tigio13 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 τωρα σοβαρα παιδια βγαλατε ακρη??διαβασα το λινκ και μενα ετσι ενω επρεπε να δινω 36 εδινα 41 να κανω κινηση??εμενα ληγε το συμβολαιο σε 4 μερες και γυρναεi σε whats up εγω που εκανα παντως εβγαλα ακρη.και τα λεφτα του προηγουμενου μηνα θα πιστωθουν στον επομενο λογαριασμο και το παγιο θα παραμεινει στα ιδια λεφτα οπως ηταν πριν την αυξηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) εχω κανει αιτηση φορητοτητας μου εστειλε μηνυμα η vodafone οτι καταχωρηθηκε εχω υπογραψει εδω και δυο μερες,δεν με εχει παρει κανεις τηλεφωνο. Edited June 24, 2016 by scoopy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 εχω κανει αιτηση φορητοτητας μου εστειλε μηνυμα η vodafone οτι καταχωρηθηκε εχω υπογραψει εδω και δυο μερες,δεν με εχει παρει κανεις τηλεφωνο. και σε μενα τα ιδια απο τι ειπαν καποια παιδια συνήθως σε 6 ωρες παει το ετοιμα στην κοσμοτε αν ειναι μετα τις 1600 σε παίρνουν το πρωι αφου δεν σε πηραν καλη σταδιοδρομία στην βοντφον!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 και σε μενα τα ιδια απο τι ειπαν καποια παιδια συνήθως σε 6 ωρες παει το ετοιμα στην κοσμοτε αν ειναι μετα τις 1600 σε παίρνουν το πρωι αφου δεν σε πηραν καλη σταδιοδρομία στην βοντφον!! δεν εχω προβλημα πιστεψε με,γιατι μου εκαναν μια πολη καλη προσφορα στην voda! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 δεν εχω προβλημα πιστεψε με,γιατι μου εκαναν μια πολη καλη προσφορα στην voda! φυσικα και δεν θα εχεις προβλημα αυτοι ζουν ακομα στις εποχες που βγαζαμε 1300 το μηνα!!!μπουρλοτο ρεεε εμενα την δευτερα γινεται whats up και πιστεψε με το περιμενω πως και πως....αν δεις τους λογαριασμους μου 2 χρονια τωρα ειναι σαν ειχα 2,5 νουμερα σε καρτοκινητα...τωρα θα τους δινω βαρια 17 το μηνα και πολλα τους ειναι.....και αργοτερα παρω καλη προσφορα απο αλλη εταιρια εφυγα κιολας.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 φυσικα και δεν θα εχεις προβλημα αυτοι ζουν ακομα στις εποχες που βγαζαμε 1300 το μηνα!!!μπουρλοτο ρεεε εμενα την δευτερα γινεται whats up και πιστεψε με το περιμενω πως και πως....αν δεις τους λογαριασμους μου 2 χρονια τωρα ειναι σαν ειχα 2,5 νουμερα σε καρτοκινητα...τωρα θα τους δινω βαρια 17 το μηνα και πολλα τους ειναι.....και αργοτερα παρω καλη προσφορα απο αλλη εταιρια εφυγα κιολας.... Ποια είναι χρήση που σκοπεύεις να κάνεις για να δίνεις 17€; Σε ρωτάω γιατί δίνω 31,5€ στο παλιό plus65, μετά από παράπονα που τους έκανα για την αύξηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 φυσικα και δεν θα εχεις προβλημα αυτοι ζουν ακομα στις εποχες που βγαζαμε 1300 το μηνα!!!μπουρλοτο ρεεε εμενα την δευτερα γινεται whats up και πιστεψε με το περιμενω πως και πως....αν δεις τους λογαριασμους μου 2 χρονια τωρα ειναι σαν ειχα 2,5 νουμερα σε καρτοκινητα...τωρα θα τους δινω βαρια 17 το μηνα και πολλα τους ειναι.....και αργοτερα παρω καλη προσφορα απο αλλη εταιρια εφυγα κιολας.... Ενα θα πω.Η κοσμοτε εχει σχεδον το 50% των συνδρομητων κινητης τηλεφωνιας.Λογω της επιτροπης ανταγωνισμου,δεν μπορει να δωσει καλυτερες τιμες για να μην υπαρξει μονοπωλιο.Οι τιμες οντως ειναι απο αλλο πλανητη,ειδικα σε συμβολαια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Ποια είναι χρήση που σκοπεύεις να κάνεις για να δίνεις 17€; Σε ρωτάω γιατί δίνω 31,5€ στο παλιό plus65, μετά από παράπονα που τους έκανα για την αύξηση. εχουμε και λεμε 5 ευρω 500mb+1gb που εχει δωρο αν κανεις καταθεση με χρεωστικη η σε καταστημα κοσμοτε επομενος 1,5 συνολο 7 ευρω 400λεπτα 400 μηνυμ προς whats up 100'λεπτα 100 μηνυμ προς ολους 5 ευρω προσθετιες 200 λεπτα προς ολα τα δίκτυα δηλαδη συνοπτικά εχεις 400 λεπτα 400 μηνυμ(whats up) 300 λεπτα 100 μηνυμ προς ολους 1,5 gb Ιντερνετ..... και 2 reload καβαντζα για να προσθεσεις οτι αλλο σου τελειωσει απο ολα αυτα πραγμα δυσκολο που σημαίνει πως αν δουλεψεις ενα reload γλυτωνεις και ενα ταλαρο σε κατι απο ολα αυτα!!!! και γω ασχετος ημουνα αλλα μου ανοιξαν τα ματια κατι πιτσιρικαδες και βαραω το κεφαλι μου που τοσο καιορ δινω 41,45,47 το μηνα!!!βαζεις 2 καρτες 10αρες το μηνα και εισαι αρχοντας!! Edited June 24, 2016 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ενα θα πω.Η κοσμοτε εχει σχεδον το 50% των συνδρομητων κινητης τηλεφωνιας.Λογω της επιτροπης ανταγωνισμου,δεν μπορει να δωσει καλυτερες τιμες για να μην υπαρξει μονοπωλιο.Οι τιμες οντως ειναι απο αλλο πλανητη,ειδικα σε συμβολαια. Δε νομιζω πως ισχυει αυτο που λες.η καθε εταιρια πιστευω πως λεει νουμερα και οπου τον πιασει τον καθενα.ειχα κοσμοτε 65 στα 55€ και καλα με εκπτωση,τον επομενο χρονο στα 31€ με καλυτερη εκπτωση και τον 3ο χρονο στα 18,5€.ολα αυτα φυσικα με φορητοτητες τα πετυχα.και τωρα που εγινε το κοσμοτε 65 kosmote xl υστερα απο καταγγελια ξαναγυρισε στο προηγουμενο παγιο.οποτε απο μενα συμφερει και το συμβολαιο αρκει να πιεσεις αρκετα και να κανεις καθε μα καθε φορα αιτηση φορητοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Δε νομιζω πως ισχυει αυτο που λες.η καθε εταιρια πιστευω πως λεει νουμερα και οπου τον πιασει τον καθενα.ειχα κοσμοτε 65 στα 55€ και καλα με εκπτωση,τον επομενο χρονο στα 31€ με καλυτερη εκπτωση και τον 3ο χρονο στα 18,5€.ολα αυτα φυσικα με φορητοτητες τα πετυχα.και τωρα που εγινε το κοσμοτε 65 kosmote xl υστερα απο καταγγελια ξαναγυρισε στο προηγουμενο παγιο.οποτε απο μενα συμφερει και το συμβολαιο αρκει να πιεσεις αρκετα και να κανεις καθε μα καθε φορα αιτηση φορητοτητας. Τα ιδια εκανε και ο πατερας μου παλιοτερα,αλλα καποια στιγμη ερχοταν περιεργα sms σε 5ψηφια και απο εκει γυρισε σε καρτα.Η κοσμοτε ανεκαθεν ειναι πιο ακριβη. Edited June 24, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καλησπερα σε ολους. Πηγα σημερα σε ενα καταστημα cosmote-πρωην οτε και ζητησα να βγαλω μια extra sim μιας και την δικαιουμαι δωρεαν στο προγραμμα μου. Mobile plus 45. Μετα απο συζητηση με την υπαλληλο μου προτεινε μια πολυ συμφερουσα προσφορα για να βαλω cosmote mobile internet anyway 2gb και να τα κανω sharing. Μια χαρα δουλευουν ομως δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει το παρακατω. Ειπα της υπαλληλου οτι το internet το θελω μονο για το καλοκαιρι μιας και μετα τον αυγουστο δεν προκειται να χαλαω 3gb το μηνα.Μου ειπε οτι δεν εχει δεσμευση γιατι δεν μου εδωσε συσκευη(3g modem). Ισχυει κατι τετοιο? Επισης μου ειπε οτι ο πρωτος μηνας θα βγει 12,50 και μετεπειτα 10/μηνα. Δεν ξερω μου φενεται λιγο παραξενο. Τι λετε? Σχετικά με αυτό... Επικοινώνησα σήμερα με το 13888 για να δω τι έγινε και μου ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός μου 15 ευρώ παραπάνω απο ότι περίμενα. Ο κύριος στο τηλέφωνο με ενημέρωσε ότι είναι απο το on the go που έκανα.Μόλις του είπα τα λεγόμενα της υπαλλήλου αυτός δεν ήξερε τι να πεί.Μου είπε ότι το πρόγραμμα έχει δέσμευση 18 μήνες και έχω έκπτωση 5 αυρώ λόγω μή επιδότησης... έστειλα παράπονο μέσω της φόρμας επικοινωνίας αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει τίποτα. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Σχετικά με αυτό... Επικοινώνησα σήμερα με το 13888 για να δω τι έγινε και μου ήρθε φουσκωμένος ο λογαριασμός μου 15 ευρώ παραπάνω απο ότι περίμενα. Ο κύριος στο τηλέφωνο με ενημέρωσε ότι είναι απο το on the go που έκανα.Μόλις του είπα τα λεγόμενα της υπαλλήλου αυτός δεν ήξερε τι να πεί.Μου είπε ότι το πρόγραμμα έχει δέσμευση 18 μήνες και έχω έκπτωση 5 αυρώ λόγω μή επιδότησης... έστειλα παράπονο μέσω της φόρμας επικοινωνίας αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει τίποτα. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις? Καταγγελία στην Εεττ με όλα τα στοιχεία και τις συζητησεις αναλυτικά.Εσυ δεν υπέγραψες κάποιο χαρτί για το 2GB Internet?Αν ναι,τι έγραφε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καταγγελία στην Εεττ με όλα τα στοιχεία και τις συζητησεις αναλυτικά.Εσυ δεν υπέγραψες κάποιο χαρτί για το 2GB Internet?Αν ναι,τι έγραφε? Υπέγραψα αλλά δεν το κοίταξα.Εμπιστεύτηκα την υπάλληλο... Μπορώ να επικαλεστώ και παράβαση του κώδικα δεοντολογίας? https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/kwdikas_deontologias_OTE.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Υπέγραψα αλλά δεν το κοίταξα.Εμπιστεύτηκα την υπάλληλο... Δυστυχώς αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟ λάθος...κάπου θα γράφει το χαρτί τις ποινές για σπάσιμο συμβολαίου πριν τη λήξη.Δεν είσαι καλυμμένος νομικά,ελπίζω να δικαιωθεις λέγοντας αναλυτικά τι έγινε με πειστικο και αληθινό τρόπο.Επειδη δεν έχω παραπάνω εμπειρία,δεν ξέρω αν η Εεττ κοιτάει μόνο το νομικό θέμα η αν έχει και μια πιο ανθρώπινη πλευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δυστυχώς αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟ λάθος...κάπου θα γράφει το χαρτί τις ποινές για σπάσιμο συμβολαίου πριν τη λήξη.Δεν είσαι καλυμμένος νομικά,ελπίζω να δικαιωθεις λέγοντας αναλυτικά τι έγινε με πειστικο και αληθινό τρόπο.Επειδη δεν έχω παραπάνω εμπειρία,δεν ξέρω αν η Εεττ κοιτάει μόνο το νομικό θέμα η αν έχει και μια πιο ανθρώπινη πλευρά. Λες να γίνει τίποτα αν περάσω απο το κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Λες να γίνει τίποτα αν περάσω απο το κατάστημα? Δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις άκρη εκεί..δεν σου λέω όμως τίποτα με σιγουριά γιατί δεν μου χει τύχει κάποιο παρόμοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Όλα εντάξει! Με κάλεσε μια κυρία απο το τμήμα παραπόνων της cosmote και μου είπε ότι θα πιστώσει το τέλος πρόωρης διακοπής καθώς και τη διαφορά παγίων. Νιώθω ανακουφισμένος,ευτυχώς δεν χρειάστηκε ΕΕΤΤ και άλλα παρόμοια... Πάντως στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν ξαναπατάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το cosmote 65 . Πήρα τηλέφωνο στο 13888 κράτησα το όνομα της υπαλλήλου μου είπε ότι δεν μπορει να γίνει το παραμικρό γιατί το έχω υπογράψει .Την ενημέρωσα ότι η ανανέωση έγινε τηλεφωνικά και δεν έχω υπογράψει και δεν είχα τέτοιου είδους ενημέρωση πριν συμφωνήσω να μείνω στο δίκτυο σας αλλά τίποτα . Στην συνέχεια έστειλα μήνυμα από την φόρμα στο site τους τους είπα ότι θα κόψω και τα ΟΤΕ TV και σταθερη τηλεφωνία αλλά το μόνο που μου δίνουν είναι έαν 5% για 12 μήνες . Τώρα θα στείλω και στην ΕΕΤΤ και θα περιμένω .Εάν δεν βγάλω άκρη έφυγα είτε για άλλον δίκτυο και δεν τους δίνω ποτέ τα λεφτά της ποινής ,είτε σε whats up αν δω ότι με συμφέρει ..... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το cosmote 65 . Πήρα τηλέφωνο στο 13888 κράτησα το όνομα της υπαλλήλου μου είπε ότι δεν μπορει να γίνει το παραμικρό γιατί το έχω υπογράψει .Την ενημέρωσα ότι η ανανέωση έγινε τηλεφωνικά και δεν έχω υπογράψει και δεν είχα τέτοιου είδους ενημέρωση πριν συμφωνήσω να μείνω στο δίκτυο σας αλλά τίποτα . Στην συνέχεια έστειλα μήνυμα από την φόρμα στο site τους τους είπα ότι θα κόψω και τα ΟΤΕ TV και σταθερη τηλεφωνία αλλά το μόνο που μου δίνουν είναι έαν 5% για 12 μήνες . Τώρα θα στείλω και στην ΕΕΤΤ και θα περιμένω .Εάν δεν βγάλω άκρη έφυγα είτε για άλλον δίκτυο και δεν τους δίνω ποτέ τα λεφτά της ποινής ,είτε σε whats up αν δω ότι με συμφέρει ..... εγω το γυρισα αδερφε σε whats up εδω και 3 μερες και βαραρω το κεφαλι μου τοσο καιρο που με αρμεγαν τα συμβολαια αν ριξεις μια ματια στο νημα για τα καρτοκινητα θα δεις ενα ποστ μου με 14 ευρω τι εχω στο συνιστω ανεπιφύλακτα και μενα μετα απο 8 χρονια μου εδωσαν μεχρι και ακριβοτερη προσφορα ατα 1,5 ευρω τοοσ καιρο τους εδινα 41.43.46. ευρω καθε μηνα και τωρα σωθηκα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εγω έδινα μέχρι τωρα 24 ευρω για το πρόγραμμα. Πριν την ανανέωση έδινα 19 .Τωρα μου το κανανε 34! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 καλημερα σε ολους θα ηθελα να κανω ενα νεο συμβολαιο η καρτο συμβολαιο (αναλογα τι με συμφερει βασικα) και θα ηθελα τα εξης καποια MB (500) Μερικα λεπτα (100) και sms (1000) .... ολα αυτα θα τα ηθελα για 2 αριθμους για συχνη εποικωνια μεταξυ τους κατα κυριο λογο υπαρχει κατι συμφερον αυτη τη περιοδο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Μια ερώτηση και απο εμένα. Μου έκαναν προσφορά για το Plus 65 η το XL οπως το λένε πλέον στα 31€. Υπόψην οτι στα 31 έχει μέσα και έκπτωση 20% λόγω τηλεφώνου.Πρίν πλήρωνα 25€. Υπάρχει περίπτωση να πάρω καλύτερη τιμή με φορητότη ή είναι καλή η τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Μια ερώτηση και απο εμένα. Μου έκαναν προσφορά για το Plus 65 η το XL οπως το λένε πλέον στα 31€. Υπόψην οτι στα 31 έχει μέσα και έκπτωση 20% λόγω τηλεφώνου.Πρίν πλήρωνα 25€. Υπάρχει περίπτωση να πάρω καλύτερη τιμή με φορητότη ή είναι καλή η τιμή? ναι εγω πηρα τιμη 29 ευρω, με την εκπτωση λογω σταθερου 23.5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 ναι εγω πηρα τιμη 29 ευρω, με την εκπτωση λογω σταθερου 23.5... Σε ευχαριστώ, Άρα έχουν περιθώριο..γιατί εμένα μου έλεγαν οτι είναι οτι καλύτερο μπορούν να κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σε ευχαριστώ, Άρα έχουν περιθώριο..γιατί εμένα μου έλεγαν οτι είναι οτι καλύτερο μπορούν να κάνουν. εγω πιστευω δεν θα σου κανουν και μενα μου ειπαν μονο αυτη μπορουμε παρολο που εκανα αιτηση φορ. και παρολο που στα καπακια εκανα αιτηση να γινει καρτοκινητο!!!γυρνα το στην καρτα ειναι υπερ αρκετα αυτα που εχει με μαξιμουμ 17 ευρω πανε στο νημα τον καρτοκινητων να δεις τι παιζει με 14 ευρω εγω παίρνω παπαδες καθε μηνα...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts