Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα στα παιδιά,

χτές έληξε το συμβόλαιο μου Απερ.35 παλαιό, και πήρα να μάθω για την επιδότηση....

30€ σε έκπτωση παγίου αν ανανεώσω 12μηνο, 55€ στο 18μήνο... ήτοι 2.5€ ανα μήνα στο 12μηνο έκπτωση παγίου ή 3€ στο 18 μήνο....

ακολούθησε φυσικά στιχομυθία.

- δεν μου αρκεί, θέλω να κάνετε κάτι καλύτερο απο αυτό όπως πέρυσι.

- δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα....

και τώρα τι... πάμε για φορητότητα...

ανάθεμα τους!

Αν δεις λίγο τις τελευταίες σελίδες θα δεις ότι αυτό είναι το μόνιμο ερώτημα. και γω μπήκα στην διαδικασία της φορητότητας, με κάλεσαν για αντιπροσφορά 5-10 ευρώ για δυο συνδέσεις στο cosmote 55 και 45. αναγκαστικά λοιπόν και από την στιγμή που η προσφορά της vodafone ήταν πιο συμφέρουσα μετακομίζω!!!

μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένεις την περσινή τιμή γι αυτό κάνε αίτηση εκεί που πραγματικά θέλεις και όχι "εικονικά"

καλημέρα στα παιδιά,

χτές έληξε το συμβόλαιο μου Απερ.35 παλαιό, και πήρα να μάθω για την επιδότηση....

30€ σε έκπτωση παγίου αν ανανεώσω 12μηνο, 55€ στο 18μήνο... ήτοι 2.5€ ανα μήνα στο 12μηνο έκπτωση παγίου ή 3€ στο 18 μήνο....

ακολούθησε φυσικά στιχομυθία.

- δεν μου αρκεί, θέλω να κάνετε κάτι καλύτερο απο αυτό όπως πέρυσι.

- δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα....

και τώρα τι... πάμε για φορητότητα...

ανάθεμα τους!

κανε φορητοτητα σε vodafone, που δινει 4 1/2 παγια δωρο (online)

Αν δεις λίγο τις τελευταίες σελίδες θα δεις ότι αυτό είναι το μόνιμο ερώτημα. και γω μπήκα στην διαδικασία της φορητότητας, με κάλεσαν για αντιπροσφορά 5-10 ευρώ για δυο συνδέσεις στο cosmote 55 και 45. αναγκαστικά λοιπόν και από την στιγμή που η προσφορά της vodafone ήταν πιο συμφέρουσα μετακομίζω!!!

μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένεις την περσινή τιμή γι αυτό κάνε αίτηση εκεί που πραγματικά θέλεις και όχι "εικονικά"

το ξέρω, αυτό θα κάνω.... καιρός να φύγω. και ειναι ευκαιρία μιας και έχω καλούς φίλους και συνεργάτες στην Voda & Wind, να πάρω κάτι καλό.

με χαλάει το οτι οι φίλοι μου και οι περισσότεροι ειναι στην Cote και θα χρειαστώ μεγαλύτερο χρόνο ομιλίας για να επικοινωνώ με αυτούς ( περί τα 250-300')

αν περάσω στην Vodafone και ενταχθώ στο οικογενειακό του αδερφού μου, κερδίζω και την επιπλέον έκπτωση ή οχι?

Edited by porcupine

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ξέρω, αυτό θα κάνω.... καιρός να φύγω. και ειναι ευκαιρία μιας και έχω καλούς φίλους και συνεργάτες στην Voda & Wind, να πάρω κάτι καλό.

με χαλάει το οτι οι φίλοι μου και οι περισσότεροι ειναι στην Cote και θα χρειαστώ μεγαλύτερο χρόνο ομιλίας για να επικοινωνώ με αυτούς ( περί τα 250-300')

αν περάσω στην Vodafone και ενταχθώ στο οικογενειακό του αδερφού μου, κερδίζω και την επιπλέον έκπτωση ή οχι?

μέχρι 5 συνδέσεις είναι το οικογενειακό, αν υπάρχει θέση δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα να ενταχθείς και να πάρεις την έκπτωση. το νούμερο σου βέβαια θα είναι στο όνομα που έχει το οικογενειακό και όχι στο δικό σου. αυτό πολλές φορές είναι θέμα και για μένα γιατί το πακέτο μου είναι στο όνομα της γυναίκας μου και αναγκαστικά πρέπει να μιλάει εκείνη για κάποια θέματα...

παιρνεις dual sim κινητο και βαζεις και μια wu (για να σε παιρνουν τηλ οι κοσμοτακηδες φιλοι σου) και δε θα χρειαστει να αγορασεις περισσοτερο χρονο ομιλιας

Παιδιά ερώτηση, αν κάνω μέσω των sites των εταιρειών φορητότητα με την προσφορά που έχουν στα προγράμματα τους, μπορώ να γυρίσω στην Cote?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με αίτηση φορητότητας γίνεται .

Κάθε 3 εργάσιμες μπορείς να αλάζεις εταιρεία .

μπορεί να γίνει μέσα απο το site τους με νέα αίτηση? και αν ναι, αν ξαναγυρίσω πίσω στην Cote, μπορώ να τσιμπήσω με φορητότητα τα 4μιση πάγια? :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νέα Προγράμματα "COSMOTE ECONOMY" ανακοίνωσε η cosmote.

Πληροφορίες εδώ http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/ANAKOINWSH_internet_CO.pdf

Νέα Προγράμματα "COSMOTE ECONOMY" ανακοίνωσε η cosmote.

Πληροφορίες εδώ http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/ANAKOINWSH_internet_CO.pdf

Απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου. Δωρεάν μηνύματα δεν έχει. Δωρεάν ίντερνετ δεν έχει. Μάλιστα είναι και ενεργοποιημένο ήδη το internet day pass για να τσιμπήσει το ένα ευρώ από τους ανυποψίαστους.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τα νέα προγράμματα... Σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Wind2all) είναι πολύ ανάλογα-παρόμοια. Βέβαια σε σχέση με της Q το συμβόλαιο τρώνε μεγάλη σκόνη. Για να δούμε τι θα απαντήσει η VF!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

όπως είπαν και πιο πριν, αν δίναν λίγα έστω μηνύματα και λίγο internet (πχ 30 sms & 50 mb στο μικρότερο πρόγραμμα) θα ήταν άψογα...
Nokia και ξερό ψωμί ... :p

παιδιά το γνωρίζει κανείς αυτό που ρώτησα παραπάνω? αν μπορώ να κάνω αίτημα πχ στην Voda και να γυρίσω πίσω στην Cote? θα ήθελα να το κάνω σήμερα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά το γνωρίζει κανείς αυτό που ρώτησα παραπάνω? αν μπορώ να κάνω αίτημα πχ στην Voda και να γυρίσω πίσω στην Cote? θα ήθελα να το κάνω σήμερα....

Κοίταξε, λογικά σκεπτόμενος, νομίζω ότι δε γίνεται για τον απλούστατο λόγο ότι όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα, θα λάβεις ποσό επιδότησης και θα υπογράψεις ένα συμβόλαιο το οποίο θα είναι τουλάχιστον ετήσιας ισχύος.

Για να κάνεις κάθε 3 ημέρες φορητότητας, θα πρέπει να πληρώνεις την απαιτούμενη ρήτρα ώστε να σπάσεις το εκάστοτε συμβόλαιο.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

όποιος θέλει να κάνει κάθε 3 ημέρες αλλαγή παρόχου , προφανώς δεν αγοράζει συσκευή , και δεν πληρώνει καμμία ρήτρα.

Απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου. Δωρεάν μηνύματα δεν έχει. Δωρεάν ίντερνετ δεν έχει. Μάλιστα είναι και ενεργοποιημένο ήδη το internet day pass για να τσιμπήσει το ένα ευρώ από τους ανυποψίαστους.

Μα τα λένε economy. Είναι για όσους θέλουν μόνο ομιλία... Αν θέλεις μηνύματα και internet πας στα unlimited.

Για μένα οι ανυποψίαστοι, ας είχαν διαβάσει τις οδηγίες! Όλα τα smartphones λένε σαφώς ότι για κάποιες λειτουργίες υπάρχουν χρεώσεις... Σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύεται ότι οι... ανυποψίαστοι ήταν απλοί... τσαμπατζήδες... :X

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

όποιος θέλει να κάνει κάθε 3 ημέρες αλλαγή παρόχου , προφανώς δεν αγοράζει συσκευή , και δεν πληρώνει καμμία ρήτρα.

Vasileie προφανώς αν από κάρτα μεταφερθεί σε συμβόλαιο, θα υπογράψει συμβόλαιο κάποιας διάρκειας. Μαζί με το συμβόλαιο, προφανώς, θα του δώσουν ένα ποσό επιδότησης είτε για αγορά συσκευής είτε έκπτωση στο πάγιο.

Αν θελήσει να διακόψει το συμβόλαιο πριν την πάροδο της ισχύος του συμβολαίου, προφανώς και θα χρειαστεί να πληρώσει για να "σπάσει" το συμβόλαιο.

Εκτός κι αν κάνει συμβόλαιο χωρίς χρονική δέσμευση. Άλλο αυτό.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έχω οικογενεικό ένα συμβόλαιο απεριόριστο 60 και ένα 35. Το 35 πέρυσι έγινε φορητότα από wind με έκπτωση στο πάγιο περίπου 8 ευρώ και κάτι ψιλά. Φέτος δίνουν για ανανέωση χωρίς συσκευή το εκπληκτικό ποσό των 3 ευρώ ανα μήνα για 12μηνο συμβόλαιο με 9μηνη δέσμευση παγίου ή των 4 ευρώ για 18μηνο συμβόλαιο και αντίστοιχα 12μηνη δέσμευση παγίου. (για το 60 δεν βγήκε ακόμη, μέσα στις μέρες).

Vasileie προφανώς αν από κάρτα μεταφερθεί σε συμβόλαιο, θα υπογράψει συμβόλαιο κάποιας διάρκειας. Μαζί με το συμβόλαιο, προφανώς, θα του δώσουν ένα ποσό επιδότησης είτε για αγορά συσκευής είτε έκπτωση στο πάγιο.

Αν θελήσει να διακόψει το συμβόλαιο πριν την πάροδο της ισχύος του συμβολαίου, προφανώς και θα χρειαστεί να πληρώσει για να "σπάσει" το συμβόλαιο.

Εκτός κι αν κάνει συμβόλαιο χωρίς χρονική δέσμευση. Άλλο αυτό.

Συγνώμη που δεν είναι τόσο προφανές, αλλά εσύ όταν πας για εικονική φορητότητα , πέρνεις και συσκευή;

αυτό θέλω να κάνω.... μέσω τον sites wind ή voda επιλογή ενός απο τα προγράμματα που έχουν για την εικονική φορητότητα και μόνο, μήπως και με καλέσουν απο cote για αντιπροσφορά.

αν δεν το κάνουν, θα αναγκαστώ να φύγω και να επωφεληθώ των χαμηλότερω τιμών που προσφέρει προπαντώς η wind ακόμα και σε 12μηνο συμβόλαιο

Edited by porcupine

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχθες διακοπηκε το συμβολαιο μου στην κοσμοτε και ειμαι 20 ωρες χωρις σημα αφου ζητησα να γινει καρτα ξερει κανεις ποτε ερχεται το σημα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μια ερώτηση,

Στο πακέτο internet any way τα MB αν δε καταναλωθούν μεταφέρονται;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Επειδή τελευταία έχω ένα θεματάκι με τα μηνύματα... (Δεν μπορώ να στείλω ενώ μπορώ να λάβω!) Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω με τις ρυθμίσεις (όδες υπάρχουν!) στο smartphone μου? :mad:

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Παιδια εχθες διακοπηκε το συμβολαιο μου στην κοσμοτε και ειμαι 20 ωρες χωρις σημα αφου ζητησα να γινει καρτα ξερει κανεις ποτε ερχεται το σημα?

Τοσο πολυ μενεις χωρις σημα αν το κανεις καρτα?