memoriesradio Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Young, adults, in the cafes does not do... 2 ώρες πριν, yiankap74_ said: Ερώτηση : Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάλυψη 5G στη Θεσσαλονίκη στις περιοχές Ευκαρπία και Εύοσμο (όρια με Μενεμένη) ; 5G κάλυψη υπάρχει. Αν όμως ρωτάς για επιδόσεις (μέγιστες ταχύτητες), αυτό εξαρτάται από τον εξοπλισμό σου (συσκευή), την ακριβή τοποθεσία, διάφορους άλλους παράγοντες, και φυσικά αρκετή τύχη... 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 39 minutes ago, elkons said: Δυστυχώς, το myphone φαίνεται να έχει χάσει σε ποιότητα. Όλο και συχνότερα εμφανίζονται τρολς που λειτουργούν υπέρ συγκεκριμένων εταιρικών συμφερόντων κτλ, κάτι που αλλοιώνει τον χαρακτήρα της κοινότητας. Κρίμα, γιατί παλιότερα υπήρχε πιο γόνιμος διάλογος. Πρέπει να απαιτεί αυστηρή ταυτοποίηση με κινητό. Αλλά θα μου πεις αν συνεργάζονται με τις εταιρίες θα τους τα δίνουν με το τσουβάλι τις σιμ 🤣 για να παίζουν τα παιχνίδια τους εδώ μέσα. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 6 ώρες πριν, cmvr said: Ωραίες οι θεωρίες και τα ποστ για εντυπωσιασμό, αλλά όταν έχεις στήσει εκατοντάδες VPN σε πραγματικά δίκτυα (κινητά, σταθερά, ΔΙΑΣ κ.λπ.), απλά βλέπεις τέτοια σχόλια και χαμογελάς. Κάπου τελειώνει η θεωρία και αρχίζει η πραγματικότητα. νοντα ονλυ 🤣 να δω από πόσους fake λογαριασμούς θα μου βάλετε αρνητικό χεράκι 🤣 Στο εταιρικό μου VPN κι εγώ είχα θέμα σε ταχύτητες και αρκετό packet loss το οποίο δεν ήξερα από που προέκυπτε. Δεν είναι όλα μηδέν ή ένα. Πολλές φορές είναι θέμα VPN configuration (όπως ανέφερα). Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. 5 ώρες πριν, cmvr said: Πρέπει να απαιτεί αυστηρή ταυτοποίηση με κινητό. Αλλά θα μου πεις αν συνεργάζονται με τις εταιρίες θα τους τα δίνουν με το τσουβάλι τις σιμ 🤣 για να παίζουν τα παιχνίδια τους εδώ μέσα. Άλλη μια σοβαρή τοποθέτηση. 3 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου (edited) 28 minutes ago, mixtri said: Στο εταιρικό μου VPN κι εγώ είχα θέμα σε ταχύτητες και αρκετό packet loss το οποίο δεν ήξερα από που προέκυπτε. Δεν είναι όλα μηδέν ή ένα. Πολλές φορές είναι θέμα VPN configuration (όπως ανέφερα). Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Άλλη μια σοβαρή τοποθέτηση. Καμία έκρηξη απλώς καταθέτω εμπειρία από πραγματικές υλοποιήσεις. Όταν βλέπεις την ίδια συμπεριφορά σε δεκάδες περιπτώσεις, δύσκολα το ρίχνεις στο configuration. Όλα καλά, δεν υπάρχει λόγος να το τραβάμε άλλο. Edited 9 Μαΐου by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 9 ώρες πριν, elkons said: @Nikolas14 Καλησπέρα, ξέρω ότι δεν γράφω συχνά αλλά τι να ανεβάσω. Kerouac χθες το απόγευμα Στα ΚΤΕΛ 14ης Μαΐου με Ελ. Βενιζέλου 10 ώρες πριν, yiankap74_ said: Ερώτηση : Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάλυψη 5G στη Θεσσαλονίκη στις περιοχές Ευκαρπία και Εύοσμο (όρια με Μενεμένη) ; Ευκαρπία δεν ξέρω, αλλά Εύοσμο όρια με Μενεμένη έχει πολύ καλή κάλυψη μέσα και έξω. 5G N1 κυρίως έχει και 4G+ με αξιοπρεπείς ταχύτητες αλλά σε ώρες αιχμής θα δεις ότι σέρνεται κάποιες φορές. 3 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Κάτω Πετράλωνα, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. 4g vs 5g 11 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 5 ώρες πριν, cmvr said: Καμία έκρηξη απλώς καταθέτω εμπειρία από πραγματικές υλοποιήσεις. Όταν βλέπεις την ίδια συμπεριφορά σε δεκάδες περιπτώσεις, δύσκολα το ρίχνεις στο configuration. Όλα καλά, δεν υπάρχει λόγος να το τραβάμε άλλο. H άποψη είναι σεβαστή. Η ειρωνία όμως και η επίθεση δεν είναι επιθυμητή. Αυτό εννοούσα. Προφανώς δε σε αμφισβητεί κανένας για αυτά που λες. 5 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου On 27/4/2025 at 7:22 ΠΜ, George6633 said: Στη βεράντα του σπιτιού,3ος όροφος περίπου 500-600 μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε πιστούς,άπιστους και δύσπιστους Θωμάδες! Έκανα δύο τεστ..Το άλλο μου έδωσε 28 Upload και 620 download.Πάνω είναι πριν και τώρα είναι μετά τη συνεγκατασταση @elkons @marios239 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Εε λίγη πτώση Upload μικρό το κακό θα δείξει και αύριο τις ώρες αιχμής εάν υπάρχει η ίδια συμπεριφορά με πριν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 3 minutes ago, elkons said: Εε λίγη πτώση Upload μικρό το κακό θα δείξει και αύριο τις ώρες αιχμής εάν υπάρχει η ίδια συμπεριφορά με πριν. Πρέπει να δω και άλλα σημεία αν μπήκε πάνω ή Nova. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 4 minutes ago, George6633 said: Έκανα δύο τεστ..Το άλλο μου έδωσε 28 Upload και 620 download.Πάνω είναι πριν και τώρα είναι μετά τη συνεγκατασταση @elkons @marios239 Άρα ευτυχώς δεν έπεσε πολύ! Θετικό! Αν τύχει να μετρήσεις και κάποιο μεσημέρι ή απόγευμα θα ήταν καλό για να δούμε πως πάει σε ώρες αιχμής όπως είπε και ο @elkons. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 3 minutes ago, marios239 said: Άρα ευτυχώς δεν έπεσε πολύ! Θετικό! Αν τύχει να μετρήσεις και κάποιο μεσημέρι ή απόγευμα θα ήταν καλό για να δούμε πως πάει σε ώρες αιχμής όπως είπε και ο @elkons. Εννοείται ακόμα και αύριο από το ίδιο σημείο το μεσημέρι και τις επόμενες μέρες θα βγω στην πόλη να δω. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Και εγένετο! Ν78 από την Vodafone στην κεραία Κοκκινοκορφή στην Κερατέα. Δυστυχώς φαίνεται να έχει λίγο μικρότερη εμβέλεια από της Cosmote (που μπήκε πέρσι) γιατί σε πολλά σημεία με γυρνάει σε 2100. Έτσι το σπίτι μου στο Άνω Δασκαλειό δεν το καλύπτει, εσωτερικά, παρά μόνο τις πιο κοντινές περιοχές. Ελπίζω να το ρυθμίσουν. Σαφώς πολύ θετική κίνηση. 13 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) 34 minutes ago, MIKU said: Και εγένετο! Ν78 από την Vodafone στην κεραία Κοκκινοκορφή στην Κερατέα. Δυστυχώς φαίνεται να έχει λίγο μικρότερη εμβέλεια από της Cosmote (που μπήκε πέρσι) γιατί σε πολλά σημεία με γυρνάει σε 2100. Έτσι το σπίτι μου στο Άνω Δασκαλειό δεν το καλύπτει, εσωτερικά, παρά μόνο τις πιο κοντινές περιοχές. Ελπίζω να το ρυθμίσουν. Σαφώς πολύ θετική κίνηση. Εδώ φαίνεται ότι σε καλύπτει άλλη κεραία, όχι η κοκκινοκορφή! Αν δεν κανω λάθος κοκκινοκορφη είναι η 1726, άρα n78 μπήκε σε άλλη κεραία. Νομίζω τη βρήκα, άδεια 1201060. Μιας και περνάνε, ελπίζω να βάλουν και στη κοκκινοκορφη. Edited 12 Μαΐου by marios239 9 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Άνοιξε στη 13073 και η Nova N78 αλλα η Vodafone έπεσε στα μισά περίπου 250-300 η κάθε μια. 34 minutes ago, marios239 said: Εδώ φαίνεται ότι σε καλύπτει άλλη κεραία, όχι η κοκκινοκορφή! Αν δεν κανω λάθος κοκκινοκορφη είναι η 1726, άρα n78 μπήκε σε άλλη κεραία. Νομίζω τη βρήκα, άδεια 1201060. Μιας και περνάνε, ελπίζω να βάλουν και στη κοκκινοκορφη. Πήραν πάρα πολύ φώτα το τελευταίο διάστημα ίσως αυτή την εβδομάδα περάσουν εκεί για καμιά ρύθμιση. 35 minutes ago, marios239 said: Εδώ φαίνεται ότι σε καλύπτει άλλη κεραία, όχι η κοκκινοκορφή! Αν δεν κανω λάθος κοκκινοκορφη είναι η 1726, άρα n78 μπήκε σε άλλη κεραία. Νομίζω τη βρήκα, άδεια 1201060. Μιας και περνάνε, ελπίζω να βάλουν και στη κοκκινοκορφη. Ίδιο PCI δε κάνει ENDC 1 hour ago, MIKU said: Και εγένετο! Ν78 από την Vodafone στην κεραία Κοκκινοκορφή στην Κερατέα. Δυστυχώς φαίνεται να έχει λίγο μικρότερη εμβέλεια από της Cosmote (που μπήκε πέρσι) γιατί σε πολλά σημεία με γυρνάει σε 2100. Έτσι το σπίτι μου στο Άνω Δασκαλειό δεν το καλύπτει, εσωτερικά, παρά μόνο τις πιο κοντινές περιοχές. Ελπίζω να το ρυθμίσουν. Σαφώς πολύ θετική κίνηση. Εάν είναι από κοκκινοκορφη ίσως απλά μην έβαλαν παραπάνω massive που να σε κοιτάει σπίτι, δεν είναι περασμένη στη βάση του Netmonster να λέει όνομα.; τη κατέβασες; Οπα Galaxy A15 5G;;; 140MHz εμένα κάνει με Cosmote μέχρι 130MHz ή 125MHz (10+20+100) ή (15+20+100MHz αντίστοιχα). 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 40 minutes ago, marios239 said: Εδώ φαίνεται ότι σε καλύπτει άλλη κεραία, όχι η κοκκινοκορφή! Αν δεν κανω λάθος κοκκινοκορφη είναι η 1726, άρα n78 μπήκε σε άλλη κεραία. Νομίζω τη βρήκα, άδεια 1201060. Μιας και περνάνε, ελπίζω να βάλουν και στη κοκκινοκορφη. Ωχ, έχεις δίκιο. Τσάμπα χάρηκα. Δεν έβαλαν, μπερδεύτηκα... Γι'αυτό δεν δίνει στο σπίτι μου Ν78, γιατί το σπίτι το καλύπτει όντως η Κοκκινοκορφή. Τώρα είχα πάει παρακάτω στην παραλία και έπιανα από αλλού... 8 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Είναι κοντά οι κεραίες υπάρχει οπτική επαφή με κοκκινοκορφη. Πρέπει να αναβαθμιστεί ευκαιρία που ήρθαν στη περιοχή. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 8 minutes ago, elkons said: Άνοιξε στη 13073 και η Nova N78 αλλα η Vodafone έπεσε στα μισά περίπου 250-300 η κάθε μια. Άρα κοινό backhaul που δεν επαρκεί. Ελπίζω να το δουν, αν και πάλι, σε σχέση με πρίν είναι πολύ καλύτερα. 11 minutes ago, elkons said: Πήραν πάρα πολύ φώτα το τελευταίο διάστημα ίσως αυτή την εβδομάδα περάσουν εκεί για καμιά ρύθμιση. Μάλλον προσπαθούν να προλάβουν τη σεζόν που έρχεται. 12 minutes ago, elkons said: Ίδιο PCI δε κάνει ENDC Ναι, n78 από τη 10671. 13 minutes ago, elkons said: Εάν είναι από κοκκινοκορφη ίσως απλά μην έβαλαν παραπάνω massive που να σε κοιτάει σπίτι, δεν είναι περασμένη στη βάση του Netmonster να λέει όνομα.; τη κατέβασες; Είναι ξεχωριστή άδεια της nova κοντά στην κακιά θάλασσα. 6 minutes ago, MIKU said: Ωχ, έχεις δίκιο. Τσάμπα χάρηκα. Δεν έβαλαν, μπερδεύτηκα... Γι'αυτό δεν δίνει στο σπίτι μου Ν78, γιατί το σπίτι το καλύπτει όντως η Κοκκινοκορφή. Τώρα είχα πάει παρακάτω στην παραλία και έπιανα από αλλού... Είχε και παλιότερα σε εκείνο το σημείο ή είναι καινούργια n78; 5 minutes ago, elkons said: Είναι κοντά οι κεραίες υπάρχει οπτική επαφή με κοκκινοκορφη. Πρέπει να αναβαθμιστεί ευκαιρία που ήρθαν στη περιοχή. Ελπίζω να περάσουν τώρα που πήραν φόρα. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 28 minutes ago, elkons said: Είναι κοντά οι κεραίες υπάρχει οπτική επαφή με κοκκινοκορφη. Πρέπει να αναβαθμιστεί ευκαιρία που ήρθαν στη περιοχή. Δεν ξέρω αν είναι καινούργια. Μπορεί να υπήρχε... 42 minutes ago, marios239 said: Είχε και παλιότερα σε εκείνο το σημείο ή είναι καινούργια n78; Δεν ξέρω. Ποια κεραία είναι από το ΕΕΑΕ; 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 23 minutes ago, MIKU said: Ποια κεραία είναι από το ΕΕΑΕ; https://eeae.gr/index.php?option=com_tmiamap&view=station&Itemid=4650&ceett=1201060 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) Ξέχασα να ανεβάσω τις μετρήσεις της voda απ' την Αριστοτέλους . Στα ίδια σημεία και την ίδια ώρα με της Νόβα που ανέβασα πριν 2 μέρες. Αριστοτέλους με Ερμού Αριστοτέλους στο Σαββίκο Αριστοτέλους με Βασιλέως Ηρακλείου Edited 12 Μαΐου by marios239 12 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, marios239 said: Ξέχασα να ανεβάσω τις μετρήσεις της voda απ' την Αριστοτέλους . Στα ίδια σημεία και την ίδια ώρα με της Νόβα που ανέβασα πριν 2 μέρες. Αριστοτέλους με Ερμού Αριστοτέλους στο Σαββίκο Αριστοτέλους με Βασιλέως Ηρακλείου Με το X7 Pro κι αυτές; Αρκετά χαμηλότερες οι επιδόσεις της Vodafone αναμενόμενο γιατί έχουν περισσότερη κίνηση η κεραίες της νομίζω. Ειδικά η 1109 RSRQ -16! Τη δουλειά σου την κάνεις βέβαια, εντάξει. Edited 12 Μαΐου by KrisB-free97 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 4 minutes ago, KrisB-free97 said: Με το X7 Pro κι αυτές; Αρκετά χαμηλότερες οι επιδόσεις της Vodafone αναμενόμενο βέβαια έχουν περισσότερη κίνηση η κεραίες της νομίζω. Ειδικά η 1109 RSRQ -16! Τη δουλειά σου την κάνεις βέβαια, εντάξει. Ναι με το x7 pro. Ανέκαθεν η vf είχε χαμηλότερες ταχύτητες απ' τη nova στο κέντρο, λόγω κίνησης αλλά και άλλων παραγόντων (λιγότερα micro) . Τουλάχιστον έχει μια σταθερότητα. Θα δώσει 200mbps, ναι, αλλά θα το δίνει σχεδόν πάντα χωρίς ανεβοκατεβασματα. Γι'αυτό υποψιάζομαι ότι εφαρμόζουν κάποιου είδους QoS για να κρατήσουν αποδοτικό το δίκτυο. Ελπίζω κάποια στιγμή να το συμμαζέψουν λίγο, είναι η χειρότερη σε θέμα ταχυτήτων στο κέντρο. Το 4G πάντως που ανά σημεία ήταν μη λειτουργικό το έφτιαξαν, έχω πάνω από μήνα να το αντιμετωπίσω. 11 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου https://www.newsit.gr/ellada/i-Vodafone-fernei-tin-taxytita-tou-5G-sto-94-tou-plithysmou-kalyptontas-olo-kai-perissoteres-perioxes/4380461/ 5 2 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) 8 ώρες πριν, MIKU said: https://www.newsit.gr/ellada/i-Vodafone-fernei-tin-taxytita-tou-5G-sto-94-tou-plithysmou-kalyptontas-olo-kai-perissoteres-perioxes/4380461/ Η συνεργάτιδα είναι ήδη *99%. * 5G NSA. Edited 13 Μαΐου by Chrischal1908 2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts