federer Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Είμαι συνδρομητής στο cosmote απεριόριστα 25 (παλαιό). Έχω 8 μήνες αυτή τη σύνδεση, πότε ακριβώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση και να κάνω αλλαγή προγράμματος; Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Είμαι συνδρομητής στο cosmote απεριόριστα 25 (παλαιό). Έχω 8 μήνες αυτή τη σύνδεση, πότε ακριβώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση και να κάνω αλλαγή προγράμματος; Αλλαγή προγράματος μπορεις να κάνεις και τώρα (εαν έχεις 12μηνη δέσμευση). Επιδότηση πάνω στον χρόνο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Αλλαγή προγράματος μπορεις να κάνεις και τώρα (εαν έχεις 12μηνη δέσμευση). Επιδότηση πάνω στον χρόνο Έχω 12μηνη δέσμευση αν κάνω αλλαγή θα γίνει αμέσως ή μετά τον χρόνο; Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Έχω 12μηνη δέσμευση αν κάνω αλλαγή θα γίνει αμέσως ή μετά τον χρόνο; Εαν κάνεις αλλαγή προγράμματος θα γίνει άμεσα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Εαν κάνεις αλλαγή προγράμματος θα γίνει άμεσα Έκανα αλλαγή προγράμματος στο "Απεριόριστα 20" στο 15 δεν γινόταν γιατί δεν έχω κλείσει χρόνο. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό μάλλον θα είναι καινούργιο. Η κύρια διαφορά με το 15 είναι στις κλήσεις και τα μηνύματα προς άλλους. Το 20 δίνει 30 λεπτά ενώ το 15 δίνει 15 λεπτά, και στα μηνύματα το 20 δίνει 30 μηνύματα ενώ το 15 100 ο μόνος καλός λόγος για να το επιλέξεις. Κατά τα άλλα στα MB έχουμε 60 στο 20 και 50 στο 15. Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μπορείς από αριθμό Vodafone στέλνοντας τον αριθμό που σε ενδιαφέρει στο 1292. Η Cosmote δεν έχει αντίστοιχη υπηρεσία. Επίσης έχει ένα εργαλείο η On Telecoms. να χρησιμοποιείς την υπηρεσία της vodafone που είναι δωρεάν γιατί η ontelecoms το χρεώνει (αδικαιολογήτως). Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Σήμερα βγήκε η επιδότησή μου για προανανέωση στην cosmote με ποσό 190€.Ρωτάω αυτήν που με πήρε τηλ ''μπορώ από οποιοδήποτε κατάστημα να παραλάβω το τηλέφωνο και την επιδότηση?''....μου απαντάει ναι και ξαναρωτάω να σιγουρευτώ ..''και από πλαίσιο?'',μου απαντάει ναι..το αποτέλεσμα ?Μετά από 2.5 ώρες ταλαιπωρίας στο πλαίσιο και συνεχούς ομιλίας με εκπροσώπους cosmote στο κατάστημα τελικά μου απάντησαν οτι την επιδότηση μπορείς να την πάρεις μόνο από cosmote shop και Γερμανός.Συνομιλώ και πάλι με την εκπρόσωπο που μου είπε ότι μπορώ να πάρω την επιδότηση από οποιοδήποτε κατάστημα και μου απάντησε''συγνώμη έκανα λάθος..''.Τη δική μου την ταλαιπωρία ποιός θα την πληρώσει όμως απαράδεκτοι υπάλληλοι της comote που άκρη δεν έβγαλα 2,5 ώρες.Φυσικά την αγορά ήθελα να την κάνω στο πλαίσιο γιατί είχε 230 € φθηνότερα το κινητό από cosmote..Aυτά..τα είπα και ξελάφρωσα.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Φυσικά την αγορά ήθελα να την κάνω στο πλαίσιο γιατί είχε 230 € φθηνότερα το κινητό από cosmote. Είναι συνήθης πρακτική των εταιριών να υπερκοστολογούν τα κινητά για να σου τρώνε την επιδότηση. Εγώ θα πέρναγα τα 190 σε μείωση παγίου και θα αγόραζα τη συσκευή από το ελεύθερο εμπόριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Είναι συνήθης πρακτική των εταιριών να υπερκοστολογούν τα κινητά για να σου τρώνε την επιδότηση. Εγώ θα πέρναγα τα 190 σε μείωση παγίου και θα αγόραζα τη συσκευή από το ελεύθερο εμπόριο. Μέχρι 12 δόσεις, να συμπληρώσω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Η κοσμοτέ γενικά θεωρεί ότι σου κάνει και χάρη που έχεις συμβόλαιό της. Στο μεταξύ κάθε τρεις και λίγο δίνει απίθανες προσφορές ή δωρεές στο what's up όπως δωρεάν 100 μηνύματα για το ΣΚ, δωρεάν όγκο δεδομένων και άλλα πολλά τα οποία ο μακάκας συμβολαιούχος τα χρυσοπληρώνει και... δίκτυο δεν έχει !!! Πραγματικά η κοσμοτέ δεν σέβεται ΚΑΘΟΛΟΥ τους συνδρομητές συμβολαίου και κάνει ό,τι μπορεί για τους καρτοκινητούς. Δεν αξίζει να έχεις συμβόλαιο στην κοσμοτέ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αρκετά χρόνια συνδρομητής cosmote μετά απο ενα μικρο ποσο επιδότησης που μου ειπαν για cosmote απεριοριστα 35 καπου στα 70 ευρώ και ειπα να κάνω το κόλπο με φορητότητα σήμερα , ελπίζω να πιάσει πήγα και εκανα αίτηση στη wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Εγω 13 χρονια συμβολαιο στην κοσμοτε. Ειχα το απεριόριστα 45 με ίντερνετ κλπ και μου είπαν 85€. Πηγα σε ενα κατάστημα Vodafone και μου έδωσαν για το ίδιο συμβολαιο αλλά με 18 μηνη δέσμευση 270€. Τώρα πλέον εδώ και καποιες μερες ειμαι Vodafone και περιμένω το καινούριο Xperia mini pro για συσκευή δίνοντας μονο 30€ (ελπίζω). Απο την κοσμοτε ενώ πριν ολο τον Ιούλιο με πρηξανε να παω να πάρω την επιδότηση, οταν εγινε η αίτηση απο Vodafone ουτε τηλέφωνο με πήρανε να με ρωτήσουν γιατι φευγω... Δεν ξέρω τι μπορείς να περιμένεις με την δίκη σου αιτηση. Η δικη μου έκανε μια εβδομάδα να εγκριθεί και δε με πήρε κανεις απο κοσμοτε. Αυτο μάλιστα που μου τόνιζαν στο τηλέφωνο οταν πήρα να ζητήσω αύξηση του ποσού,κατι το οποιο αρνήθηκαν κατηγορηματικά, ηταν οτι εμείς έχουμε τους περισσότερους συνδρομητές κλπ. Το μονο παραπάνω που μου έδωσαν απο τα 85€ ηταν έκπτωση στο πάγιο μου 2,5 ολόκληρα ευρω το μηνα. Για να γελάς. Και οι λογαριασμοί μου δεν έχουν πέσει πότε κατω απο 50-60 ευρω το μηνα... Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αρκετά χρόνια συνδρομητής cosmote μετά απο ενα μικρο ποσο επιδότησης που μου ειπαν για cosmote απεριοριστα 35 καπου στα 70 ευρώ και ειπα να κάνω το κόλπο με φορητότητα σήμερα , ελπίζω να πιάσει πήγα και εκανα αίτηση στη wind Και πολλά σου δώσανε. 3 νούμερα με 35-40€ το καθένα, 30€ επιδότηση το κάθε νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Η κοσμοτέ γενικά θεωρεί ότι σου κάνει και χάρη που έχεις συμβόλαιό της. Στο μεταξύ κάθε τρεις και λίγο δίνει απίθανες προσφορές ή δωρεές στο what's up όπως δωρεάν 100 μηνύματα για το ΣΚ, δωρεάν όγκο δεδομένων και άλλα πολλά τα οποία ο μακάκας συμβολαιούχος τα χρυσοπληρώνει και... δίκτυο δεν έχει !!! Πραγματικά η κοσμοτέ δεν σέβεται ΚΑΘΟΛΟΥ τους συνδρομητές συμβολαίου και κάνει ό,τι μπορεί για τους καρτοκινητούς. Δεν αξίζει να έχεις συμβόλαιο στην κοσμοτέ... Θα συμφωνησω μαζι σου με χίλια , αλλα ελα που καποια πραγματα δεν δουλευουν σε καρτοκινητο , BIS ας πουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 παιδια ειμαι wind. ποιον αριθμο παιρνω πενταψηφιο για να κανω αιτηση φορητοτητας στην κοτε?εχω ακομα εναμιση μηνα με wind συμβολαιο,μπορω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 παιδια ειμαι wind. ποιον αριθμο παιρνω πενταψηφιο για να κανω αιτηση φορητοτητας στην κοτε?εχω ακομα εναμιση μηνα με wind συμβολαιο,μπορω? 13897 αν θυμάμαι καλά...μπορείς, αλλά αν ολοκληρωθεί η φορητότητα ΠΡΙΝ λήξει το συμβόλαιο θα πληρώσεις πρόστιμο αν υπάρχει χρονική σύμβαση στο συμβόλαιό σου. οπότε αν ισχύει κάτι τέτοιο, ή περίμενε, ή δώσε εντολή να ολοκληρωθεί η φορητότητα αφού λήξει η δέσμευση ;) Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manga1024 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 βαλε το 3g watchdog μεχρι να βγει ο πρωτος λογαριασμος για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.φιλε πολυ εφαρμογη!ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Είναι συνήθης πρακτική των εταιριών να υπερκοστολογούν τα κινητά για να σου τρώνε την επιδότηση. Εγώ θα πέρναγα τα 190 σε μείωση παγίου και θα αγόραζα τη συσκευή από το ελεύθερο εμπόριο. Το θέμα είναι ότι έληξε και η προσφορά στο πλαίσιο οπότε π@π@λ@.Νωρίτερα τους παίρνω τηλ και τους ρωτάω αν μπορώ τελικα να πάρω το τηλέφωνο από το πλαίσιο ,με το ποσό της αρχικής επιδότησης των 105€ και μου λένε ότι θα με ενημερώσουν την επόμενη..περιμένω και μου απαντάνε μετά από δικό μου τηλεφώνημα οτι δε γίνεται τελικά..εντάξει τους λέω είστε απαράδεκτοι,τη δικιά μου ταλαιπωρία πως να την ξεπεράσω με τις βλακείες που μου λέτε,κάθε μέρα διαφορετικά πράγματα?φυσικά απάντηση σε αυτό δεν έλαβα.Περιμένω να πάρω την αρχική υπερεπιδότηση των 190€ και 20§ στα πάγια ..μου λένε όμως ότι αυτή η προσφορά διαγράφηκε από λάθος του υπαλλήλου..Με έχουν χαζέψει μία βδομάδα τώρα και ακόμα δεν πήρα απάντηση αν τελικά έγινε δεκτό το αίτημά μου για να ξαναπάρω την αρχική επιδότηση..Σήμερα μου λένε την Τρίτη θα μάθουμε...:( Εγω 13 χρονια συμβολαιο στην κοσμοτε. Ειχα το απεριόριστα 45 με ίντερνετ κλπ και μου είπαν 85€. Πηγα σε ενα κατάστημα Vodafone και μου έδωσαν για το ίδιο συμβολαιο αλλά με 18 μηνη δέσμευση 270€. Τώρα πλέον εδώ και καποιες μερες ειμαι Vodafone και περιμένω το καινούριο Xperia mini pro για συσκευή δίνοντας μονο 30€ (ελπίζω). Απο την κοσμοτε ενώ πριν ολο τον Ιούλιο με πρηξανε να παω να πάρω την επιδότηση, οταν εγινε η αίτηση απο Vodafone ουτε τηλέφωνο με πήρανε να με ρωτήσουν γιατι φευγω... Δεν ξέρω τι μπορείς να περιμένεις με την δίκη σου αιτηση. Η δικη μου έκανε μια εβδομάδα να εγκριθεί και δε με πήρε κανεις απο κοσμοτε. Αυτο μάλιστα που μου τόνιζαν στο τηλέφωνο οταν πήρα να ζητήσω αύξηση του ποσού,κατι το οποιο αρνήθηκαν κατηγορηματικά, ηταν οτι εμείς έχουμε τους περισσότερους συνδρομητές κλπ. Το μονο παραπάνω που μου έδωσαν απο τα 85€ ηταν έκπτωση στο πάγιο μου 2,5 ολόκληρα ευρω το μηνα. Για να γελάς. Και οι λογαριασμοί μου δεν έχουν πέσει πότε κατω απο 50-60 ευρω το μηνα... Sent from my X10i using Tapatalk Τελικά επειδή είδα ότι έγραψες και στο φόρουμ για Vodafone ,είσαι ικανοποιημένη από το 3g της voda?Κατά τη διάρκεια της φορητότητας δεν σε πήρε κανένας τελικά από κοτε? Edited August 16, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Τελικά επειδή είδα ότι έγραψες και στο φόρουμ για Vodafone ,είσαι ικανοποιημένη από το 3g της voda?Κατά τη διάρκεια της φορητότητας δεν σε πήρε κανένας τελικά από κοτε? Για ποιες περιοχές ενδιαφερεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εγω ημουν χτες ενα κλικ να παω κοτε μετα απο 18 χρονια τιμ για καλυτερο 3 g αλλα οι γελιοι μου δινανε επιδοτηση 119 ευρω.στην wind τελικα συνεχιζω(ελπιζω να φτιαξει το 3g της) που πηρα κινητο 299 ευρω δωρεαν! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Τελικά επειδή είδα ότι έγραψες και στο φόρουμ για Vodafone ,είσαι ικανοποιημένη από το 3g της voda?Κατά τη διάρκεια της φορητότητας δεν σε πήρε κανένας τελικά από κοτε? Μια εβδομάδα εκανε η Vodafone να μου εγκρίνει την αιτηση και απο την κοσμοτε ουτε φωνη, ουτε ακρόαση... Απο το 3g της κοσμοτε τουλαχιστον στις περιοχές που κινούμαι εγω (Εύοσμος,Ωραιόκαστρο,Λαγκαδάς) ήμουν περισσότερο ευχαριστημένη. Για να σου δώσω να καταλάβεις με κοσμοτε εκανα τη δουλειά μου απο τον καναπέ, το γραφειο, το κρεβάτι μου αλλα με τη Vodafone πρεπει να βγω στο μπαλκόνι ή στο πεζοδρόμιο. Σε περιοχες οπως το κεντρο ας πουμε ή τη Σταυρούπολη που το δοκίμασα ακομα και εσωτερικούς χώρους δεν ειχα προβλημα. Αλλα λεπτομέρειες για το δίκτυο της καθεμιάς δεν ξέρω για να σου δώσω. Απλά όπου πηγαίνω (για τους υπόλοιπους 18 μηνες) ελπίζω να ειμαι καλυμενη. Θα φανεί. Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Επειδη μπορει πολλοι να μην εχουν δει το αντιστοιχο thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311253 ειπα να το επισημανω κι εδω. Απο χθες και για τους επομενους 12 μηνες θα εχω εκπτωση 15% στο παγιο μου ως ανεργος...Μπορω να επιβεβαιωσω οτι η προσφορα μπορει να συνδυαστει με επιδοτηση. Ημουν υφισταμενος συνδρομητης cosmote, πηγα στον Οτε, πηρα πρωτα την εκπτωση 15% στο παγιο(με κωδικο social offer) και στη συνεχεια αμεσως μετα την επιδοτηση που ειχα την εκανα εκπτωση στο παγιο. Οποτε συνολικα για τον επομενο χρονο θα εχω περιπου -12,5 ευρω στο μηνιαιο λογαριασμο μου...Μονη προϋποθεση μια βεβαιωση χρονου ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ και ασφαλως με την προσφορα ανανεωνεται αυτοματα το συμβολαιο για τους επομενους 12 μηνες... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μονη προϋποθεση μια βεβαιωση χρονου ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ και ασφαλως με την προσφορα ανανεωνεται αυτοματα το συμβολαιο για τους επομενους 12 μηνες... Είτε βεβαίωση πας, είτε την κάρτα το ίδιο και το αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μονο για την κοσμοτε ισχύει αυτη η εκπτωση, ή και για Vodafone? Την κάρτα ανεργίας μπορείς να την πας οποία στιγμή θέλεις κατα τη διάρκεια του συμβολαίου? Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μονο για την κοσμοτε ισχύει αυτη η εκπτωση, ή και για Vodafone? Την κάρτα ανεργίας μπορείς να την πας οποία στιγμή θέλεις κατα τη διάρκεια του συμβολαίου? Sent from my X10i using Tapatalk Είναι μόνο για την COSMOTE. Και την κάρτα ανεργίας πρέπει να την προσκομίσεις στην αρχή. Αλλιώς πως θα σου κάνουν την έκπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts