Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω την εντυπωση οτι ειναι 3 λεπτα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.

καλα αυτο που λες πιο πανω ειναι για κλαματα η cosmote.

δηλ τι περιμενε να παει ο αλλος να τα πληρωσει?

iphone xs max ipad 6th gen

• Απαντήσεις 19,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εχω 2 περιπτωσεις 600κατι-760ε.ο ενας λογαριασμος εκανε συνηθως 100ε καθε μηνα και ο αλλος μονο το παγιο.

ξαφνικα εναν μηνα εσκασαν με υπερβολικη χρεωση...ΟΧΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Για να μην τα πολυλεμε δεν τους ενοιαξε στην κοσμοτε και απλα τους προτεινε να κανουν μηνυση.Τελος παντων μιας και υπηρχε δικηγορος εγινε δικη και κερδισε.

ο αλλος περιμενει τον αναλυτικο λογαριασμο γιατι αυτοι δεν βλεπουν λαθος!

ερωτηση επειδη δεν ξερω τι παιζει στην κοσμοτε.στα προγραμματα απεριοριστα χ μεταξυ cosmote+σταθερα η χρεωση ελαχιστου χρονου ομιλιας ειναι 1λεπτο ή 3λεπτα?

Μέχρι προχτές ήταν 45" και από εκεί και μετά 1'!Τι ακριβώς έγινε και έσκασαν με τόσο μεγάλη χρέωση τελικά;

Γεια σας ρε παιδια.Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα λογαριασμο που μου ηρθε απο την αγαπημενη:cry: cosmote.Ειμαι στο προγραμμα απεριοριστα 35 και μου εσκασε ενα πακετο 80€ χωρις να εχω ξεπερασει το δωρεαν χρονο ομιλιας.Η extra χρεωση προερχοταν απο μια κληση με περιαγωγη.Πηγα σε ενα καταστηκα Merkel(Γερμανος) και μου ειπαν να κανω κατι σαν ενσταση.Το εκανα και σε λιγες μερες μου απαντησε η cosmote οτι πραγματι εγινε λαθος και οτι "οι απαραιτητες πιστωσεις θα εμφανιστουν σε επομενο εκκαθαριστηκο λογαριασμο".Τωρα τι γινεται?Τον αφηνω απλήρωτο και περιμενω τον επομενο?

Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

Γεια σας ρε παιδια.Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα λογαριασμο που μου ηρθε απο την αγαπημενη:cry: cosmote.Ειμαι στο προγραμμα απεριοριστα 35 και μου εσκασε ενα πακετο 80€ χωρις να εχω ξεπερασει το δωρεαν χρονο ομιλιας.Η extra χρεωση προερχοταν απο μια κληση με περιαγωγη.Πηγα σε ενα καταστηκα Merkel(Γερμανος) και μου ειπαν να κανω κατι σαν ενσταση.Το εκανα και σε λιγες μερες μου απαντησε η cosmote οτι πραγματι εγινε λαθος και οτι "οι απαραιτητες πιστωσεις θα εμφανιστουν σε επομενο εκκαθαριστηκο λογαριασμο".Τωρα τι γινεται?Τον αφηνω απλήρωτο και περιμενω τον επομενο?

Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

ναι

(10 χαρακτήρες)

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Ναι κατι τέτοιο του είπαν. Έλεγα μήπως με κάποιο κόστος μπορουσε να αλλάξει από τώρα,αρα μαλλον δεν γίνεται.

Ότι γίνεται, γίνεται. Απλά θα πρέπει να επιστρέψει -αν όχι όλο το ποσό της επιδότησης- ένα μεγάλο μέρος του.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλησπέρα σε όλους...μία ερώτηση΄...μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης του κινητού (βλακείες 60 Ε) για αγορά tablet..?Δεν έχω θέμα με το χρόνο συμβολαίου ...Και τι αλλά να κάνω για να την ανεβάσω την επιδότηση?

Σε σχέση με την Cosmote να μιλάς περισσότερο--->μεγαλύτεροι λογαριασμοί--->λίιιγο μεγαλύτερη επιδότηση!
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

μου έστειλε sms η κοσμοτε με την καινούργια υπηρεσία που σε ενημερώνουν όταν ο δωρεάν χρόνος σού φτάσει στο 80% με αυτό παίζει καμιά χρέωση η είναι τζάμπα?
))))))((((((

Καλημέρα παιδιά, μολις ενημερώθηκα οτι δικαιουμαι το τρομακτικο ποσο των 50 euro για επιδότηση!!!! δε με ενδιαφέρει συσκευή οπότε θέλω έκπτωση στο πάγιο μου... Ανοικτός σε προτάσεις πίεσης για κάτι καλύτερο μιας και θεωρώ κοροιδεία από μια τόσο κερδοφόρα εταιρεία με σχεδόν το 50% των συνδρομητών της Ελλάδος να μας φέρεται έτσι! είμαι συνδρομητής 12 χρόνια τώρα στην Cosmote και πλέον είμαι το απεριόριστα 35 (παλαιό) και οι λογαριασμοί μου είναι εκεί γύρω πάντα. το θέμα μεταφοράς σε Vodafone έχει κάποια ανταπόκριση? αν κατάφερνα να τους πείσω επιπλέον της υπάρχουσας έκπτωσης να μου δώσουν καμιά 100 ΜΒ ιντερνετ θα ήμουν ικανοποιημένος σχετικά.... περιμένω τις προτάσεις σας και τις σχετικές σας εμπειρίες, ευχαριστώ

Μια ερώτηση παιδιά. Αν τελειώνει το συμβόλαιο 30/3, πότε προτείνετε να ξεκινήσει κανείς τις διαδικασίες με αίτηση φορητότητας κλπ.;

καλησπέρα,

θέλω να μεταβιβάσω το τηλέφωνό μου και να εκμεταλευτώ την τρομακτική επιδότηση 40 ευρώ για το απεριόριστα 35 το παλιό.

τι πρέπει να γίνει πρώτα απο τα δύο? επιδότηση και μετά μεταβίβαση η το ανάποδο?

Η μεταβίβαση έχει κόστος 23 ευρώ .

Σου συνιστώ να το μετατρέψεις σε κάρτα, μετά μπορεί να μεταβιβαστεί δωρεάν , η δε σύνδεση θα γίνει με επιδότηση νέου συνδρομητή.

Βέβεα έτσι θα χαθεί το απεριόριστα παλαιό .

Έχω την εντύπωση πως εδώ και μερικούς μήνες δεν χρεώνεται η μεταβίβαση στην Cosmote. Εκτός και αν το μπερδεύω με ανταγωνιστικό δίκτυο.

η μεταβίβαση απο ότι είδα δεν χρεώνεται

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCasesTR

το θέμα μου είναι να κρατήσω το συμβόλαιο όπως είναι αλλα να το βάλω στό όνομα του πατέρα μου που είναι 65 χρονών για να εκμεταλλευτώ την έκπτωση του 15% στο πάγιο μαζί με την επιδότηση. Εκεί μας έφτασαν να παρακαλάμε για μια έκπτωση στο πάγιο πέρα απο το τρομακτικό ποσό των 3.33 ευρω που μου δίνουν

Εγώ πάντως χαιρέτησα την Κοσμοτέ. Είχα πρόταση από Voda με 20€ λιγότερα. Δέχτηκα και έκανα αίτηση φορητότητας. Οπότε το τηλέφωνο της Κοσμοτέ για αντιπρόταση με +30€ στο παλιότερο μου πάγιο (ναι μεν είχε περισσότερο χρόνο, αλλά δύο φορές τον χρόνο μιλάω περισσότερο - τα Χριστούγεννα και το Πάσχα) και αντί 70€ επιδότηση μου είπαν 120€ επιδότηση...

Δεν πείστηκα. Σας χαιρετώ όλους και ελπίζω να τα ξαναπούμε. Είτε σ' αυτό το δίκτυο είτε σ' άλλο! :)

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Εκεί μας έφτασαν να παρακαλάμε για μια έκπτωση στο πάγιο πέρα απο το τρομακτικό ποσό των 3.33 ευρω που μου δίνουν

Φίλε αν αυτές τις εκπτώσεις τις είχαμε δει εδώ και χρόνια, δεν θα μας είχανε φτάσει εδώ...

Σίγουρα κανείς δεν θα σωθεί με 2-3€ λιγότερα αλλά αφού έστω και έτσι μπορείς να πάρεις μια έκπτωση γιατί να την χάσεις!

Καλύτερα πιστεύεις ήταν τότε που όλοι έκαναν σύνδεση με μεγάλα πάγια για να πάρουν δώρο μια ακριβή συσκευή.

Μακάρι όλα να ήταν τόσο ανταγωνιστικά και να κοιτάγαμε τις ίδιες λεπτομέρεις στα συμβόλαια μας ή καρτοκινητά και σε άλλα πράγματα της καθημερινότητας. Όχι με την έννοια πως οι εταιρίες κινητής-σταθερής στην Ελλάδα είναι τα καλύτερα μαγαζιά...

Θα ξυπνήσει ο Έλληνας κάποια στιγμή. Απλώς είμαστε 10-15 χρόνια πίσω από ανεπτυγμένους δυτικούς πολιτισμούς!

Καλησπέρα παιδες ακουστε εδω τι μου κανουνε στην κοσμοτε..Εκανα αιτηση αλλαγης προγραμματος απο το απ35 στο κοσμοτε 60 με σκοπο να βαλω και ενα πακετο 600κ600 προς κοσμοτε και ενα για σταθερα και να μου βγαινει στα 31Ε περιπου καθως καλυπτουν τις αναγκες μου αυτα ενω με το 35 μου ερχοντουσαν ολο κατι 50αρια και τρεχαμε να καλυψουμε..Κανω λοιπον την αλλαγη προγραμματος και στην συνεχεια στελνω μυνημα για ενεργοποιηση των πακετων και μοου λενε πως δεν ειναι συμβατα με το προγραμμα μου περνω λοιπον τηλ να καταλαβω τι γινεται μηπως απλα δεν ειχε γινει ακομη η μεταβαση στο προγραμμα και μου λεει η εξυπηρετηση οτι εχει γινει η αλλαγη αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω τα προγραμματα που θελω γιατι αυτα ισχυουν για προγραμματα 2 ωρων και πανω :shock: τι λετε τις λεω δεν υπαρχει περιπτωση αυτο δεν αναφερεται πουθενα στο site και σας επισυναπτω [url="http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_600_660SMS" kai http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_Fixed επισης http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_STATHERA_cosmote/section/PacksAddOnServices και http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_600minutes-msgs/section/Other_PacksAddOnServices

αρα θα οφειλαν να μου παρεχουν την υπηρεσια αλλα βλεπεις οι εξυπνοι ειδαν οτι μπορει καποιος να καλυπτεται καλυτερα απο τον συνδυασμο αυτων και οχι απο τα δηθεν απεριοριστα τους και καναν εσωτερικη μπινια που μαλλον δεν καλυπτεται απο τον νομο..

Σίγουρα θα έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, αλλά θα το ξαναπώ. Αν βγάλετε την πιστωτική της cosmote (έχει γίνει mastercard πλέον), έχετε έκπτωση 2% στο λογαριασμό cosmote για κάθε συναλλαγή που κάνετε. Συν του ότι επειδή είναι κάρτα της eurobank, έχει επιπλέον επιστροφή σε μελλοντικές αγορές από συγκεκριμένες επιχειρήσεις, όπως ΕΚΟ που έχει επιπλέον 3% (σύνολο 5%). Εγώ την χρησιμοποιώ σε όλες τις συναλλαγές μου εδώ και 5 χρόνια και έχω κερδίσει αρκετά ευρώ έτσι. Είναι με δωρεάν συνδρομή για πάντα και νομίζω πως σου δίνει και περισσότερα ευρώ στην επομένη επιδότηση. Ο πατέρας μου όταν την έβγαλε πριν μερικούς μήνες, πήρε επιπλέον 100 ευρώ. Εννοείται με την πιστωτική κάρτα πρέπει πάντα να πληρώσεις όλο το υπόλοιπο μέχρι την ημερομηνία πληρωμής, ώστε να μην πληρώσεις τόκους. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αλλά το θεωρώ βλακεία κάποιοι να πληρώνουν με μετρητά σε super markets και βενζινάδικα. Είναι χρήματα που μπορούμε να τα πάρουμε σαν έκπτωση στο λογαριασμό μας. Γιατί να τους τα χαρίζουμε;

μεχρι ποτε ειναι η εκπτωση για τους ανεργους και τους ανω των 65?

Η έκπτωση θα ισχύσει για 1 χρόνο από την ημέρα της ενεργοποίησής της. Λειτουργεί πιλοτικά και μάλλον θα το επεκτείνουν ακόμη ένα χρόνο.

Εγώ προσωπικά το ενεργοποίησα τον Οκτώβριο αν θυμάμαι καλά και ισχύει -σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών- για ένα χρόνο.

Δεν ξέρω αν η ημερομηνία που έβαλε ο Vasileios είναι καταληκτική για την ενεργοποίηση της έκπτωσης και μόνο.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Η έκπτωση θα ισχύσει για 1 χρόνο από την ημέρα της ενεργοποίησής της. Λειτουργεί πιλοτικά και μάλλον θα το επεκτείνουν ακόμη ένα χρόνο.

Εγώ προσωπικά το ενεργοποίησα τον Οκτώβριο αν θυμάμαι καλά και ισχύει -σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών- για ένα χρόνο.

Δεν ξέρω αν η ημερομηνία που έβαλε ο Vasileios είναι καταληκτική για την ενεργοποίηση της έκπτωσης και μόνο.

Η COSMOTE για 2η συνεχή χρονιά στηρίζει έμπρακτα τους ανέργους και τους συνταξιούχους, σε μια περίοδο οικονομικών δυσχερειών, προσφέροντάς τους έκπτωση 15% στο πάγιο για 1 χρόνο, σε όλα τα προγράμματα Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου.

Η ειδική αυτή οικονομική προσφορά θα διατίθεται έως και τις 31 Μαρτίου 2012 σε νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές COSMOTE, ενώ εντάσσεται και στην ευρύτερη πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για παροχή ειδικών τιμών στους κατόχους κάρτας ανεργίας.

http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_anergoi/section/Postpaid

ευχαριστω παιδια μαλλον θα το κανω..η cosmote μου δινει ηδη εκτπωση γυρω στα 15% σε δυο γραμμες ακομα κ μετα το κολπο της φορητοτητας.ουσιαστικα μου εδωσαν την εκπτωση αντι για επιδοτηση και θα κανω καινουργια συνδεση στο ονομα μου (ηταν στον πατερα μου).με εκδοση της πιστωτικης cosmote ποση εξτρα επιδοτηση θα παρω?