Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα και εγω σημερα στην cosmote να δω για επιδοτηση. Δυστηχως εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα. 40 για 12μηνο, 70 για 18μηνο και 100 για 24μηνο. Και δεν δεχονται καν αιτηση για να ζητησεις αυξηση επιδοτησης...! Ισχυει οντως αυτο;;; Ειμαι στο unlimited 40. Μονο με την δικη τους πιστωτικη πας +50ευρω. Edited by gthe
One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πηρα και εγω σημερα στην cosmote να δω για επιδοτηση. Δυστηχως εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα. 40 για 12μηνο, 70 για 18μηνο και 100 για 24μηνο. Και δεν δεχονται καν αιτηση για να ζητησεις αυξηση επιδοτησης...! Ισχυει οντως αυτο;;; Ειμαι στο unlimited 40. Μονο με την δικη τους πιστωτικη πας +50ευρω.

Ποσα πληρωνεις τον μηνα?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ποσα πληρωνεις τον μηνα?

Ειμαι στο cosmote απεριοριστα 40, δηλαδη πληρωνω περιπου 45 ευρω το μηνα. Δεν περιμενα καμια τρελη επιδοτηση αλλα ενα 120αρι με 18 μηνο θα επρεπε να το δινουν.

Καλά μας κοροιδεύουν μάλλον, οι τιμές συμβολαίων/παροχές είναι στο θεό και οι επιδοτήσεις ούτε για τσίχλες. Έχει ήδη πέσει η αγορά κινητής και θα πέσει κι άλλο, θα το φάνε το κεφάλι τους. Κάνε μια εικονική αίτηση φορητότητας μπας και πιάσεις τίποτα καλύτερο, ή κάντο κάρτα για 1 μήνα αν αντέχεις και μετά αίτηση το ίδιο νούμερο για σύνδεση από το site, αν σε ενδιαφέρει επιδότηση έχεις συν 50% ή ακόμα καλύτερα μέχρι 4,5 πάγια δώρο για έκπτωση στο πάγιο χωρίς συσκευή. :)

Καλά μας κοροιδεύουν μάλλον, οι τιμές συμβολαίων/παροχές είναι στο θεό και οι επιδοτήσεις ούτε για τσίχλες. Έχει ήδη πέσει η αγορά κινητής και θα πέσει κι άλλο, θα το φάνε το κεφάλι τους. Κάνε μια εικονική αίτηση φορητότητας μπας και πιάσεις τίποτα καλύτερο, ή κάντο κάρτα για 1 μήνα αν αντέχεις και μετά αίτηση το ίδιο νούμερο για σύνδεση από το site, αν σε ενδιαφέρει επιδότηση έχεις συν 50% ή ακόμα καλύτερα μέχρι 4,5 πάγια δώρο για έκπτωση στο πάγιο χωρίς συσκευή. :)

Αυτό που μου την σπάει περισσότερο είναι ότι το Galaxy Nexus που θέλω να πάρω στην Αμερική το δίνουν 200$ άμα κάνεις ένα 18μηνό συμβόλαιο στην Verizon ... ω ναι ... 400$ επιδότηση παρακαλώ για να κρατήσουν τους πελάτες τους. Και φυσικά το ίδιο και με τα iphone. Και όχι σε τίποτα συμβόλαια τέρατα. Μια χαρά δουλεύει το μονοπώλειο στην χώρα μας ... :P

ειχα κανει αποπειρα να ζητησω ευκολο και μου το επαιζαν δυσκολοι...

και μου λενε θα δουμε στο συστημα τι εχουμε και διαλεγεις,αλλα γιατι να μην μπορω κ εναν ευκολο?

εγω δεν καιγομαι για συνδεση αλλα ενα ευκολο νουμερακι θα το ηθελα..[/QUOT

μπορείς να γυρίσεις πίσω τον χρόνο μερικά χρόνια όταν υπήρχαν ακόμη ελέυθερα εύκολα νούμερα.

τώρα πλέον για να πάρεις πραγματικά εύκολο νούμερο πρέπει να είσαι μεγάλος (εταιρικός πελάτης)

Τελος του μηνα, πιασαν στοχο και σε γραψαν στα @@ τους...πηγαινε δυο του μηνος και θα δεις...θα σου βρουνε του στυλ 6977121313 και τετοια...με πολλα μηδενικα οντως μονο εταιρικοι μεγαλοι

Ρε παιδιά τι απατεώνες είναι αυτοί; Ρίξανε και άλλο τις τιμές στις επιδοτήσεις, ακόμη και στα μεγάλα συμβόλαια! Για το iphone σχεδόν 100 ευρώ επιπλέον πρέπει να δώσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Επίσης για το ένα πρόγραμμα cosmote unlimited 35 πριν μια εβδομάδα έδιναν 3 ευρώ το μήνα για 12μηνη ανέωση και 4 ευρώ για 18μηνη και σήμερα το κάνανε 2,5 και 3 αντίστοιχα.

Στο άλλο πρόγραμμα ulimited 60 (οικογενειακό πακέτο) η επιδότηση θα βγει λογικά στις 31, φαντάμομαι 3 ευρω για 12μηνο και 4για 18μηνο...

Μετά από πολλά χρόνια συνδρομητής bye bye cosmote.

edit: Ακριβώς όπως το είπα! "φαντάμομαι 3 ευρω για 12μηνο και 4για 18μηνο" . Σήμερα βγήκε και είναι οριστική. Σιγά μη κάτσω να σκάω κάθε μήνα τόσα λεφτά για να έχω τέτοια αντιμετώπιση, μόνοι τους μας διώχνουν. Αλλά τις τελευταίες μέρες δεν δέχτηκα ούτε ενα τηλεφώνημα από vodafone-wind, και το καρτέλ καλά κρατεί....

Και ιδού η απάντηση:

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απαντώντας στα θέματα που σας απασχόλησαν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα .

Η COSMOTE σε τακτά χρονικά διαστήματα παρέχει στους συνδρομητές της την δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης τους παράλληλα με την προσφορά ποσού για αγορά συσκευής η για πίστωση ποσού επιδότησης, η οποία ισχύει για 12, 18 ή 24 μήνες.

Η δυνατότητα αυτή διαμορφώνεται σύμφωνα με την εμπορική πολιτική που ισχύει την δεδομένη χρονική στιγμή .

Για να διαμορφώσουμε μια πρόταση – προσφορά στον εκάστοτε συνδρομητή, συνυπολογίζουμε μια ομάδα παραμέτρων οι οποίες ενδέχεται να τροποποιηθούν.

Ειδικότερα για τις συνδέσεις που αντιστοιχούν στον κωδικό πελάτη Χ.ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, η προσφορά που μπορεί να αποδοθεί την δεδομένη χρονική στιγμή στα πλαίσια της ανανέωσης , είναι αυτή για την οποία έχετε ήδη ενημερωθεί.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε.

Με εκτίμηση,

Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Edited by achillesgk

@gthe

Και μενα που ειμαι στο απεριοριστο 35 τα ιδια ποσα μου ειπαν. Μαντεψε ποια θα ειναι η επομενη κινηση μου! Ετσι κι αλλιως το σκεφτομαι εδω και καιρο να παω στη βοντα

και το αλλο που με εκνευριζει ειναι οτι το συμβολαιο εχει ληξει και περιμεναν να τους παρω εγω και να ρωτησω τι γινεται

Υ.Γ. τι ειναι η δεσμευση παγιου;

Ψάχνεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο. Είσαι ανάμεσα στη Ford που σου δίνει τα βασικά, συνοδευόμενα με τη ποιότητα και τη τεχνολογία της και τη Dacia που σου δίνει full extra αμαξάκι και δώρο την εικόνα της Παναγίτσας στον καθρέπτη. Με το Ford όμως θα πληρώσεις το ποσό και θα ξενοιάσεις για 10 χρόνια τουλάχιστον ( με μια λογική συντήρηση ) και με το Dacia θα κάνεις κολλητό τον μηχανικό και θα πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου στις επισκευές... Είναι θέμα προτεραιοτήτων λοιπόν η επιλογή μας... Αξιοπιστία με ένα συγκεκριμένο κόστος ή εικονικά πλούσιο πακέτο που θα οδηγήσει κατά 99% σε πολύ μεγαλύτερο κόστος μακροπρόθεσμα? Όσον αφορά στο ζήτημα της απάτης, εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο σε καμία απο τις 2 εταιρίες... Ο καθένας πουλάει αυτό που έχει και αντίστοιχα εμείς αγοράζουμε αυτό που - δυστυχώς, συνήθως νομίζουμε ότι - είναι καλύτερο για τις ανάγκες μας... Προσωπικά πάντως, επιλέγω να αγοράσω extra την εικόνα της Παναγίτσας και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Edited by UniqueGR

Υ.Γ. τι ειναι η δεσμευση παγιου;

Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν μπορείς να περάσεις σε μικρότερο πρόγραμμα.

Ψάχνεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο. Είσαι ανάμεσα στη Ford που σου δίνει τα βασικά, συνοδευόμενα με τη ποιότητα και τη τεχνολογία της και τη Dacia που σου δίνει full extra αμαξάκι και δώρο την εικόνα της Παναγίτσας στον καθρέπτη. Με το Ford όμως θα πληρώσεις το ποσό και θα ξενοιάσεις για 10 χρόνια τουλάχιστον ( με μια λογική συντήρηση ) και με το Dacia θα κάνεις κολλητό τον μηχανικό και θα πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου στις επισκευές... Είναι θέμα προτεραιοτήτων λοιπόν η επιλογή μας... Αξιοπιστία με ένα συγκεκριμένο κόστος ή εικονικά πλούσιο πακέτο που θα οδηγήσει κατά 99% σε πολύ μεγαλύτερο κόστος μακροπρόθεσμα? Όσον αφορά στο ζήτημα της απάτης, εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο σε καμία απο τις 2 εταιρίες... Ο καθένας πουλάει αυτό που έχει και αντίστοιχα εμείς αγοράζουμε αυτό που - δυστυχώς, συνήθως νομίζουμε ότι - είναι καλύτερο για τις ανάγκες μας... Προσωπικά πάντως, επιλέγω να αγοράσω extra την εικόνα της Παναγίτσας και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Φίλε μου δεν νοείται τις σημερινές μέρες να πληρώνεις περισσότερο από πέρυσι. Το θεωρώ απαράδεκτο, από εμάς ζούνε, δεν ζούμε εμείς από αυτούς. Δεν είπα να δώσουν το iphone δώρο....Υπάρχει κάτι που λέγεται σεβασμός στον πελάτη, σχέσεις εμπιστοσύνης και εταιρική κοινωνική ευθύνη.

""

Με πρώτιστο αντικείμενο και προορισμό την ανθρώπινη επικοινωνία, η ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας, χάρη στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία αλλά και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, κατέστησε προσιτή την κινητή τηλεφωνία σε όλους τους Έλληνες, σε κάθε γωνιά της χώρας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πελατών της αλλά και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα. Για την COSMOTE, η ευημερία της κοινωνίας είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την αναπτυξιακή πορεία της ίδιας της εταιρίας. Με δεδομένο ότι η επικοινωνία αποτελεί κινητήριο μοχλό για την κοινωνική εξέλιξη, η εταιρία θεωρεί ότι είναι συνυπεύθυνη για την προαγωγή της και, κατά συνέπεια, πράττει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή.

Από αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία πηγάζει και η κοινωνική δραστηριότητα της COSMOTE, η οποία, πέρα από τα επιχειρηματικά της επιτεύγματα, συμμετέχει σε αξιόλογες δράσεις και προγράμματα, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που βασίζονται στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. "

Επίσης δεν καταλαβαίνω τον λόγο να δίνουν 4 1/2 πάγια σε νέους πελάτες και γιατί να αφήνουν με αυτόν τον τρόπο δυσαρεστημένους τους υπάρχων πελάτες. Η επιβράβευση είναι να έρθεις από wind -vodafone ή να κάνεις το καρτοκινητό σου συμβόλαιο και όχι να παραμείνεις.

υ.γ. παρεπιπτόντως έχω έναν φίλο που έχει ford, όλο προβλήματα βγάζει. Και δεν θεωρώ την vodafone μικρή εταιρεία.

@gthe

Και μενα που ειμαι στο απεριοριστο 35 τα ιδια ποσα μου ειπαν. Μαντεψε ποια θα ειναι η επομενη κινηση μου! Ετσι κι αλλιως το σκεφτομαι εδω και καιρο να παω στη βοντα

και το αλλο που με εκνευριζει ειναι οτι το συμβολαιο εχει ληξει και περιμεναν να τους παρω εγω και να ρωτησω τι γινεται

Ούτε σε μένα πήραν, το είδα μέσα από το account. Είτε το τηλεφώνημα τους κοστίζει, είτε θέλουν να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών να βγάλουν το κάτι τις, είτε δεν έχουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τον πελάτη.

edit: Μια ερώτηση, το συμβόλαιο μου (οικογενειακό πακέτο) είχε γίνει 31/05/2011. Ο λογαριασμός εκδίδεται στις 15 του μήνα. Πήρα τηλέφωνο στο 13838 , ζήτησα να με συνδέσουν με το τμήμα διακοπής συμβολαίου, συνδέθηκα κανονικά και η γραμμή έπεσε. Θεώρησα το γεγονός τυχαίο, ξανά 13838 , ξανά σύνδεση με το τμήμα διακοπής συμβολαίου και πάλι έπεσε η γραμμή. Με βάση της ημερομηνίες που ανέφερα, πότε είναι η καλύτερη περίοδος να κάνω αίτηση διακοπής συμβολαίου; Ευχαριστώ.

Edited by achillesgk

Μπορεί η Vodafone να μην είναι μικρή εταιρία, αλλά η Cosmote έχει όντως μεγαλύτερο πελατολόγιο, κατ' επέκταση τα 1500' είναι σαφώς πιο χρήσιμα ( αυτό φυσικά θα μπορούσε να άλλαζε στη περίπτωση που μαζικά έφευγαν συνδρομητές απο τη Cosmote και πήγαιναν όλοι μαζί στη Vodafone, το έχουμε αναλύσει και σε παλιότερα posts ). Τώρα, υποθέτω ότι ο λόγος για τον οποίο προσφέρει έως και 4 1/2 πάγια δώρο, είναι ο ίδιος που η Vodafone προσφέρει μεγαλύτερα ποσά επιδότησης. Η προσέλκυση συνδρομητών. Φυσικά, ίσως κάποιος συνδρομητής μπορούσε να κάνει φορητότητα στη Vodafone χωρίς δέσμευση και αμέσως μετά να επέστρεφε στη Cosmote, οπότε να έπαιρνε και τα δωρεάν πάγια......... ;-)

Σχετικά με το ζήτημα της ακύρωσης, μπορεί κάποιος να την αιτηθεί ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιό του, αλλά αν σκέφτεσαι τη φορητότητα, καλό θα είναι να περιμένεις να λήξει πρώτα. Σχετικά με τη διακοπή των κλήσεων, αυτό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε υπερφόρτωση των γραμμών του τμήματος ακυρώσεων, αλλά μπορούν και απο κάποιο κατάστημα να καλέσουν, χωρίς μάλιστα να γίνει χρήση του δικού σου κινητού ( άρα, να μη χρεωθείς τη κλήση προς το 13838 ).

Μπορεί η Vodafone να μην είναι μικρή εταιρία, αλλά η Cosmote έχει όντως μεγαλύτερο πελατολόγιο, κατ' επέκταση τα 1500' είναι σαφώς πιο χρήσιμα ( αυτό φυσικά θα μπορούσε να άλλαζε στη περίπτωση που μαζικά έφευγαν συνδρομητές απο τη Cosmote και πήγαιναν όλοι μαζί στη Vodafone, το έχουμε αναλύσει και σε παλιότερα posts ). Τώρα, υποθέτω ότι ο λόγος για τον οποίο προσφέρει έως και 4 1/2 πάγια δώρο, είναι ο ίδιος που η Vodafone προσφέρει μεγαλύτερα ποσά επιδότησης. Η προσέλκυση συνδρομητών. Φυσικά, ίσως κάποιος συνδρομητής μπορούσε να κάνει φορητότητα στη Vodafone χωρίς δέσμευση και αμέσως μετά να επέστρεφε στη Cosmote, οπότε να έπαιρνε και τα δωρεάν πάγια......... ;-)

Σχετικά με το ζήτημα της ακύρωσης, μπορεί κάποιος να την αιτηθεί ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιό του, αλλά αν σκέφτεσαι τη φορητότητα, καλό θα είναι να περιμένεις να λήξει πρώτα. Σχετικά με τη διακοπή των κλήσεων, αυτό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε υπερφόρτωση των γραμμών του τμήματος ακυρώσεων, αλλά μπορούν και απο κάποιο κατάστημα να καλέσουν, χωρίς μάλιστα να γίνει χρήση του δικού σου κινητού ( άρα, να μη χρεωθείς τη κλήση προς το 13838 ).

Ήδη αρκετοί φίλοι μου πήγαν στη vodafone ή αν έχουν συμβόλαιο έχουν ένα δεύτερο αριθμό vodafone, όπως έχω κι εγώ δηλαδή.

Σχετικά με το ζήτημα της ακύρωσης δοκίμασα και τρίτη φορά και πάλι τα ίδια. Παραπονέθηκα ότι είναι η τρίτη φορά που παίρνω και ότι δεν δεν ειναι σωστό να χρεώνομαι εγώ για δικό τους πρόβλημα στις γραμμές. Μου είπαν έχω δίκιο και ξανάκλεισε!! Έλεος. Και αφού βλέπουν ότι πέφτει η γραμμή θα έπρεπε να έχουν την ευθιξία να πάρουν πίσω.

Edited by achillesgk

Έπρεπε να τους ζητήσεις πίστωση του ποσού της κάθε πεσμένης κλήσης. Δεν είναι για το ποσό, αλλά για το γ@μwτο. Και 3 φορές κιόλας; Ακόμη και να μην είσαι καχύποπτος, γίνεσαι:p

Έπρεπε να τους ζητήσεις πίστωση του ποσού της κάθε πεσμένης κλήσης. Δεν είναι για το ποσό, αλλά για το γ@μwτο. Και 3 φορές κιόλας; Ακόμη και να μην είσαι καχύποπτος, γίνεσαι:p

Δεν πρόλαβα καν..με το που έλεγα τον αριθμό τηλεφώνου μου έπεφτε η κλήση. 3 φορές, δύο στις 11 και 11:10 και μία στις 14:10.

edit: Με τη τέταρτη τα κατάφερα. Πήρα τους κωδικούς διακοπής συμβολαίου. Μου έκανε αρνητική εντύπωση ο τρόπος που μου μίλησε η κοπέλα όταν της είπα ότι είναι η τέταρτη φορα που προσπαθώ και ότι δεν θεωρώ σωστό να χρεώνομαι τις κλήσεις αν το τηλεφωνικό τους κέντρο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Άρχισε να μου λέει ότι μπορεί να φταίει το σήμα, το κινητό κτλ και όταν της είπα ότι πως είναι δυνατόν να μιλάω με το 13838 όλη την ώρα κανονικά και με το που συνδέομαι με το τμήμα διακοπής συμβολαίων να πέφτει η γραμμή μετά απο λίγο χωρίς να προλάβω να συννενοηθώ μου απάντησε δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λέτε αλλά τέλος πάντων και είχε ένα ειρωνικό στυλ.

Edited by achillesgk

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να ζητήσω κι εγώ τη γνώμη σας. Είμαι στο cosmote unlimited 45 και μου δίνουν επιδότηση 48 ευρώ! Επειδή η cosmote είναι η μόνη που έχει 3g στην περιοχή μου και χρειάζομαι το ίντερνετ στο κινητό λόγω δουλειάς, δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω προς το παρόν.

Ρωτάω όμως, αν κάνω αίτηση σε vodafone για να το κάνω καρτοκινητό και μετά θελήσω να επιστρέψω στην cosmote σαν νέος πελάτης λογικά δεν θα έχω μεγαλύτερη επιδότηση ή τα δωρεάν 4,5 πάγια; Μήπως το έχει κάνει κάποιος; Πόσο χρόνο θα μου πάρει αυτή η διαδικασία και υπάρχει η περίπτωση να μείνω κάποια μέρα χωρίς τηλεφωνική γραμμή;

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ζήτα από την Cosmote να γίνεις καρτοκινητό .

Θέλει 30 ημέρες η διαδικασία , αλλά εν τω μεταξύ θα σε πέρνουν για προσφορά για να μην φύγεις .

Ζήτα από την Cosmote να γίνεις καρτοκινητό .

Θέλει 30 ημέρες η διαδικασία , αλλά εν τω μεταξύ θα σε πέρνουν για προσφορά για να μην φύγεις .

Σήμερα επικοινώνησα με το τμημα διακοπής συμβολαίων της cosmote. Σου δίνουν έναν κωδικό με τη διακοπή με τον οποίο πας σε κατάστημα Γερμανός. Στον Γερμανό μου είπανε ότι την ίδια μέρα κόβεται, δεν μου ανέφερε για 30 μέρες. Απλά δεν ξέρω τι έιναι πιο συμφέρον: Να μη κάνω χρήση του κωδικού διακοπής και να κάνω φορητότητα στη vodafone, να διακόψω το συμβόλαιο και όταν γίνει κάρτα να κάνω φορητότητα στη vodafone ή να το αφήσω κάρτα και να μετατρέψω ένα καρτοκινητό vodafone που έχω σε σύνδεση;

Σήμερα επικοινώνησα με το τμημα διακοπής συμβολαίων της cosmote. Σου δίνουν έναν κωδικό με τη διακοπή με τον οποίο πας σε κατάστημα Γερμανός. Στον Γερμανό μου είπανε ότι την ίδια μέρα κόβεται, δεν μου ανέφερε για 30 μέρες. Απλά δεν ξέρω τι έιναι πιο συμφέρον: Να μη κάνω χρήση του κωδικού διακοπής και να κάνω φορητότητα στη vodafone, να διακόψω το συμβόλαιο και όταν γίνει κάρτα να κάνω φορητότητα στη vodafone ή να το αφήσω κάρτα και να μετατρέψω ένα καρτοκινητό vodafone που έχω σε σύνδεση;

Το δεύτερο που λες δε σε συμφέρει να το κάνεις.

Οι επιλογές σου είναι είτε να κάνεις φορητότητα στη Vodafone για καρτοκινητό ή σύνδεση, είτε να περιμένεις να γίνει καρτοκινητό και να συνεχίσεις στην ίδια εταιρεία.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Το δεύτερο που λες δε σε συμφέρει να το κάνεις.

Οι επιλογές σου είναι είτε να κάνεις φορητότητα στη Vodafone για καρτοκινητό ή σύνδεση, είτε να περιμένεις να γίνει καρτοκινητό και να συνεχίσεις στην ίδια εταιρεία.

Σε ευχαριστώ, με την αντιμετώπιση που είχα από την cosmote δεν θέλω να συνεχίσω στην ίδια εταιρία, οπότε η καλύτερη λύση σύμφωνα με τα λέγόμενα σου είναι κατευθείαν φορητότητα.

παιδια εγω και ο αδερφος μου ειμαστε δρ οκογενειακο πακετο στα Απεριοριστα 45 και οι δυο η cosmote για ανανεωση μας δινει 40 ευρω τον καθενα συνολο 80 ενω για το ιδιο προγραμμα η vodafone μας δινει 133 ευρω δηλαδη συνολο 266 ευρω λετε αμα κανω αιτηση φορητοτητας να πετυχω την τιμη σε cosmote?
υπογραφή εκτός ορίων

Φορητοτητα σε βονταφον. Παρε τηλ νας πας και καλα στην βοντα κανε τις αιτησεις και μολις τις δει η κοτε θα σε παρουν τηλ και θα δεις οτι θα εχεις πολυ καλυυερη προσφορα
PaOk RE!!!!

με πηραν χτες απο cosmote και μου δινουν στο απεριοριστο 35 επιδοτηση 95 ευρω και 10% εκπτωση στο παγιο

παρολα αυτα λεω να παω στη vodafone

με πηραν χτες απο cosmote και μου δινουν στο απεριοριστο 35 επιδοτηση 95 ευρω και 10% εκπτωση στο παγιο

παρολα αυτα λεω να παω στη vodafone

εαν δε σε χαλαει να εχεις σχεδον καθε μηνα λαθος λογαριασμους, καλη φορητοτητα...

εαν δε σε χαλαει να εχεις σχεδον καθε μηνα λαθος λογαριασμους, καλη φορητοτητα...

αυτο απο πού προκυπτει;