Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, μόνο την "έκπτωση".

Άρα δεν σου έκαναν κάποια προσφορά απλά ότι κάνουν σε κάθε πελάτη όπου δεν ανανεώνει την συσκευή και του δίνουν έκπτωση αντ' αυτού!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Πάντως τώρα με την online προσφορά το απεριόριστο 65 με 18μηνη δέσμευση βγαίνει 45 όσα και το αντίστοιχο online πολυδιαφημισμένο W. Αν μάλιστα το συνδυάσεις σε οικογ.πακέτο με άλλο 1 συμβόλαιο σου βγαίνει ακόμα πιο κάτω κατά 13,5 ευρώ δηλαδή 31,5 ευρώ το μήνα που τελική τιμή με τον φόρο 12% είναι 35 ευρώ ΟΛΑ! Not bad...

Πάντως τώρα με την online προσφορά το απεριόριστο 65 με 18μηνη δέσμευση βγαίνει 45 όσα και το αντίστοιχο online πολυδιαφημισμένο W. Αν μάλιστα το συνδυάσεις σε οικογ.πακέτο με άλλο 1 συμβόλαιο σου βγαίνει ακόμα πιο κάτω κατά 13,5 ευρώ δηλαδή 31,5 ευρώ το μήνα που τελική τιμή με τον φόρο 12% είναι 35 ευρώ ΟΛΑ! Not bad...

Νομιίζω οτι βγαίνει περιίπου 36 χωρίς τους φόρους και 40.5 με φόρους. Τουλάχιστον σε μένα τόσο έρχετε...

Εμένα επικοινώνησαν μαζί μου για δύο αριθμούς από Vodafone και μου πρότειναν το απεριόριστα 65 (που τώρα δίνει 1,5gb) με 40,34€ (τελική με φόρους) καθώς και το προς όλους 200 με 22,40€ τελική τιμή. Όπως μου είπαν είναι ότι καλύτερο μπορούν να κάνουν...

Καλές είναι αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Πώς σας φαίνονται?

Νομιίζω οτι βγαίνει περιίπου 36 χωρίς τους φόρους και 40.5 με φόρους. Τουλάχιστον σε μένα τόσο έρχετε...

Εξαρτάται αν η εξτρά έκπτωση 20% του οικογενειακού είναι πάνω στο αρχικό πάγιο ή στο πάγιο που μειώνεται από την έκπτωση λόγω επιδότησης. ΛΟΓΙΚΑ δεν πρέπει να επηρεάζεται από την έκπτωση λόγω επιδότησης (65-45=20 ευρώ).Αφού αυτή την παίρνεις γιατί δεν παίρνεις επιδότηση. Άρα 20% στο 65 είναι 13 ευρώ μείον και αν τα αφαιρέσουμε από τα 45 μου προκύπτει 32 με φόρους 35,5.

Αν όμως είναι 20% στο 45 βγαίνει 9 ευρώ μείον, δηλαδή 36 με φόρους 40,32.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα παίδες να ρωτήσω, και μου είπαν ότι οι τιμές αυτές που αναγράφουν στο site τους, αφορούν αποκλειστικά ΝΕΟΥΣ συνδρομητές. Ακόμη κι εγώ που έχει λήξει το συμβόλαιο μου και δεν έχω δέσμευση, δε με αφήνουν να κάνω αναβάθμιση προγράμματος με αυτές τις τιμές.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Πήρα τηλέφωνο σήμερα παίδες να ρωτήσω, και μου είπαν ότι οι τιμές αυτές που αναγράφουν στο site τους, αφορούν αποκλειστικά ΝΕΟΥΣ συνδρομητές. Ακόμη κι εγώ που έχει λήξει το συμβόλαιο μου και δεν έχω δέσμευση, δε με αφήνουν να κάνω αναβάθμιση προγράμματος με αυτές τις τιμές.

Δεκατρία χρόνια τώρα συμβαίνει αυτό, δεν είναι καινούριο .

α) φορητότητα

β) ζητάς να γίνεις καρτοκινητό

μετά κάνεις νέα σύνδεση ( αν και δεν πρόκειται να σε αφήσουν να φύγεις , κάποια προσφορά θα δεχτείς )

Το ιδιο προγραμμα μου το προτειναν σε μενα με 26 ευρω περιπου τελικη τιμη.και στον αλλον αριθμο που εχω το ιδιο προγραμμα παλι με 26ευρω

Εμένα επικοινώνησαν μαζί μου για δύο αριθμούς από Vodafone και μου πρότειναν το απεριόριστα 65 (που τώρα δίνει 1,5gb) με 40,34€ (τελική με φόρους) καθώς και το προς όλους 200 με 22,40€ τελική τιμή. Όπως μου είπαν είναι ότι καλύτερο μπορούν να κάνουν...

Καλές είναι αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Πώς σας φαίνονται?

Το ιδιο προγραμμα μου το προτειναν σε μενα με 26 ευρω περιπου τελικη τιμη.και στον αλλον αριθμο που εχω το ιδιο προγραμμα παλι με 26ευρω

Λοιπόν παιδιά. Είχα το Cosmote απεριόριστα 20 (του οποίο το συμβόλαιο έχει λήξει) και είχα κολλήσει πάνω του ένα INternet Any Way 2GB σε smart play. Πήγα σήμερα να κάνω διακοπή σε ενα κατάστημα Γερμανός, έχοντας πάρει κωδικούς ακύρωσης, και ενώ ημερομηνία τερματισμού για το Anyway μου δίνει 12/07 (δηλαδή αύριο), για το απεριόριστα 20 μου δίνει 09/08. Να πω ότι 10 κάθε μήνα είναι η ημέρα όπου γινόταν ανανέωση τα λεπτά, και εκδιδονταν οι λογαριασμοί. Θα πρέπει να περιμένω 1 μήνα τώρα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ποιο προγραμμα σου προτειναν με 26 ευρω?το απεριοριστο 65?εγω που τους πηρα για 2 αριθμους απο vodafone μου το δινουν στα 33,5 ευρω το καθενα.πως επιλεγουν που θα κανουν τις προσφορες δεν καταλαβαινω.

Edited by boban3

Ναι φιλε μου.το απεριοριστο 65 με 1gb internet ομως πριν κανα 2 μηνο.σημερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως μου αυξησαν το internet κατα 500mb.μια χαρα.

Ποιο προγραμμα σου προτειναν με 26 ευρω?το απεριοριστο 65?εγω που τους πηρα για 2 αριθμους απο vodafone μου το δινουν στα 33,5 ευρω το καθενα.πως επιλεγουν που θα κανουν τις προσφορες δεν καταλαβαινω.

Στο δίνουν 33.5€ σε οικογενειακό πακέτο και οι δύο αριθμοί ή το καθένα ξεχωριστά? Τελικά δεν με έπεισε η προσφορά τους... Θα δω τι θα μου πει και η vodafone...

Όντως τον Απρίλιο γινόταν ο "χαμός" και έδιναν καλές προσφορές. Είχε παίξει προωθητική ενέργεια. Τώρα είναι όπου κάτσεις...

Στο δίνουν 33.5€ σε οικογενειακό πακέτο και οι δύο αριθμοί ή το καθένα ξεχωριστά? Τελικά δεν με έπεισε η προσφορά τους... Θα δω τι θα μου πει και η vodafone...

Όντως τον Απρίλιο γινόταν ο "χαμός" και έδιναν καλές προσφορές. Είχε παίξει προωθητική ενέργεια. Τώρα είναι όπου κάτσεις...

οικογενειακο πακετο 36.5 η καθε γραμμη σορι,73 στο συνολο...δυστυχως κι εγω εχασα την ευκαιρια του απριλιου που ηταν σουπερ προσφορα...σε αρκετους εδωσαν και τα παγια ενος μηνα δωρο με 48 ευρω για 2 απεριοριστα 65...τωρα ας ελπισουμε να πιασει η φορητοτητα για 50% εκπτωση απο vodafone.

Edited by boban3

οικογενειακο πακετο 36.5 η καθε γραμμη σορι,73 στο συνολο...δυστυχως κι εγω εχασα την ευκαιρια του απριλιου που ηταν σουπερ προσφορα...σε αρκετους εδωσαν και τα παγια ενος μηνα δωρο με 48 ευρω για 2 απεριοριστα 65...τωρα ας ελπισουμε να πιασει η φορητοτητα για 50% εκπτωση απο vodafone.

Ενημέρωσε πως θα πάει...

Καλημερα παιδια.Γνωριζει κανεις για το καρτοσυμβολαιο 35 ποσο ειναι η επιδοτηση για 12μηνη δεσμευση??

Καλησπέρα, δίνει κάποια προσφορά ο γερμανός με νέα σύνδεση; Είδα φευγαλέα κάποια διαφήμιση στην τηλεόραση αλλά δεν το πρόλαβα. Πάιζει κάτι αξιόλογο;

Τελικα και εγω δεν εκανα αιτηση φορητοτητας,απλα τους ειπα οτι θα το διακοψω.Οποτε μου εκαναν ενα 15% +20% απο οικογενειακο πακετο +4,5 ευρω το μηνα εκπτωση λογω εκπτωσης αντι επιδοτησης,στο συνολο 42 ευρω για το cosmote 65 τελικη τιμη με ολα μεσα με 12μηνη δεσμευση,νομιζω ειναι καλα για παλαιο συνδρομητη!

Νεα προγραμματα Cosmote Προς Ολους http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/Postpaid_Economy_Prs

προσωπικη αποψη τιποτα ιδιαιτερο καταργηθηκε και το Απεριοριστα 50

υπογραφή εκτός ορίων

Καλημερα παιδια.Γνωριζει κανεις για το καρτοσυμβολαιο 35 ποσο ειναι η επιδοτηση για 12μηνη δεσμευση??

12μηνο δεν παίζει πια τουλάχιστον από κατάστημα.

18μηνο 55€, 24μηνο 68€. :)

12μηνο δεν παίζει πια τουλάχιστον από κατάστημα.

18μηνο 55€, 24μηνο 68€. :)

ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ!:lol::lol: 55/18 = 3,05 ευρώ ανά μηνα και 68/24= 2,83 ευρώ ανά μήνα!!!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!

Edited by haforce

Ρε παιδια υπαρχει τροπος η κοσμοτε να στειλει αιτημα φορητοτητας χωρις να παραλαβεις sim και συμβολαια;

Εχω οικογενειακό πακέτο 2 νούμερα απεριόριστο 25 και σκέφτομαι να μετατρέψω το ενα νουμερο σε cosmote απεριόριστα προσ όλους 65. Γνωρίζεται πόσο έκπτωση παγίου θα έχω για το συγκεκριμένο πακέτο ?

Αν κατάλαβα καλά λόγο οικογενειακού πακετου θα εχω επίσης -13€?

Το συμβόλαιο μου ληγη σε 4 μήνες .

Ευχαριστώ

Εχω οικογενειακό πακέτο 2 νούμερα απεριόριστο 25 και σκέφτομαι να μετατρέψω το ενα νουμερο σε cosmote απεριόριστα προσ όλους 65. Γνωρίζεται πόσο έκπτωση παγίου θα έχω για το συγκεκριμένο πακέτο ?

Αν κατάλαβα καλά λόγο οικογενειακού πακετου θα εχω επίσης -13€?

Το συμβόλαιο μου ληγη σε 4 μήνες .

Ευχαριστώ

οπως τα λες ειναι 13 ευρω εκπτωση θα σου κανουν.Για μεγαλυτερη εκπτωση απο τη στιγμη που εχεις συμβολαιο δυσκολα εκτος αν κανεις φορητοτητα.