Watermelon Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση για να πάρω κάποιο αξεσουάρ κινητού; Π.χ. μια θήκη και ένα bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overlord1984 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση για να πάρω κάποιο αξεσουάρ κινητού; Π.χ. μια θήκη και ένα bluetooth; Σε καμία περίπτωση! Μόνο κινητό με το οποίο φυσικά έρχεται και εκ νέου ετήσια δέσμευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 κι ομως γινεται. το εχει κανει συγενεης μου σε καταστημα Γερμανου! δεν ηθελε κιν και πηρε διαφορα αξεσουαρ. βεβαια ηταν γνωστος ο πωλητης και εγινε η τραμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 κι ομως γινεται. το εχει κανει συγενεης μου σε καταστημα Γερμανου! δεν ηθελε κιν και πηρε διαφορα αξεσουαρ. βεβαια ηταν γνωστος ο πωλητης και εγινε η τραμπα! Και ο σπανός γένια βγάζει με εμφύτευση... Αλλά κανονικά, γένια έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 γινεται στα μη franchise καταστηματα. ειχα χρησιμοποιησει μια επιδοτηση ως εκπτωση για αγορα υπολογιστη... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Είδα μια διαφήμιση σήμερα που έλεγε για 500 δωρεάν sms με 5 ευρώ για τα cosmote συμβόλαια, ισχύει; Ή μήπως έκανα λάθος και αφορούσε cosmocarta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Είδα μια διαφήμιση σήμερα που έλεγε για 500 δωρεάν sms με 5 ευρώ για τα cosmote συμβόλαια, ισχύει; Ή μήπως έκανα λάθος και αφορούσε cosmocarta; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224237 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους. Ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την cosmote στις 24/3, παίρνοντας επιδότηση 100 ευρώ και αγοράζοντας συσκευή από κατάστημα Πλαίσιο. Πριν μερικές μέρες όμως μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι έχω νέα επιδότηση. Τηλεφώνησα λοιπόν στο 1212 και μου είπαν ότι έχω επιδότηση 125 ευρώ. Τους εξήγησα τι έγινε και ότι κανονικά έπρεπε να πάρω επιδότηση σε 3 μήνες τον Μάρτιο. Η υπάλληλος στο τηλέφωνο μου εξήγησε πως μάλλον το πλαίσιο δεν ενημέρωσε την cosmote!!! για την ανανέωση της συνδρομής τον περασμένο Μάρτιο και πως αυτή η επιδότηση είναι άσχετη με τα προηγούμενα ! Το Πλαίσιο στο οποίο απευθύνθηκα μου είπε πως κάτι τέτοιο είναι θεωρητικά αδύνατο και πως για να βεβαιωθεί για το ποσό της επιδότησης και την 12μηνη σύνδεση, μπαίνει κανονικά στο τερματικό της cosmote για να πάρει την έγκριση. Η απάντηση που μου έδωσαν στο Πλαίσιο μου φάνηκε περισσότερο πειστική, ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούσα να βγάλω άκρη, δεν μου κακοφάνηκαν τα 125 ευρώ κι έτσι χρησιμοποίησα την επιδότηση της cosmote και πήρα νέα συσκευή. Το θέμα είναι πως σήμερα σκέφτηκα κάτι άλλο: Με λογαριασμούς 120-150 ευρώ το μήνα, μήπως κανονικά θα είχα δικαίωμα σε μεγαλύτερη επιδότηση από τα 125 ευρώ? Μήπως όλα αυτά δεν είναι τυχαία αλλά σκόπιμα για να πάρω μικρή επιδότηση? Μου φαίνεται υπερβολικό και παρανοϊκό σαν σενάριο, αλλά το ίδιο και όσα προηγήθηκαν. Όποιος γνωρίζει πως λειτουργεί το σύστημα επιδοτήσεων και μπορεί να ξεδιαλύνει την υπόθεση μου θα του ήμουν ευγνώμων :) Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis72 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Αν κάνω νέα συνδεση χωρις χρήση επιδότησης για αγορά συσκευής ισχύει η 12μηνη υποχρεωτική παραμονή ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Οχι δεν ισχυει, αλλά δεν ξέρω κατα ποσο μπορεις να κανεις συνδεση σε εμπορικα προγραμματα χωρις να παρεις συσκευη, γιατί σε εμενα που εκανα φορητοτητα μου ειπαν οτι δε γινεται στην αρχη και πρεπει να βαλω αοριστου προγραμμα στην αρχη (πχ Κοσμοτε με 0 παγιο ή βασικό) και μετά να το κανω οτι θελω... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Οχι δεν ισχυει, αλλά δεν ξέρω κατα ποσο μπορεις να κανεις συνδεση σε εμπορικα προγραμματα χωρις να παρεις συσκευη, γιατί σε εμενα που εκανα φορητοτητα μου ειπαν οτι δε γινεται στην αρχη και πρεπει να βαλω αοριστου προγραμμα στην αρχη (πχ Κοσμοτε με 0 παγιο ή βασικό) και μετά να το κανω οτι θελω... Μα, το μηδενικό πάγιο υπάρχει γι'αυτό το λόγο, για να μην έχεις δέσμευση. Και δεν δίνει συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ωραια, γιατι ομως δεν μπορω να παω κατευθειαν σε παγιο που θελω ΧΩΡΙΣ να παρω συσκευη; Και πρεπει να το κανω μετα απο 1 μηνα; Καμια ΛΟΓΙΚΗ απαντηση; :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ωραια, γιατι ομως δεν μπορω να παω κατευθειαν σε παγιο που θελω ΧΩΡΙΣ να παρω συσκευη; Και πρεπει να το κανω μετα απο 1 μηνα; Καμια ΛΟΓΙΚΗ απαντηση; :) Δεν νομιζω να δεσμέυεσαι 1 μηνα φιλαράκι για να αλλάξεις πρως τα πάνω προγραμμα...γίνεται κ την ιδια μερα! φιλικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ωραια, γιατι ομως δεν μπορω να παω κατευθειαν σε παγιο που θελω ΧΩΡΙΣ να παρω συσκευη; Και πρεπει να το κανω μετα απο 1 μηνα; Καμια ΛΟΓΙΚΗ απαντηση; :) Πρώτα θα περάσεις σε μηδενικό πάγιο και ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θα κάνεις αλλαγή στο πρόγραμμα που θέλεις. ΜΟΝΟ το μηδενικό πάγιο προσφέρεται για αρχικές ενεργοποιήσεις χωρίς να πάρεις συσκευή ( = χωρίς χρονική δέσμευση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Πρώτα θα περάσεις σε μηδενικό πάγιο και ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θα κάνεις αλλαγή στο πρόγραμμα που θέλεις. ΜΟΝΟ το μηδενικό πάγιο προσφέρεται για αρχικές ενεργοποιήσεις χωρίς να πάρεις συσκευή ( = χωρίς χρονική δέσμευση ) Δεν νομιζω. Πας κατευθειαν στο πακετο που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FEVIHL Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 γεια σας και απο μενα. θα σας παραθεσω την προσφατη εμπειρια μου για την επιδοτηση συσκευης που ειχα πριν απο 5 ημερες απο την cosmote. περιμενα που λετε την επιδοτηση πως και πως για να αλλαξω κινητακι, και μου ανακοινωνει ο υπαλληλος τις cosmote μεσω τηλεφωνου οτι δικαιουμαι 90 ευρω.!! 90 ευρωωω?? (υποψhν οτι απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστικαν τα κινητα στην ελλαδα (δεν ξερω και εγω ποτε 12-15 χρονια ειμαι cosmote) του λεω ρε μεγαλε πως γινετε να εχω 90 ευρω τα τελευταια 5 χρονια?? και να πληρωνω τα διπλα και τριδιπλα απο τοτε, και επισης τα 90 ευρω να αξιζουν τα μισα απο τοτε?? μου απαντησε οτι αν δεν συμφωνω να κανει αιτημα και αν εγκριθει θα μου κανουν αυξηση σε καμμια 10ρια μερες. οκ ολα καλα. πηγα μια βολτιτσα wind να δω τι παιζει και μου κανανε με το ιδιο πακετο+φορητοτητα (δηλ το ιδιο νουμερο) 150ευρω επιδοτηση και επειδη ηθελα να παρω το renoir μου το κανανε 180 ευρω το συμπερασμα ειναι οτι ψαξτε το πριν κανετε αιτηση για επιδοτηση και πατηστε τους και λιγο τον καλο για να σας κανουν αυξηση η ακομα αλλαξτε εταιρια. μας τα παιρνουνε και εμεις οι μαλ...τους τα δινουμε χωρις αντιρρηση. ευχαριστω για τον χρονο σας και sorry για το μεγαλο ποστ αλλα....ΕΣΚΑΣΑ να τα πω!!;) Παράθεση Founder of PiaggioX10.gr Member of hyundaicoupe.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 γεια σας και απο μενα. θα σας παραθεσω την προσφατη εμπειρια μου για την επιδοτηση συσκευης που ειχα πριν απο 5 ημερες απο την cosmote. περιμενα που λετε την επιδοτηση πως και πως για να αλλαξω κινητακι, και μου ανακοινωνει ο υπαλληλος τις cosmote μεσω τηλεφωνου οτι δικαιουμαι 90 ευρω.!! 90 ευρωωω?? (υποψhν οτι απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστικαν τα κινητα στην ελλαδα (δεν ξερω και εγω ποτε 12-15 χρονια ειμαι cosmote) του λεω ρε μεγαλε πως γινετε να εχω 90 ευρω τα τελευταια 5 χρονια?? και να πληρωνω τα διπλα και τριδιπλα απο τοτε, και επισης τα 90 ευρω να αξιζουν τα μισα απο τοτε?? μου απαντησε οτι αν δεν συμφωνω να κανει αιτημα και αν εγκριθει θα μου κανουν αυξηση σε καμμια 10ρια μερες. οκ ολα καλα. πηγα μια βολτιτσα wind να δω τι παιζει και μου κανανε με το ιδιο πακετο+φορητοτητα (δηλ το ιδιο νουμερο) 150ευρω επιδοτηση και επειδη ηθελα να παρω το renoir μου το κανανε 180 ευρω το συμπερασμα ειναι οτι ψαξτε το πριν κανετε αιτηση για επιδοτηση και πατηστε τους και λιγο τον καλο για να σας κανουν αυξηση η ακομα αλλαξτε εταιρια. μας τα παιρνουνε και εμεις οι μαλ...τους τα δινουμε χωρις αντιρρηση. ευχαριστω για τον χρονο σας και sorry για το μεγαλο ποστ αλλα....ΕΣΚΑΣΑ να τα πω!!;) Το'χει κάνει και γνωστός μου αυτός στη βόδαφον, γιατί του δίνανε ένα εξευτελιστικό ποσό ενώ έκανε λογαριασμούς μέσο όρο 300 ευρώ κάθε μήνα, πήγε ρώτησε και άλλη εταιρία (Δεν θυμάμαι πια) του έδωσαν μεγαλύτερο ποσό από της εταιρείας του, ξανα-επικοινωνεί με την εταιρεία του και με τα πολλά κατάφερε να πάρει τζάμπα τη συσκευή, η οποία ουκ ολίγα έκανε σκέτη (γύρω στα 400€ ). Σε λίγους μήνες έχω κι εγώ επιδότηση σε μία από τις συνδέσεις που έχω, και έχει φτάσει να χτυπήσει και 500 άρες τον τελευταίο καιρό. Έχω μεγάλη απορία να δω τι ποσό θα μου δώσουν.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FEVIHL Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 οτι ποσο σου δωσουν πεστους να σου κανουν καλυτερη προσφορα γιατι πες οτι "θα πας σε αλλη εταιρια" μην τους αφησεις....αρκετα μας εχουν παρει;) αμα αρχισουμε ολοι να κανουμε το ιδιο να δειτε τι προσφορες θα μας κανουν...αρκετα καλυτερες πιστευω. 500αρες!!! καλα τι λες ΤΩΡΑ!!!! Παράθεση Founder of PiaggioX10.gr Member of hyundaicoupe.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Παιδιά,στο Καρτοσυμβόλαιο 20 υπάρχει ίδια επιδότηση κάθε χρόνο ή ανεβαίνει;:worry:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αν θυμάμαι ανεβαίνει γιατί μια φίλη περσι είχε 70Ε και φέτος 80Ε...νταξ όχι μεγάλη διαφορά βέβαια κ της την πήρε κ ο αδερφός της:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αν θυμάμαι ανεβαίνει γιατί μια φίλη περσι είχε 70Ε και φέτος 80Ε... Δεν καταλαβαίνω πως της ανέβασαν την επιδότηση.Αφού όποιος έχει Καρτοσυμβόλαιο πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μηνά εκτός και αν μετράνε και τις κάρτες που βάζει μετά από το όριο του Καρτοσυμβολαίου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 μετρανε τις καρτες που βαζεις αλλα πιο πολυ μετραει η επεκταση λογαριασμου 5 η 10 ευρω που χρεωνονται στον λογαριασμο. εγω μολις εφυγα απο εκει διοτι 5 χρονια στην cosmote (τα 2 στο καρτοσυμβολαιο) και μου εδωσαν επιδοτηση 30 ευρω.!!! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Εγώ πάντως προτιμώ το c60 προγραμματάκι που έχω, το οποίο ξεκίνησα απο μηδενικό πάγιο και όποτε μου κάνει κέφι το κόβω. Όσο για τη συσκευή, προτιμώ να έχω καλές υπηρεσίες και μια φορά στο τόσο να αγοράζω μόνος μου τη συσκευή που μου κάνει κέφι ( όπως την HD τώρα ). Όσο για τις επιδοτήσεις που δίνουν οι άλλες εταιρίες, πάντα το είχα απορία, ούτως ή άλλως δεν τις δίνουν όταν κάνεις νέα σύνδεση; Ποια η διαφορά; Οκ, για εσάς που σας ενδιαφέρει η συσκευή, υπάρχει διαφορά, αλλά όχι ότι κάνουν και κάτι διαφορετικό απο το συνηθισμένο ή ότι σας κάνουν χάρη.. Άποψή μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravechiefgr Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τελικά με τον ερχομό του νέου έτους άλλαξε τιποτα στισ χρεώσεις?? νομιζω οτι το 180 λεπτά προγραμμα που είμαι επεσε 3 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Το θέμα της επιδότησης είναι πολλές φορές για γέλια. Πάρα πολλές φορές η συσκευή σκέτη από άλλο μαγαζί θα έχει φθηνότερη τιμή ακόμα και μετά την επιδότηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts