Jump to content

FEVIHL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

FEVIHL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εγω αλλαξα απο cosmote se wind λογο αναβαθμιση συσκευης αφου με δουλευαν σε οτι αφορουσε στην προσφορα τους. μετα απο 15 χρονια που ημουν cosmote μου διναν ποσο για συσκευη 80 ευρω???!!! πηγα σε wind και μου εδωσαν 180ευρω και εχω και καλυτερη καλυψη στο σπιτι μου αφου η cosmote ηταν απαραδεκτη. πολυ καλυτερη καλυψη η wind και καλυτερες προσφορες. ομως επειδη μας δουλευουν γενικως αν μου κανει καλυτερη προσφορα η voda σε συσκευη εκει θα παω με φορητοτητα. ετσι θελουν μπας και κοψουν τις πολλες μασες εναντιων μας.
  2. σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση...... με το καλο να το παρω στα χερια μου και με το καλο να σας ζαλισω!!;)
  3. χαιρετω ολους του μηλαρακιδες του φορουμ. μιας και ετοιμαζομαι να παρω και εγω το πολυποθητο μικρο 3gs θαυμα θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση. τελικα εχει gps? τι προγραμματα χρησημοποιει? παιρνει πχ destinator η εχει μονο google maps μεσω internet? κατι διαβασα για αποχρωματισμο του λευκου...παιζει η ειναι μουφα κατι τετοιο? τι να προσεξω στην αγορα του? αυτα...ευχαριστω
  4. επαθα ακριβως τα ιδια μονο που εκανα την μαλ@@ να προσπαθησω να το αναβαθμησω μονος μου με το προγραμμα της lg. εκλεισε και δεν ξαναανοιξε, παρα εμεινε καρφωμενο στο lg. το πηγα στο καπακι στην wind που το αγορασα και το επαιξα παπια. σε μια εβδομαδα μου το ειχαν αντικαταστησει με καινουργιο αφου προφανως δεν μπορουσε να φτιαχτει, η απλα βγαζει τετοια προβληματα και δεν καθονται καν να το φτιαξουν.
  5. παιδια μια ερωτηση. μιας και η kingston δημιουργει προβλημα με τα βιντεο, ποια καρτα λετε οτι δεν κανει προβληματα? ξερω οτι εχει απαντηθει αυτο, ισως και πολλες φορες, αλλα απο την τελευταια φορα που μπηκα προστεθηκαν 80 σελιδες και ειναι πολλες για ψαξιμο.!! thanks!
  6. παιδια υποψιαζομαι οτι μου καηκε το ηχειακι του 910. καλα δεν εχει που δεν εχει δυνατο ηχο..καιγεται κι'ολας?? εχει κανενας παρομοιο προβλημα?? τι κανω??
  7. ξερετε ας στο σερβις στην σινωπης κανουν αναβαθμηση επιτοπου? η το αφηνεις και το παιρνεις μετα απο μερες?
  8. εγω το πηγα πισω εχτες...δευτερα θα εχω καινουργιο....και δεν προκειτε να ξανακανω αναβαθμιση μονος μου....πολυ μαλακ..τελικα:cry:
  9. λοιπον το τηλεφωνο κολλησε για τα καλα. εχει μεινει στην αρχικη οθονη το το logo "περιμενετε" δεν λεει να ξεκολησει με τιποτα προσεξτε τι κανετε με τις αναβαθμησεις,εγω το βλεπω να το παιζω κινεζος και να τους το παω πισω κανονικα... κριμα..... any help ευπροσδεκτη
  10. ΟΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ειτε του βγαλω την μπαταρια η οχι τα ιδια
  11. ΠΑΙΔΙΑ HEEELP πηγα να κανω αναβαθμιση και αφου για καποιο λογο δεν μπορουσε να την κανει μου κολλησε στην οθονη lg περιμενετε!!! τι κανω??
  12. γεια σας και παλι παιδες. ειμαι και εγω ενας καινουργιος κατοχος renoir....καλο δεν λεω 2 ερωτησεις μονο.... -τι κανουμε με gps καποιο προγραμμα παιζει και απο που? -γιατι δεν μπορουμε να μαρκαρουμε και να αντιγραψουμε-copyαρουμε-μετακινησουμε τις φωτο απο την εκθεση? + πολυ καλο οτι πλεον μπορεις να ρυθμιζεις την ενταση απο πληκτρα +ωραια αισθηση συσκευης + καρτα μνημης εξωτερικη (δεν χρειαζετε να του βγαλεις τα αντερα για να την βαλεις-βγαλεις) +ωραια εφε καμερας +καλυτερο σημα απο το viewty -θα μπορουσε στην "συνοψη καταστασης" να εβαζαν και ποσο τις % υπολοιπο εχει η μπαταρια -στα εφε τις καμερας βγαζει μονο με 3mp και οχι με την αναλυση των 5 και 8mp -αλλη μια φορα παιχνιδια για τον π@@@@ο!! (με το viewty) -αλλη μια φορα προφιλ για τον π@@@@ο!! (με το viewty) -δεν μπορουμε να μαρκαρουμε και να αντιγραψουμε-copyαρουμε-μετακινησουμε τις φωτο απο την εκθεση? (τουλαχιστον δεν μπορω εγω να το κανω!!) τωρα το οτι εχουν βγει πολλες αναβαθμησεις σε πολυ λιγο διαστημα να πω οτι ειναι +θετικο η -αρνητικο???
  13. για κοιταξτε εδω. http://www.mobilefun.co.uk/product/15641.htm λεει οτι η μπαταρια του viewty ειναι ιδια με του renoir + οτι ειναι και 1000αρα οποτε παραπανω ενεργεια παρτε και το cable tv-out http://www.mobilefun.co.uk/product/16277.htm μηπως αν μπορεις να μας κανεις ενα λινκ για την αναβαθμιση του viewty
  14. παιδια το viewty μου ταπαιξε:wacko: πριν απο 2 εβδομαδες ετρωγε την μπαταρια κα8ε 1 ωρα...εκει που μιλαγα εκλεινε και ας το ειχα ολη την ημερα στην μπριζα. λεω παει η μπαταρια,παιρνω απο το net μια καινουργια και τωρα δεν φορτιζει καν. σε usb στο pc κανει το μπιπ οταν φορτιζει και τραβαει επανεκκινησεις (μεχρι το logo lg παει). οταν το βαζω σε μπριζα κλειστο (αφου εχει κλεισει απο δυναμη η μπαταρια) λεει "εισαγεται μπαταρια" ?!?!:wacko: και ΑΝ ανοιξει τελικα και παω να το φωρτωσω με πριζα δεν φορτιζει.....ΟΕΟ?? κατι πρεπει να εχουν οι επαφες........ ειχε κανενας σας καμμια τετοια εμπειρια?? σημ το αγορασα 31/12/08 ενα χρονο ακριβως.
  15. κανενα νεο παιδια?? το εχει κανεις η να βαλει λινκ?
×
×
  • Create New...