Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάλυψη 5g Επαρχία: 
Αντίπαρος, Ηράκλειο σε κεντρικά σημεία, Καλαμάτα σε κεντρικά σημεία, Λάρισα σε κεντρικά σημεία, Μύκονος, Πάρος, Πάτρα σε κεντρικά σημεία, Ρόδος σε κεντρικά σημεία, Σαντορίνη, Σέρρες σε κεντρικά σημεία, Τρίκαλα σε κεντρικά σημεία, Χαλκίδα κεντρικά σημεία, Χαλκιδική Κασσάνδρα και Σιθωνία σε κεντρικά σημεία, Χανιά σε κεντρικά σημεία 
Αφού πιάνεις τέτοιες ταχύτητες μέσα σε χώρο και όχι κεντρικά μια χαρά! Φαντάσου όταν μπουν οι νέοι σταθμοί ..
https://www.vodafone.gr/ypostirixi/diktyo/diktyo-5g/
αυτό κόλλησε.... τις ίδιες περιοχές αναγράφει εδώ και μήνες όσο αναφορά την Κρήτη που παρακολουθώ ,αν πράγματι ισχύει απλά δεν κάνουν τίποτα

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η vodafone  ανοιξε 5G και σε αλλους σταθμους στις σερρες.... απο ταχυτητες τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.

Εσωτερικός χώρος κοντά στο καπηλιο του Κωστή Σέρρες .IMG_6691.thumb.jpg.bad9d155d4c73e778fa2fa8e930f3a1b.jpg

Πλατεία ελευθερίας Σέρρες (το μόνο που θυμίζει 5G).

IMG_6692.thumb.jpg.741bc74a6ba1de2db0c02ddda25f84d9.jpg

Πεζόδρομος Μεραρχίας έξω από το κατάστημα vodafoneIMG_6693.thumb.jpg.87d2c216cfd9c0974bb1db1a4634cf19.jpg

Έξω από τον Κωτσόβολο Σέρρων

νIMG_6694.thumb.jpg.a5ee582f3f464b355d70245960f929ff.jpg

26 minutes ago, georgebad said:

Η vodafone  ανοιξε 5G και σε αλλους σταθμους στις σερρες.... απο ταχυτητες τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.

Εσωτερικός χώρος κοντά στο καπηλιο του Κωστή Σέρρες .IMG_6691.thumb.jpg.bad9d155d4c73e778fa2fa8e930f3a1b.jpg

Πλατεία ελευθερίας Σέρρες (το μόνο που θυμίζει 5G).

IMG_6692.thumb.jpg.741bc74a6ba1de2db0c02ddda25f84d9.jpg

Πεζόδρομος Μεραρχίας έξω από το κατάστημα vodafoneIMG_6693.thumb.jpg.87d2c216cfd9c0974bb1db1a4634cf19.jpg

Έξω από τον Κωτσόβολο Σέρρων

νIMG_6694.thumb.jpg.a5ee582f3f464b355d70245960f929ff.jpg

Ναι αλλα ειναι πρωτη στη.... Κυπρο .... 

Samsung S21 Ultra

Για το Μαρούσι κοντά στο mall (Aριστερά μου βλέπω το Μέγαρο ΟΤΕ και δεξιά το Mall) να περιμένω πολύ για την αναβάθμιση; Μέχρι το καλοκαίρι να περιμένω μπας και γίνει τίποτα ή να φύγω με φορητότητα μιας και τελειώνει και η προσφορά της Cyber Monday των απεριόριστων με 12€. Ξέρει κάποιος κάτι;;

Edited by Chrischal1908

Just now, nikosp88 said:

Δεν έχει ανοίξει κάτι επίσημα. Περισσότερα θα βρεις στο site της Vodafone. Για τις Σέρρες αναφέρει κάλυψη μόνο σε κεντρικά σημεία.

Ποιο κεντρικό σημείο φίλε μου από αυτό δεν υπάρχει.... 

Συγνώμη, δεν γνωρίζει ο άνθρωπος που κατάγεται από αυτήν την πόλη ποιο είναι το κεντρικό της σημείο;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

13 minutes ago, nikosp88 said:

Έτσι λες εσύ, sorry αλλά θα πιστέψω τη vf. 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ειλικρινα φίλε δεν υπάρχεις ... λες εγώ βάζω και συντεταγμένες μαζί με τα τεστ .. Ψαξτο 😉 

19 minutes ago, nikosp88 said:

Έτσι λες εσύ, sorry αλλά θα πιστέψω τη vf. 

για στειλε λιγο τον coverage map 4g της vf μιας και την πιστευεις να δουμε καλυψη

Ομορφόπαιδα, ηρεμηστε 🙂

Εννοείται οτι υπαρχουν και καποια ελάχιστα σημεία στην Ελλάδα οπου η Vodafone έχει ....συνηθως κατι ξεχασμενα ( ελαχιστα)  micro cells σε ισόγεια καταστημάτων που ειναι αδεια απο κόσμο με 70 και 100+ MBps και εχουν μικρη εμβέλεια .

Ο " Νικος " ειναι σε μια τετοια περίπτωση και είναι το troll " δέντρο ".  Εμείς είμαστε το ΔΆΣΟΣ .   ( Μην ασχολείστε για να μην γραφει )

Το 2% των cells ειναι αδεια απο συνδρομητές και απλα " κρατανε " την κάλυψη .  το 98 % των cells της Vodafone ειναι με RSRQ -12 - 19 🙂

RSRQ -12 και μεχρι -19 σήμαινει NETWORK CRASH στην περιοχη και μεσο ορο ....5 Mbps με overbooked cell.

Στην Vodafone με τέτοια ποιότητα παροχης υπηρεσιών ( RSRQ -12+ ) ειναι λογικο να κρασαρουν τα handovers στα Huawei που εχει για υποδομές και να αναρωτιεστε γιατι ενω εχετε ΚΑΛΥΨΗ  4G σας πεταει σε 3G 2G. 

Οσο περισσότερα νεα Huawei Massive cells βαζει , τοσα περισσότερα drops σε 3G 2G λόγω ασυμβατότητας με neighbor cells .

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

4 ώρες πριν, doganos said:

Καλα ακομα δεν πηγε για μπανιο αυτος ο ..Νικος;

Λες κι έχει μόνο αυτό το account. 😛

Στο εκπτωτικό χωριό (Σπάτα). Από τα ελάχιστα σημεία που η VF έχει N78. 😁

Screenshot_2022-04-19-16-46-43-452_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

51 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Στο εκπτωτικό χωριό (Σπάτα). Από τα ελάχιστα σημεία που η VF έχει N78. 😁

Screenshot_2022-04-19-16-46-43-452_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Και η μπλέ θα ίδια να υποθέσω; Έχει αναβαθμίσει;;

37 minutes ago, Chrischal1908 said:

Και η μπλέ θα ίδια να υποθέσω; Έχει αναβαθμίσει;;

Στην περιοχή η Vodafone και η WIND έχουν κοινούς σταθμούς, αλλά για την 2η δεν έχω εικόνα... 

Vodafone giga 5G στην μεραρχίας (στο κεντρικότερο σημείο) με κόσμο … 

https://www.speedtest.net/my-result/i/5082484882

Πλατεία του ΙΚΑ Σέρρες . 
https://www.speedtest.net/my-result/i/5082499053

Αμέσως μόλις τελείωσε το τεστ handover failure σε 3G . Το οποίο κράτησε για ένα 5 λεπτό 6 λεπτό . 
στο παρακάτω βίντεο βλέπεται το ΚΩΣ αντιδρά το δίκτυο μόλις σε ρίξει σε 3G 

https://youtu.be/cLuS5JuSihA

Edited by georgebad

Πλατεία Συντάγματος, κοντά στην οδό Μητροπόλεως. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει N78. 

Screenshot_2022-04-20-12-47-55-170_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2022-04-20-12-51-18-302_cz.mroczis.netmonster.jpg

5 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Πλατεία Συντάγματος, κοντά στην οδό Μητροπόλεως. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει N78. 

Screenshot_2022-04-20-12-47-55-170_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2022-04-20-12-51-18-302_cz.mroczis.netmonster.jpg

Ν78 σίγουρα είναι απλά δεν έχει χωρητικότητα το backbone. 

18 minutes ago, CaptainNickGR said:

Ακριβώς ότι βλέπουμε και στο ΝΣΣ.. τρομερές επένδυσης η Vodafone 

20 minutes ago, CaptainNickGR said:

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά πιο κάτω γράφει το NSA με σήμα -68. Με κάνει να υποθέτω πως είναι 2100 και δεν έχει 3500. 

Δεν εχετε βαρεθει να σας πεταει σε 3G 2G οταν χρησιμοποιείτε τη συσκευη εν κίνηση ακομα και με τελειο σημα?

Τι παρατηρείτε εδω?

@nikosp88 Εσυ δεν εχεις μεταπτωσεις σε 3G ....και συντομα σε 2G με το switch off που θα κανει η Vodafone?

Screenshot_20220420-233313_Video Player.jpg

Screenshot_20220420-233324_Video Player.jpg

Screenshot_20220420-233344_Video Player.jpg

Screenshot_20220420-233410_Video Player.jpg

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

2 ώρες πριν, HORGRAP said:

Δεν εχετε βαρεθει να σας πεταει σε 3G 2G οταν χρησιμοποιείτε τη συσκευη εν κίνηση ακομα και με τελειο σημα?

Τι παρατηρείτε εδω?

@nikosp88 Εσυ δεν εχεις μεταπτωσεις σε 3G ....και συντομα σε 2G με το switch off που θα κανει η Vodafone?

Screenshot_20220420-233313_Video Player.jpg

Screenshot_20220420-233324_Video Player.jpg

Screenshot_20220420-233344_Video Player.jpg

Screenshot_20220420-233410_Video Player.jpg

Στο αεροδρόμιο που δουλεύω, πέρα από τις αναχωρήσεις επάνω, κάτω στις αφίξεις σήμα μηδέν. Με το ζόρι 4G και γυρνάει σε 3G και 2G,ούτε στο τηλέφωνο δεν με ακούνε. Οι συνάδελφοι με κοσμοτε και εγώ μαζί πάει σφαίρα. 
Καλα η Wind που δεν έχει Micro κεραία ενώ η Vodafone έχει ευτυχώς σε εσωτερικούς χώρους για πλάκα γυρνάει σε Edge. 

Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχω πρόβλημα ιδιαίτερο και είναι εντάξει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24