Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα.ετοιμαζομουν να μετακομισω σε voda η wind(αναλογα ποιος θα δινε καλυτερη επιδοτηση),αλλα σημερα το πρωι περνωντας μια βολτα απ το Γερμανο διαπιστωσα πως εχω μια αρκετα καλη επιδοτηση ενω δεν το περιμενα(ειμαι στο my-way35,δεν εχω κανει ποτε λογαριασμο πανω απο 50 ευρω και μου προσφερουν 195 ευρω επιδοτηση στο Απεριοριστα45,που μετα απο ενα μηνα μπορω αν θελω να κατεβω σε χαμηλοτερο παγιο μου ειπαν)

Μου αρεσε αρκετα το ποσο μπορω να πω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το σημα της cosmote στους χωρους που κινουμαι.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μεινω,εσεις τι λετε?Θα βρω καλυτερες επιδοτησεις σε voda,wind με παγιο κοντα στα 45-50 ευρω?

βασικα παιζανε κατι επιδοτησεις σε wind και vodafone αλλα δεν ξερω αν τρεχουν ακομα. Για μειωμενο παγιο παντως δεν ειχα ακουσει τιποτα, μονο για επιδοτησεις ισως να τρεχουν ακομα.

Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ ή στο νήμα των καρτοκινητων..

Έχω εταιρική σύνδεση κοσμοτε (4 νούμερα)σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο κ με ενδιαφέρει να κάνω κ τους 4αριθμους καρτοκινητο..Η ερώτηση είναι αν γίνεται να κάνω φορητοτητα σε vodafone ή wind,σε καρτοκινητο πάντα,ώστε να επωφεληθω καμία επιδότηση??

Να ρωτήσω κάτι, πέρσι τον Ιούλιο είχα κάνει νέα σύνδεση Internet On The Go 10GB+Laptop και πριν γίνει έκδοση του 1ου λογαριασμού άλλαξα το πακέτο στο Unlimited . Οι απορίες μου είναι οι εξής:

1) Δικαιούμαι επιδότηση?

2)Μπορώ να διακόψω την σύνδεση μετά από 1 χρονο (Ιούλιο 2010) εφόσον ήμουν στο απεριόριστο ή μένω στο E-TRACK (κάπως έτσι :p) που δεν έχει πάγιο?

Για καινουργια συνδεση δινει η cosmote επιδοτηση κινητου ? Σε υπαρχουσα συνδεση vodafone εχουν βαλει ως VIP πελατη "******ες δηλαδη" και δινουν 330 σαν επιδοτηση λετε στην cosmote να μου δωσουν το ιδιο? Θελω να κανω και μεταφορα αριθμου. Edited by darkie

Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ ή στο νήμα των καρτοκινητων..

Έχω εταιρική σύνδεση κοσμοτε (4 νούμερα)σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο κ με ενδιαφέρει να κάνω κ τους 4αριθμους καρτοκινητο..Η ερώτηση είναι αν γίνεται να κάνω φορητοτητα σε vodafone ή wind,σε καρτοκινητο πάντα,ώστε να επωφεληθω καμία επιδότηση??

Επιδότηση σε καρτοκινητό δε δίνεται από κάποια εταιρία.

Γι'αυτο που σας ειπα ξερετε αν η cosmote θα μου δωσει την ιδια επιδοτηση? Α και η επιδοτηση μπορει να την παρει ο οποιοσδηποτε ή μονο αυτος που εχει την συνδεση?

Και τα κινητα που μποιρεις να παρεις ειναι μονο αυτα εδω? http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?&productTypeId=1&manufacturer=&manufacturerHandset=&priceFrom=&priceTo=&orderByDirection=asc&pageSize=18&currentPage=3

Γιατι ειχα διαβασει το 9volto πως μπορουν να σου κανουν καλυτερες τιμες απο αυτες του καταλογου που ειναι υπερτιμολογημενες? Πως γινεται αυτο? ΕΥχαριστω.

Καλησπέρα και απο μένα παιδιά,

Αν και δεν παρακολουθώ πολύ το συγκεκριμένο thread ... ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί μου φάνηκε περίεργο!! Έχω επαγγελματική σύνδεση με την Κοτέ και πρόσφατα πήγα να δω τι παίζει απο προγράμματα για να αλλάξω το 240 που έχω.

Το μόνο που είδα είναι οτι 1ον) η επιδότηση μου μπορεί να μοιραστεί σε πληρωμή ανα μήνα (αν και δεν το διατύπωσα καλά πιστεύω οι περισσότεροι καταλάβατε τι θέλω να πω :p) και 2ον) οτι ΔΕΝ μπορώ να μπω σε Cosmote απεριόριστο.

Και αναλύω το τελευταίο...μου είπαν οτι τα επαγγελματικά προγράμματα ΔΕΝ δίνουν δωρεαν κλήσεις προς άλλα νούμερο κοσμοτέ (ή τα 1500 λεπτά τελος πάντων) αλλά τα δίνουν στα άλλα τηλέφωνα της εταιρίας που είμαι !! Και ήθελα να ρωτήσω τους πιο ειδικούς ισχύει αυτό ή μου λένε πατατιές??

Αν και δεν παρακολουθώ πολύ το συγκεκριμένο thread ... ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί μου φάνηκε περίεργο!! Έχω επαγγελματική σύνδεση με την Κοτέ και πρόσφατα πήγα να δω τι παίζει απο προγράμματα για να αλλάξω το 240 που έχω.

Το μόνο που είδα είναι οτι 1ον) η επιδότηση μου μπορεί να μοιραστεί σε πληρωμή ανα μήνα (αν και δεν το διατύπωσα καλά πιστεύω οι περισσότεροι καταλάβατε τι θέλω να πω :p) και 2ον) οτι ΔΕΝ μπορώ να μπω σε Cosmote απεριόριστο.

Και αναλύω το τελευταίο...μου είπαν οτι τα επαγγελματικά προγράμματα ΔΕΝ δίνουν δωρεαν κλήσεις προς άλλα νούμερο κοσμοτέ (ή τα 1500 λεπτά τελος πάντων) αλλά τα δίνουν στα άλλα τηλέφωνα της εταιρίας που είμαι !! Και ήθελα να ρωτήσω τους πιο ειδικούς ισχύει αυτό ή μου λένε πατατιές??

Είναι ακριβώς έτσι όπως σου το είπαν. Μπορείς όμως να έχεις οικιακό πακέτο με επαγγελματικό ΑΦΜ, δεν μπορεί κανεις να στο απαγορέψει.

Αρα τα κάνεις απεριόριστα για όλα τα cosmote και σταθερά! (1500λεπτά δηλαδή).

Εκτός αν μιλάς μόνο ενδοεταιρικά περισσότερο, και σου δίνουμ περισσότερο χρόνο και σε συμφέρει. Εσύ αποφασίζεις!

Έτσι είναι. Απλά στα εταιρικά έχεις την δυνατότητα από τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 40 και πάνω να βάλεις με 7€ πάγιο επιπλέον 1000 λεπτά προς cosmote. Για παράδειγμα αν βάλεις το COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 40 θα έχεις απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και στα εταιρικά νούμερα, 200 λεπτά προς άλλα δίκτυα και με επιπλέον 7€ θα έχεις και 1000 λεπτά προς cosmote νούμερα (εκτος εταιρικών).

http://goo.gl/8MiH

Πολύ πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας και σας ευχαριστώ πολύ.

Θα ήθελα όμως να μου εξηγήσει όποιος μπορεί λίγο καλύτερα το παρακάτω:

Είναι ακριβώς έτσι όπως σου το είπαν. Μπορείς όμως να έχεις οικιακό πακέτο με επαγγελματικό ΑΦΜ, δεν μπορεί κανεις να στο απαγορέψει.

Για να το εξηγήσω και εγω καλύτερα και να δώσω περισσότερες πληροφορίες θα πω τα εξής. Είμαι στο Cosmote Business Plus 240P. Είμαι σε κάποια μεγάλη εταιρία (πολυεθνική κτλ) και το μόνο που εκμεταλεύομαι απο αυτήν είναι κάποια έκπτωση που μου παρέχει στον συνολικό λογαριασμό. Δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να πάω σε οικιακό πακέτο κτλ χωρίς να χάσω την έκπτωση που μου παρέχει (μάλλον και δεν γίνεται απο ότι φαντάζομαι).

Δεν χρειάζομαι κάθολου τα ενδοεταιρικά τηλεφωνήματα και δεν με ενδιαφέρει ούτε για το μέλλον. Αυτό που θέλω είναι ένα πρόγραμμα που να μπορώ να μιλάω απεριόριστα με τους Cosmote, να έχω περίπου τα λεπτά που έχω και τώρα με τους άλλους (240), να έχω καμιά 100αριά μηνύματα το μήνα και απο ότι είδα και τώρα βγήκε και ένα πρόγραμμα στα απεριόριστα για ίντερνετ (που δεν καίγομαι κιόλας). (Και το τονίζω και πάλι μιλάω πάντα για εταιρικά προγράμματα καθώς άμα φύγω θα χάσω την έκπτωση που έχω σαν εταιρία).

Αυτό που είπε ο φίλος Alany είναι μια πολύ καλή λύση, αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι ανεβαίνει πολύ το συνολικό ποσό και οτι δεν περιλαμβάνει καθόλου μηνύματα! Εξετάζω όλα αυτά που έχουμε πει μέχρι τώρα και αν στο μεταξύ έχετε κάτι καλό που να μου τεριάζει ... θα χαρώ πολύ να το ακούσω! :)

Ευχαριστώ πολύ :)

Edited by brandon

Για νεα συνδεση με φορητοτητα αριθμου ισχυουν οι επιδοτησεις? Ειμαι πολλα χρονια στην παναφον και λεω να αλλαξω γιατι εχει υψηλες χρεωσεις , απο χρεωσεις ειναι χαμηλοτερη η κοσμοτε? Ευχαριστω.

Για νεα συνδεση με φορητοτητα αριθμου ισχυουν οι επιδοτησεις? Ειμαι πολλα χρονια στην παναφον και λεω να αλλαξω γιατι εχει υψηλες χρεωσεις , απο χρεωσεις ειναι χαμηλοτερη η κοσμοτε? Ευχαριστω.

Φυσικά και ισχύουν. Για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρεσαι;

Δεν ξερω στην vodafone εχω το 400' αλλα θελω περισσοτερο χρονο .. μου κρατανε 10 μερες τα 400 λεπτα.. ποιο λετε ειναι το καλυτερο προγραμμα αν θελεις πολυ ελευθερο χρονο ομιλιας?

Υπηρχαν και φορες που ηταν 180 +++ αλλα τωρα τον τελευταιο χρονο 100-150

Mα σε όλες τις εταιρίες είναι ακριβώς ίδιες οι χρεώσεις. Το μόνο που αλλάζει είναι με τα προγράμματα Vodafone Unlimited και Cosmote απεριόριστα.. Eγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις στους λογαριασμούς σου να δεις με ποιο δίκτυο μιλάς τα περισσότερα λεπτά και να πράξεις ανάλογα.. Γιατί, τα οικονομικά απλά προγράμματα με ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας έχουν ίδιες τιμές σε όλες τις εταιρίες.

Καλησπέρα,

Ζητώ συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει αναφερθεί ήδη παραπίσω. Υπάρχει κάποια προσφορά στα πάγια των συμβολάιων αυτήτ ην περίοδο? Γιατί με ενημέρωσαν τηλεφωνικά για τα πακέτα από την Cosmote (εγώ είμαι χρήστης Vodafone) και ελέγχοντας μετά τις τιμές στο site είδα ότι η κοπέλα αναφερόνταν με περίπου -5 ευρώ σε κάθε πακέτο (μου έλεγε 40 ευρώ για το Unlimited 45, 28+ για το Unlimited 35 ktl). Ισχύει κάτι τέτοιο μέσα στο πλάισια του γενικότερου promo ή αναφερόνταν σε τιμές χωρίς ΦΠΑ και απλα δεν το κατάλαβα?

Ευχαριστώ.

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Καλησπέρα,

Ζητώ συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει αναφερθεί ήδη παραπίσω. Υπάρχει κάποια προσφορά στα πάγια των συμβολάιων αυτήτ ην περίοδο? Γιατί με ενημέρωσαν τηλεφωνικά για τα πακέτα από την Cosmote (εγώ είμαι χρήστης Vodafone) και ελέγχοντας μετά τις τιμές στο site είδα ότι η κοπέλα αναφερόνταν με περίπου -5 ευρώ σε κάθε πακέτο (μου έλεγε 40 ευρώ για το Unlimited 45, 28+ για το Unlimited 35 ktl). Ισχύει κάτι τέτοιο μέσα στο πλάισια του γενικότερου promo ή αναφερόνταν σε τιμές χωρίς ΦΠΑ και απλα δεν το κατάλαβα?

Ευχαριστώ.

Αναφερόταν στο τελικό ποσό που θα έρχεται στον λογαριασμό, δηλαδή με ΦΠΑ και τέλη κινητής.

Η προσφορά είναι ανάλογα το πρόγραμμα, δηλαδή στα μικρά προγράμματα έχουμε -5 και -10€, και από το 55 και πάνω έχουμε -20€. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 15/5.

:ninja: