marios239 Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 7 minutes ago, opmgls said: Όταν γύρισε το σήμα στην κεραία από Σωρό έγινε αυτόματα ή εσύ το έκανες χειροκίνητα. Αυτόματα. Μετά απ' αυτή την εναλλαγή με κράτησε στο Σωρό για την υπόλοιπη ώρα. 8 minutes ago, opmgls said: ΥΓ. Πάντως εγώ συχνά βλέπω με voda τέτοιες ταχύτητες σε πολυσύχναστα μέρη... Στα τουριστικά κάθε χρόνο τα ίδια. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα τα ενισχύσουν (μέσα στον επόμενο αιώνα προβλέπω). 6 3 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 9 minutes ago, marios239 said: Στα τουριστικά κάθε χρόνο τα ίδια. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα τα ενισχύσουν (μέσα στον επόμενο αιώνα προβλέπω). Μην είσαι απαισιόδοξος. Υπομονή και ο ουρανός θα γινει πιο γαλανός 😃 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 Θεσσαλονίκη μισή ώρα τώρα μόνο επείγουσες κλήσεις. Τι σκτα έπαθε!? Μόλις επανήλθε τώρα ελπίζω να παραμείνει. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 19 minutes ago, VasilisSam said: Θεσσαλονίκη μισή ώρα τώρα μόνο επείγουσες κλήσεις. Τι σκτα έπαθε!? Μόλις επανήλθε τώρα ελπίζω να παραμείνει. Ρυθμίζουνε το 5G SA, τώρα έρχεται! Αχνοφαίνεται!!! https://youtu.be/yZuh1TR-WVg?t=40s 1 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 1 ώρα πριν, VasilisSam said: Θεσσαλονίκη μισή ώρα τώρα μόνο επείγουσες κλήσεις. Τι σκτα έπαθε!? Μόλις επανήλθε τώρα ελπίζω να παραμείνει. Παιδιά στη κοσμοτε ήθελα να το γράψω, σορρυ κεκτημένη ταχύτητα. Βοντα όλα καλά!! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Κάτω Λεχώνια 600αρι έχω ξαναδεί μόνο χειμώνα αργά το βράδυ. Είχε πολύ κίνηση στο δρόμο και μου έκανε εντύπωση ότι κατάφερε τέτοια ταχύτητα. Νέα Δημητριάδα Βόλου εξωτερικός χώρος Που θα πάει, θα φτάσω και τα 1300 κάποια στιγμή, το έχω βάλει στόχο! 10 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 6 minutes ago, marios239 said: Κάτω Λεχώνια 600αρι έχω ξαναδεί μόνο χειμώνα αργά το βράδυ. Είχε πολύ κίνηση στο δρόμο και μου έκανε εντύπωση ότι κατάφερε τέτοια ταχύτητα. Νέα Δημητριάδα Βόλου εξωτερικός χώρος Που θα πάει, θα φτάσω και τα 1300 κάποια στιγμή, το έχω βάλει στόχο! Έχεις οργώσει το Πήλιο 😜 5 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Just now, johnny_htc said: Έχεις οργώσει το Πήλιο 😜 Μπαα, καμία σχέση. Την ίδια διαδρομή κάνω συχνά (Βόλος - Καλά Νερά). Αν και τον Αύγουστο μπορεί να έρθει ένα μίνι τουρ με μετρήσεις αν όλα πάνε καλά (Βόλος-Ζαγορά-Χορευτό-Τσαγκαράδα- Μηλιές-Καλά Νερά). Νομίζω ότι αναβάθμισε και το ανατολικό Πήλιο η victus οπότε θα έχει διαφορά από πέρυσι. 11 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Μάλλον έπρεπε να κλείσω πιο μετά να έρθω στη περιοχή 😂 @marios239 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 (edited) 2-3 χιλιόμετρα από τον Άγιο Σωστη και το Cameo Island...Ζάκυνθος Το ζουμ είναι 10χ δεν είναι τόσο μπροστά Edited July 28, 2025 by George6633 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 (edited) 10 minutes ago, George6633 said: 2-3 χιλιόμετρα από τον Άγιο Σωστη και το Cameo Island...Ζάκυνθος Το ζουμ είναι 10χ δεν είναι τόσο μπροστά Να πάρω την εικόνα για cell; 🥹 Αριστερά ιστός Cosmote, Δεξιά Vodafone (ισως και Nova). Και οι 2 κεραίες με Ν78, τούμπανο. Τυχεροί όσοι μένουν εκει. Edited July 28, 2025 by elkons 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 24 minutes ago, elkons said: Να πάρω την εικόνα για cell; 🥹 Αριστερά ιστός Cosmote, Δεξιά Vodafone (ισως και Nova). Και οι 2 κεραίες με Ν78, τούμπανο. Τυχεροί όσοι μένουν εκει. Εννοείται!! Έχει κάποια σπίτια αλλά χειμώνα δεν ξέρω αν μένει κάνεις.. Όντως τυχεροί έστω και το καλοκαίρι 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Just now, George6633 said: Εννοείται!! Έχει κάποια σπίτια αλλά χειμώνα δεν ξέρω αν μένει κάνεις.. Όντως τυχεροί έστω και το καλοκαίρι Ωραίαα Θα μετακόμιζα άνετα και θα έπαιζα με τις προσφορές 😅 πρέπει να παίζουν άριστα όλες μπαμ εκει κοιτάνε οι 2 κεραίες! 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 (edited) Καλαμίτσι - Χαλκιδική Edited July 28, 2025 by memoriesradio 13 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Κάποιους με vf στη Θεσσαλονίκη μπορεί να με κάνει μια χάρη; Ψάχνω τα 2g cell ids για τις 2 παρακάτω κεραίες για να τις βάλω στη βάση του nm: -5083 κοντά στους Αμπελόκηπους -12228 που έκανε πρόσφατα συνεγκατάσταση η vf. Αν περάσει κάποιος ας κάνει ένα κόπο να τα καταγράφει έστω cellmapper, θα τα βρω κι από εκεί! Ευχαριστώ! 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, marios239 said: Κάποιους με vf στη Θεσσαλονίκη μπορεί να με κάνει μια χάρη; Ψάχνω τα 2g cell ids για τις 2 παρακάτω κεραίες για να τις βάλω στη βάση του nm: -5083 κοντά στους Αμπελόκηπους -12228 που έκανε πρόσφατα συνεγκατάσταση η vf. Αν περάσει κάποιος ας κάνει ένα κόπο να τα καταγράφει έστω cellmapper, θα τα βρω κι από εκεί! Ευχαριστώ! Αργότερα που θα βγω από το σπίτι θα περάσω να σε εξυπηρετήσω... Αυτές οι 2 είναι στην Μοναστηρίου στο ύψος της Πυροσβεστικής & One Salonika. Edited July 29, 2025 by memoriesradio 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 14 minutes ago, memoriesradio said: Αργότερα που θα βγω από το σπίτι θα περάσω να σε εξυπηρετήσω... Αυτές οι 2 είναι στην Μοναστηρίου στο ύψος της Πυροσβεστικής & One Salonika. Αυτές ακριβώς! Ευχαριστώ! 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 6 ώρες πριν, marios239 said: Κάποιους με vf στη Θεσσαλονίκη μπορεί να με κάνει μια χάρη; Ψάχνω τα 2g cell ids για τις 2 παρακάτω κεραίες για να τις βάλω στη βάση του nm: -5083 κοντά στους Αμπελόκηπους -12228 που έκανε πρόσφατα συνεγκατάσταση η vf. Αν περάσει κάποιος ας κάνει ένα κόπο να τα καταγράφει έστω cellmapper, θα τα βρω κι από εκεί! Ευχαριστώ! Έχω περάσει και εγώ με cellmapper ήμουν με το μηχανάκι από κοντά, τώρα πόσο θα αργήσει δεν ξέρω στη κοσμοτε κάνει πάνω από 24ωρο πλέον να δείξει αλλαγές. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 20 minutes ago, VasilisSam said: Έχω περάσει και εγώ με cellmapper ήμουν με το μηχανάκι από κοντά, τώρα πόσο θα αργήσει δεν ξέρω στη κοσμοτε κάνει πάνω από 24ωρο πλέον να δείξει αλλαγές. Κάνει πολλές ώρες να δείξει αλλαγές, ίσως και μέρες. Καλά που μου το θύμησες να δω αν έχουν περαστεί αυτές που έκανα στην Ηλεία. Μέχρι τις προάλλες δεν έδειχνε.. Αλλά παίζει άραγε ρόλο ποιον πάροχο καταγραφείς;; Και καλά γεμίζει τόσο πολύ το κομμάτι του σερβερ που αντιστοιχεί σ αυτόν ας πούμε; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Ανα πάροχο νομίζω είναι είχα καταγράψει NOVA (Q) και Cosmote πριν 3 ημέρες με 2 σιμ. 2η Nova. Η καταγραφή της NOVA μπηκε μετα από 24ω και Cosmote σήμερα το απόγευμα κατα τις 6 το ειδα. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Πραγματικά δεν ξέρω πως το πάνε, με τις φάσεις του είναι άλλες φορές τα εμφάνιζε μετά από λίγες ώρες άλλες πάλι αργούσε, βέβαια τόσο πολύ ποτέ. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 8 ώρες πριν, marios239 said: Κάποιους με vf στη Θεσσαλονίκη μπορεί να με κάνει μια χάρη; Ψάχνω τα 2g cell ids για τις 2 παρακάτω κεραίες για να τις βάλω στη βάση του nm: -5083 κοντά στους Αμπελόκηπους -12228 που έκανε πρόσφατα συνεγκατάσταση η vf. Αν περάσει κάποιος ας κάνει ένα κόπο να τα καταγράφει έστω cellmapper, θα τα βρω κι από εκεί! Ευχαριστώ! 6 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Just now, memoriesradio said: Αρχοντικός 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 8 minutes ago, johnny_htc said: Αρχοντικός Σπίτι ή εστιατόριο; 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Παραλία Θεσσαλονίκης (Ομπρέλες) 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts