marios239 Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 13 ώρες πριν, elkons said: Γιατί και η nova συνδέεται μέχρι εκεί; 💀 Νόμιζα μονο η VODAFONE στέλνει μέχρι κει σήμα 5 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 10 ώρες πριν, elkons said: Τα κλαρίνα φταίνε. Στριμάρουν με τα καινούργια Alcatel! Έχεις pm για να μη βγω εκτός θέματος. Στην περιοχή της Αργαλαστής έχει πολλά internet at home η Vodafone λόγω πολύ καλής κάλυψης. Όταν μαζεύει αρκετό κόσμο λόγω συγκεντρώσεων κτλ ο σταθμός σηκώνει υπερβολικά πολύ κίνηση, εξού και η Ν78. 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 1 ώρα πριν, marios239 said: Αυτή η Β7 αν είναι δυνατόν 💀 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 20 ώρες πριν, elkons said: Η Cosmote πως το κατάφερε όμως; Ισα ισα έβαλε και άλλη μια Ν78 btw. Ναι αυτό τη πείραξε αντί να επιλέγει Σωρό φτάνει σήμα από Αλμυρό, enb 376 καμινάδα σε κτήριο. Β3 παντα. Στα Καλά Νερά νομίζω παραλιακά. Μπορει κόσμο που έχει βάλει στο κτήριο ΟΤΕ στις αλυκές, να παίζει με πιο χαμηλή ισχύ λόγω περισσότερων κεραιών • μαύρο πλαστικό βαρέλι είναι. Θα έχει 60οC τώρα μέσα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 On 3/5/2025 at 7:01 ΜΜ, elkons said: 13073. Ξεκόλλησε η Vodafone στο ίδιο σημείο από 1-5mbps. Αναμένουμε να ανοίξει Ν78 και η Nova γιατί έχει πέσει 5G Disconnected. Τα παιξε παλι η κεραία πάμε παλι στα περσινά. Μόλις βαρέσει η ζέστη τον παίρνει κάθε χρόνο. Υποτίθεται στο ίδιο σημείο είχα δει και 500, οχι μόνο 277. Εταιρικό πρόγραμμα Red Unlimited Lnt. Το κινητό δεν έκαιγε, μάλιστα έκανα πολλές φορές πτήση αλλα δεν έκανε κάτι. Σκεφτόμουν να παω Vodafone μου έκαναν προσφορά αλλά άστο καλύτερα η ιδια κεραία με καλύπτει. Πήγα και μέτρησα με χαρά τρομάρα μου οτι θα δω 500 αλλά ούτε 5 δεν είδα 🥲 Για να σας προλάβω, το ξέρουν στην εξυπηρέτηση. 4 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 13 minutes ago, elkons said: Τα παιξε παλι η κεραία πάμε παλι στα περσινά. Μόλις βαρέσει η ζέστη τον παίρνει κάθε χρόνο. Υποτίθεται στο ίδιο σημείο είχα δει και 500, οχι μόνο 277. Εταιρικό πρόγραμμα Red Unlimited Lnt. Το κινητό δεν έκαιγε, μάλιστα έκανα πολλές φορές πτήση αλλα δεν έκανε κάτι. Σκεφτόμουν να παω Vodafone μου έκαναν προσφορά αλλά άστο καλύτερα η ιδια κεραία με καλύπτει. Πήγα και μέτρησα με χαρά τρομάρα μου οτι θα δω 500 αλλά ούτε 5 δεν είδα 🥲 Για να σας προλάβω, το ξέρουν στην εξυπηρέτηση. Τραγικοί. Έχουν χάσει την μπάλα για κάποιο λόγο 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 Έχουν download αλλά δεν κατεβάζουν δε ξέρω τι κοκομπλοκο επαθαν. Και νόβα τα ίδια 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 On 14/7/2025 at 6:31 ΜΜ, elkons said: Τα παιξε παλι η κεραία πάμε παλι στα περσινά. Μόλις βαρέσει η ζέστη τον παίρνει κάθε χρόνο. Υποτίθεται στο ίδιο σημείο είχα δει και 500, οχι μόνο 277. Εταιρικό πρόγραμμα Red Unlimited Lnt. Το κινητό δεν έκαιγε, μάλιστα έκανα πολλές φορές πτήση αλλα δεν έκανε κάτι. Σκεφτόμουν να παω Vodafone μου έκαναν προσφορά αλλά άστο καλύτερα η ιδια κεραία με καλύπτει. Πήγα και μέτρησα με χαρά τρομάρα μου οτι θα δω 500 αλλά ούτε 5 δεν είδα 🥲 Για να σας προλάβω, το ξέρουν στην εξυπηρέτηση. Η n78 εξαφανίστηκε; 💀 Λιμενάρια vibes... -------------- Νέο micro (1137662) στη Θεσσαλονίκη, Αλ. Σβώλου 8! 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 (edited) 4 minutes ago, marios239 said: Η n78 εξαφανίστηκε; 💀 Λιμενάρια vibes... Ναι μια ανάβει μία σβήνει. Κάθε καλοκαίρι γίνεται σε Ν Bands πέρυσι που έπαιζε N1 μόνο τα ίδια έκανε. Δεν έχω ιδέα για ποιον λόγο γίνεται, τη πειράζει η ζέστη; Who Knows 🤷🏻. Όπως ελεγε και ενα γνωστό τραγούδι το μακρινό 2015.. "Τρέλα που για πάντα θα μείνει Και ο ήλιος σημάδια μου αφήνει Το κορμί μου ανάβει και σβήνει Μέσα στο καυτό μου μπικινι" Το μπικικινι είναι το backhaul και το κορμί massive.. Το εχω καταχωρήσει βλάβη και ο θεός βοηθός. Edited July 16, 2025 by elkons 1 1 5 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 1 hour ago, elkons said: Ναι μια ανάβει μία σβήνει. Κάθε καλοκαίρι γίνεται σε Ν Bands πέρυσι που έπαιζε N1 μόνο τα ίδια έκανε. Δεν έχω ιδέα για ποιον λόγο γίνεται, τη πειράζει η ζέστη; Who Knows 🤷🏻. Όπως ελεγε και ενα γνωστό τραγούδι το μακρινό 2015.. "Τρέλα που για πάντα θα μείνει Και ο ήλιος σημάδια μου αφήνει Το κορμί μου ανάβει και σβήνει Μέσα στο καυτό μου μπικινι" Το μπικικινι είναι το backhaul και το κορμί massive.. Το εχω καταχωρήσει βλάβη και ο θεός βοηθός. Είσαι ωραίος!🤣😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Just now, Chrischal1908 said: Είσαι ωραίος!🤣😂 Μου το λένε πολλές 😌 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 2 minutes ago, elkons said: Μου το λένε πολλές 😌 50€. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 1 minute ago, Chrischal1908 said: 50€. Μετρητά ή κάρτα; 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 (edited) Αγία Μαρίνα - Ρεντίνα Edited July 16, 2025 by memoriesradio 14 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 4 ώρες πριν, elkons said: Μετρητά ή κάρτα; Κάρτα! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 9 ώρες πριν, marios239 said: Νέο micro (1137662) στη Θεσσαλονίκη, Αλ. Σβώλου 8! Καιρός ήταν, θέλει 5,6 ακόμα micro να κλείσει εκεί τριγύρω τις τρύπες στο κέντρο ειδικά εντός κτιρίων δεν παίζει σωστά. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 11 ώρες πριν, VasilisSam said: Καιρός ήταν, θέλει 5,6 ακόμα micro να κλείσει εκεί τριγύρω τις τρύπες στο κέντρο ειδικά εντός κτιρίων δεν παίζει σωστά. Έχει 3 χρόνια γεμάτα επενδυτικό πλάνο! Κάτι θα γίνει, μην αγχώνεσαι! 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Πάντως εδώ σήμερα με 39°C το δίκτυο χτύπησε 400+ Mbps στην Π.Ε.Ο Θήβας Ελευσίνας 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 On 16/7/2025 at 8:44 ΜΜ, memoriesradio said: Αγία Μαρίνα - Ρεντίνα Εχω κάνει άγημα εκεί το 1997!!! Το μόνο κακό τότε είναι ότι δεν είχαμε κινητά 😄 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Telekom - εμπορικές ανακοινώσεις NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 (edited) 58 minutes ago, zerokill said: Εχω κάνει άγημα εκεί το 1997!!! Το μόνο κακό τότε είναι ότι δεν είχαμε κινητά 😄 94-95 Άνω Πορόια φαντάρος. Κανονικά με κινητό... Τον αγρότη θα τον βγάλουμε καμία βόλτα; Edited July 17, 2025 by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 10 ώρες πριν, memoriesradio said: 94-95 Άνω Πορόια φαντάρος. Κανονικά με κινητό... Τον αγρότη θα τον βγάλουμε καμία βόλτα; Τι να βγάλεις η κατάσταση στην Vodafone δεν έχει σωτηρία! 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Telekom - εμπορικές ανακοινώσεις NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 12 ώρες πριν, memoriesradio said: 94-95 Άνω Πορόια φαντάρος. Κανονικά με κινητό... Τον αγρότη θα τον βγάλουμε καμία βόλτα; 2 ώρες πριν, zerokill said: Τι να βγάλεις η κατάσταση στην Vodafone δεν έχει σωτηρία! Αφήστε τον αγρότη έχει θέματα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ 😅😅😅😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) Νέα Μηχανιώνα - Θεσσαλονίκης Λουκουμάδες Μαργαρίτης - πρώτη μούρη με θέα τον Όλυμπο Από Αγγελοχώρι μέχρι Μηχανιώνα, ΓΤΠ. Edited July 18, 2025 by memoriesradio 13 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Το είδα, ίδρωσα, λύγισα, μπήκα κουζίνα και έφαγα παξιμάδι με μέλι. Πονάω. 1 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) 2 minutes ago, elkons said: Το είδα, ίδρωσα, λύγισα, μπήκα κουζίνα και έφαγα παξιμάδι με μέλι. Πονάω. Αν είναι να πάθεις τίποτα, να σου φέρω 2 μερίδες... Αύριο Σάββατο κατηφορίζω νότια και από Κυριακή Δευτέρα και Κυκλάδες (για δουλειά). Edited July 18, 2025 by memoriesradio 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts