MitsosDaBest13 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 29 minutes ago, aektzhs 1 said: Εγώ που ζω Λιβαδειά 5G δεν έχω δει ακόμα ούτε την ένδειξη Η Λιβαδειά ήταν από τις τελευταίες πόλεις που η WIND έβαλε 4G... Οπότε όταν πλησιάζει το 6G, θα σας βάλει 5G. 🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 5 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Η Λιβαδειά ήταν από τις τελευταίες πόλεις που η WIND έβαλε 4G... Οπότε όταν πλησιάζει το 6G, θα σας βάλει 5G. 🤣 Ξεχασμένη θα την έλεγα,και είναι κοντά στην Αθήνα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Εδώ Mediterranean Cosmos, ακόμη δεν έχει μπει 5g... 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Εντόπισα δύο κεραιες με την 700αρα στην Κέρκυρα και ακόμη δεν πάτησα το πόδι μου στο νησί. Και οι δύο είναι συνεγκατασταση με Vodafone. Το Πάσχα δεν υπήρχαν Poco X3 Pro 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 (edited) 37 minutes ago, georgeavl3 said: Εντόπισα δύο κεραιες με την 700αρα στην Κέρκυρα και ακόμη δεν πάτησα το πόδι μου στο νησί. Και οι δύο είναι συνεγκατασταση με Vodafone. Το Πάσχα δεν υπήρχαν Poco X3 Pro Μάλλον θα υπάρχει και 5G? Από ταχύτητες πως πάει; Edited July 1, 2022 by VS002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Σίγουρα, λόγω 700άρας. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Just now, p_k said: Σίγουρα, λόγω 700άρας. Αυτό υπέθεσα κι εγώ. Την έχει δει κάποιος στην ηπειρωτική Ελλάδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 1 minute ago, p_k said: Μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει. 2 minutes ago, p_k said: Μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει. Μάλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει.Γρεβενά μόνο Poco X3 Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Γρεβενά κέντρο μόνο ή σε όλη την πόλη? 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Εντόπισα δύο κεραιες με την 700αρα στην Κέρκυρα και ακόμη δεν πάτησα το πόδι μου στο νησί. Και οι δύο είναι συνεγκατασταση με Vodafone. Το Πάσχα δεν υπήρχαν Poco X3 Pro Περιμένω εμπειρία χωρίς 3G…έκαναν τίποτα; Άντε να δούμε στη Κεφαλονια μια σοβαρή αναβάθμιση… Edited July 1, 2022 by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Η κεραία που πιάνω βγαίνει στην Εγνατία οπότε υποθέτω από κάποιο λόφο πάνω από την πόλη Poco X3 Pro Περιμένω εμπειρία χωρίς 3G…έκαναν τίποτα; Άντε να δούμε στη Κεφαλονια μια σοβαρή αναβάθμιση…Εδώ δεν ήταν κακή η Wind, έχει και άλλες προσθήκες τώρα πρόσφατα Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 (edited) 3 minutes ago, georgeavl3 said: Η κεραία που πιάνω βγαίνει στην Εγνατία οπότε υποθέτω από κάποιο λόφο πάνω από την πόλη Poco X3 Pro Εδώ δεν ήταν κακή η Wind, έχει και άλλες προσθήκες τώρα πρόσφατα Poco X3 Pro Το έχω καταλάβει, απλά επειδή εκεί που κινούμαι είναι η χειρότερη όλων, τη φοβάμαι. Ίσα ίσα άδειο δίκτυο σχεδόν έχει,κυρίως Roaming καλύπτει και όσοι έχουν καρτοκινητά ή συμβόλαια αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. Είναι λίγοι διότι έκλεισε και το κατάστημα της εταιρείας. Edited July 1, 2022 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Σήμερα στην Λιβαδειά στιγμιαία ένδειξη 5G γύρω στις 22:22(σημαδιακή ώρα). Αναφέρουν και στο σάιτ για πλοήγηση με 5G στην περιοχή. Ταχύτητα γύρω στα 30 Mbps. Δεν πρόλαβα καν σκριν με γύρισε στο 4G. ΥΓ:Λίγα δευτερόλεπτα πριν στιγμιαία πάλι με γύρισε σε TIM 4G 😂😂😂😂 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 17 ώρες πριν, p_k said: Σίγουρα, λόγω 700άρας. Στο εξωτερικό βάζουν 4g και στην n28 (700) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 (edited) 18 ώρες πριν, VS002 said: Μάλλον θα υπάρχει και 5G? Από ταχύτητες πως πάει; LTE700 φαίνεται. Edited July 2, 2022 by mixtri 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Καλημέρα, μετά το GRPS έξω από τα Μέθανα, στην πόλη των Μεθανων, εκεί που υπήρχε 4G, διαπίστωσα πως όλα μου τα κινητά ήταν κολλημένα σε EDGE και δύο γραμμές και σε κάποια σημεία έβγαινε και εκτός υπηρεσίας. Τώρα, έξω από την κεραία της WIND βγαίνει εκτός υπηρεσίας. Στο σπίτι μου, που είναι το βουνό, πιάνω EDGE 900 και 2 γραμμές. Μέσα στο σπίτι, αν το κλείδωσε σε 4G only, πιάνω μια μπάρα 4G από τον Γάλατα η οποία είναι μη λειτουργική. Αν βγω στην αυλή βγαίνει πάλι εκτός δικτύου. Θα καλέσω μόλις βρω σήμα την εταιρεία για να μάθω τι συμβαίνει. Με έχουν αφήσει χωρίς internet. Ίδια συμπεριφορά και η κόκκινη σε μικρότερο βαθμό. Στην πόλη πιάνει 4G+ από Πόρο άρα καλυμμένοι. Στο δεύτερο δρόμο ΠΑΝΤΑ, από τότε που με θυμάμαι τα δίκτυα που προανέφερα έβγαιναν εκτός δικτύου ενώ η πράσινη είχε 4G+ full και ταχύτητες 115 mbps. Και είναι η μόνη που αυτή τη στιγμή πιάνει στο σπίτι. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 2, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 5 minutes ago, VS002 said: Καλημέρα, μετά το GRPS έξω από τα Μέθανα, στην πόλη των Μεθανων, εκεί που υπήρχε 4G, διαπίστωσα πως όλα μου τα κινητά ήταν κολλημένα σε EDGE και δύο γραμμές και σε κάποια σημεία έβγαινε και εκτός υπηρεσίας. Τώρα, έξω από την κεραία της WIND βγαίνει εκτός υπηρεσίας. Στο σπίτι μου, που είναι το βουνό, πιάνω EDGE 900 και 2 γραμμές. Μέσα στο σπίτι, αν το κλείδωσε σε 4G only, πιάνω μια μπάρα 4G από τον Γάλατα η οποία είναι μη λειτουργική. Αν βγω στην αυλή βγαίνει πάλι εκτός δικτύου. Θα καλέσω μόλις βρω σήμα την εταιρεία για να μάθω τι συμβαίνει. Με έχουν αφήσει χωρίς internet. Ίδια συμπεριφορά και η κόκκινη σε μικρότερο βαθμό. Στην πόλη πιάνει 4G+ από Πόρο άρα καλυμμένοι. Στο δεύτερο δρόμο ΠΑΝΤΑ, από τότε που με θυμάμαι τα δίκτυα που προανέφερα έβγαιναν εκτός δικτύου ενώ η πράσινη είχε 4G+ full και ταχύτητες 115 mbps. Και είναι η μόνη που αυτή τη στιγμή πιάνει στο σπίτι. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για βλάβη. Κάλεσε στο 13700 δωρεάν, που είναι η τεχνική υποστήριξη Wind. Η κλήση είναι δωρεάν από οπουδήποτε καλέσεις. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Just now, p_k said: Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για βλάβη. Κάλεσε στο 13700 δωρεάν, που είναι η τεχνική υποστήριξη Wind. Η κλήση είναι δωρεάν από οπουδήποτε καλέσεις. Έχει σταθεροποιηθεί στο 4G με μια μπάρα, αργή απόκριση. Όταν προσπαθώ να το βάλω σε 3G στο iPhone με πετάει κατευθείαν σε E. Θα δω αν υπάρχει 3G και από κάρτα εξωτερικού με Roaming, θα κοιτάξω και στην πόλη και ίσως αυτό σημαίνει μια αναβάθμιση και κατάργηση του 3G. Αν όχι, μόλις μπορώ να κάνω κλήσεις γιατί αυτή τη στιγμή οι κλήσεις πέφτουν θα τους καλέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 2, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Μπορείς και από σταθερό να καλέσεις, ανεξαρτήτως παρόχου. Δεν χρεωνεσαι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Just now, p_k said: Μπορείς και από σταθερό να καλέσεις, ανεξαρτήτως παρόχου. Δεν χρεωνεσαι. Δεν έχουμε ακόμα σταθερό στο σπίτι, περιμένουμε ακόμα πότε θα έχει θέση στην καμπίνα η COSMOTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 2, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Just now, VS002 said: Δεν έχουμε ακόμα σταθερό στο σπίτι, περιμένουμε ακόμα πότε θα έχει θέση στην καμπίνα η COSMOTE Κατάλαβα, μακάρι να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν! 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Αυτό που παρατήρησα, η μόνη μπάντα που δουλεύει σε 4G είναι η 800αρα, από τον Γαλατά. Οι άλλες, που παλαιότερα λειτουργούσαν, B1,B3 και B7 είναι εκτός λειτουργίας 1 minute ago, p_k said: Κατάλαβα, μακάρι να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν! Μακάρι. Αν και θα κάτσουμε για λίγες μέρες το χρειαζόμαστε το Internet. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 2, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Ο Γαλατάς είναι σε μεγάλη απόσταση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts