Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εχει κανεις ιδεα στο παλιο απεριοριστα 15 που κοστιζε 15 ευρω τι επιδοτηση δινουν?

Άστο αδερφέ, ψίχουλα. Εμένα στο 25 μου είχαν δώσει 35 για συσκευή ή 2,5 ευρώ το μήνα έκπτωση για 18μηνο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Άστο αδερφέ, ψίχουλα. Εμένα στο 25 μου είχαν δώσει 35 για συσκευή ή 2,5 ευρώ το μήνα έκπτωση για 18μηνο.

αα καταλαβα..καλα για μειωση παγιου εννοειται παω,δεν ειμαστε για συσκευη απο γερμανο.μπας και παρω κανα 1.5 ευρουλκι δηλαδη.

Γενικά αυτή την περίοδο συμφέρει να πάρει κανείς έκπτωση αντί επιδότησης και να αγοράσει συσκευή από Skroutzομάγαζο.

στο ''αυτη την περιοδο'' θα διαφωνησω λιγακι...για να φυγει αυτη η περιοδος πρεπει να ερθει επανασταση και οι ελληνικες αλυσιδες να πουλανε 200 ευρω φθηνοτερα τα κινητα τους.μου φαινεται παντα θα ζουμε στην τωρινη περιοδο!!! :p :p

εχει κανεις ιδεα στο παλιο απεριοριστα 15 που κοστιζε 15 ευρω τι επιδοτηση δινουν?

1 ευρώ τον μήνα για 12μηνο και 1.5 ευρώ τον μήνα για 18μηνο

Αυτά με online ανανέωση .

Καποιος που εχει προγραμμα κοσμοτε με ενδοεταιρικη η οχι ομιλια, μπορει να μου πει αν στα απεριοριστα λεπτα ισχυουν και οι βιντεοκλησεις?στις αλλες εταιρειες ισχυουν?

Κανας καλος?

Γενικά αυτή την περίοδο συμφέρει να πάρει κανείς έκπτωση αντί επιδότησης και να αγοράσει συσκευή από Skroutzομάγαζο.

το http://www.mobilehellas.com/ δέχεται επιδοτήσεις cosmote. οι συσκευές αν παρθούν με επιδότηση είναι πιο ακριβές από τις τιμές που φαίνονται στη σελίδα, αλλά πιο φτηνές από γερμανό και κοσμοτέ.

δηλαδή, εγώ το sole, το πήρα από εκεί με 210-220 ( επιδότηση ήταν 130), ενώ στο public(νομιζω.. γενικά στα μεγαλα καταστήματα) το πουλουσαν 280 αν δεν κάνω λάθος. (ο γερμανός δεν το είχε καν)

οπότε ενδεχομένως να συμφέρει και σε σχέση με το πάγιο ή αγορά συσκευής από Γερμανό!

όποιος ενδιαφέρεται, παίρνει τηλ. δίνει κάποια στοιχεία και του λένε πόσο θα του βγει η συσκευή..

Κανας καλος?

Δεν ξέρω για τα εταιρικά (φαντάζομαι ισχύει το ίδιο) .Στον δωρεάν χρόνο ομιλίας περιλαμβάνονται και οι βιντεοκλήσεις.Στα δωρεάν sms όμως δεν περιλαμβάνονται τα mms.

@charlie_pace4: Το θέμα είναι οτι τα χρήματα που κερδίζεις αν δεν πάρεις επιδότηση από το μειωμένο πάγιο στο 12/18 μηνο είναι περισσότερα από την επιδότηση αυτή την περίοδο. Παλιότερα π.χ. για iPhone έδιναν πολύ συμφέρουσες επιδοτήσεις.

Απλά τα παιδιά ανέφερα παραπάνω 1 και 2€..

Εμενα όταν έκανα ανανέωση δεν με συνεφερε το πάγιο πάντως.. Αλλά τώρα τελευταία δεν έχω δει ούτε προγράμματα ούτε προσφορές, οπότε για να το λες κάτι θα ξέρεις καλύτερα ;-)

εμενα σε 12μηνο μου δινανε 36 εκπτωση παγιου και σε 18μηνο 81 και εκανα 18μηνο
υπογραφή εκτός ορίων

Κάποτε συνέφερε να πάρεις κινητό με την επιδότηση, ειδικά όταν για χρόνια οι εταιρίες τις συσκευές τις δίνανε με την χοντρική τιμή και σου αφαιρούσαν την επιδότηση από εκεί πριν μπει και ο ΦΠΑ, μετά κόψανε αυτήν την διαδικασία γιατί για αρκετά χρόνια μπαίνανε μέσα χοντρά και το γυρίσανε στην λιανική τιμή τιμοκαταλόγου αντιπροσωπείας όπου σχεδόν πάντα είναι ακριβότερα από τις τιμές στα υπόλοιπα μαγαζιά.

Πλέον κόψανε και τις επιδοτήσεις λόγω κρίσης, όπου κάθε χρόνο είναι ακόμη χειρότερες ακόμη και για καλούς πελάτες είναι τις περισσότερες φορές της πλάκας. Αυτό που μπορούν και χτυπάνε ειδικά ορισμένες εταιρίες (βλέπε WIND και ορισμένα προγράμματα η Vodafone) είναι στην έκπτωση παγίων.

Οπότε συμφέρει πολύ καλύτερα να πετύχεις μια καλή έκπτωση στα πάγια και να πάρεις μια συσκευή από ένα μαγαζί εκτός.

παιδιά πέρσυ τον ιούλιο πήρα την επιδότηση ως έκπτωση παγίου και τωρα θέλω να το κάνω κοσμοκάρτα, για να μη περιμένω μέχρι τον ιούλιο μπορω ή πρέπει να πληρώσω κάτι?

Αν το κόψεις αύριο , θα γίνεις cosmokarta 30 ημέρες μετά δηλαδή στις 14 Ιουνίου

Άρα θα χρωστάς από μισό μήνα επιδότηση μέχρι ενάμιση μήνα επιδότηση , ανάλογα πότε ακριβώς έκανες το συμβόλαιο

Στης 25 Φεβ ενημερωθηκα οτι εχω επιδοτηση 90 € συν ΦΠΑ. Για δικους μου λογους δεν μππορεσα να την χρησιμοποιησω. Ετσι φτασαμε στης 14 Μαιου και αποφασισα να τηλεφωνησω στην Εξυπηρετηση εταιρικων πελατων να ενημερωθω για την επιδοτηση μου. Προς εκπληξη, με ανακοινωσαν οτι η επιδοτηση μου ειναι πλεον 70 €. Φυσικα εγινα εξαλος και ουρλιαζα στο τηλ.

Εστειλα μηνυμα μεσω της σελιδας τους.Φυσικα δεν πηρα καμια απαντηση.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η COSMOTE.

Εχει κανεις αναλογη εμπειρια?? ξερει καποιος πως βγαινουν οι επιδοτησεις και γιατι με την μειωσαν??

""Nos Power""

Λογικά,φαντάζομαι,οτι βγαίνουν ανάλογα με τους λογαριασμούς σου.

Μήπως μειώθηκαν οι λογαριασμοί σου τελευταία και γι'αυτό σου μείωσαν και την επιδότηση?

Mα η επιδοτηση βγαινει μειτα απο 1 χρονο λειτουργιας. Οταν πληρωνεις 100- 120 € για ενα χρονο και σε λενε εχεις 90€ και μετα απο μερικους μηνες το κανουν 70€ ειναι για φτυσιμο η εταιρια.
""Nos Power""

Εχω χρονια το απεριοριτα παλιο 35 με 1500 και σε σταθερα που με ενδιαφερουν και 2 ωρες προς ολους και 750 ΜΒ ιντερνετ και 120 sms προς ολους.

Πληρωνω γυρω στα 35 ευρω μετα απο εκπτωση(42 ειναι η κανονικη χωρις ιντερνετ).

Το καλυτερο που μου κανουν ειναι στα 31.

Στις 21 Μαιου ληγει το συμβολαιο.

Με πηραν ομως απ τη..Κοσμοτε παλι αλλα σε 1 Βονταφον νουμερο που εχω καρτα και μου εκανα την εξης προταση για να παω στη κοσμοτε.

Το απεριοριστα 45 με 1500 και σε σταθερα που με ενδιαφερουν οπως ειπαμε και 3 ωρες για ολους και 400ΜΒ ιντερνετ και 60 sms ολα αυτα στα 28 περιπου ευρω με πιστωτικη.

Αξιζει λετε γιατι σκεφτομουν και να το κανω καρτα το βασικο αλλα δε το κατεχω και πολυ με προσφορες και χρεωσεις χωρια που βαριεμαι να τα παρακολουθω αυτα συνεχεια,και τι προσφορα παιζει κ το να και τ αλλο.

Και αν ναι ειναι 17 σημερα και 21 ληγη,πως θα κανω να μη μου χρεωσουν και τον επομενο μηνα,καμια ιδεα,πρεπει να παω αμεσα να κανω διακοπη,γιατι θελω να το κανω βονταφον ιντερνατιοναλ αυτο που εχω με συνδεση τωρα(το απεριοριτα παλιο 35 δηλαδη) μιας και θα κανω τη βονταφον καρτα που εχω σε 45 απεριοριστο οπως μου προτειναν απ τη κοσμοτε

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εχω χρονια το απεριοριτα παλιο 35 με 1500 και σε σταθερα που με ενδιαφερουν και 2 ωρες προς ολους και 750 ΜΒ ιντερνετ και 120 sms προς ολους.

Με πηραν ομως απ τη..Κοσμοτε παλι αλλα σε 1 Βονταφον νουμερο που εχω καρτα και μου εκανα την εξης προταση για να παω στη κοσμοτε.

Το απεριοριστα 45 με 1500 και σε σταθερα που με ενδιαφερουν οπως ειπαμε και 3 ωρες για ολους και 400ΜΒ ιντερνετ και 60 sms ολα αυτα στα 28 περιπου ευρω με πιστωτικη.

Αξιζει λετε γιατι σκεφτομουν και να το κανω καρτα το βασικο αλλα δε το κατεχω και πολυ με προσφορες και χρεωσεις χωρια που βαριεμαι να τα παρακολουθω αυτα συνεχεια,και τι προσφορα παιζει κ το να και τ αλλο.

Και αν ναι ειναι 17 σημερα και 21 ληγη,πως θα κανω να μη μου χρεωσουν και τον επομενο μηνα,καμια ιδεα,πρεπει να παω αμεσα να κανω διακοπη,γιατι θελω να το κανω βονταφον ιντερνατιοναλ αυτο που εχω με συνδεση τωρα(το απεριοριτα παλιο 35 δηλαδη) μιας και θα κανω τη βονταφον καρτα που εχω σε 45 απεριοριστο οπως μου προτειναν απ τη κοσμοτε

Καλούτσικη είναι η τιμή,δε τη λες ακριβή αλλα και ούτε προσφορα....

Είναι για 18 μήνες η για 12 ?

Αν είναι για 12 θα έλεγα ναι.

Απο βδομαδα ενεργοποιουμαι στο unlimited 65.η μονη διαφορα για μενα ειναι τα 500 mb παραπανω που δινει.εκτος αν μιλας τοοοοοσο πολυ κακ θες και τα 500 λεπτα σε αλλους

Στης 25 Φεβ ενημερωθηκα οτι εχω επιδοτηση 90 € συν ΦΠΑ. Για δικους μου λογους δεν μππορεσα να την χρησιμοποιησω. Ετσι φτασαμε στης 14 Μαιου και αποφασισα να τηλεφωνησω στην Εξυπηρετηση εταιρικων πελατων να ενημερωθω για την επιδοτηση μου. Προς εκπληξη, με ανακοινωσαν οτι η επιδοτηση μου ειναι πλεον 70 €. Φυσικα εγινα εξαλος και ουρλιαζα στο τηλ.

Εστειλα μηνυμα μεσω της σελιδας τους.Φυσικα δεν πηρα καμια απαντηση.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η COSMOTE.

Εχει κανεις αναλογη εμπειρια?? ξερει καποιος πως βγαινουν οι επιδοτησεις και γιατι με την μειωσαν??

Συγνωμη,αλλα ουρλιαζες για τα 20 ευρω που σου μειωσανε?εμενα μου εδινε η wind 400 ευρω πριν 2 μηνες κ τωρα ζητημα να μου δωσει 250...μιλαω για 3 γραμμες εταιρικο.

Edited by scopa

Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να το αλλάξεις, αφενός γιατί δεν σου προσφέρει παραπάνω κάτι εξαιρετικό (το αντίθετο μάλιστα, σου μειώνει τα MB και τα sms) και αφετέρου επειδή το παλιό 35 δεν διατίθεται πια εμπορικά και σε όποιο άλλο οικονομικό προγραμμα κι αν μεταβείς θα πληρώνεις παραπάνω αν θέλεις να καλείς σταθερά...:blink: