georgeavl3 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Άλλο Wind αλλο Forthnet. Είμαι πρώην Wind, έκανα αναβάθμιση από 50 σε 100, με γύρισαν από δίκτυο Wind σε Forthnet και είδα βελτίωση στο latency της τάξης των 5ms 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 7 minutes ago, georgeavl3 said: Άλλο Wind αλλο Forthnet. Είμαι πρώην Wind, έκανα αναβάθμιση από 50 σε 100, με γύρισαν από δίκτυο Wind σε Forthnet και είδα βελτίωση στο latency της τάξης των 5ms Κατάλαβα, εμάς πάντως στο πατρικό είχε ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet από εποχές 2010. Αυτό πως το βλέπουμε σε τι δίκτυο είμαστε. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Αν κάνεις traceroute σε οποιαδήποτε διεύθυνση καθώς και από τη διεύθυνση IPΕπίσης αν έχεις IPv6 είσαι σε Forthnet 100% 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 On 23/9/2023 at 12:32 ΜΜ, panos.k2 said: Εμένα εδώ στα Γιάννενα δεν μου φαινεται καθόλου νορμαλ. Πριν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα, 300+ χιλιόμετρα απόσταση και εβλεπα πάνω από 33-35ms όταν ειχα αδυναμο σημα. Άλλωστε αν δείτε και τις μετρησεις που ανεβάζω, σε όλες το ping είναι από 22 έως 30ms. Ναι, έχεις δίκιο. Βρήκα μέτρηση στις 18/8 με WIND στην Καλαμάτα και το Ping ήταν 20 ms! Με σέρβερ Cosmote Athens μετράω πάντα. Σίγουρα κάτι παίζει. Πιστεύω να είναι προσωρινή βλάβη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Καλησπέρα. Την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιηθούν δύο σταθερά σε διαφορετικές διευθύνσεις στη Nova. Πως θα μπορώ να δω σε ποιο δίκτυο έχω μπεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Ξέχασα να αναφέρω και μια λεπτομέρεια. Στο λογαριασμό αναφέρεται ο αριθμός βρόχου. Αν τελειώνει σε -Ν είναι σε δίκτυο πρώην Forthnet, ενώ αν είναι σε -W είναι Wind. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 (edited) 53 minutes ago, Gv2008 said: Καλησπέρα. Την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιηθούν δύο σταθερά σε διαφορετικές διευθύνσεις στη Nova. Πως θα μπορώ να δω σε ποιο δίκτυο έχω μπεί; Μπαίνεις στο whatismyipaddress πατάς πάνω στην ipv4 σου και βλέπεις το hostname. Αν τελειώνει σε .dsl.dyn.forthnet.gr ή .dsl.dynv6.forthnet.gr (dslite) είσαι σε δίκτυο nova. Αν είναι της μορφής pppgint-xxx-xxx-xxx.b-online.gr ή adsl-xxx.xxx.xxx.xxx.tellas.gr είσαι σε δίκτυο wind. Τα x που έχω στη wind είναι ανάλογα την ip που σου δίνει. Edited September 24, 2023 by dasnowy 3 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Γιατί στα τέστ ταχύτητας το Fast μου εμφανίζει έως 4-5 Mbps ενώ το speedtest έως 200-250 Mbps (όχι πάντα αλλά αρκετές φορές)? Παλιά το παρατηρούσα αυτό μόνο στην κόκκινη... Τωρινά τέστ... για του λόγου το αληθές.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Οδος Σπύρου Λάμπρου 4G. Έφτιαξε το πρόβλημα με τα υψηλά ping. Επέστρεψε στα κανονικά του στα Γιάννενα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Γιατί στα τέστ ταχύτητας το Fast μου εμφανίζει έως 4-5 Mbps ενώ το speedtest έως 200-250 Mbps (όχι πάντα αλλά αρκετές φορές)? Παλιά το παρατηρούσα αυτό μόνο στην κόκκινη... Τωρινά τέστ... για του λόγου το αληθές.. Άρχισαν τα όργανα...Θα το δοκιμάσω και εγώ να δω αν συμβαίνει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Αν έπιασα σωστά την φάση, έχουν γίνει κάποιες αναβαθμίσεις σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική τελευταίες μέρες, βδομάδες;Σε περιοχές που έπιανε κάνα 100αρι κοπαναει 500αρες και βάλεΠχ Χαριλάου, στο δρόμο προς Θέρμη, Μουδανιά και στη ΣιθωνίαSent from my iPhone using Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 26, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Εννοείς δρόμο Θέρμης - Χαριλάου; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Εννοείς δρόμο Θέρμης - Χαριλάου; Ναι έκανα κάνα δυο τεστ καθώς πήγαιναSent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 26, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Πολύ ενδιαφέρον, σήμερα θα πάω προς τα εκεί ούτως ή άλλως, οπότε θα ελέγξω. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Πολύ ενδιαφέρον, σήμερα θα πάω προς τα εκεί ούτως ή άλλως, οπότε θα ελέγξω. Αναβάθμισαν και τη Νικήτη στη Χαλκιδική που είμαι τώρα, αφού πέρασε το καλοκαίρι Τώρα αυτή να είναι Ν78 ή Ν1?Δεν έχω ιδέα από αυτάSent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 20 minutes ago, rebel1 said: Αναβάθμισαν και τη Νικήτη στη Χαλκιδική που είμαι τώρα, αφού πέρασε το καλοκαίρι Τώρα αυτή να είναι Ν78 ή Ν1? Δεν έχω ιδέα από αυτά Sent from my iPhone using Tapatalk Για Ν78 το βλέπω.. 49 minutes ago, rebel1 said: Αν έπιασα σωστά την φάση, έχουν γίνει κάποιες αναβαθμίσεις σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική τελευταίες μέρες, βδομάδες; Σε περιοχές που έπιανε κάνα 100αρι κοπαναει 500αρες και βάλε Πχ Χαριλάου, στο δρόμο προς Θέρμη, Μουδανιά και στη Σιθωνία Sent from my iPhone using Tapatalk Ενδιαφέρον και εγω είδα να βελτιωθηκε ελαφρώς η κατάσταση στη περιοχή Φάληρο & Αγία τριαδα. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 (edited) Η 502 στα Γιάννενα σήμερα το μεσημέρι (μέχρι και αυτή την ώρα) απλά δίνει 5G σημα και είναι μη λειτουργικη, μόνο κλήσεις VoLTE και sms. Επισης ειδα από φίλο με σαμσουνγκ πως είναι μόνιμα 5G Disconnected. Η 502 είναι στον Πύργο του ΟΤΕ στο κέντρο της πόλης. Ελπιζω να είναι αναβάθμιση του backhaul το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς τους τελευταίους 4 μήνες δίνει 350mbps μαξ από 700mbps που έδινε παλιότερα. Τα δεδομένα της Vodafone δούλευουν κανονικότατα. 22:00 Επανήλθε το κέντρο των Ιωαννίνων. Για 160MHz φασμα το λες κακό αποτέλεσμα. Η μέτρηση είναι στην Μιχαηλ Αγγέλου, Πλησίον του γηπέδου @Chrischal1908 Βέβαια κρατάει καλά τα βραδια Σαββάτου που Έχει πολυ μεγάλο φόρτο Edited September 26, 2023 by panos.k2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 On 26/9/2023 at 10:26 ΠΜ, damierom said: Γιατί στα τέστ ταχύτητας το Fast μου εμφανίζει έως 4-5 Mbps ενώ το speedtest έως 200-250 Mbps (όχι πάντα αλλά αρκετές φορές)? Παλιά το παρατηρούσα αυτό μόνο στην κόκκινη... Τωρινά τέστ... για του λόγου το αληθές.. Καλαμάτα 1600 Mbps. Σε κάποια φάση έδειχνε και 2,3 (2300). 😂 Ό,τι να 'ναι. 22 ώρες πριν, panos.k2 said: Οδος Σπύρου Λάμπρου 4G. Έφτιαξε το πρόβλημα με τα υψηλά ping. Επέστρεψε στα κανονικά του στα Γιάννενα. Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το Ping καλυτερεψε και στην Καλαμάτα, όπως και το ότι οι σελίδες φορτώνουν ξανά γρήγορα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Καραβατια. Περιοχή στα Ιωαννινα, σε στενό δρόμο. Περιοχή με πυκνή δομηση. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος… 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Πολύ μεγάλη βελτίωση στο ping τις δύο τελευταίες μέρες. ΑΣ ΙΚΕΑ, Θεσσαλονίκη 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Σε ποιον σέρβερ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 4 minutes ago, georgeavl3 said: Σε ποιον σέρβερ; Nova Hellas 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Καραβατια. Περιοχή στα Ιωαννινα, σε στενό δρόμο. Περιοχή με πυκνή δομηση. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος…Η συγκεκριμένη μέτρηση, φαίνεται να έχει πολύ καλό σήμα πάντως. Άρα δεν έχει backhaul. Μάλλον ασυρματικο... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 (edited) 8 minutes ago, johnny_htc said: Η συγκεκριμένη μέτρηση, φαίνεται να έχει πολύ καλό σήμα πάντως. Άρα δεν έχει backhaul. Μάλλον ασυρματικο... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το αποκλείω εννοείται αλλά Αυτή η κεραια είναι όλη μερα με αρκετή κίνηση. Και χθες -13 με -14 rsrq ήταν. Εχω δει και 70-80 το βραδυ απο αυτή την κεραια στο ίδιο σημείο με -8 rsrq. Δίνει σε όλα τα Γιάννενα σημα και την επιλέγει το κινητό εφόσον δεν σε καλυπτουν άλλες κεραίες. Είναι στους λιγκιαδες, πάνω στο βουνό. Edited September 28, 2023 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 (edited) Grand Serai Ιωαννινα, μέσα σε δωμάτιο. Δεν πρόλαβα να δω το μενού για μπάντες, PCI και λοιπα τέτοια, μόνο την μέτρηση έκανα. Θεωρω πως πιάνει από Ναπολεωντος Ζερβα αλλά μπορεί να είναι και σημα από την κεραια στην διασταύρωση Δομπολη-Κενάν Μεσαρε. Και μια ακόμα προχθεσινή μέτρηση ενώ περνούσα έξω από την Ακαδημία στη Δωδώνης με το αυτοκίνητο. Edited September 30, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts