p_k Δημ. 6 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Άλλαξα συσκευή, αλλά και η προηγούμενη δείχνει 78μ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Αλλάζουν πάνελ στην κεραία της γειτονιάς μου και κάτι πείραξαν και τώρα αντί για B20 προτιμά B3. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία. μεσα στο σπίτιου, αρκετά αυξημένες οι ταχύτητες θα έλεγα. Στο πίσω μπαλκόνι, που συνδέεται με την κεραία 342 που άλλαξαν πάνελ. Στο μπροστά μπαλκόνι που συνδέεται σε άλλη κεραία Στο μπάνιο Στο μπάνιο είσαι άρχοντας: Μετακομίζεις εκεί, κινητά, λάπτοπ, πισιά, κτλ. 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Αλλάζουν πάνελ στην κεραία της γειτονιάς μου και κάτι πείραξαν και τώρα αντί για B20 προτιμά B3. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία. μεσα στο σπίτιου, αρκετά αυξημένες οι ταχύτητες θα έλεγα. Στο πίσω μπαλκόνι, που συνδέεται με την κεραία 342 που άλλαξαν πάνελ. Στο μπροστά μπαλκόνι που συνδέεται σε άλλη κεραία Στο μπάνιο Επιτέλους…κάτι ξεκόλλησε. Αυτές οι ταχύτητες είναι πλήρως ανεκτές. 5G 25ης Μαρτίου με Κωνσταντίνου Καραμανλή Ανατολική Θεσσαλονίκη Σε LTE ήταν στο 88/21 και με Vodafone έπιανε παραπάνω στο ίδιο σημείο. 9 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Στο μπάνιο είσαι άρχοντας: Μετακομίζεις εκεί, κινητά, λάπτοπ, πισιά, κτλ. Ε, ναι. Έχει και θρόνο 😄 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Μια χαρά κι εδώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου (edited) Κάτω Σχολάρι, η αναβαθμισμένη 11838 Καρδία Ταγαράδες Αγία Παρασκευή Σουρωτή Βασιλικά ΔΑΚ Βασιλικών Βασιλικά Νέο Ρύσιο Edited 7 Φεβρουαρίου by p_k 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, p_k said: Κάτω Σχολάρι, η αναβαθμισμένη 11838 Καρδία Ταγαράδες Αγία Παρασκευή Σουρωτή Βασιλικά ΔΑΚ Βασιλικών Βασιλικά Νέο Ρύσιο Δώσε πόνο Παντελή 🤣 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Από Δευτέρα ενεργοποιηθηκε και η καινούργια σύνδεση στη Νόβα <br />Είχα πάρει τις κάρτες σιμ από το κατάστημα οπότε τις έβαλα στα κινητά μας (ε<br />Δικό μου ΦΑΔΕΡ και μαδερ ) <br />Εζωκυκοφορησει σε όλο το Λουτράκι και από σήμερα είναι Αθήνα .πουθενά έως τώρα δεν έχω δει 5g και μάλιστα σε σημεία που ξέρω από φίλους και τοζω δει με τα μάτια μου ότι λέει 5g <br />Πήρε τηλ το τεχνικό τμήμα με ρωτησαν αν έχω κανει επανεκκίνηση και μου είπαν να ξανακανω και να κάνω πέντε φορές εναλλαγή σε flight mode και τουμπαλιν .<br />Το έκανα αλλά ακόμα τίποτα. Θα το ελέγξω τις επόμενες μέρες και από Δευτέρα θα ζητήσω άλλη σιμ διότι δεν μπορώ να φανταστώ να βρίσκεται κάπου αλλού το πρόβλημα πέρα από τη σιμ <br />έχετε καμία άλλη ιδέα κάνεις σας ? <br /><br /><br />< > ΥΓ συσκευή iphone 15 pro με ενεργοποιημένο το 5g στις ρυθμίσεις 2 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, bujinkan said: Από Δευτέρα ενεργοποιηθηκε και η καινούργια σύνδεση στη Νόβα <br />Είχα πάρει τις κάρτες σιμ από το κατάστημα οπότε τις έβαλα στα κινητά μας (ε<br />Δικό μου ΦΑΔΕΡ και μαδερ ) <br />Εζωκυκοφορησει σε όλο το Λουτράκι και από σήμερα είναι Αθήνα .πουθενά έως τώρα δεν έχω δει 5g και μάλιστα σε σημεία που ξέρω από φίλους και τοζω δει με τα μάτια μου ότι λέει 5g <br />Πήρε τηλ το τεχνικό τμήμα με ρωτησαν αν έχω κανει επανεκκίνηση και μου είπαν να ξανακανω και να κάνω πέντε φορές εναλλαγή σε flight mode και τουμπαλιν .<br />Το έκανα αλλά ακόμα τίποτα. Θα το ελέγξω τις επόμενες μέρες και από Δευτέρα θα ζητήσω άλλη σιμ διότι δεν μπορώ να φανταστώ να βρίσκεται κάπου αλλού το πρόβλημα πέρα από τη σιμ <br />έχετε καμία άλλη ιδέα κάνεις σας ? <br /><br /><br />< > ΥΓ συσκευή iphone 15 pro με ενεργοποιημένο το 5g στις ρυθμίσεις Υπάρχει μια επιπλέον ρύθμιση στα iPhone, η οποία αν δεν είναι ανοιχτή, δεν εμφανίζεται το 5g. Κοιτάξτε το λίγο, έτσι την είχα πατήσει με το 12αρι του γιου μου και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα. Η άλλη περίπτωση είναι να μην το άνοιξαν από το τεχνικό τμήμα, αλλά έγραψες ότι το έκαναν. Μια δωρεάν κλήση στο 13700 θα διαλευκάνει την κατάσταση. 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 42 minutes ago, p_k said: Υπάρχει μια επιπλέον ρύθμιση στα iPhone, η οποία αν δεν είναι ανοιχτή, δεν εμφανίζεται το 5g. Κοιτάξτε το λίγο, έτσι την είχα πατήσει με το 12αρι του γιου μου και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα. Η άλλη περίπτωση είναι να μην το άνοιξαν από το τεχνικό τμήμα, αλλά έγραψες ότι το έκαναν. Μια δωρεάν κλήση στο 13700 θα διαλευκάνει την κατάσταση. Από το τεχνικό τμήμα μου είπαν δεν έχουν κάτι να ανοίξουν ..ανοιχτά είναι 2 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, bujinkan said: Από το τεχνικό τμήμα μου είπαν δεν έχουν κάτι να ανοίξουν ..ανοιχτά είναι Η ρύθμιση έχει να κάνει με την εξοικονόμηση μπαταρίας. Πρέπει να την κλείσεις για να δείξει 5g. Είμαι 99% βέβαιος ότι είναι αυτό. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, p_k said: Η ρύθμιση έχει να κάνει με την εξοικονόμηση μπαταρίας. Πρέπει να την κλείσεις για να δείξει 5g. Είμαι 99% βέβαιος ότι είναι αυτό. Δεν την έχω ποτέ ενεργοποιημένη 2 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Τι να πω... Η σιμ είναι καινούρια, το 5g είναι ανοιχτό, κάλυψη υπάρχει, η συσκευή υποστηρίζει, τι να φταίει; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, cmvr said: Δώσε πόνο Παντελή 🤣 Dalkas... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, bujinkan said: Από Δευτέρα ενεργοποιηθηκε και η καινούργια σύνδεση στη Νόβα <br />Είχα πάρει τις κάρτες σιμ από το κατάστημα οπότε τις έβαλα στα κινητά μας (ε<br />Δικό μου ΦΑΔΕΡ και μαδερ ) <br />Εζωκυκοφορησει σε όλο το Λουτράκι και από σήμερα είναι Αθήνα .πουθενά έως τώρα δεν έχω δει 5g και μάλιστα σε σημεία που ξέρω από φίλους και τοζω δει με τα μάτια μου ότι λέει 5g <br />Πήρε τηλ το τεχνικό τμήμα με ρωτησαν αν έχω κανει επανεκκίνηση και μου είπαν να ξανακανω και να κάνω πέντε φορές εναλλαγή σε flight mode και τουμπαλιν .<br />Το έκανα αλλά ακόμα τίποτα. Θα το ελέγξω τις επόμενες μέρες και από Δευτέρα θα ζητήσω άλλη σιμ διότι δεν μπορώ να φανταστώ να βρίσκεται κάπου αλλού το πρόβλημα πέρα από τη σιμ <br />έχετε καμία άλλη ιδέα κάνεις σας ? <br /><br /><br />< > ΥΓ συσκευή iphone 15 pro με ενεργοποιημένο το 5g στις ρυθμίσεις 14 Pro εχω, θα έπρεπε να παίζει χωρίς δικαιολογίες. Θέμα της Nova 100% και ρύθμιση 5G αυτόματο ή 5G ενεργό. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Να πάρει ο φίλος στο 13700 και να ζητήσει ενεργοποίηση του 5G χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για Τία προηγούμενες επικοινωνίες 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 44 minutes ago, Gv2008 said: Να πάρει ο φίλος στο 13700 και να ζητήσει ενεργοποίηση του 5G χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για Τία προηγούμενες επικοινωνίες Ακριβώς… να πει εχω iPhone 15 Pro και δεν εχω 5G και είμαι στην τελευταία έκδοση iOS… 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Dalkas... 88.2 "Πρώτη Μετάδοση". 🤣😅 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, Gv2008 said: Να πάρει ο φίλος στο 13700 και να ζητήσει ενεργοποίηση του 5G χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για Τία προηγούμενες επικοινωνίες Τι ταλαιπωρία είναι αυτή… Πραγματικά. Είναι λόγος διακοπής. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, mixtri said: Τι ταλαιπωρία είναι αυτή… Πραγματικά. Είναι λόγος διακοπής. Συμφωνώ απόλυτα. Η nova είναι κυριολεκτικά υπό διάλυση 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου (edited) 4 minutes ago, Gv2008 said: Συμφωνώ απόλυτα. Η nova είναι κυριολεκτικά υπό διάλυση Το ότι σήμερα, χρειάζεται να τους πάρεις τηλέφωνο για να "ανοίξουν" το 5g είναι όντως για γέλια. Διαρκεί από λίγα λεπτά, έως μια μέρα. Συνήθως σε iphone, χρειάζεται μια επανεκκίνηση για να δεις "το φως" του 5g. Tragic όντως, όπως και το wifi calling... Edited 8 Φεβρουαρίου by rebel1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, Nikolas14 said: 14 Pro εχω, θα έπρεπε να παίζει χωρίς δικαιολογίες. Θέμα της Nova 100% και ρύθμιση 5G αυτόματο ή 5G ενεργό. Τα έχω κάνει 15 ώρες πριν, Gv2008 said: Να πάρει ο φίλος στο 13700 και να ζητήσει ενεργοποίηση του 5G χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για Τία προηγούμενες επικοινωνίες Πήρα μου είπαν δεν θέλει και ενεργοποίηση Τελικά σήμερα είδα επιτέλους 5τζι δεν ξέρω αν κάναμε κάτι αυτοί 6 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου ΕΟ Θεσσαλονίκης-Περαίας, διασταύρωση Αεροδρομίου. Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στο ύψος του κλειστού γηπέδου μπάσκετ ΠΑΟΚ 5G U Wash Place Φοίνικας, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Περαία, οδός Ρωμανού Κ. Σχολάρι, 11838 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου (edited) Γεια σας οταν εμφανιζει αυτα στο cellmapper σημαινει οτι συντομα θα προστεθουν νεα cells; (enb 2764) Edited 9 Φεβρουαρίου by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts