hercoulis Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 Μέσα στο praktiker Βόλου. Πρεπει να υπάρχει κεραια. Στο ημιυπόγειο του καταστήματος δεν υπάρχει δίκτυο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Πρώτη μέτρηση με το καινούργιο μου κινητό σε 5G 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Με γεια φίλε μου, ποιο είναι το κινητό; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 (edited) 47 minutes ago, p_k said: Με γεια φίλε μου, ποιο είναι το κινητό; Το xiaomi redmi note 10, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Edited August 29, 2023 by Gv2008 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 2 minutes ago, Gv2008 said: Το xiaomi redmi note 10 Καλές μετρήσεις!!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 15 ώρες πριν, hercoulis said: Μέσα στο praktiker Βόλου. Πρεπει να υπάρχει κεραια. Στο ημιυπόγειο του καταστήματος δεν υπάρχει δίκτυο. υπάρχει repeater. Ξαφνικά όλες έχουν σήμα. Ως και η ΝΟΒΑ. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 26 minutes ago, aektzhs 1 said: Καλές μετρήσεις!!!! Ευχαριστώ πολύ!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Το xiaomi redmi note 10, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Α τελικα καλα καμια σχέση με τα οσα ειχες γραψει 😂 Τεσπα καλες μετρησεις προσωρινο αυτο η περιμενουμε και αλλο? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Ευχαριστώ πολύ!!! Φίλε αν και εγώ δεν είχα σκοπό να αλλάξω από ότι φαίνεται δεν το γλυτώνω ούτε εγώ. Από χτες το Samsung μου έχει αρχίσει και μου κάνει κάτι τρελά. Μια μου κολλάει μια δεν μου κολλάει. Μετά από λίγο ζεσταίνεται και χωρίς χρήση μετά άντε πάλι στην φυσιολογική θερμοκρασία. Κινητό δυόμιση χρόνων. Προς το παρόν βολεύομαι με το Huawei μου που το είχα για δεύτερο και ήταν το παλιό μου. Βρίσκομαι και εγώ σε αναζήτηση συσκευής και θα κινηθώ σε Samsung 5G με 300-400€. Όμως παρατήρησα κάτι άλλο σήμερα. Το Samsung μου μού δίνει λίγο μεγαλύτερες ταχύτητες από ότι το Huawei στην Vodafone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Αγία Μαρίνα Χανίων πρώτη φορά βλέπω 5G εδώ και αυτές τις ταχύτητες.Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 24 minutes ago, zerokill said: Αγία Μαρίνα Χανίων πρώτη φορά βλέπω 5G εδώ και αυτές τις ταχύτητες. Sent from my iPhone using Tapatalk Αν δεν έσκιζε έστω εκεί, φαντάζεσαι ποιο δίκτυο θα διάλεγαν χειροκίνητα οι τουρίστες.. 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 3 ώρες πριν, CamuCamu said: Α τελικα καλα καμια σχέση με τα οσα ειχες γραψει 😂 Τεσπα καλες μετρησεις προσωρινο αυτο η περιμενουμε και αλλο? Τελικά κατέληξα σε αυτό, το βρήκα σε προσφορά στα 209€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2023 Αν δεν έσκιζε έστω εκεί, φαντάζεσαι ποιο δίκτυο θα διάλεγαν χειροκίνητα οι τουρίστες.. Τώρα πρόσφατα πρέπει να έγινε η αναβάθμιση πήγα με την κόρη στα Goodys εκεί και είδα πρώτη φορά 5G. Ναι λογικά η Cosmote θερίζει με το παλιο iphone χτυπάει 250 4G λογικά το 5G θερίζει στο τουριστικότερο σημείο.Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 (edited) Καβάλα, κοντά στο λιμάνι. Σαν πρώτη εικόνα στην πόλη, βλέπω μέτρια κάλυψη και ταχύτητες, με μία κεραία πάνω στο λόφο... Edited August 31, 2023 by MitsosDaBest13 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 5 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Καβάλα, κοντά στο λιμάνι. Σαν πρώτη εικόνα στην πόλη, βλέπω μέτρια κάλυψη και ταχύτητες, με μία κεραία πάνω στο λόφο... Μήπως η αναβάθμιση έγινε πρόσφατα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Στο ασανσέρ της πολυκατοικίας μου στον πρώτο όροφο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Θεσσαλονίκη Λευκός Πύργος με αρκετό κόσμο σήμερα το πρωί. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 (edited) Μίλησα με Vodafone για τη βλάβη στην περιοχή που δουλεύω και η απάντηση ήταν πλήρως εξοργιστικη. Μίλησα και με τον φίλο μου για τη Θήβα και τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχουν κάνει αιτήσεις για κεραίες και θα αναβαθμιστούν οι υπάρχουσες. Δεν ξέρει όμως πότε θα δωθούν οι άδειες από το κράτος και πότε θα αναβαθμίσουν. Edited September 3, 2023 by Gv2008 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Καλέ πρόσεχε τι ανεβάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 (edited) 4 minutes ago, georgeavl3 said: Καλέ πρόσεχε τι ανεβάζεις Έδωσα το κινητό στον αδελφό μου που είναι 12 δεν είναι δικό μου😂😂😂. Δώσε βάση στα άλλα Edited September 3, 2023 by Gv2008 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 1 hour ago, Gv2008 said: Μίλησα με Vodafone για τη βλάβη στην περιοχή που δουλεύω και η απάντηση ήταν πλήρως εξοργιστικη. Μίλησα και με τον φίλο μου για τη Θήβα και τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχουν κάνει αιτήσεις για κεραίες και θα αναβαθμιστούν οι υπάρχουσες. Δεν ξέρει όμως πότε θα δωθούν οι άδειες από το κράτος και πότε θα αναβαθμίσουν. Απορώ γιατί ασχολείσαι με την εταιρία για αυτή την περιοχή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 1 minute ago, Chrischal1908 said: Απορώ γιατί ασχολείσαι με την εταιρία για αυτή την περιοχή; Να ήταν μόνο το σήμα. Σήμερα μίλησα με δύο εκπροσώπους και ο ένας μου λέει καλά δεν υπάρχει πλάνο και με ξεπέταξε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Θήβα - Κιλκίς= 1-1. Σημειώσατε Χ. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 1 hour ago, Chrischal1908 said: Απορώ γιατί ασχολείσαι με την εταιρία για αυτή την περιοχή; Γιατί εκεί δουλεύω και έχω όλα τα εταιρικά στη Vodafone. Δεν είναι εύκολο να πάρω τόσα νούμερα από την εταιρεία. Είναι ταλαιπωρία και δεν θέλω να την υποστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TTWN Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 (edited) Quote Edited September 7, 2023 by TTWN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts