elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 10 minutes ago, p_k said: Αν πιάνεις, καλά το λες Έχει γεμίσει τις περισσότερες πόλεις δε τη φοβάμαι και τόσο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 hour ago, TakeOverNet said: Φαντάζομαι ότι αν οι άλλοι 2 είχαν το δίκτυο χαλκού να αρμέγουν, καλά θα στεκόντουσαν και αυτοί. Γιατί για επενδύσεις χρειάζονται έσοδα. Ολες έχουν χαλκό και δεν το θέλουν είναι πανάκριβω το καμπίνες μεταφοράς από την εποχή του Νώε πανάκριβα συστήματα δεν βάζουν ποτέ οπτικές και αρμέγουν το κράτος για να το κρατήσουν. Πάρε παράδειγμα το αίσχος της Πάτρας από την βονταφον από τότε που δούλευα στην tellas φτιάχνουν το σύστημα και πάλι ένα μπάχαλο. Μην νομίζεις ότι φτιάχνουν η 3 συνήθως όχι άμα δεν έχει κράτικα κεφάλαια αυτό που κάνουν περιμένουν άλλους να το κάνουν και όταν χρεοκοπήσουν τους αγοράζουν πχ καλαματα Λεωνιδίου κλπ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Ο Μάξιμος ζήτησε μερέντα για απογευματινό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 2 ώρες πριν, TakeOverNet said: Φαντάζομαι ότι αν οι άλλοι 2 είχαν το δίκτυο χαλκού να αρμέγουν, καλά θα στεκόντουσαν και αυτοί. Γιατί για επενδύσεις χρειάζονται έσοδα. Οτι οι άλλες δύο ξεκίνησαν 6 χρόνια νωρίτερα δε μπαίνει στην εξίσωση; Και όπως προείπαν ένα δίκτυο χαλκού εκτός από άχρηστο, έχει και αρκετή συντήρηση. Ειδικά ένας όμιλος Vodafone θα μπορούσε να εξαφανίσει δίκτυα σε άλλες χώρες... Άλλο cash flow. 5 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 hour ago, mixtri said: Οτι οι άλλες δύο ξεκίνησαν 6 χρόνια νωρίτερα δε μπαίνει στην εξίσωση; Και όπως προείπαν ένα δίκτυο χαλκού εκτός από άχρηστο, έχει και αρκετή συντήρηση. Ειδικά ένας όμιλος Vodafone θα μπορούσε να εξαφανίσει δίκτυα σε άλλες χώρες... Άλλο cash flow. 1. Οι άλλες 2 ξεκίνησαν νωρίτερα γιατί κανένας δεν θα αγόραζε άδεια για να ανταγωνιστεί τον κρατικό ΟΤΕ με το έτοιμο δίκτυο transport. 2. Όπως είχες πει και εσύ επι εποχής Wind, ο ΟΤΕ χρησιμοποιεί τα υπερκέρδη από τη σταθερή για να επενδύει στην κινητή. Αν επένδυαν οι άλλοι 2 βάζοντας πχ όλες τις μπάντες σε κάθε κεραία, θα ήταν πολύ διαφορετικά. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 26 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 5 minutes ago, TakeOverNet said: 1. Οι άλλες 2 ξεκίνησαν νωρίτερα γιατί κανένας δεν θα αγόραζε άδεια για να ανταγωνιστεί τον κρατικό ΟΤΕ με το έτοιμο δίκτυο transport. 2. Όπως είχες πει και εσύ επι εποχής Wind, ο ΟΤΕ χρησιμοποιεί τα υπερκέρδη από τη σταθερή για να επενδύει στην κινητή. Αν επένδυαν οι άλλοι 2 βάζοντας πχ όλες τις μπάντες σε κάθε κεραία, θα ήταν πολύ διαφορετικά. Αυτές είναι μεγάλες αλήθειες. 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 ώρα πριν, p_k said: Αυτές είναι μεγάλες αλήθειες. Να και κάπου που συμφωνούμε αγαπημένε φίλε μου 😃 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 3 ώρες πριν, TakeOverNet said: 1. Οι άλλες 2 ξεκίνησαν νωρίτερα γιατί κανένας δεν θα αγόραζε άδεια για να ανταγωνιστεί τον κρατικό ΟΤΕ με το έτοιμο δίκτυο transport. 2. Όπως είχες πει και εσύ επι εποχής Wind, ο ΟΤΕ χρησιμοποιεί τα υπερκέρδη από τη σταθερή για να επενδύει στην κινητή. Αν επένδυαν οι άλλοι 2 βάζοντας πχ όλες τις μπάντες σε κάθε κεραία, θα ήταν πολύ διαφορετικά. Την Telekom βασικά τη βρίσκω αρκετά συγκρατημένη στο θέμα των N78. Βέβαια έχει αρκετό FDD φάσμα. Μη ξεχνάς ότι η Telekom έχει μια τεράστια συνδρομητική βάση και είναι αναγκασμένη να έχει χωρητικότητα. Πάντως και στις βόρειες χώρες τα κρατικά δίκτυα ξεκίνησαν και όντως πήγαν πιο γρήγορα αλλά τελικά όλες κατέληξαν με τέλεια κάλυψη. Ομολογώ ότι στην Ελλάδα σκέφτηκαν με βάση τους επενδυτές και όχι τον ανταγωνισμό. Σίγουρα θα επένδυαν κάποιοι στην Ελλάδα. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 ώρα πριν, mixtri said: Την Telekom βασικά τη βρίσκω αρκετά συγκρατημένη στο θέμα των N78. Βέβαια έχει αρκετό FDD φάσμα. Μη ξεχνάς ότι η Telekom έχει μια τεράστια συνδρομητική βάση και είναι αναγκασμένη να έχει χωρητικότητα. Πάντως και στις βόρειες χώρες τα κρατικά δίκτυα ξεκίνησαν και όντως πήγαν πιο γρήγορα αλλά τελικά όλες κατέληξαν με τέλεια κάλυψη. Ομολογώ ότι στην Ελλάδα σκέφτηκαν με βάση τους επενδυτές και όχι τον ανταγωνισμό. Σίγουρα θα επένδυαν κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές χώρες που τα δίκτυα είναι πανομοιότυπα, με ελάχιστη διαφορά. Εδώ ο 2ος είναι στη μισή ταχύτητα από τον 1ο. Υπάρχουν χώρες που οι κρατικές εταιρείες είναι χαμηλά, πχ Turk Telekom ή το πρώην κρατικό μονοπώλιο της Βουλγαρίας που αγόρασε η United group. 8 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 3 minutes ago, MIKU said: Υπάρχουν πολλές χώρες που τα δίκτυα είναι πανομοιότυπα, με ελάχιστη διαφορά. Εδώ ο 2ος είναι στη μισή ταχύτητα από τον 1ο. Υπάρχουν χώρες που οι κρατικές εταιρείες είναι χαμηλά, πχ Turk Telekom ή το πρώην κρατικό μονοπώλιο της Βουλγαρίας που αγόρασε η United group. Ποιός είπε ότι η Vivacom είναι χαμηλά; Έχει το πιο εκτεταμένο δίκτυο στην χώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 29 minutes ago, Chrischal1908 said: Ποιός είπε ότι η Vivacom είναι χαμηλά; Έχει το πιο εκτεταμένο δίκτυο στην χώρα. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 33 minutes ago, Chrischal1908 said: Ποιός είπε ότι η Vivacom είναι χαμηλά; Έχει το πιο εκτεταμένο δίκτυο στην χώρα. 3η πήγε όμως 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 30 minutes ago, marios239 said: Ακριβώς. 3η από πρώτη. Πάτος. Το κατόρθωμα της United Group. 26 minutes ago, elkons said: 3η πήγε όμως Και πούλησε και τους πύργους κινητής τηλεφωνίας στους Άραβες... 8 1 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 hour ago, Chrischal1908 said: Ποιός είπε ότι η Vivacom είναι χαμηλά; Έχει το πιο εκτεταμένο δίκτυο στην χώρα. Μπερδεύεσαι... Vivacom Last Year! Now A1! 5 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Η βόντα από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα, θα έπρεπε τουλάχιστον να συναγωνίζεται με την κοσμοτε σε κεραίες, και αν όχι, να την είχε περάσει κιόλας. Η νόβα έχει αλλάξει τόσα χέρια και πάλι καλά είναι. ###### Βολος Δημητριαδος στο ύψος της πλατείας 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 hour ago, hercoulis said: Η βόντα από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα, θα έπρεπε τουλάχιστον να συναγωνίζεται με την κοσμοτε σε κεραίες, και αν όχι, να την είχε περάσει κιόλας. Η νόβα έχει αλλάξει τόσα χέρια και πάλι καλά είναι. ###### Βολος Δημητριαδος στο ύψος της πλατείας Η WIND ήταν ένα budget δίκτυο με καλό μάρκετινγκ, πολύ καλές τιμές (ίσως και στο 1/3 της Cosmote) αλλά πάντα με υποδεέστερο δίκτυο. Δεν είχες πρόβλημα, γιατί πλήρωνες λιγότερα. Τώρα που οι άλλοι δύο ρίναξε τιμές, γιατί να μένεις στον χειρότερο; 5 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου (edited) 32 minutes ago, MIKU said: Η WIND ήταν ένα budget δίκτυο με καλό μάρκετινγκ, πολύ καλές τιμές (ίσως και στο 1/3 της Cosmote) αλλά πάντα με υποδεέστερο δίκτυο. Δεν είχες πρόβλημα, γιατί πλήρωνες λιγότερα. Τώρα που οι άλλοι δύο ρίναξε τιμές, γιατί να μένεις στον χειρότερο; Εγώ προσωπικά δεν έχω δει και τις δύο να ρίχνουν τις τιμές...Η Cosmote Telekom είτε είσαι πελάτης είτε όχι το μόνο που σου λέει είναι δείτε ότι έχει το site και το site ξέρουμε τι έχει..Εκτός και αν υπάρχει κάποιος ειδικός αριθμός εντός της εταιρίας που σου κάνει πολύ καλές προσφορές. Edited 26 Απριλίου by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 32 minutes ago, MIKU said: Η WIND ήταν ένα budget δίκτυο με καλό μάρκετινγκ, πολύ καλές τιμές (ίσως και στο 1/3 της Cosmote) αλλά πάντα με υποδεέστερο δίκτυο. Δεν είχες πρόβλημα, γιατί πλήρωνες λιγότερα. Τώρα που οι άλλοι δύο ρίναξε τιμές, γιατί να μένεις στον χειρότερο; Για να απολαμβάνω μόνος μου τις υπηρεσίες της κ το άδειο δίκτυο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Just now, George6633 said: Εγώ προσωπικά δεν έχω δει και τι δύο να ρίχνουν τις τιμές...Η Cosmote Telekom είτε είσαι πελάτης είτε όχι το μόνο που σου λέει είναι δείτε ότι έχει το site και το site ξέρουμε τι έχει..Εκτός και αν υπάρχει κάποιος ειδικός αριθμός εντός της εταιρίας που σου κάνει πολύ καλές προσφορές. Εννοείται υπάρχει ειδικός αριθμός-πολλοί. Εγώ είχα πάρει Gigamax unlimited προ πέρυσι στα 21€ με το σταθερό μου βέβαια. 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Μπερδεύεσαι... Vivacom Last Year! Now A1! Η Α1 είναι κορυφή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Just now, elkons said: Εννοείται υπάρχει ειδικός αριθμός-πολλοί. Εγώ είχα πάρει Gigamax unlimited προ πέρυσι στα 21€ με το σταθερό μου βέβαια. Και γω έχω σταθερό από την στιγμή που δεν παίζει ρόλο να είναι στα ίδια στοιχεία...Εγω ρώτησα και στο τσάτ αλλά και σε έναν αριθμό που βρήκα και λειτουργούσε τι υπάρχει και όταν ήμουν στο Whats up και τώρα στη Vodafone από περιέργεια να δω τι δίνουν και μου λένε ότι έχει το site... Θα μπορούσα να έχω έναν από αυτούς τους αριθμούς έστω και σε PM να επικοινωνήσω να δω τι δίνουν εκτός site? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Just now, George6633 said: Και γω έχω σταθερό από την στιγμή που δεν παίζει ρόλο να είναι στα ίδια στοιχεία...Εγω ρώτησα και στο τσάτ αλλά και σε έναν αριθμό που βρήκα και λειτουργούσε τι υπάρχει και όταν ήμουν στο Whats up και τώρα στη Vodafone από περιέργεια να δω τι δίνουν και μου λένε ότι έχει το site... Θα μπορούσα να έχω έναν από αυτούς τους αριθμούς έστω και σε PM να επικοινωνήσω να δω τι δίνουν εκτός site? Στο ίδιο ΑΦΜ με το κινητό το χω αλλιώς δεν παίρνω καλύτερες τιμές πλην του one. Από κάρτα Cosmote σε συμβόλαιο δύσκολο να δώσουν προσφορά είναι ανά περιόδους πχ στη γιαγιά μου φάνηκε μέσω του What's up app Gigamax unlimited γύρω στα 22-23€ άμα θυμάμαι καλά. Ναι θα στον στείλω σε λίγο, τιμές συνήθως δίνουν άμα το πας από φορητότητα σε αυτούς πχ από Vodafone ή Nova σε Cosmote κατάλαβες. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 5 minutes ago, George6633 said: Εγώ προσωπικά δεν έχω δει και τις δύο να ρίχνουν τις τιμές...Η Cosmote Telekom είτε είσαι πελάτης είτε όχι το μόνο που σου λέει είναι δείτε ότι έχει το site και το site ξέρουμε τι έχει..Εκτός και αν υπάρχει κάποιος ειδικός αριθμός εντός της εταιρίας που σου κάνει πολύ καλές προσφορές. Εγώ είχα καρτοκινητό Cosmote, πήγα στο Γερμανό και μου έδωσε το gigamax unlimited με 23,50 για 18 μήνες. Τώρα μου πρότεινε ανανέωση με 25 ευρώ για 24 μήνες. Μια χαρά τιμές, φθηνότερα από Nova. Αν σου λένε "πάρε τιμή site" απλά φεύγεις και μετά τρέχουν αυτοί να σου δώσουν καλή τιμή. Και η Vodafone έχει ρίξει τιμές. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Έχει το πιο εκτεταμένο δίκτυο στην χώρα. Η Α1 έχει τη μεγαλύτερη κάλυψη στη Βουλγαρία όχι η Vivacom. Έχουμε εμπειρίες πάντως και σε προηγούμενες σελίδες από @memoriesradio και @Gv2008. Όχι ότι μας νοιάζει άλλη χώρα είναι όχι στην Ελλάδα..μια Α1 θα ήταν ιδανική βέβαια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Η Α1 έχει τη μεγαλύτερη κάλυψη στη Βουλγαρία όχι η Vivacom. Έχουμε εμπειρίες πάντως και σε προηγούμενες σελίδες από @memoriesradio και @Gv2008. Όχι ότι μας νοιάζει άλλη χώρα είναι όχι στην Ελλάδα..μια Α1 θα ήταν ιδανική βέβαια. Μας νοιάζει. Το έφερα ως παράδειγμα για να δείξω ότι τα πρώην κρατικά μονοπώλια δεν είναι παντού 1α. Έχει να κάνει με τις επενδύσεις. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Just now, MIKU said: Εγώ είχα καρτοκινητό Cosmote, πήγα στο Γερμανό και μου έδωσε το gigamax unlimited με 23,50 για 18 μήνες. Τώρα μου πρότεινε ανανέωση με 25 ευρώ για 24 μήνες. Μια χαρά τιμές, φθηνότερα από Nova. Αν σου λένε "πάρε τιμή site" απλά φεύγεις και μετά τρέχουν αυτοί να σου δώσουν καλή τιμή. Και η Vodafone έχει ρίξει τιμές. Συμφωνώ,γενικά Vodafone Cosmote τις δίνουν πολύ πιο ριγμένες τηλεφωνικά ειδικά αν ακούσουν φορητότητα από αλλού τρέχοντας δίνουν. Το ίδιο και για φορητότητα αντιπρόταση είναι κορυφή και οι 2. Για NOVA δε γνωρίζω μόνο δε δίνει αντιπρόταση μέχρι στιγμής φύγεις έτσι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts