katsiletra Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Και μια μέτρηση από Λιγκιάδες έξω στο μπαλκόνι. 7 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 7:21 ΠΜ, katsiletra said: Και μια μέτρηση από Λιγκιάδες έξω στο μπαλκόνι. Expand Και εκεί έχουν αυξηθεί οι ταχύτητες; Απίστευτη ταχύτητα για 5 χλμ απόσταση 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 7:21 ΠΜ, katsiletra said: Και μια μέτρηση από Λιγκιάδες έξω στο μπαλκόνι. Expand Τέτοια ταχύτητα, με τόσο χαμηλή n78, και εξοπλισμό Huawei;; Απίστευτο! Παλιότερα τι ταχύτητα έδινε στο σημείο; 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) On 30/3/2025 at 7:21 ΠΜ, katsiletra said: Και μια μέτρηση από Λιγκιάδες έξω στο μπαλκόνι. Expand Μέσα έχει καλύτερο σήμα 🗿 On 30/3/2025 at 5:30 ΠΜ, Gv2008 said: Και σε εμάς περίπου μιάμιση ώρα αναβόσβηναν οι κεραίες και από χτες έχουμε 400 mbps Expand Ε λογικά κάτι ρυθμίζει; μπορεί Edited 30 Μαρτίου by elkons 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 8:53 ΠΜ, elkons said: Μέσα έχει καλύτερο σήμα 🗿 Ε λογικά κάτι ρυθμίζει; μπορεί Ε λογικά κάτι ρυθμίζει; μπορεί Expand Τι να πω, περίεργα πράγματα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 8:55 ΠΜ, Gv2008 said: Τι να πω, περίεργα πράγματα. Expand Να δεις εάν η κεραία που έβαλαν πρόσφατα Ν78 σπίτι σου και έχει εξωτερική κάλυψη μήπως πλέον έχει και μέσα τη Ν78 ίσως τη ρύθμισαν. Έχεις ήδη δυνατό σήμα. 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 8:58 ΠΜ, elkons said: Να δεις εάν η κεραία που έβαλαν πρόσφατα Ν78 σπίτι σου και έχει εξωτερική κάλυψη μήπως πλέον έχει και μέσα τη Ν78 ίσως τη ρύθμισαν. Έχεις ήδη δυνατό σήμα. Expand On 30/3/2025 at 8:55 ΠΜ, Gv2008 said: Τι να πω, περίεργα πράγματα. Expand Ποια κεραία είναι μαν, γνωρίζεις; @Gv2008 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 8:15 ΠΜ, marios239 said: Τέτοια ταχύτητα, με τόσο χαμηλή n78, και εξοπλισμό Huawei;; Απίστευτο! Παλιότερα τι ταχύτητα έδινε στο σημείο; Expand Παλιότερα μόνο N1 βαριά στα 50mbps. Μέσα στο σπίτι έχω ανεβάσει και ταχύτητα από το ρούτερ, παραπάνω τι δίνει σ αυτήν την απόσταση. Όπως και σε προηγούμενες σελίδες τι σήμα πιάνει το ρούτερ. Το τηλέφωνο στα δωμάτια δεν πιάνει σ όλα τα σημεία από Λιγκιάδες. Πιάνει από Νοσοκομείο και Πέραμα. Οπότε μόνο έξω έχω καλές μετρήσεις όπως επίσης κι από ρουτερ που κοιτάζει στα μάτια 😎😎 την κεραία από Λιγκιάδες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 9:02 ΠΜ, johnny_htc said: Ποια κεραία είναι μαν, γνωρίζεις; @Gv2008 Expand 342 ή 11043 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 9:15 ΠΜ, katsiletra said: Παλιότερα μόνο N1 βαριά στα 50mbps. Μέσα στο σπίτι έχω ανεβάσει και ταχύτητα από το ρούτερ, παραπάνω τι δίνει σ αυτήν την απόσταση. Όπως και σε προηγούμενες σελίδες τι σήμα πιάνει το ρούτερ. Το τηλέφωνο στα δωμάτια δεν πιάνει σ όλα τα σημεία από Λιγκιάδες. Πιάνει από Νοσοκομείο και Πέραμα. Οπότε μόνο έξω έχω καλές μετρήσεις όπως επίσης κι από ρουτερ που κοιτάζει στα μάτια 😎😎 την κεραία από Λιγκιάδες. Expand Α όπως εγώ έξω στο μπαλκόνι έχω με κοτε 600-700mbps και αν κάνω ένα βήμα μέσα πέφτει το σήμα δραματικά πάμε 200mbps και μετά εναλλαγές με άλλες κεραίες άκυρες τελείως μερικές (όπως και εσένα με νοσοκομείο) Δε βοηθάνε τα όρια θα μπορούσες να έχεις σε όλο το σπίτι άψογο σήμα και ταχύτητες On 30/3/2025 at 9:19 ΠΜ, Gv2008 said: 342 ή 11043 Expand Και οι 2 Ν78; Η μια δεν είναι συνεγκατασταση έτσι; 5 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 9:19 ΠΜ, elkons said: Α όπως εγώ έξω στο μπαλκόνι έχω με κοτε 600-700mbps και αν κάνω ένα βήμα μέσα πέφτει το σήμα δραματικά πάμε 200mbps και μετά εναλλαγές με άλλες κεραίες άκυρες τελείως μερικές (όπως και εσένα με νοσοκομείο) Δε βοηθάνε τα όρια θα μπορούσες να έχεις σε όλο το σπίτι άψογο σήμα και ταχύτητες Και οι 2 Ν78; Η μια δεν είναι συνεγκατασταση έτσι; Expand Μάλλον μια από τις δύο απλά 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Ναι γιατί η Nova δεν έχει Ν78 εκεί σπίτι του σέρνεται 😏 Βασικά και οι 2 είναι Vodafone nova βλέπω στο CellMapper Cosmote φαίνεται η κεραία κοντά σου ή καλύπτει αυτή απέναντι από τις άλλες είναι 2 σαν οτετζιδικες σε κτήριο 5 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 9:19 ΠΜ, elkons said: Α όπως εγώ έξω στο μπαλκόνι έχω με κοτε 600-700mbps και αν κάνω ένα βήμα μέσα πέφτει το σήμα δραματικά πάμε 200mbps και μετά εναλλαγές με άλλες κεραίες άκυρες τελείως μερικές (όπως και εσένα με νοσοκομείο) Δε βοηθάνε τα όρια θα μπορούσες να έχεις σε όλο το σπίτι άψογο σήμα και ταχύτητες Και οι 2 Ν78; Η μια δεν είναι συνεγκατασταση έτσι; Expand Δεν ξέρω ποια από τις δύο έχει N78. Και οι δύο είναι συνεγκατάσταση, αλλά επειδή η 11043 καλύπτει μεγάλη περιοχή σέρνεται. Η 342 είναι λίγο πιο πρόσφατη προσθήκη και βαράει 200αρια με N1 σε Vf και 400αρια σε 5G N78 από vf On 30/3/2025 at 9:26 ΠΜ, elkons said: Ναι γιατί η Nova δεν έχει Ν78 εκεί σπίτι του σέρνεται 😏 Βασικά και οι 2 είναι Vodafone nova βλέπω στο CellMapper Cosmote φαίνεται η κεραία κοντά σου ή καλύπτει αυτή απέναντι από τις άλλες είναι 2 σαν οτετζιδικες σε κτήριο Expand Ακριβώς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 30/3/2025 at 9:39 ΠΜ, Gv2008 said: Δεν ξέρω ποια από τις δύο έχει N78. Και οι δύο είναι συνεγκατάσταση, αλλά επειδή η 11043 καλύπτει μεγάλη περιοχή σέρνεται. Η 342 είναι λίγο πιο πρόσφατη προσθήκη και βαράει 200αρια με N1 σε Vf και 400αρια σε 5G N78 από vf Ακριβώς Expand Άμα βγάλεις cell info μια φώτο από το iphone, ίσως δείχνει PCI, μπορεί να τη βρούμε έτσι, αλλά μάλλον η 342 την κόβω να ναι με Ν78😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου On 30/3/2025 at 8:15 ΠΜ, marios239 said: Τέτοια ταχύτητα, με τόσο χαμηλή n78, και εξοπλισμό Huawei;; Απίστευτο! Παλιότερα τι ταχύτητα έδινε στο σημείο; Expand Γιατί σου κάνει εντύπωση το Huawei. Υπάρχει εδώ μέσα το hype ότι είναι inferior ενώ δεν ισχύει. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούν τα /// 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου On 31/3/2025 at 5:54 ΠΜ, TakeOverNet said: Γιατί σου κάνει εντύπωση το Huawei. Υπάρχει εδώ μέσα το hype ότι είναι inferior ενώ δεν ισχύει. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούν τα /// Expand Είναι και αυτό που ακούγεται εδώ, αλλά και από προσωπική εμπειρία κάτω από τα ~-110dbm συχνά δεν αποδίδουν (ή δεν απέδιδαν;) οι n78 vf/nova. Οπότε δεν ήμουν συνηθισμένος σε τέτοιες ταχύτητες με -108dbm n78. Αν έκαναν κάποια ρύθμιση και το έφτιαξαν, πολύ καλό! 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 29/3/2025 at 1:18 ΜΜ, marios239 said: Νομίζω ότι επιτέλους θα αναβαθμιστεί η 376 στον Αλμυρό Μαγνησίας: Έχουν δηλώσει και n78, για να δούμε αν θα βάλουν όντως. Expand Που θα τη βάλουν είναι το θέμα, γιατί μέσα στο μαύρο πλαστικό καζάνι το καλοκαίρι με 75 οC θα δουλεύουν & οι δυο εκεί μέσα. Ωστόσο αναμένουμε.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 3:43 ΜΜ, George6633 said: Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) Expand Σούπερ!! 7 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Με την πρώτη ευκαιρία μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός θα πάω και σε άλλα σημεία της πόλης.Πολύ δυνατη η Vodafone στα Τρίκαλα εδώ και αρκετά χρόνια. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 3:43 ΜΜ, George6633 said: Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) Expand Πολύ καλά, αξιοπρεπέστατη να υποθέσω εντός πόλης. On 30/3/2025 at 9:19 ΠΜ, elkons said: Α όπως εγώ έξω στο μπαλκόνι έχω με κοτε 600-700mbps και αν κάνω ένα βήμα μέσα πέφτει το σήμα δραματικά πάμε 200mbps και μετά εναλλαγές με άλλες κεραίες άκυρες τελείως μερικές (όπως και εσένα με νοσοκομείο) Δε βοηθάνε τα όρια θα μπορούσες να έχεις σε όλο το σπίτι άψογο σήμα και ταχύτητες Και οι 2 Ν78; Η μια δεν είναι συνεγκατασταση έτσι; Expand Τα όρια είναι μεγάλη ιστορία… πάντως στον Έβρο που είμαι λόγω στρατού η Vodafone από το στάδιο Φώτης κοσμας μέχρι το φάρο είναι καλή, και γενικά στη πόλη. Λειτουργική μεν χωρίς υψηλές ταχύτητες. Ωστόσο στις Φερες στο κέντρο και προς Καβησο που είμαι εγώ το σήμα πάει περίπατο. Μονοψήφια νούμερα συνεχώς. 10 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 7:17 ΜΜ, Nikolas14 said: Πολύ καλά, αξιοπρεπέστατη να υποθέσω εντός πόλης. Expand Ναι είναι περίπου 500-600 μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης,ούτε δέκα λεπτά περπάτημα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Απέναντι από το νοσοκομείο Τρικάλων.. Παλαιότερα με άλλη συσκευή έχω πιάσει μεγαλύτερες και download αλλά και upload. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου On 3/4/2025 at 5:31 ΜΜ, George6633 said: Απέναντι από το νοσοκομείο Τρικάλων.. Παλαιότερα με άλλη συσκευή έχω πιάσει μεγαλύτερες και download αλλά και upload. Expand Εντομεταξύ το αποτέλεσμα είναι τέλειο 😅 @memoriesradio Βρέθηκε κ άλλο σημείο που μπορείς να δεις Gbps 8 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου On 3/4/2025 at 5:31 ΜΜ, George6633 said: Απέναντι από το νοσοκομείο Τρικάλων.. Παλαιότερα με άλλη συσκευή έχω πιάσει μεγαλύτερες και download αλλά και upload. Expand Ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες;;; Πρόσεχε! Να φοράς ζώνη! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts