Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

54 minutes ago, p_k said:

Πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος με την κεραία στο Λάκκωμα, 11836.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προφανώς αποκαταστάθηκε η βλάβη. 

Αυτή η κεραία είναι B20 only ή είναι αναβαθμισμένη;

34 minutes ago, Gv2008 said:

Αυτή η κεραία είναι B20 only ή είναι αναβαθμισμένη;

Αυτή είναι αναβαθμισμένη εδώ και ένα χρόνο και μας έχει σώσει εδώ.

Η προηγούμενη (11838), στα πέντε χιλιόμετρα απόσταση, είναι σκέτη 800άρα και πρέπει να αναβαθμιστεί και αυτή. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 hour ago, p_k said:

Αυτή είναι αναβαθμισμένη εδώ και ένα χρόνο και μας έχει σώσει εδώ.

Η προηγούμενη (11838), στα πέντε χιλιόμετρα απόσταση, είναι σκέτη 800άρα και πρέπει να αναβαθμιστεί και αυτή. 

Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση 

Στο πατρικό μου, Σπάρτη. Κοντά στην κεραία πιάνει πάνω από 200. Μου τελειώνουν τα απεριόριστα τα μεσάνυχτα, οπότε είπα να κάνω ένα τεστ ακόμα. 😝

Screenshot_2023-07-13-13-17-27-786_cz.mroczis.netmonster.jpg

Screenshot_2023-07-13-13-17-19-698_org.zwanoo.android.speedtest~2.jpg

@p_k Στην Ομόνοια ήμουν τη Δευτέρα. Αν κυκλοφορείς με το κινητό στο χέρι, τότε πας γυρεύοντας να στο βουτήξουν... 😅

Edited by MitsosDaBest13

5 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Στο πατρικό μου, Σπάρτη. Κοντά στην κεραία πιάνει πάνω από 200. Μου τελειώνουν τα απεριόριστα τα μεσάνυχτα, οπότε είπα να κάνω ένα τεστ ακόμα. 😝

Screenshot_2023-07-13-13-17-27-786_cz.mroczis.netmonster.jpg

Screenshot_2023-07-13-13-17-19-698_org.zwanoo.android.speedtest~2.jpg

@p_k Στην Ομόνοια ήμουν τη Δευτέρα. Αν κυκλοφορείς με το κινητό στο χέρι, τότε πας γυρεύοντας να στο βουτήξουν... 😅

Σπάρτη έχουν αναβαθμίσει παντού; Προς ΚΕΕΜ μεριά;

43 minutes ago, Chrischal1908 said:

Από ότι ξέρω αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν αναβαθμιστεί ούτε οι μισές κεραίες 

1 ώρα πριν, Chrischal1908 said:

Κάποιες κεραίες περιμετρικά της Σπάρτης πήραν και Band 3 εκτός από το σκέτο 20, αλλά ακόμα δεν έχουν 5G. Σε σχέση με την "πράσινη" που έχει n78 και σε χωριά, έχουν μείνει δραματικά πίσω.

Στα ΚΕΕΜ πέρασα τέλη Ιουνίου, αλλά οδηγούσα και δεν κοίταζα το κινητό. Όπως κατέγραψε το Cellmapper μου, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή εκεί. Band 20 μόνο.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντα προσέχουμε τι διαβάζουμε και από ποιον προέρχεται η είδηση (και ο νοών νοείτω...)

Παύλος Παυλίδης 

Πρόκειται για κάποιου είδους ανταγωνισμό μεταξύ Mega-Ant1 και Alpha-Star-Nova. Εγώ αυτό διάβασα.

Αυτή η είδηση έπαιξε και χθες ή προχθές στο δελτίο του μεγκα το βραδυ πάντως. Δεν την ειδα σε άλλο Μεσο Ενημερωσης πέρα από αυτά του ίδιου ομίλου. 

1 hour ago, mixtri said:

Λογικό τέτοια άρθρα. Είναι ο βασικός ανταγωνιστής του Alpha-Star (United Group) Solak-Σταθόπουλος απέναντι στους Μαρινάκη- Κυριάκου! Θα έχουμε παρατράγουδα, συνεχίζεται...

Edited by Chrischal1908

Αυτό ακριβώς, φαίνεται εξάλλου από τον τρόπο που γράφει και από το γεγονός ότι το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα φιγουράρει σε όλα τα μέσα του συγκεκριμένου δημοσιογραφικού ομίλου. 

Είναι αυτό που λέμε "Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια" 😂

Παύλος Παυλίδης 

4 minutes ago, panos.k2 said:

Πρόκειται για κάποιου είδους ανταγωνισμό μεταξύ Mega-Ant1 και Alpha-Star-Nova. Εγώ αυτό διάβασα.

Αυτή η είδηση έπαιξε και χθες ή προχθές στο δελτίο του μεγκα το βραδυ πάντως. Δεν την ειδα σε άλλο Μεσο Ενημερωσης πέρα από αυτά του ίδιου ομίλου. 

Ναι, κι εγώ το είδα χθες βράδυ στο δελτίο καναλιού, που ανήκει στον ίδιο όμιλο με την συγκεκριμένη εφημερίδα. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται περί ανταγωνισμού/προπαγάνδας και ο ιδιοκτήτης όλοι ξέρουμε ποιος είναι.

Θα έχει πλάκα ν' αρχίσει τίποτα μηνύσεις η Nova, αλλά από την άλλη θα μου πείτε αυτοί δεν έχουν ούτε εξυπηρέτηση πελατών, οπότε σιγά μην ασχοληθούν με αυτό... 😂

Edited by MitsosDaBest13

Η εξυπηρέτηση πελατών της Nova παρουσίασε κάποιες δυσλειτουργίες στην αρχή της συγχώνευσης... τώρα είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

Όσες φορές τους χρειάστηκα  αναποκρίθηκαν άμεσα και μάλιστα πήραν μετά οι ίδιοι τηλέφωνο νσ με ρωτήσουν πάνω στο θέμα που τους είχα θέσει. 

Παύλος Παυλίδης 

3 minutes ago, p_k said:

Η εξυπηρέτηση πελατών της Nova παρουσίασε κάποιες δυσλειτουργίες στην αρχή της συγχώνευσης... τώρα είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

Όσες φορές τους χρειάστηκα  αναποκρίθηκαν άμεσα και μάλιστα πήραν μετά οι ίδιοι τηλέφωνο νσ με ρωτήσουν πάνω στο θέμα που τους είχα θέσει. 

Διαφαίνεται ανοδική η πορεία της εταιρίας σε όλους τους τομείς! Απλά εμείς οι Ελληναράδες τα θέλουμε όλα τσακ μπαμ. Τέτοιες εταιρείες θέλουν λίγο χρόνο για να αναπτυχθούν! 

Edited by Chrischal1908

Αυτή είναι η πραγματικοτητα, τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. 

Εν τω μεταξύ, σαν να είδα ένα καινούριο πάνελ στην 11915 της Καρδίας, αλλά ήμουν εν κινήσει και το είδα φευγαλέα. 

Είχε uptilt. 

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Επί του θέματος, έχετε κάποια αντίρηση;

Αν κάποιος κάνει κριτική σε μια εταιρεία έχοντας επιχειρήματα - εφόσον πήρε χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης - εμένα δε με ενοχλεί. Περισσότερο θα έπρεπε να σας απασχολεί αν όντως, έχει δίκιο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημασία έχει ποιος τα λέει. 

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, mixtri said:

Αν κάποιος κάνει κριτική σε μια εταιρεία έχοντας επιχειρήματα - εφόσον πήρε χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης - εμένα δε με ενοχλεί. Περισσότερο θα έπρεπε να σας απασχολεί αν όντως, έχει δίκιο...

Πάντως στην περιοχή που κινούμαι προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό οι εγκαταστάσεις FTTH της Nova. Δεν ξέρω εάν αυτές συγκεκριμένα χρηματοδοτήθηκαν από το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά ο μηδενισμός που αποπνέει το άρθρο είναι σίγουρα ανακριβής.

Just now, minast said:

Πάντως στην περιοχή που κινούμαι προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό οι εγκαταστάσεις FTTH της Nova. Δεν ξέρω εάν αυτές συγκεκριμένα χρηματοδοτήθηκαν από το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά ο μηδενισμός που αποπνέει το άρθρο είναι σίγουρα ανακριβής.

Κάνει μπαμ το άρθρο... 

9 minutes ago, mixtri said:

Εμείς βλέπουμε ότι οι επενδύσεις προχωρούν. Και στη σταθερή αλλά και στην κινητή. 

Τώρα αν κάποιοι βλέπουν φαντάσματα, αυτό είναι άλλο πράγμα. 

Παύλος Παυλίδης 

40 minutes ago, mixtri said:

Σοφό και σωστό. Άσχετο ποιος το λέει σημασία έχει τί λέει και αν είναι αληθές.

Εκτός και αν δεχτούμε και πούμε εδώ μέσα, δε πειράζει μωρέ κι ας χρωστάει τα διπλάσια, δε πειράζει κι αν ΔΕΝ υλοποιήσει 2δις επενδύσεις έως το 2027 όπως υποσχέθηκε και πολυδιαφήμισε. Εκεί πάω πάσο...

Μακάρι να είναι μη αληθές οι παραπάνω πληροφορίες. Γιατί αν είναι, τότε το λέμε και σκάνδαλο (όπως σωστά ανέφερε και ο Μιχάλης), αλλά και εμείς (οι όποιοι φανατικοί οπαδοί της "ομάδας") συντηρούμε ακόμη μια φορά τη στασιμότητα, τη ρεμούλα και την οικονομική & πολιτική βρωμιά που ζει και κατατρώει πάνω αυτή την χώρα, χρόνια τώρα...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

21 minutes ago, minast said:

Καλό θα είναι να απαντήσει η ΝΟΒΑ αν δεν ισχύουν αυτά που λέει το άρθρο. Μιλάμε για σκάνδαλο, αν ισχύει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν όντως πρόκειται για σκάνδαλο, κατι που προσωπικά δεν θεωρω απιθανο, θα πρέπει να παίξει το συντομότερο και στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης που δεν ανταγωνίζονται την nova και τον όμιλο γενικότερα. Εχω άδικο; 

Αυτή η είδηση μόνο στο μεγκα και τα λοιπά σάιτ του αντιπάλου ομίλου επαιξε. Σκάι, Οπεν και ΕΡΤ που δεν σχετίζονται με κανέναν απ τους δυο ομιλους δεν έχουν γράψει ούτε αναφέρει το ζήτημα. 

Edited by panos.k2