aektzhs 1 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 14 minutes ago, minast said: Πες μας πού, να επωφεληθούμε κι εμείς! 🤣 Στο τμήμα φορητότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 6 ώρες πριν, kountoura said: Έχω καλέσει 5 6 φορές την cosmote (13888) τις τελευταίες μέρες για προσφορά στο giga unlimited family. Να μετατρέψω 2 whats up σε gigamax. Έχω και σταθερό στην cosmote. Στην πρώτη επικοινωνία μου είπαν 49.5 για τα δύο συμβόλαια. Ότι αυτή είναι η τιμή καταλόγου για μένα και ότι μπορώ είτε τηλεφωνικά είτε σε ένα κατάστημα όποτε θέλω να πάω να το κάνω. Δεν ήταν δηλαδή κάποια ειδική προσφορά από ότι μου είπαν. Επαναπαυτικα λοιπόν και περίμενα τις μέρες κοντά στην Black friday μήπως βγάλουν κάτι καλύτερο. Πήγα σε 2 καταστήματα. Το ένα μου έβγαλε 51 ευρώ τιμή. Το άλλο 54. Ξανά τηλέφωνο 58 ευρώ. Ότι γράφει το σαητ δηλαδή. Άλλο τηλέφωνο, 68 ευρώ. Άλλο τηλέφωνο (χθες) 37*2 74 ευρώ. Ότι δεν ισχύει το 29 που βλέπω στο σαητ και ότι αυτή η τιμή είναι αν έρχεσαι στην κόσμοτε από άλλο παραχο. Και ότι αν προσθέσω 3η γραμμή ή 4η θα πηγαίνει συν 37 ευρώ ανά γραμμή. Ενώ στο σαητ στην τρίτη και τέταρτη γραμμή βγαίνει πολύ ποιο κάτω. Καμία απολύτως σχέση με ότι μου είπαν. Ερώτηση λοιπόν. Μπορώ να πετύχω κάπως την 49.5 που μου είπαν στην πρώτη επικοινωνία? Αναρωτιέμαι, βλέπουν όλοι οι εργαζόμενοι τον ίδιο υπολογιστή? Με 100 άτομα να μιλήσεις, δεν θα συναντήσεις 2 να συμφωνούν σε μια τιμή ακριβώς ίδια. Ο καθένας λέει ότι τιμή θέλει? Έχει σημασία η μέρα ή εβδομάδα ή ο μήνας άραγε? Όπως φαινεται το μπάχαλο είναι γενικο. Πρόσεξε πως θα κινηθείς, εγώ την πάτησα και δέχτηκα προσφορά στα 22€/γραμμη αλλα τελικά ήταν «λάθος του συστήματος» και η τιμή που δικαιούμουν ήταν 36€/γραμμη. Το συνειδητοποίησα με τον πρώτο λογαριασμό. Εννοειται έφυγα αζημίως για άλλη εταιρεία. Συμβουλη: να κρατάς ένα στιγμιότυπο οθόνης με τις κλήσεις που σε παίρνουν, από το ιστορικό κλήσεων. Επισης σημείωνε οπωσδήποτε τα ονόματα των εκπροσώπων που σε καλούν. Αν κάτσει στραβή θα πεις «την ταδε ώρα και ημερομηνία ο κύριος χ μου εδωσε την προσφορά αυτή». 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Πολλά λάθη... 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 1 ώρα πριν, panos.k2 said: Όπως φαινεται το μπάχαλο είναι γενικο. Πρόσεξε πως θα κινηθείς, εγώ την πάτησα και δέχτηκα προσφορά στα 22€/γραμμη αλλα τελικά ήταν «λάθος του συστήματος» και η τιμή που δικαιούμουν ήταν 36€/γραμμη. Το συνειδητοποίησα με τον πρώτο λογαριασμό. Εννοειται έφυγα αζημίως για άλλη εταιρεία. Συμβουλη: να κρατάς ένα στιγμιότυπο οθόνης με τις κλήσεις που σε παίρνουν, από το ιστορικό κλήσεων. Επισης σημείωνε οπωσδήποτε τα ονόματα των εκπροσώπων που σε καλούν. Αν κάτσει στραβή θα πεις «την ταδε ώρα και ημερομηνία ο κύριος χ μου εδωσε την προσφορά αυτή». Πολύ σωστά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.. 🙂 Δεν ξέρω πως θα είναι το σήμα της voda στην περιοχή μου και έχω cosmote από όταν βγήκαν τα κινητά. Δεν θέλω να φύγω αλλά το 17 ευρώ όλα απεριοριστα είναι υπόθεση. 4 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Πολύ σωστά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.. Δεν ξέρω πως θα είναι το σήμα της voda στην περιοχή μου και έχω cosmote από όταν βγήκαν τα κινητά. Δεν θέλω να φύγω αλλά το 17 ευρώ όλα απεριοριστα είναι υπόθεση. Φεύγεις και δεν πίσω δεν κοιτάς.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 28 minutes ago, kountoura said: Πολύ σωστά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.. 🙂 Δεν ξέρω πως θα είναι το σήμα της voda στην περιοχή μου και έχω cosmote από όταν βγήκαν τα κινητά. Δεν θέλω να φύγω αλλά το 17 ευρώ όλα απεριοριστα είναι υπόθεση. Ρώτα κανέναν γνωστό σου που έχει Vodafone και είναι στην περιοχή σου και δες. Όμως και να μην μείνεις ικανοποιημένος το πέναλτι στους δύο πρώτους μήνες είναι μικρό(δύο πάγια). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Πολύ σωστά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.. Δεν ξέρω πως θα είναι το σήμα της voda στην περιοχή μου και έχω cosmote από όταν βγήκαν τα κινητά. Δεν θέλω να φύγω αλλά το 17 ευρώ όλα απεριοριστα είναι υπόθεση. πάρε ένα νεο cu και δοκίμασε το. Δε χάνεις τιποτα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 11 minutes ago, pn1fon1 said: 1 hour ago, kountoura said: Πολύ σωστά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.. Δεν ξέρω πως θα είναι το σήμα της voda στην περιοχή μου και έχω cosmote από όταν βγήκαν τα κινητά. Δεν θέλω να φύγω αλλά το 17 ευρώ όλα απεριοριστα είναι υπόθεση. πάρε ένα νεο cu και δοκίμασε το. Δε χάνεις τιποτα Ναι αυτό είναι μια καλή και συμφέρουσα δοκιμή. Ευχαριστώ 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Επέστρεψα από Vodafone τελικά με υπαναχώρηση και έχω και εγώ θέμα με το συμβόλαιο. Ενώ είπαμε 32,50, το είδα και στην οθόνη, ο λογαριασμός βγήκε 41€ (το πάγιο προκαταβολή μόνο). Στο κατάστημα μου είπε ότι δεν πρόλαβε να περαστεί μια έκπτωση και να περιμένω τον επόμενο. Δεν μας τα λένε καλά... Συστημικά μου φαίνονται τα λάθη, πάντως. Ξεκίνησαν όλα με την μετάβαση σε νεότερο Siebel.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 22 minutes ago, paanos said: Επέστρεψα από Vodafone τελικά με υπαναχώρηση και έχω και εγώ θέμα με το συμβόλαιο. Ενώ είπαμε 32,50, το είδα και στην οθόνη, ο λογαριασμός βγήκε 41€ (το πάγιο προκαταβολή μόνο). Στο κατάστημα μου είπε ότι δεν πρόλαβε να περαστεί μια έκπτωση και να περιμένω τον επόμενο. Δεν μας τα λένε καλά... Συστημικά μου φαίνονται τα λάθη, πάντως. Ξεκίνησαν όλα με την μετάβαση σε νεότερο Siebel.. Τώρα θα έχεις μόνο Cosmote και Nova;;;; Όντως φαίνεται να έχουν ξεκινήσει συστημικά προβλήματα,έχουν αναφερθεί και από άλλους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Συστημικο ξεσυστημικό, θα πρέπει να λυθεί. Στατιστικά, τα περισσότερα συστημικα λάθη είναι εις βάρος του πελάτη. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 7 minutes ago, aektzhs 1 said: Τώρα θα έχεις μόνο Cosmote και Nova;;;; Όντως φαίνεται να έχουν ξεκινήσει συστημικά προβλήματα,έχουν αναφερθεί και από άλλους Ναι όπως ήμουν. Έφυγα από Cosmote αλλα είχα θέμα με το σήμα και γύρισα σε 4 μέρες πίσω 😛 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 16 ώρες πριν, paanos said: Επέστρεψα από Vodafone τελικά με υπαναχώρηση και έχω και εγώ θέμα με το συμβόλαιο. Ενώ είπαμε 32,50, το είδα και στην οθόνη, ο λογαριασμός βγήκε 41€ (το πάγιο προκαταβολή μόνο). Στο κατάστημα μου είπε ότι δεν πρόλαβε να περαστεί μια έκπτωση και να περιμένω τον επόμενο. Δεν μας τα λένε καλά... Συστημικά μου φαίνονται τα λάθη, πάντως. Ξεκίνησαν όλα με την μετάβαση σε νεότερο Siebel.. Πάντως και με το προηγούμενο μου έχει τύχει να μην μπει σωστά η έκπτωση τον πρώτο μήνα και μετά να είναι εντάξει. Καλή τύχη! 👍 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Δυστυχώς η COSMOTE σε θέμα οργάνωσης και ενημέρωσης των υπαλλήλων είναι τραγική. Είχα πάει για επιλογές ανανέωσης της σύνδεσης και της υπέδειξα ότι στο myCOSMOTE όταν βλέπω τους όρους του νέου συμβολαίου με ΜΑΥΡΑ ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ενημερώνει για πιθανόν αύξηση μέχρι 3€ αλλά μου λέει εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση και όταν της το υπέδειξα μέσα από το κινητό μου λέει μην αγχωνεστε κάποιος νομικός όρος είναι!. Εγώ πως να εμπιστευτώ την εταιρεία πλέον για οποιαδήποτε ενέργεια 🤔 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 43 minutes ago, user. said: Δυστυχώς η COSMOTE σε θέμα οργάνωσης και ενημέρωσης των υπαλλήλων είναι τραγική. Είχα πάει για επιλογές ανανέωσης της σύνδεσης και της υπέδειξα ότι στο myCOSMOTE όταν βλέπω τους όρους του νέου συμβολαίου με ΜΑΥΡΑ ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ενημερώνει για πιθανόν αύξηση μέχρι 3€ αλλά μου λέει εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση και όταν της το υπέδειξα μέσα από το κινητό μου λέει μην αγχωνεστε κάποιος νομικός όρος είναι!. Εγώ πως να εμπιστευτώ την εταιρεία πλέον για οποιαδήποτε ενέργεια 🤔 Κάτι σαν τα σούπερ μάρκετ…Δουλεύουν με λίγους υπαλλήλους και καθυστερούν οι πελάτες στα ταμία. & στις δυο περιπτώσεις επωφελείται η εταιρία/επιχείρηση. Εδώ βέβαια είναι χειρότερο.. Αν δεν έχεις κάτι γραπτώς δεν θα εμπιστευτείς. Μπράβο που το ανακάλυψες ωστόσο.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 16 minutes ago, hercoulis said: Κάτι σαν τα σούπερ μάρκετ…Δουλεύουν με λίγους υπαλλήλους και καθυστερούν οι πελάτες στα ταμία. & στις δυο περιπτώσεις επωφελείται η εταιρία/επιχείρηση. Εδώ βέβαια είναι χειρότερο.. Αν δεν έχεις κάτι γραπτώς δεν θα εμπιστευτείς. Μπράβο που το ανακάλυψες ωστόσο.. Απλά θεωρούσα ότι είναι μια εταιρεία που σέβεται τους πελάτες και δεν αφήνονται περιθώριο παρερμηνειών. Δυστυχώς η πρόσφατες προσπάθειες για να ανανεώσω την σύνδεση μου ήταν άθλιες. Στο 13888 μου λέει αυτή την προσφορά έχουμε και αν θες και σε κατάστημα COSMOTE το πλήρως χάος. Δεν σχολιάζω τα καταστήματα Γερμανός 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoback4a Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 καλησπερα σε ολους δυστυχως απο χρονο σε χρονο η cosmote παει προ το χειροτερο , το λεω απο προσωπικη εμπειρια με 2 καταγγελεις εεττ για θεμα φορητοτητας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 (edited) Παρατηρώ ότι κάποιες ώρες (πχ τώρα) εφαρμοζεται περιορισμός ταχύτητας στο hotspot. Σε gigamax unlimited αυτά. Κινητο 830 mbps, υπολογιστής 1. Το στρογγυλό νούμερο μαρτυρά ότι υπάρχει κόφτης Και γενικά βλέπω πως τις τελευταίες ημέρες το δίκτυο στην Αθήνα σκαλώνει συχνά. Θα το έριχνα στη σιμ αλλά είναι eSIM… θα το δω πως θα πάει. Είναι στιγμές που πραγματικά είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα Edited November 29, 2023 by paanos 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 16 minutes ago, paanos said: Παρατηρώ ότι κάποιες ώρες (πχ τώρα) εφαρμοζεται περιορισμός ταχύτητας στο hotspot. Σε gigamax unlimited αυτά. Κινητο 830 mbps, υπολογιστής 1. Το στρογγυλό νούμερο μαρτυρά ότι υπάρχει κόφτης Και γενικά βλέπω πως τις τελευταίες ημέρες το δίκτυο στην Αθήνα σκαλώνει συχνά. Θα το έριχνα στη σιμ αλλά είναι eSIM… θα το δω πως θα πάει. Είναι στιγμές που πραγματικά είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα Το ίδιο θέμα είχα και εγώ στην Θεσσαλονίκη, απλά με κανονική sim. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 19 minutes ago, paanos said: Παρατηρώ ότι κάποιες ώρες (πχ τώρα) εφαρμοζεται περιορισμός ταχύτητας στο hotspot. Σε gigamax unlimited αυτά. Κινητο 830 mbps, υπολογιστής 1. Το στρογγυλό νούμερο μαρτυρά ότι υπάρχει κόφτης Και γενικά βλέπω πως τις τελευταίες ημέρες το δίκτυο στην Αθήνα σκαλώνει συχνά. Θα το έριχνα στη σιμ αλλά είναι eSIM… θα το δω πως θα πάει. Είναι στιγμές που πραγματικά είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα 2 minutes ago, CaptainNickGR said: Το ίδιο θέμα είχα και εγώ στην Θεσσαλονίκη, απλά με κανονική sim. Έβαλε κοφτές και η Cosmote;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Μόνο σε λειτουργία Hotspot παρατηρήθηκε αυτό; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 14 minutes ago, p_k said: Μόνο σε λειτουργία Hotspot παρατηρήθηκε αυτό; Και στο κινητό. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 55 minutes ago, p_k said: Μόνο σε λειτουργία Hotspot παρατηρήθηκε αυτό; Στο κινητό βλέπω ότι σέρνεται σε μερικά μέρη αλλά αν κάνω test φτάνει τα μέγιστα.. Από τότε που γύρισα είναι έτσι, μια εβδομάδα πριν ήταν μια χαρά τα ίδια σημεία. Σκεφτομαι ότι ίσως κάτι δοκιμάζουν (λόγω SA) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 (edited) Το hotspot πάντως θεωρω πως έχει όριο ταχύτητας. Εγώ δηλαδή πριν 1 μήνα που είχα απεριοριστο συμβόλαιο της Cosmote έκανα χοτσποτ στο μακ σε σημείο που έδινε από το κινητό 300mbps, αλλά στο λαπτοπ έδινε γύρω στα 40-60mbps. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό να γίνεται, απλά το αναφέρω. Edited November 29, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Σίγουρα έχεις και κάποιον περιορισμό σε θέμα συσκευής, παρεμβολών κλπ αλλά εδώ βλέπω ότι το δίκτυο κόβει. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts