Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Έχω cosmote στο πρόγραμμα χωρίς πάγιο μπορώ να βάλω χρημματικο όριο χρέωσης και να ισχύει για Ελλάδα αλλά κυρίως για εξωτερικό;

απ' όσο γνωρίζω όχι.

πακέτο με χρηματικό όριο είναι μόνο το καρτοσυμβόλαιο

Nokia και ξερό ψωμί ... :p

• Απαντήσεις 19,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γεια σας παιδια...Λοιπον,τη Πεμπτη εκανα συδεση με τη Cosmote για το νεο iPad(5GB το μηνα,25€,για οσους ενδιαφερονται) και αναρωτιεμαι αν ο πρωτος μηνας ληγει σε ενα μηνα απο τη μερα που την ενεργοποιησα ή στο τελος Απριλιου.

Γεια σας παιδια...Λοιπον,τη Πεμπτη εκανα συδεση με τη Cosmote για το νεο iPad(5GB το μηνα,25€,για οσους ενδιαφερονται) και αναρωτιεμαι αν ο πρωτος μηνας ληγει σε ενα μηνα απο τη μερα που την ενεργοποιησα ή στο τελος Απριλιου.

ισχύει το εξής: πρίπου σε 10-15 μέρες από την ημέρα ενεργοποίησης εκδίδεται ο πρώτος λογαριασμός οποίος περιλαμβάνει το πάγιο των 10-15 αυτών ημερών αναλογικά καθώς και το πάγιο του επόμενου μήνα (πάντα θα είσαι ένα πάγιο "μπροστά").

από εκεί πέρα ο λογαριασμός θα εκδίδεται πάντα την ίδια μέρα του μήνα.

αν θέλεςι να μάθεις ακριβώς πότε θα εκδωθεί ο 1ος λογαριασμός καλείς την cosmote.

Φίλος έχασε το κινητό του και όταν κάλεσε στην COSMOTE για να κάνει φραγή του είπαν οτι θα δει στον επόμενο λογαριασμό 3ευρώ χρέωση για την φραγή. Είναι δυνατόν;:blink: Στις άλλες εταιρίες δεν γίνεται αυτό απ'οτι ξέρω. Την ίδια στιγμή έκανε φορητότητα στην WIND γιατί θεώρησε οτι τον εκμεταλεύονται και δεν είχε και άδικο.

TCL 40 NXTPAPER

Φίλος έχασε το κινητό του και όταν κάλεσε στην COSMOTE για να κάνει φραγή του είπαν οτι θα δει στον επόμενο λογαριασμό 3ευρώ χρέωση για την φραγή. Είναι δυνατόν;:blink: Στις άλλες εταιρίες δεν γίνεται αυτό απ'οτι ξέρω. Την ίδια στιγμή έκανε φορητότητα στην WIND γιατί θεώρησε οτι τον εκμεταλεύονται και δεν είχε και άδικο.

έκανε φορητότητα για 3 ευρώ;

έκανε φορητότητα για 3 ευρώ;

Για την κοροϊδία.Αν ισχύει τελικά αυτό ας βρει άλλα κορόιδα η COSMOTE να τους τα παίρνει.:ninja:

TCL 40 NXTPAPER

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν. Ψάχνοντας στο site της cosmote, είδα την υπηρεσία "εντοπισμός κακόβουλων κλήσεων", όπου αν σε παίρνει κάποιος με απόκρυψη, φαίνεται ο αριθμός του. Ξέρετε πόσο κοστίζει η υπηρεσία και αν μπορεί να την ενεργοποιήσει όποιος θέλει ή πρέπει να υπάρχουν μόνο σοβαροί λόγοι;

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν. Ψάχνοντας στο site της cosmote, είδα την υπηρεσία "εντοπισμός κακόβουλων κλήσεων", όπου αν σε παίρνει κάποιος με απόκρυψη, φαίνεται ο αριθμός του. Ξέρετε πόσο κοστίζει η υπηρεσία και αν μπορεί να την ενεργοποιήσει όποιος θέλει ή πρέπει να υπάρχουν μόνο σοβαροί λόγοι;

Μπορείς να την ενεργοποιήσεις κάνοντας αίτηση σε κατάστημα, έχοντας και κάποια χρέωση ποσού του οποίου δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή, ΌΜΩΣ να ξέρεις ότι θα ισχύσει για τις εισερχόμενες που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες 30 ημέρες ΑΛΛΆ όποτε σε καλούν με απόκρυψη, οι καλούντες θα ενημερώνονται, πριν την πραγματοποίηση της κλήσης, ότι ενώ έχουν απόκρυψη, στο τέλος των 30 ημερών θα φανερωθεί ο αριθμός τους σε σένα μέσω της αναλυτικής της οποίας έχεις αιτηθεί.

Συνεπώς, δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της κλήσης τους.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εχεις ήδη τις συνδέσεις και περιμένεις αναβάθμιση; Αν ναι ανάλογα το ύψος των λογαριασμών σου αλλά γενικά οι επιδοτήσεις έχουν πέσει, το ίδιο ισχύει και στις νέες συνδέσεις. Δίνουν κανά 20ρικο παραπάνω αν κάνεις 18μηνο συμβόλαιο, πάντως γενικά ψίχουλα κανα 40αρι σε κάθε σύνδεση.

μου είπαν 25 ευρώ η μια γραμμή και 30 ευρώ η άλλη .ΕΛΕΟΣ! Έκανα αίτηση φορητότητας στην βόντα πιο πολύ για εκφοβισμό! Δεν υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθώ στην βόνταφον έτσι? Πρέπει να υπογράψω πρώτα καλά δεν τα λέω?
PaOk RE!!!!

παιδιά εχω ενα 18 μηνων συμβόλαιο , ποσο χρονικό διάστημα πρεπει να περάσει για να αλλάξω απο το ενα πρόγραμμα στο αλλού π.χ απο το 45 στο 35 .Στο κατάστημα γερμανος που πήγα μου είπαν 6 μηνες , τοσο ειναι ?

Samsung galaxy s21+

μου είπαν 25 ευρώ η μια γραμμή και 30 ευρώ η άλλη .ΕΛΕΟΣ! Έκανα αίτηση φορητότητας στην βόντα πιο πολύ για εκφοβισμό! Δεν υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθώ στην βόνταφον έτσι? Πρέπει να υπογράψω πρώτα καλά δεν τα λέω?

Ακόμα και αν πας στην Vodafone , σε 3 ημέρες είσαι πάλι πίσω με φορητότητα , και σαν νέα σύνδεση θα έχεις καλύτερη επιδότηση

Το έχω προτείνει και παλαιότερα, δοκίμασε με την εικονική φορητότητα και αν δεν βγάλεις αποτέλεσμα κάντα καρτοκινητά για ένα μήνα και μετά αίτηση για σύνδεση μέσα από το site της κοσμοτέ και είτε παίρνεις πιο καλή επιδότηση είτε μεγαλύτερη έκπτωση στο πάγιο. Προσωπικά πιστεύω καλύτερα η έκπτωση στπ πάγιο παρά επιδότηση που θα είναι έτσι κι αλλιώς μικρή και θα πάρεις πιο ακριβά συσκευή με αποτέλεσμα να μηδενιστει το όποιο όφελος της μικρής επιδότησης.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, μήπως είχε μάθει ο κόσμος σε μεγάλες επιδοτήσεις; Αφαιρέστε το ΦΠΑ και δείτε πόσα κερδίζει από εσάς ετησίως η εταιρεία, αν υποθέσουμε ότι δεν υπερβαίνετε το πάγιό σας. Τότε και μόνο τότε θα μπορεί να έχει κανείς ιδέα για το αν είναι λογική ή όχι μια επιδότηση.

Επίσης, με μερίδιο αγοράς σχεδόν 52% και ένα δίκτυο να δουλεύει στις περισσότερες περιοχές άψογα σε δεδομένα και φωνή, είναι μάλλον αναμενόμενο να ΜΗΝ τα βάψει μαύρα αν πάει κάποιος να φύγει για να πάρει 50% έκπτωση στο δίκτυο της vodafone -εδώ γελάμε διότι το δίκτυο της vodafone δεν δουλεύει καθόλου καλά τελευταία...

ΥΓ: Επιδοτήσεις δίνονται και μάλιστα πολύ καλές αλλά για 18μηνο και για συμβόλαια άνω των 50 ευρώ. Τώρα αν κάποιος δίνει 20 ευρώ το μήνα και θέλει 250 ευρώ επιδότηση είναι ένα άλλο θέμα...

Edited by Nosferatu

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, μήπως είχε μάθει ο κόσμος σε μεγάλες επιδοτήσεις; Αφαιρέστε το ΦΠΑ και δείτε πόσα κερδίζει από εσάς ετησίως η εταιρεία, αν υποθέσουμε ότι δεν υπερβαίνετε το πάγιό σας. Τότε και μόνο τότε θα μπορεί να έχει κανείς ιδέα για το αν είναι λογική ή όχι μια επιδότηση.

Χωρίς να θιχτώ σου λέω την δική μου περίπτωση. Είχα συμβόλαιο με πάγιο 30€ και οι λογαριασμοί μου ξεπερνούσαν τα 50€ με ταβάνι δύο λογαριασμούς των 80€. Η επιδότηση που μου πρότειναν ήταν 70€... Είπαμε να κάνουν οικονομία αλλά όχι και έτσι... :(

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Χωρίς να θιχτώ σου λέω την δική μου περίπτωση. Είχα συμβόλαιο με πάγιο 30€ και οι λογαριασμοί μου ξεπερνούσαν τα 50€ με ταβάνι δύο λογαριασμούς των 80€. Η επιδότηση που μου πρότειναν ήταν 70€... Είπαμε να κάνουν οικονομία αλλά όχι και έτσι... :(

πριν την οικονομικη κριση, τα 'στελεχη' και των τριων εταιριων εβαζαν 'μεσα' τις εταιριες δινοντας κουφές επιδοτησεις, ωστε να πιασουν προσωπικους στοχους. Ως αποτελεσμα, ο καταναλωτης καλόμαθε και τωρα που πανω απο τα μισά 'στελεχη' ειναι στην ανεργια, και οι 3 εταιριες προσπαθουν να μαζεψουν τις 'μαγκιές' τους...

η χρυση εποχη της κινητης τηλεφωνιας στην ελλαδα τελειωσε (μαζι με τα golden boys, που οπως αποδειχτηκε ηταν ερασιτεχνες, αφου πουλουσαν μουρη με χρηματα αλλωνων)...

Χωρίς να θίγομαι καθόλου θα πω τα εξής: Δεν ξέρω που οφείλεται αλλά παλαιότερα οι εταιρίες έδιναν μεγαλύτερες επιδοτήσεις, τώρα όντως αυτά πέρασαν πια. Για μένα όμως το θέμα είναι άλλο, οι υψηλές τιμές στα πάγια των συμβολαίων, οι οποίες δεν συνδυάζονται με τις αντίστοιχες παροχές. Για μένα το βασικό είναι αυτό, μπορούν να μειώσουν τις τιμές; Οι μισθοί μειώθηκαν, οι τιμές των αγαθών/υπηρεσιών δεν πρέπει να μειωθούν; Κι ας μην μου δώσουν μια επιδότηση της πλάκας, κρατάω τη συσκευή μου ή παίρνω από την ελεύθερη αγορά, πολύ φτηνότερα. Τελειώνοντας να πω και το εξής, δεν ξέρω κατά πόσο οι πιο μεγάλες επιδοτήσεις που έδιναν ήταν το καροτάκι για τις ακριβές τιμές των συμβολαίων, όπως επίσης και το δέλεαρ για να αναπτύξουν την πελατειακή τους βάση τα πρώτα χρόνια. Πλέον μπαίνουμε σε άλλη εποχή και οι εταιρίες πρέπει να προσαρμοστουν.

Ακόμα και αν πας στην Vodafone , σε 3 ημέρες είσαι πάλι πίσω με φορητότητα , και σαν νέα σύνδεση θα έχεις καλύτερη επιδότηση

Πως γίνεται αυτό?

PaOk RE!!!!

Με αίτηση φορητότητας γίνεται .

Κάθε 3 εργάσιμες μπορείς να αλάζεις εταιρεία .

πριν την οικονομικη κριση, τα 'στελεχη' και των τριων εταιριων εβαζαν 'μεσα' τις εταιριες δινοντας κουφές επιδοτησεις, ωστε να πιασουν προσωπικους στοχους. Ως αποτελεσμα, ο καταναλωτης καλόμαθε και τωρα που πανω απο τα μισά 'στελεχη' ειναι στην ανεργια, και οι 3 εταιριες προσπαθουν να μαζεψουν τις 'μαγκιές' τους...

η χρυση εποχη της κινητης τηλεφωνιας στην ελλαδα τελειωσε (μαζι με τα golden boys, που οπως αποδειχτηκε ηταν ερασιτεχνες, αφου πουλουσαν μουρη με χρηματα αλλωνων)...

Μπορούμε να ξέρουμε πόσο κοστίζει όμως το κάθε κινητό στη κάθε εταιρία; Η θα λέμε 300 στην λιανική τιμή ενώ το παίρνει 100; Και προσωπικά θεωρώ ανόητο για έναν υφιστάμενο πελάτη (και ειδικά αν πληρώνει τις οφειλές του) να χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία για να πάρει επιδότηση ή έκπτωση στο πάγιο ίση με έναν καινούργιο πελάτη.

Edited by achillesgk

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, μήπως είχε μάθει ο κόσμος σε μεγάλες επιδοτήσεις;

ποιες μεγάλες επιδοτήσεις? :blink: Στην Ελλάδα ποτε δεν ειχαμε επιδότηση της προκοπής... Ηταν πάντα κάτι ψίχουλα... που στην ουσία δεν ήταν καν επιδοτήσεις αν λάβει υποψιν κανείς οτι τις συσκευές τις πληρώνουμε παραπάνω απο τον μέσο Ευρωπαίο. Πχ... το HTC Desire το δίνανε 600.... σου λέγανε πάρε και 100 ευρω επιδότηση... και την ίδια στιγμή μπορούσες να τα πάρεις με 500 απο το εξωτερικό και να έχεις και ελεύθερο συμβόλαιο.

Τεσπά... ουτε επιδοτήσεις έχουμε, ούτε και καμια σοβαρή υπηρεσία απολαμβάνουμε... οποτε οσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά στους απατεώνες γενικώς.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

εγω παλιοτερα που ειχα συνδεση και στους 3 μου εσπασαν τα νευρα και πηγα στην καρτα.

εκανα μινιμουμ 80-100 ευρω / μηνα και μου εδωσαν (την τελευταια φορα που εφυγα) επιδοτηση 120 ευρω!

φυσικα τους ειπα οτι ηταν ψιχουλα και την ανεβασαν στα 150!

τους την αφησα και σταματησα!