνω. Αν είσαι σε περιοχή με προβλήματα στο σήμα, ομιλία ή ίντερνετ να ζητήσεις ατελώς διακοπή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Το μόνο είναι αυτό που σου είπαν από πάνω. Αν είσαι σε περιοχή με προβλήματα στο σήμα, ομιλία ή ίντερνετ να ζητήσεις ατελώς διακοπή Δυστυχώς είμαι σε περιοχή που έχει και σήμα και ίντερνετ καλό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Δυστυχώς είμαι σε περιοχή που έχει και σήμα και ίντερνετ καλό. Αν έχεις καλό σήμα γιατί να φύγεις; Αυτο που σου είπε ο zero πιο πάνω δε σε πιάνει;Πριν πόσο καιρό έκανες το συμβόλαιο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Αν έχεις καλό σήμα γιατί να φύγεις; Αυτο που σου είπε ο zero πιο πάνω δε σε πιάνει;Πριν πόσο καιρό έκανες το συμβόλαιο; Ιούλιο έχω κάνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Ιούλιο έχω κάνει. Ψαχτο λίγο. Πρεπει να σε επηρεάζουν κι εσένα οι αλλαγές που έκαναν. αν ναι μπορείς να ζητήσεις να φύγεις ατελώς. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20230929-timologiakes-allages-gia-epaggelmaties-syndromites-statheris-kai-programmaton-kinitis-symvolaiou-kai-kartoprogrammatos/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts