Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει συνδρομητές που ΔΕΝ κανουν " κινητή τηλεφωνία " με Vodafone GR

....αλλά ακίνητη 😉

Οχι Viber / Whatsapp στα πισω καθίσματα και στον συνοδηγό ....

Οχι TV/ Radio streaming χωρίς παγώματο. ( 2G 3G)

Οχι Remote Desktop χωρίς παγώματα. ( 2G 3G)

( μονο κλησεις φωνης και Big Buffered Videos απο Youtube Instagram Tiktok παιζουν παντα καλα)

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 ώρες πριν, georgebad said:

Καλά το voice quality της vodafone στο 2g ειναι για μενα το λιγοτερο τραγικο. Και με αυτα που συμβαινουν καθημρινα δεν ειναι τοσο σπανιο .Το 2G . Επιβεβαιωνω αυτα που λεει ο Νικολας , κλησεις ερχονται σε μυνημα , και πολλες φορες για να ακουσω τον αλλο πρεπει να τον καλεσω πισω. Στην θεσσαλονικη αυτα. Η μονη περιοχη που το δικτυο της vodafone ειναι απολαυστικοτατο στην θεσσαλονικη χωρις εναλλαγες και με πολυ καλες ταχυτητες ειναι  πριν την μαρτιου απο το υψος της Δελφων και κατω , οπου ειναι η τρυπαρα της cosmote .  Μωλις τελειωσει η εξεταστικη υποσχομαι οτι θα παω στα πασχοντα σημεια να δω τι εχουν κανει 

Θα τσεκάρω και εγώ,εγώ πάντως από συσκευές είχα iPhone SE 2020, Redmi Note 5, Redmi Note 9, Pocophone F1, Redmi Note 7 στην οικογένεια. Και ναι,έκανε θέμα σε όλες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

57 minutes ago, TakeOverNet said:

Αναρωτιέμαι πως έχει συνδρομητές στη Θεσσαλονίκη αφού είναι τόσο χάλια. Και φαντάσου πχ στη Ναυαρίνου full συνδρομητές τόσο που δεν μπορείς να κανεις κλήσεις, σύμφωνα με αυτά που λες. 

Επομένως είτε οι Θεσσαλονικείς είναι βλάκες και πληρώνουν κάτι μη λειτουργικό, είτε υπερβάλλεις τα μάλα. Κάτι μου λέει ότι δεν είναι βλάκες. 

Να φανταστώ δεν έχεις πατήσει ούτε  μισή φορά στο σημείο ; 

1 hour ago, TakeOverNet said:

Αναρωτιέμαι πως έχει συνδρομητές στη Θεσσαλονίκη αφού είναι τόσο χάλια. Και φαντάσου πχ στη Ναυαρίνου full συνδρομητές τόσο που δεν μπορείς να κανεις κλήσεις, σύμφωνα με αυτά που λες. 

Επομένως είτε οι Θεσσαλονικείς είναι βλάκες και πληρώνουν κάτι μη λειτουργικό, είτε υπερβάλλεις τα μάλα. Κάτι μου λέει ότι δεν είναι βλάκες. 

Δεν υπερβάλει,ίσα ίσα υπάρχει κόσμος που έχει Vodafone για το φθηνό της υπόθεσης. Όπως είχαμε και εμείς στην οικογένεια. Διότι το φθηνό δεν είναι πάντα καλό.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Πραγματικά, όσο φθηνή και να είναι μια υπηρεσία, αν δεν είναι λειτουργική δε τη χρησιμοποιείς. Τότε όχι μόνο δεν είναι φθηνή, αλλά βγαίνει και ακριβή...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λειτουργική συσκευή των 1500+€ + φτηνή μη λειτουργική υπηρεσία = ο απόλυτος VFM συνδυασμός...

Και υπάρχει και η άλλη λύση, normal συσκευή + καλή και λειτουργική (αλλά ακριβή) υπηρεσία = πλήρη λειτουργικότητα.

Άραγε τι επιλέγουν οι "περισσότεροι";

Ενθυμούμαι περιπτώσεις με αγορά αυτοκινήτων Mercedes & Porche, αλλά χωρίς να έχουν να βάλουν βενζίνη για 10χλμ... Αλλά το lifestyle με το "όχημα" διπλοπαρκαρισμένο μπροστά στο καφέ (100μ από το σπίτι) έδινε και έπαιρνε...

44 minutes ago, Nikolas14 said:

Δεν υπερβάλει,ίσα ίσα υπάρχει κόσμος που έχει Vodafone για το φθηνό της υπόθεσης. Όπως είχαμε και εμείς στην οικογένεια. Διότι το φθηνό δεν είναι πάντα καλό.

"Είχατε"; Τώρα δεν έχετε;

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

20 minutes ago, mixtri said:

Πραγματικά, όσο φθηνή και να είναι μια υπηρεσία, αν δεν είναι λειτουργική δε τη χρησιμοποιείς. Τότε όχι μόνο δεν είναι φθηνή, αλλά βγαίνει και ακριβή...

Αν είσαι με τικτοκ YouTube Instagram η κατάσταση παλεύεται . Οποίος θέλει σοβαρά δεδομένα δεν πάει στην εταιρία . Εμένα δεν με χαλάει η να την εω για δεύτερο νούμερο στις 2-3 τρύπες της Βασίκης μου , όως και τον συμφοιτητή μου δεν τον πολύ νοιάζουν οι εναλλαγές 

10 minutes ago, memoriesradio said:

Λειτουργική συσκευή των 1500+€ + φτηνή μη λειτουργική υπηρεσία = ο απόλυτος VFM συνδυασμός...

Και υπάρχει και η άλλη λύση, normal συσκευή + καλή και λειτουργική (αλλά ακριβή) υπηρεσία = πλήρη λειτουργικότητα.

Ενθυμούμαι περιπτώσεις με αγορά αυτοκινήτων Mercedes & Porche, αλλά χωρίς να έχουν να βάλουν βενζίνη για 10χλμ... Αλλά το lifestyle με το "όχημα" διπλοπαρκαρισμένο μπροστά στο καφέ (100μ από το σπίτι) έδινε και έπαιρνε...

Για σενα μπορεί να είναι life style . Για κάποιους είναι τρόπος δουλειάς και εύκολα θα στην καθημερινότητα . Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ψονισμενα  έξω με iPhone (αυτά θα αγνοήσουν και την κακή κατάσταση της vf) , αλλά έτσι και δοκιμάσεις το eco system της εταιρίας δεν θα επισκέψεις . Φανατικός Linuxαξίας androidακιας ήμουν . Κάτι σωστο κάνει η apple . Άσε τι συσκευή σου στο αυτόματο κάνε μια βοκτα στην Θεσσαλονίκη για να δεις . Ανέβα Καλλιθέα πάνε Φάληρο , λαμπρακι στην αρχή κάτω μετά το Λειμοδων , κωσταντινοπολιτικα , Σοφούλη , άνω πόλη , Συκες . Δεν φταίει σε τπτ η apple που η vf και η nova σύντομα τα έχουν κάνει μπουρδ@λο

Edited by georgebad

H Apple από "χειρότερη" έγινε η "καλύτερη" στο θέμα του modem.

Ελπίζω να μην τα κάνει !#@$ όταν βάλει το δικό της το modem...

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, mixtri said:

Μην δούμε μόνο εποχές intel ….

4 minutes ago, mixtri said:

qualcomm δεν εχει σαν modem ?

Samsung S21 Ultra

2 minutes ago, doganos said:

Πλέον ναι , αλλά δοκιμάζει να κάνει το δικό της . Όπως και mini led οθόνες 

11 minutes ago, georgebad said:

Αν είσαι με τικτοκ YouTube Instagram η κατάσταση παλεύεται . Οποίος θέλει σοβαρά δεδομένα δεν πάει στην εταιρία . Εμένα δεν με χαλάει η να την εω για δεύτερο νούμερο στις 2-3 τρύπες της Βασίκης μου , όως και τον συμφοιτητή μου δεν τον πολύ νοιάζουν οι εναλλαγές 

Για σενα μπορεί να είναι life style . Για κάποιους είναι τρόπος δουλειάς και εύκολα θα στην καθημερινότητα . Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ψονισμενα  έξω με iPhone (αυτά θα αγνοήσουν και την κακή κατάσταση της vf) , αλλά έτσι και δοκιμάσεις το eco system της εταιρίας δεν θα επισκέψεις . Φανατικός Linuxαξίας androidακιας ήμουν . Κάτι σωστο κάνει η apple . Άσε τι συσκευή σου στο αυτόματο κάνε μια βοκτα στην Θεσσαλονίκη για να δεις . Ανέβα Καλλιθέα πάνε Φάληρο , λαμπρακι στην αρχή κάτω μετά το Λειμοδων , κωσταντινοπολιτικα , Σοφούλη , άνω πόλη , Συκες . Δεν φταίει σε τπτ η apple που η vf και η nova σύντομα τα έχουν κάνει μπουρδ@λο

Και για μένα τρόπος δουλειάς είναι το Android. Κάνω πράγματα που οι "άλλοι' απλά δεν μπορούν. Είπαμε οι συσκευές εργαλεία είναι και ο καθένας επιλέγει αυτό που του ταιριάζει. Αλλά μεταξύ μας, παίζει πολύ και lifestyle με το συγκεκριμένο, και εγώ μισώ σαν το διάολο το λιβάνι το lifestyle...

Επίσης ΔΕΝ μου αρέσει το στυλ της συγκεκριμένης εταιρείας, το κοινό που απευθύνεται, η νοοτροπία της εταιρείας, οι τιμές, οι δυνατότητες και άλλα πολλά. Ποτέ δεν θα πήγαινα εκεί. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα του topic.

Για την ώρα είμαι κλειδωμένος σε LTE only και είμαι άρχοντας. Αλλά για δοκιμή, και μαζί αν θες, το γυρίζω σε αυτόματο και να το αφήσω να καταγράφει σε μια καλή βόλτα εντός της πόλης.

Edited by memoriesradio

4 minutes ago, blizard said:

Στην ανάπτυξη του ιντερνετ δεν ισχύει αυτό ....  το φτηνό είναι σχεδόν παντα το καλό  και το ακριβό απάτη .

Ανετα θα μπορούσε μια εταιρία να προσφέρει ποιοτικό και γρήγορο σταθερό ιντερνετ  με 15 ευρω (vdsl μάλιστα) όταν έχει όριο τα 10 gb  ..... και απεριόριστα με 1000ρα οπτικη για 100 ευρω και να μας λέει το φτηνό δεν είναι και καλό. 

Ισως να μην είχαμε δει και να μην ξέραμε τι είναι το καλό ιντερνετ αν ο Οτε είχε ακόμα μονοπώλιο και έκανε στα σταθερά ότι κάνει στα κινητά  ... αλλά κάποτε ξυπνάει ο κόσμος ή από μόνος του ή αν μια εταιρία του δείξει τι είναι καλό.

Το τέλος του 3g ειναι μεγάλη υπόθεση γιατι υπάρχει παντού και στην θέση του θα μπει νεώτερη πιο δυνατή τεχνολογία και αν η vodafone το παίξει σωστά να προσφέρει τις νεες δυνατότητες της επένδυσης σε όγκο - τιμη κάλυψη για να μην έχουμε προβλήματα και όχι στο παιχνιδάκι της ταχύτητας τέλος το παραμύθι .

Καμία εταιρία δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός . Αλλο καλό άλλο ΦΘΗΝΟ , άλλο value for money . Η Vodafone σε πολλές περιπτώσεις έχει γίνει πολύ value for money . Και νομίζω αυτό αναζητούμε όλοι

43 minutes ago, memoriesradio said:

"Είχατε"; Τώρα δεν έχετε;

Όχι,μόνο εγώ τα απεριόριστα στο κινητό και ένα Σταθερο που είναι συνδυαστικό. Διότι όλοι έδιναν FTTH και η Vodafone Adsl 24. Τώρα αρχίζει να νοικιάζει από ΟΤΕ και Nova γραμμες οπτικής ίνας.

19 minutes ago, Nikolas14 said:

Όχι,μόνο εγώ τα απεριόριστα στο κινητό και ένα Σταθερο που είναι συνδυαστικό. Διότι όλοι έδιναν FTTH και η Vodafone Adsl 24. Τώρα αρχίζει να νοικιάζει από ΟΤΕ και Nova γραμμες οπτικής ίνας.

Οπότε έχεις ακόμα και δεν πήγες αλλού παρόλα τα "προβλήματα".

Η Vodafone νοικιάζει από την Nova γραμμές; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Forthnet-Nova αν θυμάμαι καλά είχε πάρει βόρειο Αιγαίο και Θράκη από περιοχές για ιδιόκτητο δίκτυο. Τώρα για το σημερινό ιδιόκτητο FTTH δίκτυο της Nova (ξέρεις αυτό με 3δις και το 1Gbps), βρες το πρώτα με το radar που είναι και μετά πες μου και μένα. Για ποια περιοχή αναφέρεσαι; Γιατί πχ στην πόλη της Βέροιας όλο το δίκτυο (καμπίνες) είναι της Vodafone και από αυτήν παίρνουν οι υπόλοιποι πάροχοι. Όπως επίσης και για την Θεσσαλονίκη (Νεάπολη, πλατεία δημοκρατίας) δικό της δίκτυο (καμπίνες). Και ως γνωστόν ένας (1) πάροχος αναλαμβάνει κάθε περιοχή. Όσο για FTTH πρώτος ο ΟΤΕ και βλέπουμε για τις άλλες, που και πότε...

Edited by memoriesradio

44 minutes ago, doganos said:

προς το παρόν ναι. Αναπτύσει το δικό της μόντεμ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 minutes ago, blizard said:

ΔΕΝ είναι - αλλο το καλό άλλο το φτηνό - 

Οταν μια εταιρία προσφέρει απεριόριστο adsl με 15 ευρω είναι καλό και φτηνό και value for money ταυτόχρονα ... Η άλλη που δίνει vdsl με 15 ευρω επίσης αλλα όριο στα 10 gb είναι ποιοτηκό και γρήγορο ΑΛΛΑ  δεν είναι καλό ουτε φτηνό ουτε value ουτε τίποτα . ΑΝ μάλιστα η χώρα δεν έχει πετύχει το στόχο για φτηνό και καλό πραγματικό value for money ντερνετ αλλά έχουν trust για να σπρώξουν την ποιότητα και την ταχύτητα ως "καλό" η ώς ανάγκη είναι και απατη επιπλέον.

Η vodafone έχει το φτηνότερο τηλέφωνο ανα λέπτό στο ΚΟΣΜΟ ... το φτηνότερο ιντερνετ μαζί με όλες τις χώρες που έχουν την κάρτα νέων , και έχει στόχο να δώσει καλό και φτηνό ιντερνετ σε ολους που φαίνεται το πετυχαίνει με την καταργηση και του 3g ... δεν διαφέρει και τοσο από φιλανθρωπική γιατι προς το παρον δεν κοιτάει το κέρδος , έχει στόχο να φτιάξει υποδομή που μπορεί να δώσει τα παραπάνω και όχι πως θα ξεζουμίζει .

Η τρομοκρατία των ασφαλιστών ... "θα το χρειαστείς και τι θα κάνεις".  Πριν γίνει το  mobile internet ζήτημα ζωής και θανάτου που θα μας κοστίσει πολλαπλά η έλειψη του πρέπει να αποκτήσουμε φτηνό όπως θέλει η vodafone , αλλιώς θα μας μαδάνε μια ζωή με τα 10 gb και φόβο πραγματικής καταστροφής.

Δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι πολύ βασικό . Και νομίζω έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου . ΑΛΛΟ η σταθερή και ΑΛΛΟ η κινητή . Κανείς Δ τουλάχιστον τα 15 τελυταια χρόνια Δεν χρησημοποιει όγκο χρεώσει στην σταθερή , εκτός αν μιλάμε για περίπτωση satellite Internet και speedboosters . Τι να το κάνω εγώ το δίκτυο όταν προσπαθώ να κάνω Remote Desktop και κάθε 3 λεπτά με γυρναει σε 3G αχρηστο… Για τον κόσμο που θέλει το τικτοκ μια χαρά είναι . 

1 hour ago, memoriesradio said:

Οπότε έχεις ακόμα και δεν πήγες αλλού παρόλα τα "προβλήματα".

Η Vodafone νοικιάζει από την Nova γραμμές; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Forthnet-Nova αν θυμάμαι καλά είχε πάρει βόρειο Αιγαίο και Θράκη από περιοχές για ιδιόκτητο δίκτυο. Τώρα για το σημερινό ιδιόκτητο FTTH δίκτυο της Nova (ξέρεις αυτό με 3δις και το 1Gbps), βρες το πρώτα με το radar που είναι και μετά πες μου και μένα. Για ποια περιοχή αναφέρεσαι; Γιατί πχ στην πόλη της Βέροιας όλο το δίκτυο (καμπίνες) είναι της Vodafone και από αυτήν παίρνουν οι υπόλοιποι πάροχοι. Όπως επίσης και για την Θεσσαλονίκη (Νεάπολη, πλατεία δημοκρατίας) δικό της δίκτυο (καμπίνες). Και ως γνωστόν ένας (1) πάροχος αναλαμβάνει κάθε περιοχή. Όσο για FTTH πρώτος ο ΟΤΕ και βλέπουμε για τις άλλες, που και πότε...

Αυτή τη στιγμή έχω στο σπίτι μου Nova 100/10. Το ADSL το έχω για την γιαγιά μου που θέλει τηλέφωνο και ιδανικά χωρίς VOIP,διότι ακόμα δίνουν κλασική τηλεφωνία.

55 minutes ago, blizard said:

ΔΕΝ είναι - αλλο το καλό άλλο το φτηνό - 

Οταν μια εταιρία προσφέρει απεριόριστο adsl με 15 ευρω είναι καλό και φτηνό και value for money ταυτόχρονα ... Η άλλη που δίνει vdsl με 15 ευρω επίσης αλλα όριο στα 10 gb είναι ποιοτηκό και γρήγορο ΑΛΛΑ  δεν είναι καλό ουτε φτηνό ουτε value ουτε τίποτα . ΑΝ μάλιστα η χώρα δεν έχει πετύχει το στόχο για φτηνό και καλό πραγματικό value for money ντερνετ αλλά έχουν trust για να σπρώξουν την ποιότητα και την ταχύτητα ως "καλό" η ώς ανάγκη είναι και απατη επιπλέον.

Η vodafone έχει το φτηνότερο τηλέφωνο ανα λέπτό στο ΚΟΣΜΟ ... το φτηνότερο ιντερνετ μαζί με όλες τις χώρες που έχουν την κάρτα νέων , και έχει στόχο να δώσει καλό και φτηνό ιντερνετ σε ολους που φαίνεται το πετυχαίνει με την καταργηση και του 3g ... δεν διαφέρει και τοσο από φιλανθρωπική γιατι προς το παρον δεν κοιτάει το κέρδος , έχει στόχο να φτιάξει υποδομή που μπορεί να δώσει τα παραπάνω και όχι πως θα ξεζουμίζει .

Η τρομοκρατία των ασφαλιστών ... "θα το χρειαστείς και τι θα κάνεις".  Πριν γίνει το  mobile internet ζήτημα ζωής και θανάτου που θα μας κοστίσει πολλαπλά η έλειψη του πρέπει να αποκτήσουμε φτηνό όπως θέλει η vodafone , αλλιώς θα μας μαδάνε μια ζωή με τα 10 gb και φόβο πραγματικής καταστροφής.

Υπάρχουν πολλά άτομα που δουλεύουν με το τηλέφωνο τους. Αν βγουν εκτός κάλυψης χάνουν 1000€ την ώρα. Λες να τους ενδιαφέρει το 5€ παραπάνω;

Βασικα το 5€ παραπάνω δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν.

Εδω στη Σουηδία θα σου έλεγαν «δεν είναι ακριβό, απλά εσυ δεν πληρώνεσαι καλά» και αυτό βασίζεται στην ορθολογική τιμολόγηση προϊόντων…

Τέλος, είδα τα open signal awards και δεν ήταν πουθενά η Vodafone παρά σε δυο charts (Vodafone NL). Ο όμιλος πρέπει να προβληματιστεί γιατί είναι κρίμα.

5 minutes ago, blizard said:

Το ιντερνετ είναι σχεδόν το ίδιο και στο σταθερό και στο κινητό το ίδιο και η ομιλία .... όπως μπορείς να μιλάς και να μπαίνεις ιντερνετ από το ένα μπορείς και από το άλλο. 

Το ότι ο κόσμος   αδιαφορεί ουσιαστικά για ταχύτητα πάνω από 10mbps στο σταθερό αλλα θα τρελαθεί αν του πάρεις το απεριόριστο ενω στο κινητό θέλει να τα κάνει όλα σε μια στιγμή και πληρώνει το πιο ακριβό κινητο και τον πιο ακριβό πάροχο ακόμα και για ελάχιστα gb είναι μια ανωμαλία που δεν ξέρω πως μας προέκυψε ....

Σε λιγο η vodafone θα είναι πιο φτηνή και πιο γρήγορη από κάθε adsl24 , και με την αλλαγή του 3g θα έχει μεγαλύτερη σταθερότητα και θα δουλέυει και αυτό που θες ... αλλά αν περιμένεις να μην υπάρχει κάποια γωνία και κάποια ερημιά που το σταθερό να έχει πλεονέκτημα δεν θα γίνει ποτέ ή θα σε ξετινάξουν οικονομικά αυτοί που θα στο προσφέρουν.

Ποιος σε ξετιναζει οικονομικά στην Ελλάδα; Ρε θα τρελαθώ… ίδιες τιμές έχουν πάνω κάτω ολοι. Και μάλιστα ο ένας δίνει 4 extra sims. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τιμολογιακά είμαστε καλά στην Ελλάδα σε γενικές γραμμές, συμφωνώ με τον μιξτρι
Δεν θα τρελαθούμε παιδιά, η Vodafone στη Θεσσαλονίκη είναι ΑΘΛΙΑ. Μας λέτε ότι δεν έχετε θέματα ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΣΕ LTE. Αν τα επίπεδα εναλλαγών ηταν μειωμένα ή και σχεδόν καθόλου όπως στους άλλους 2, δεν θα τα είχατε κλειδωμένα τα κινητά σας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τιμολογιακά είμαστε καλά στην Ελλάδα σε γενικές γραμμές, συμφωνώ με τον μιξτρι
Δεν θα τρελαθούμε παιδιά, η Vodafone στη Θεσσαλονίκη είναι ΑΘΛΙΑ. Μας λέτε ότι δεν έχετε θέματα ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΣΕ LTE. Αν τα επίπεδα εναλλαγών ηταν μειωμένα ή και σχεδόν καθόλου όπως στους άλλους 2, δεν θα τα είχατε κλειδωμένα τα κινητά σας.

Επισης να προσθέσω λίγο οφ τόπικ ότι εγω σε 3 μαγαζια που επισκέφθηκα στην Παραλία ειδα την Vodafone με οριακό 5G 1 μπάρας και εννοείται εναλλαγες σε 3G ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ενώ οι άλλες δυο ήταν κολλημένες full 5G N78 και άνετα 1GBps. Τι θέλω να πω με αυτο; Ότι κάτι πάει λάθος με την Vodafone.
Τρελός δεν ειμαι, ξέρω τι ειδα.

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

Συνεχίζετε να υποτιμάτε τους Θεσσαλονικείς. Περιγράφετε ένα δίκτυο σε κατάρρευση που προφανώς δεν ισχύει. 

Δεν ισχύει ή δεν ΘΑ ισχύει; Το προφανώς από ποια άποψη; Έχεις ιδία εμπειρία;

Poco X3 Pro via Tapatalk

13 minutes ago, TakeOverNet said:

Συνεχίζετε να υποτιμάτε τους Θεσσαλονικείς. Περιγράφετε ένα δίκτυο σε κατάρρευση που προφανώς δεν ισχύει. 

Σε κάποια σημεία έχουν δίκιο ότι έχει θέματα όπως στο Παπαγεωργίου η Cosmote έχει 1000 και η Vodafone 70 με 100 το πολύ. 

Για μένα ότι και να γράφουν βλέπω τεράστια διαφορά στα μέρη που κινούμε σε σχέση με το ότι ήταν στο 2021 που είχα κάνει συμβόλαιο που ήταν άθλια και το έκοψα στο τσακ μπαμ. Όπως εκτός από την Ξάνθη είδα τεράστια διαφορά στην Χαλκιδική που ο ανταγωνισμός σερνόταν. 

Για μένα παραμένει η καλύτερη εταιρία σπμε το απεριόριστο στην Ευρώπη και ας έχει ακόμα θέματα σε αρκετές περιοχές.