Nikolas14 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 On 10/10/2021 at 6:39 ΜΜ, HORGRAP said: Μιχάλη , τα σεβη μου ...και στους υπόλοιπους advanced members της παρέας. ΔΕΙΤΕ ενα ακομη παραδειγμα κακης διαχείρισης πορων που ...κανουν ζημια αντι για όφελος. Η ...μαγικη band 2600 MHz που ΤΟ ΔΊΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΈΞΕΙ να σε στελνει με το ζορι μεχρι και -125 dbm ?? !! Με οποιαδήποτε συσκευη και αν επιλέξετε συμβαίνει το ιδιο. 1) Κλήσεις VOlte dropped 2) Streaming buffering 3) Ενω υπαρχουν διαθεσιμες κυψέλες με καλύτερη καλυψη ....η vodafone απλα διαλεγει για εμας εμπειρία χρησης ...στα -125 dbm 2600 🙂 Εδω ενα συνηθισμένο παράδειγμα live data feed drop. https://youtu.be/9QLkdfrN4ow . Το έκανε πολύ συχνά και σε εμένα, λόγος που έφυγα. Ειτε ξαφνικά να σε γυρισει σε H+ ή Edge ενώ έχει σήμα 4G. Ο ανταγωνισμός δεν το κάνει αυτό τόσο συχνά. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Το έκανε πολύ συχνά και σε εμένα, λόγος που έφυγα. Ειτε ξαφνικά να σε γυρισει σε H+ ή Edge ενώ έχει σήμα 4G. Ο ανταγωνισμός δεν το κάνει αυτό τόσο συχνά. Αυτό βλέπω και στα πολύ βόρεια. Οπότε το κακό είναι παντού. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Το κάνει πολύ, δλδ ποιος με τέτοιες συνθήκες να κάνει unlimited σύμβολαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 4 ώρες πριν, sakels said: Το κάνει πολύ, δλδ ποιος με τέτοιες συνθήκες να κάνει unlimited σύμβολαιο? Όλα είναι σχετικά. Αν είναι ανεκτό πχ σπίτι και δουλειά και το πάρεις και σε τιμή χώμα κάνεις τα στραβά μάτια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Τι αίσχη είναι αυτά ρε παιδιά . Για καλό το άνοιξαν το dss Σέρρες ; Ανοιγω δεδομένα σε 10 δευτερόλεπτα από 5G -> 4G στο δευτερόλεπτο με ρίχνει σε 3G . Όλα αυτά ενώ προσπαθώ να κανω reload μια σελίδα στο safari . Το αφηνω ήσυχο για 10 δευτερόλεπτα γυρναει σε 5G . Πάω να κάνω soeedtest , με ρίχνει 4G failed το τεστ . Μετά από λιγο με ρίχνει 3G ξαι μετά (το επικοτερο όλων ) No service για κάνα 3 λεπτό . Με πετάει ξανά 5G . Ξεκινάει το τεστ (γύρω στα 2mbps χωρίς πλάκα) όταν πάει να τεστάρει το uplink με ρίχνει 3G . Πραγματικά . Άχρηστο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 3 ώρες πριν, georgebad said: Τι αίσχη είναι αυτά ρε παιδιά . Για καλό το άνοιξαν το dss Σέρρες ; Ανοιγω δεδομένα σε 10 δευτερόλεπτα από 5G -> 4G στο δευτερόλεπτο με ρίχνει σε 3G . Όλα αυτά ενώ προσπαθώ να κανω reload μια σελίδα στο safari . Το αφηνω ήσυχο για 10 δευτερόλεπτα γυρναει σε 5G . Πάω να κάνω soeedtest , με ρίχνει 4G failed το τεστ . Μετά από λιγο με ρίχνει 3G ξαι μετά (το επικοτερο όλων ) No service για κάνα 3 λεπτό . Με πετάει ξανά 5G . Ξεκινάει το τεστ (γύρω στα 2mbps χωρίς πλάκα) όταν πάει να τεστάρει το uplink με ρίχνει 3G . Πραγματικά . Άχρηστο Θεσσαλονίκη αυτά ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 9 ώρες πριν, georgebad said: Τι αίσχη είναι αυτά ρε παιδιά . Για καλό το άνοιξαν το dss Σέρρες ; Ανοιγω δεδομένα σε 10 δευτερόλεπτα από 5G -> 4G στο δευτερόλεπτο με ρίχνει σε 3G . Όλα αυτά ενώ προσπαθώ να κανω reload μια σελίδα στο safari . Το αφηνω ήσυχο για 10 δευτερόλεπτα γυρναει σε 5G . Πάω να κάνω soeedtest , με ρίχνει 4G failed το τεστ . Μετά από λιγο με ρίχνει 3G ξαι μετά (το επικοτερο όλων ) No service για κάνα 3 λεπτό . Με πετάει ξανά 5G . Ξεκινάει το τεστ (γύρω στα 2mbps χωρίς πλάκα) όταν πάει να τεστάρει το uplink με ρίχνει 3G . Πραγματικά . Άχρηστο Huawei DSS for ever. 1 2 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 6 ώρες πριν, cmvr said: Θεσσαλονίκη αυτά ; Και Θεσσαλονίκη τα ίδια κάνει μην νομίζεις . Εξάλλου έχουμε πει πολλές φορές για το πρόβλημα με το 3G και εγώ και άλλοι εδώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 κάτω τα χέρια από την voda μη χεστουμε εδώ μέσα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 4 ώρες πριν, georgebad said: Και Θεσσαλονίκη τα ίδια κάνει μην νομίζεις . Εξάλλου έχουμε πει πολλές φορές για το πρόβλημα με το 3G και εγώ και άλλοι εδώ Όπου υπάρχει DSS, πράγματι συμβαίνει αυτό. Τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη σίγουρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 On 14/11/2021 at 7:23 ΠΜ, mixtri said: Huawei DSS for ever. baseband crash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 6 minutes ago, georgemv said: baseband crash? Έτσι φαίνεται… Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 3 ώρες πριν, mixtri said: Έτσι φαίνεται… QA από τα LIDL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 31 minutes ago, georgemv said: QA από τα LIDL Έχουν δει πολλά τα μάτια μου άρα δε μπορώ να κρίνω για να μην κριθώ χαχα Αλλά ναι, crash σε field software δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 14 minutes ago, mixtri said: Έχουν δει πολλά τα μάτια μου άρα δε μπορώ να κρίνω για να μην κριθώ χαχα Αλλά ναι, crash σε field software δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση. Σοφά μιλάς γέροντα. Ελπίζω τουλάχιστον να το δουν αυτόματα και να το στείλουν στον vendor. Και άμεσα να το κλείσουν σαν feature, να μην σπάνε τα νεύρα του κόσμου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Μάλιστα.. :/ Να εύχεσαι να μην είσαι σε αναβαθμισμένη περιοχή. Ανεβάζω σε λίγο το λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Μάλιστα.. :/ Να εύχεσαι να μην είσαι σε αναβαθμισμένη περιοχή. Ανεβάζω σε λίγο το λινκ.Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει ένα test, κατευθείαν πέφτει σε 3G.. Τις προηγούμενες ώρες έπεφτε και σε EDGE..Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) ) Χαραμιζεται η n78 διοτι δεν δινουν σωστους default συνδυασμούς από το δίκτυο στις συσκευές. 2) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ NETWORK FAILS. CARIER BASEBAND CRASHES. Δειτε τι συμβαίνει στην Ελλαδα αυτη τη στιγμή. Αρχίζω να πιστεύω οτι εχουν δωσει RSRQ rules για τα handovers https://youtu.be/eXdklPSjHhI Edited November 18, 2021 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Όπου γίνεται αναβάθμιση σε 5g το αποτέλεσμα είναι συνεχόμενες αλλαγές σε 4g 3g 2g η είναι ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 8 minutes ago, sakels said: Όπου γίνεται αναβάθμιση σε 5g το αποτέλεσμα είναι συνεχόμενες αλλαγές σε 4g 3g 2g η είναι ιδέα μου? Εδώ που είμαι και είναι σε φάση αναβάθμισης ναι το κάνει μερικές φορές. Οι γνωστές π@π@ριες δηλαδή που έχουν γράψει και άλλα παιδιά. Αν βάλεις λειτουργία πτήσης επανέρχεται. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 14 minutes ago, cmvr said: Εδώ που είμαι και είναι σε φάση αναβάθμισης ναι το κάνει μερικές φορές. Οι γνωστές π@π@ριες δηλαδή που έχουν γράψει και άλλα παιδιά. Αν βάλεις λειτουργία πτήσης επανέρχεται. Εγώ πάντως δεν έχω την ψυχική υπομονή να παίζω με το flight mode για να μπω σε μια ιστοσελίδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 17 minutes ago, georgebad said: Εγώ πάντως δεν έχω την ψυχική υπομονή να παίζω με το flight mode για να μπω σε μια ιστοσελίδα . Είσαι σε πολύ extreme σημείο τότε με τις μπούρδες που κάνουν στα configuration τους. Εδώ πχ να έκανα 2 φορές ολόκληρη την ημέρα. Πάρε ένα τηλέφωνο στις βλάβες να δούμε τι θα σου πουν. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 1 hour ago, cmvr said: Είσαι σε πολύ extreme σημείο τότε με τις μπούρδες που κάνουν στα configuration τους. Εδώ πχ να έκανα 2 φορές ολόκληρη την ημέρα. Πάρε ένα τηλέφωνο στις βλάβες να δούμε τι θα σου πουν. Δεν μπορείς να φανταστείς ποσό μας έχει αγανακτήσει . Να τους πρω να τους πω τι ; Κλείστε το 5G σας ; Κλείστε σαν εταιρία ; Τι ; Εν έτη 2021 είναι ανεπίτρεπτο να θες 3 λεπτά κάθε φορά για να κανείς τα βασικά . Είναι ανεπίτρεπτο να πέφτουν οι 3 στις 10 κλησεις Επειδή το volte τους είναι μπ@ρδελ@ ; Ακόμα και οι γονείς μου (23 χρόνια στην Vodafone ) έχουν αρχίζει και τους κατεβάζουν καντήλια . Που είναι το ανταγωνιστικό δίκτυο ; Και πλέον δεν είμαστε οι COSMOΤακιδες που τα λέμε , το παρατηρούν και άλλοι πέλατες της και μεγάλοι οργανισμοί που διεξάγουν test . Το ότι σε 10 σπιτια στην Ελλάδα ειναι καλυτερη δεν μου λέει τίποτα , όταν έχουμε ένα δικτυο που θα μου κάνει την μισή μερα βόλτα μεταξύ 5G 4G 3G 2G no services . Παλιά γκρίνιαζα για τις σκετεσ 800 αρες που πετάει , τώρα έχει και αλλά θέματα . Προχθές μέτρησα στο Μέγαρο μουσική Θεσσαλονίκης . Το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπόρεσα να ολοκλήρωση καν Speedtest να ανεβάσω . Μα το καλό και εις ανώτερα κυρία Vodafone 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 (edited) 7 ώρες πριν, georgebad said: Δεν μπορείς να φανταστείς ποσό μας έχει αγανακτήσει . Να τους πρω να τους πω τι ; Κλείστε το 5G σας ; Κλείστε σαν εταιρία ; Τι ; Εν έτη 2021 είναι ανεπίτρεπτο να θες 3 λεπτά κάθε φορά για να κανείς τα βασικά . Είναι ανεπίτρεπτο να πέφτουν οι 3 στις 10 κλησεις Επειδή το volte τους είναι μπ@ρδελ@ ; Ακόμα και οι γονείς μου (23 χρόνια στην Vodafone ) έχουν αρχίζει και τους κατεβάζουν καντήλια . Που είναι το ανταγωνιστικό δίκτυο ; Και πλέον δεν είμαστε οι COSMOΤακιδες που τα λέμε , το παρατηρούν και άλλοι πέλατες της και μεγάλοι οργανισμοί που διεξάγουν test . Το ότι σε 10 σπιτια στην Ελλάδα ειναι καλυτερη δεν μου λέει τίποτα , όταν έχουμε ένα δικτυο που θα μου κάνει την μισή μερα βόλτα μεταξύ 5G 4G 3G 2G no services . Παλιά γκρίνιαζα για τις σκετεσ 800 αρες που πετάει , τώρα έχει και αλλά θέματα . Προχθές μέτρησα στο Μέγαρο μουσική Θεσσαλονίκης . Το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπόρεσα να ολοκλήρωση καν Speedtest να ανεβάσω . Μα το καλό και εις ανώτερα κυρία Vodafone Τόσο χάλια δηλαδή; Εμένα πάντως στο σπίτι οι γονείς μου παραδόξως ευχαριστημένοι είναι.Μόνο ο πατέρας μου με τις ταχύτητες βλέπει ότι σέρνεται, βάζει την πράσινη και τελειώνει η ιστορία. Θέλω να ανέβω στις γιορτές να δω τι έχουν κάνει στο δίκτυο τους. Edited November 30, 2021 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 4 minutes ago, Nikolas14 said: Τόσο χάλια δηλαδή; Εμένα πάντως στο σπίτι οι γονείς μου παραδόξως ευχαριστημένοι είναι.Μόνο ο πατέρας μου με τις ταχύτητες βλέπει ότι σέρνεται, βάζει την πράσινη και τελειώνει η ιστορία. Θέλω να ανέβω στις γιορτές να δω τι έχουν κάνει στο δίκτυο τους. Για να φανταστείς στην περιοχή που μένω το 80% των φόρων είμαι σε 3G . Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκη . Έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts