Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ζήτησα 2 με 3 φορές κάποιο προϊστάμενο κάποιον άλλο πιο πάνω να μιλήσω της λέω, δε γίνεται να μου λες έτσι απλά δε γίνεται τίποτα αν θες πήγαινε σε Γερμανό. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος μου λέει και για να μη τη βρίσω είπα ότι είπα για καταγγελίες κλπ κλπ

Συμβουλευτικά: Υπάρχει πάντα διαθέσιμος προϊστάμενος τμήματος. Αν επιμένεις, θα το διαπιστώσεις. Επέμενε την επομένη (αν υπάρξει). Απλά σου είπε έτσι, γιατί προφανώς φοβήθηκε, μιας και μιλάμε για τον επικεφαλή του τμήματος. Εάν διαπίστωνε η κεφαλή του τμήματος ότι ενοχλήθηκε και υπαίτια ήταν η συγκεκριμένη κυρία, τότε θα θεωρούσα δεδομένη την απομάκρυνσή της.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μου άρεσε για κανέναν, ωστόσο κάποιοι άνθρωποι είτε σε αναγκάζουν να φτάσεις μέχρι εκεί, είτε το αποζητάνε με τον άσχημο τρόπο τους.

Edited by Ilovemetal
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα add on πακέτα giga max συνδυάζονται με όλα τα προγράμματα συμβολαίου ή μόνο με συγκεκριμένα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Με όλα τα προγράμματα συμβολαίου.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου!

Παύλος Παυλίδης 

Καλημέρα και καλό μήνα. Τα νέα πακέτα giga max μπορείς να τα ενεργοποιησεις και για ένα μήνα μόνο; το ρωτάω αυτό γιατί στην εφαρμογή της cosmote εμφανίζεται σαν πακέτο με αυτοματη ανανέωση κάθε μήνα.

Καλημέρα και καλό μήνα. Τα νέα πακέτα giga max μπορείς να τα ενεργοποιησεις και για ένα μήνα μόνο; το ρωτάω αυτό γιατί στην εφαρμογή της cosmote εμφανίζεται σαν πακέτο με αυτοματη ανανέωση κάθε μήνα.
Το ενεργοποιείς και αμέσως μετά κάνεις ακυρωση, οπότε διαρκεί για έναν μήνα. :)

Με όλα τα προγράμματα συμβολαίου.

Μήπως ξέρεις ποιο είναι το φθηνότερο συμβόλαιο ώστε να βάλω το πακέτο giga max?

Σύμφωνα με τα παρακάτω, το φθηνότερο πρόγραμμα κοστίζει 31,90 ευρώ...

https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Plans/COSMOTE-Mobile/-/N-7yc

Παύλος Παυλίδης 

Κανείς δεν παίρνει σε τιμή καταλόγου...

Sent from my XT1580

Και όμως παίρνει Μαρκ. Πρόσφατα ζήτησα προσφορά για το Καρτοσυμβόλαιο Next, λέγοντας πως έχω Cosmote Fiber 50, COSMOTE TV και What's Up 10 χρόνια+ και μου είπαν πως η τιμή δεν αλλάζει για κανένα πρόγραμμα αυτό το διάστημα, καλέστε μας ξανά τον Αύγουστο. Φυσικά και κατανοώ ότι πολλές προσφορές αφορούν συγκεκριμένη μερίδα συνδρομητών, ωστόσο η περίπτωσή μου ήταν ιδιαίτερη και όφειλαν να μου κάνουν μια ανάλογη προσφορά στο συγκεκριμένο ή σε άλλο πρόγραμμα.

Και το δέχτηκες; Εννοώ ότι κανείς δεν υπογράφει σε αυτήν την τιμή.

Sent from my SM-G970F

Και το δέχτηκες; Εννοώ ότι κανείς δεν υπογράφει σε αυτήν την τιμή.

Sent from my SM-G970F

Φυσικά και όχι. Απλά έχει αλλάξει η πολιτική τους. Προσφορές μόνο για επιλεγμένους συνδρομητές.

Τα ίδια και στον αδερφό μου, που έφυγε με φορητοτητα. Του έκαναν χειρότερη προσφορά και από την άλλη εταιρεία στην οποία πήγε και από το πρόγραμμα που είχε.

Παύλος Παυλίδης 

Τα ίδια και στον αδερφό μου, που έφυγε με φορητοτητα. Του έκαναν χειρότερη προσφορά και από την άλλη εταιρεία στην οποία πήγε και από το πρόγραμμα που είχε.

Είναι και η περίπτωση φίλε p_k. Είτε εάν έχεις επιλεχθεί σε συγκεκριμένη λίστα προσφορών ή αν πέσεις στη μέρα. Αλλά αφού αφορά και φορητότητα, τότε σε γενικές γραμμές έσφιξαν τα γάλατα.

Προφανώς είναι και που θα ρωτήσεις. Αν καλέσεις χύμα την εταιρεία, πιθανώς να έχεις αυτήν την απάντηση. Ίσως αν πέσεις σε κανέναν από τους πολλούς που καλούν για προώθηση να πετύχεις κάτι αξιόλογο.

Sent from my SM-G970F

Ίσως να περιορίζουν τις προσφορές για να έρθουν από άλλα δίκτυα λόγω του ότι έχουν μαζευτεί πολλοί συνδρομητές και δεν βγαίνουν αφού οι μισοί και παραπάνω πλέον είναι καρτοκινητοι.. Κακό βέβαια αυτό, αλλά μπορεί να πετύχουν καλύτερη προσφορά αυτοί που έχουν ήδη καρτοκινητά.

Προφανώς είναι και που θα ρωτήσεις. Αν καλέσεις χύμα την εταιρεία, πιθανώς να έχεις αυτήν την απάντηση. Ίσως αν πέσεις σε κανέναν από τους πολλούς που καλούν για προώθηση να πετύχεις κάτι αξιόλογο.

Sent from my SM-G970F

Η πλειοψηφία δεν γνωρίζει στοιχεία επικοινωνίας εξωτερικών συνεργατών της εκάστοτε εταιρίας, ούτε άτομα που πραγματοποιούν συγκεκριμένες προσφορές. Οπότε πράγματι θα καλέσει στα επίσημα τηλέφωνα της εταιρείας, όπως εγώ προσωπικά, με τον πιο επαγγελματικό τρόπο, που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται "χύμα".

Αν είναι να κάνουμε αλχημείες με τα νούμερα που θα ήταν προτιμότερο να καλέσουμε, τότε κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην απέναντι όχθη.

Πράγματι ο μόνος τρόπος για να λάβεις κάτι καλό, είναι να σε καλέσουν οι ίδιοι και αν σε καλέσουν.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ίσως να περιορίζουν τις προσφορές για να έρθουν από άλλα δίκτυα λόγω του ότι έχουν μαζευτεί πολλοί συνδρομητές και δεν βγαίνουν αφού οι μισοί και παραπάνω πλέον είναι καρτοκινητοι.. Κακό βέβαια αυτό, αλλά μπορεί να πετύχουν καλύτερη προσφορά αυτοί που έχουν ήδη καρτοκινητά.

Πανό αυτό έγραψα. Έχω όλες τις υπηρεσίες μου στην Cosmote (What's Up, Cosmote TV, Cosmote Fiber 50) και αρνήθηκαν να προσαρμόσουν την τιμή και τις παροχές του συγκεκριμένου προγράμματος, παρά το γεγονός ότι εχώ και τις λοιπές υπηρεσίες.

Δεν τρέχει κάτι φυσικά, δικαίωμά τους. Απλά το συμπέρασμα είναι ότι αν δεν σε καλέσουν οι ίδιοι, οι τιμές και οι παροχές δεν μεταβάλλονται.

Είναι και λίγο περίοδος που όλα υπολειτουργούν, μπορεί για αυτό να μην έχουν καμπάνιες σε εξέλιξη. Ας ελπίσουμε να αλλάξει αυτό, γιατί δεν συμφέρει ούτε αυτούς που θέλουν να έρθουν στην εταιρία ούτε αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους..

Δηλαδή για να πετύχεις αξιόλογη προσφορά πρέπει να περιμένεις αν και πότε θα σε καλέσουν, σε περίοδο που τρέχουν καλές προσφορές.

Ζήσε Μάη μου...

Το σωστό είναι να καλεί ο υποψήφιος συνδρομητής ζητώντας προσφορά από καταρτισμενο και εξυπηρετικό τμήμα προσφορών.

Παύλος Παυλίδης 

Δηλαδή για να πετύχεις αξιόλογη προσφορά πρέπει να περιμένεις αν και πότε θα σε καλέσουν, σε περίοδο που τρέχουν καλές προσφορές.

Ζήσε Μάη μου...

Το σωστό είναι να καλεί ο υποψήφιος συνδρομητής ζητώντας προσφορά από καταρτισμενο και εξυπηρετικό τμήμα προσφορών.

Τα είπες όλα p_k. Δεν πειράζει δεν χάνουμε εμείς! Αν δεν επιθυμούν σταθερά έσοδα (συμβόλαια) εμείς περισσεύουμε.

Και το What's Up άριστο είναι, δεν το συζητώ. Απλά είπα λόγο των υπηρεσιών που έχω να προσπαθήσω, μήπως και πετύχω κάτι καλό σε τιμή - παροχές.

Δύο φίλοι για παράδειγμα, έχουν εξαιρετικές παροχές συμβολαίου, σε λογική τιμή. Τέλος πάντων!

Ζήσε Μάη μου...

Όχι βέβαια. Τις προσφορές στις πετάει μέσω της εφαρμογής της εταιρείας. Εκεί θα τοευς δεις, όταν λήγει το συμβόλαιο σου.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι βέβαια. Τις προσφορές στις πετάει μέσω της εφαρμογής της εταιρείας. Εκεί θα τοευς δεις, όταν λήγει το συμβόλαιο σου.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η συζήτηση αφορά νέα συμβόλαια και συγκεκριμένα μετατροπή από καρτοκινητό.

Άλλο η ανανέωση, άλλο η μετατροπή και άλλο η φορητότητα.

Παίζει αυτή την περίοδο καμία καλή προσφορά για μετατροπή από καρτοκινητό σε συμβόλαιο;

Παίζει αυτή την περίοδο καμία καλή προσφορά για μετατροπή από καρτοκινητό σε συμβόλαιο;

Ό,τι παρέχει στην επίσημη σελίδα της.

Αν έχεις COSMOTE One: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_kartosymvolaio.html

Τα μπόνους δεν είναι άσχημα.

Edited by Ilovemetal