johnthegreek Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει τι θα πληρώσω στον πρώτο λογαριασμό στο "Καρτοσυμβόλαιο 20"; Στο "Γερμανό" μου λένε ότι θα πληρώσω το πρώτο πάγιο και άλλο ένα (δηλαδή 40 ευρώ), ενώ στο cc της Cosmote μου λένε ότι θα πληρώσω το πρώτο πάγιο και το μισό ή και λίγο παραπάνω (11-15) από το επόμενο. Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποιον να πιστέψω. Τελικά τι ισχύει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Συνήθως είναι 1,5 πάγιο οπότε κοντά στα 35Ε χοντρικά αλλά δεν ισχύει η προσφορά με τα 2 πρώτα πάγεια δώρο? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Συνήθως είναι 1,5 πάγιο οπότε κοντά στα 35Ε χοντρικά αλλά δεν ισχύει η προσφορά με τα 2 πρώτα πάγεια δώρο? Όχι, δεν ισχύει γιατί το πάγιο του Καρτοσυμβολαίου μου είναι 20 ευρώ, ενώ η προσφορά είναι για συμβόλαια με πάγιο άνω των 25 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Πρόσφατα έκανα σύνδεση στο πρόγραμμα i-60. Πως μπορώ να μάθω το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, sms και δεδομένων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 EY στο 1256 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει τι θα πληρώσω στον πρώτο λογαριασμό στο "Καρτοσυμβόλαιο 20"; Στο "Γερμανό" μου λένε ότι θα πληρώσω το πρώτο πάγιο και άλλο ένα (δηλαδή 40 ευρώ), ενώ στο cc της Cosmote μου λένε ότι θα πληρώσω το πρώτο πάγιο και το μισό ή και λίγο παραπάνω (11-15) από το επόμενο. Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποιον να πιστέψω. Τελικά τι ισχύει; :confused: Στο καρτοσυμβόλαιο πληρώνεις κανονικά ένα πάγιο (σε αντίθεση με τα κλασσικά προγράμματα, που πληρώνεις ένα πάγιο + την αναλογία των πρώτων ημερών μέχρι να βγει ο λογαριασμός, πρακτικά δηλαδή περίπου ενάμισυ πάγιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 H Wind συνεχίζει ακόμη την προσφορά με τα δυο δωρεάν πάγια,ξέρει κανείς αν το κάνει και η cosmote? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Υπάρχει περίπτωση λόγω εορτών να καθυστερεί η έκδοση λογαριασμών; Έχω ενημερωθεί από την Cosmote ότι την 1 κάθε μήνα θα εκδίδεται ο λογαριασμός μου, αλλά έχει πάει 3/1 και έχω ακόμα τον παλιό λογαριασμό με αποτέλεσμα να έχω μείνει μόνο με 4 και κάτι ευρώ (έχω ΚαρτοΣυμβόλαιο). Υπάρχει περίπτωση να βγει αύριο ή πρέπει να καλέσω το cc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 H Wind συνεχίζει ακόμη την προσφορά με τα δυο δωρεάν πάγια,ξέρει κανείς αν το κάνει και η cosmote? Μεχρι 31/12 ηταν η προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Μου ήρθε ενημέρωση με τον τελευταίο λογαριασμό ότι πλέον το 500 voice and text με 5 ευρώ τελειώνει και πρέπει να πάω στο 600 με 7.5! Αύξηση 2.5 ευρώ επί της ουσίας δλδ. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Σκέψου το ενδεχόμενο να περάσεις σε cosmote απεριόριστα τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά. Έχω το εξής θέμα: έχω το i20, νέο συμβόλαιο, τη σύνδεση την έκανα 17/12/2009. Βλέπω τώρα ότι στον πρώτο λογαριασμό, εκτός από το συνολικό πάγιο του Ιανουαρίου που προχρεώνεται (σωστά), μου έχουν χρεώσει αναλογικά και μέρος του παγίου για τις 14 αυτές μέρες του Δεκεμβρίου, δίνοντάς μου παράλληλα και το μέρος των δωρεάν παροχών που αντιστοιχεί στο πάγιο αυτό (επίσης σωστά - περί τα 25 μηνύματα, 25 λεπτά ομιλίας και 125 MB: σχεδόν τα μισά). Βλέπω όμως στο eBill την ανάλυση χρεώσεων και κλήσεων και διαπιστώνω ότι πέντε MMS που έστειλα μου τα χρεώνει 0,16 € περίπου το ένα, χωρίς να έχω υπερβεί συνολικά τα SMS και MMS που λέει το πρόγραμμά μου ότι δικαιούμαι μέσα στο πάγιο του μηνός. Απορίες: α) Κανονικά δε θα έπρεπε να μη χρεωθώ καθόλου αυτά τα MMS, αφού τα δωρεάν μηνύματα περιλαμβάνουν τόσο SMS όσο και MMS; β) Αν υποθέσουμε ότι τα χρεώνει κανονικά, ο τιμοκατάλογος του προγράμματος από το site τους αναφέρει χρέωση ανά MMS τα 0,39 € - προς τι η διαφορά στην τιμή χρέωσης ανά MMS στο δικό μου λογαριασμό; Έχει κανείς ιδέα; Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Μου ήρθε ενημέρωση με τον τελευταίο λογαριασμό ότι πλέον το 500 voice and text με 5 ευρώ τελειώνει και πρέπει να πάω στο 600 με 7.5! Αύξηση 2.5 ευρώ επί της ουσίας δλδ. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή? το μαχαιρι στο λαιμο δηλαδη. και η αυξηση πολυ μεγαλη. δεν ειναι για τα 2,5 ευρω αλλα για το νταβατζιλικι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά. Έχω το εξής θέμα: έχω το i20, νέο συμβόλαιο, τη σύνδεση την έκανα 17/12/2009. Βλέπω τώρα ότι στον πρώτο λογαριασμό, εκτός από το συνολικό πάγιο του Ιανουαρίου που προχρεώνεται (σωστά), μου έχουν χρεώσει αναλογικά και μέρος του παγίου για τις 14 αυτές μέρες του Δεκεμβρίου, δίνοντάς μου παράλληλα και το μέρος των δωρεάν παροχών που αντιστοιχεί στο πάγιο αυτό (επίσης σωστά - περί τα 25 μηνύματα, 25 λεπτά ομιλίας και 125 MB: σχεδόν τα μισά). Βλέπω όμως στο eBill την ανάλυση χρεώσεων και κλήσεων και διαπιστώνω ότι πέντε MMS που έστειλα μου τα χρεώνει 0,16 € περίπου το ένα, χωρίς να έχω υπερβεί συνολικά τα SMS και MMS που λέει το πρόγραμμά μου ότι δικαιούμαι μέσα στο πάγιο του μηνός. Απορίες: α) Κανονικά δε θα έπρεπε να μη χρεωθώ καθόλου αυτά τα MMS, αφού τα δωρεάν μηνύματα περιλαμβάνουν τόσο SMS όσο και MMS; β) Αν υποθέσουμε ότι τα χρεώνει κανονικά, ο τιμοκατάλογος του προγράμματος από το site τους αναφέρει χρέωση ανά MMS τα 0,39 € - προς τι η διαφορά στην τιμή χρέωσης ανά MMS στο δικό μου λογαριασμό; Έχει κανείς ιδέα; Η χρέωση των MMS στις γιορτές ήταν 0,20 (0,16 + Φ.Π.Α.) Για το άλλο που ρωτάς δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Η χρέωση των MMS στις γιορτές ήταν 0,20 (0,16 + Φ.Π.Α.) Για το άλλο που ρωτάς δεν γνωρίζω Επομένως η χρέωση είναι σωστή... και χρεώθηκα πέντε μηνύματα που υποτίθεται ότι έπρεπε να καλύψει το δωρεάν πλήθος μηνυμάτων που είχα στο πάγιό μου. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικά, ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό; Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 υπαρχει καποια υπηρεσια για ιντερνετ στην κοσμοτε ?στην vodafone πχ εχει με 20 ευρω απεριοριστο (στην πραγματικοτητα μεχρι 3 gb) Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Επομένως η χρέωση είναι σωστή... και χρεώθηκα πέντε μηνύματα που υποτίθεται ότι έπρεπε να καλύψει το δωρεάν πλήθος μηνυμάτων που είχα στο πάγιό μου. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικά, ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό; Μέτρα το σύνολο των μηνυμάτων που έχεις στείλει, μήπως στα sms φεύγουν περισσότερα απ'όσα υπολογίζεις ( μπορεί να συμβεί αν το κινητό σου στέλνει πεζά / κεφαλαία ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Μέτρα το σύνολο των μηνυμάτων που έχεις στείλει, μήπως στα sms φεύγουν περισσότερα απ'όσα υπολογίζεις ( μπορεί να συμβεί αν το κινητό σου στέλνει πεζά / κεφαλαία ). Έστειλα συνολικά 23 μηνύματα SMS, εκ των οποίων 2 σε εθνικά δίκτυα, 21 προς το 1265 για ΕΥ (Ενημέρωση Υπολοίπου), εκ των οποίων τα δέκα ήταν πλεονάζοντα μέσα στη μέρα τους (αν και όλα αυτά δε μου τα χρεώνει), συν τα πέντε MMS που συζητάμε. Κανονικά δεν πρέπει να έχω χρέωση, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα καρτοκινητό (όχι whats up) και ένα συμβόλαιο στο 120. Ποιος είναι ο οικονομικότερος συνδυασμός για να μιλάνε και να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους οι δυο αυτοί αριθμοί και να μιλάνε με ένα σταθερό τηλ. ΟΤΕ κυρίως? Σε δεύτερη προτεραιότητα επικοινωνία με τρίτο αριθμό (καρτοκινητό cosmote). Υπολογίστε περίπου 1 ώρα τηλέφωνα και 40 μηνύματα το μήνα. Τι προτείνετε? Μήπως να κάνω το καρτοκινητό συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Update: Σήμερα μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Η υπάλληλος με την οποία μίλησα μου λέει ότι τα μηνύματα στο 1256 δε χρεώνονται, επομένως έχω στείλει 1 SMS και 5 MMS και είναι εσφαλμένη η χρέωση. Το επόμενο βήμα είναι να καταγγείλω το λογαριασμό και να αμφισβητήσω τη χρέωση, κάτι που γίνεται με φαξάρισμα της αναλύσεως στο 2102511888, υπ' όψιν τμήματος λογαριασμών, με θέμα αμφισβήτηση λογαριασμού, υπογράφες και λοιπά. Το φαξ θα το στείλω τώρα για να περιμένει πρωί που θα ανοίξουν και θα σας κρατήσω ενήμερους σχετικά. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Update: Σήμερα μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Η υπάλληλος με την οποία μίλησα μου λέει ότι τα μηνύματα στο 1256 δε χρεώνονται, επομένως έχω στείλει 1 SMS και 5 MMS και είναι εσφαλμένη η χρέωση. Το επόμενο βήμα είναι να καταγγείλω το λογαριασμό και να αμφισβητήσω τη χρέωση, κάτι που γίνεται με φαξάρισμα της αναλύσεως στο 2102511888, υπ' όψιν τμήματος λογαριασμών, με θέμα αμφισβήτηση λογαριασμού, υπογράφες και λοιπά. Το φαξ θα το στείλω τώρα για να περιμένει πρωί που θα ανοίξουν και θα σας κρατήσω ενήμερους σχετικά. Συγγνώμη, για να κάνεις αίτημα αμφισβήτησης λογαριασμού πρέπει να μπεις σε διαδικασία φαξ? Δεν μπορούν να κρατήσουν απλώς ένα αίτημα από το customer care όπως γίνεται στον ανταγωνισμό? Έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Συγγνώμη, για να κάνεις αίτημα αμφισβήτησης λογαριασμού πρέπει να μπεις σε διαδικασία φαξ? Δεν μπορούν να κρατήσουν απλώς ένα αίτημα από το customer care όπως γίνεται στον ανταγωνισμό? Έλεος... Όχι. Η διαδικασία αμφισβήτησης γίνεται μέσω fax. Φαντάσου τώρα τι γίνεται μέσα στο μυαλό του νέου συνδρομητή, που βλέπει εξτρά χρεώσεις στον πρώτο του λογαριασμό ever από την Cosmote και του λένε να μπλέξει με αμφισβητήσεις και τέτοια. Update: Τυχαία πέρασα σήμερα από το υποκατάστημα Cosmote Ακαδημίας. Η υπάλληλος τσέκαρε (και επιβεβαίωσε) τις αβάσιμες χρεώσεις στα MMS, και συμπλήρωσε το αίτημα επί τόπου η ίδια (όπως πρέπει), πήρε και έβγαλε αντίγραφο της ταυτότητάς μου, με έβαλε να υπογράψω, και μου έδωσε φωτοαντίγραφο του υπογεγραμμένου αιτήματος που θα υπέβαλλε. Αναμένουμε. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Η πρωτη "καμπανα" ηχησε!!! Αλλα μάλον και τελυταία! 102 26/12/2009 8:54 μμ 2005 KB ΠΛΟΗΓΗΣΗ WAP 0,0000 103 26/12/2009 8:54 μμ Είσοδος my view 0,0000 104 26/12/2009 8:54 μμ 73 KB Δωρεάν χρήση WAP WAP 0,0000 108 29/12/2009 3:16 πμ 17 KB ΠΛΟΗΓΗΣΗ WAP 0,0000 112 30/12/2009 4:20 μμ 353 KB ΠΛΟΗΓΗΣΗ WAP 3,5300 113 30/12/2009 4:26 μμ 3652 KB ΠΛΟΗΓΗΣΗ WAP 36,5200 114 30/12/2009 4:26 μμ Είσοδος my view 0,4118 115 30/12/2009 4:26 μμ 53 KB Δωρεάν χρήση WAP WAP 0,0000 120 31/12/2009 7:05 μμ Είσοδος my view 0,4118 121 31/12/2009 7:05 μμ 92 KB Δωρεάν χρήση WAP WAP 0,0000 127 1/1/2010 1:34 μμ 399 KB ΠΛΟΗΓΗΣΗ WAP 3,9900 Υποτηθεται οτι ειχα δωρεαν χρηση my-view και 40ΜΒ χρησης, μεχρι 30/12. Οπως βλεπεται στις 26 δεν χρεωνει, σωστα. Στις 30 δεν ξερω αν εχει ληξει η προσφορα μου χρεωνει 4 ευρω wap (ειναι ή αυτοματο κατεβασμα χαρτη ή πλοηγηση στο τρωκτικο...) και ενω χρεωνει την εισοδο στο My view (οποτε λες τελος η προσφορα, σου εμφανιζει δωρεαν χρηση wap!!!) Οπως και να εχει πιαστηκα κοτσος στη παγιδα του δοκιμαστε δωρεαν, (δεν μου ηρθε κανα μηνυμα οτι εληξε) και την πατησα οπως και αλλοι χρηστες με προσφορες που ληγουν χωρις ειδοποιηση... Θεωρω απαραδεκτο για 3ΜΒ (φανταστειτε 3-4 σελιδες αναγνωση του τρωκτικου, λιγοτερο απο 1-2 λεπτα) να χρεωνεσαι 36!!!!! ευρω. Βεβαια καλο ειναι που ειχε την δωρεαν χρηση του my view ανεξαρτητα τις χρεωσεις ειναι αχρηστο! Δεν μπορεις να δεις και πολλα πραγματα χωρις να πληρωσεις με καμια 50ρια ευρω το μηνα εχεις προσβαση στα σαιτ που συνεργαζεται οποτε κατι κανεις τοτε. Ετη φωτος μπροστα το wind plus ενω φανταζομαι το vodafone live επεισης θα ειναι πολυ καλυτερο...ενω και κοστος 0,418? αστο καλυτερα δεν προκειται να ξαναμπω!! Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Καλη χρονια σε ολους. Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις : 1) Ξερετε αν συνεχιζει να ισχυει η προσφορα των 2 δωρεαν παγιων με καθε νεα συνδεση και μεχρι ποτε ; 2) Μια φιλη μου ειχε κανει συμβολαιο cosmote πριν 6μηνες με παγιο 35ευρω. Πριν 2 μηνες το αλλαξε σε απεριοριστα 45. Μπορει να το αλλαξει σε ενα με πιο χαμηλο παγιο η' ισχυει η δεσμευση των 8μηνων ; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Καλη χρονια σε ολους. Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις : 1) Ξερετε αν συνεχιζει να ισχυει η προσφορα των 2 δωρεαν παγιων με καθε νεα συνδεση και μεχρι ποτε ; 2) Μια φιλη μου ειχε κανει συμβολαιο cosmote πριν 6μηνες με παγιο 35ευρω. Πριν 2 μηνες το αλλαξε σε απεριοριστα 45. Μπορει να το αλλαξει σε ενα με πιο χαμηλο παγιο η' ισχυει η δεσμευση των 8μηνων ; Ευχαριστω. 1) H προσφορά ίσχυε μέχρι 31/12/09 2) Μπορεί να το αλλάξει κανονικά Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts