georgeavl3 Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Εμένα το βγάζει έτσι:Αν θυμάμαι καλά υπάρχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις εναλλαγή από το "παλιό" στο "καινούριο". Εμένα δεν μου τη βγάζει πλέον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Ποια είναι η διαφορά; Δεν καταλαβαίνω. Με συγχωρείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 52 minutes ago, georgeavl3 said: Εμένα το βγάζει έτσι: Αν θυμάμαι καλά υπάρχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις εναλλαγή από το "παλιό" στο "καινούριο". Εμένα δεν μου τη βγάζει πλέον. Και εμένα έτσι μου το έβγαζε. Μετά την ενημέρωση το βγάζει όπως το βγάζει και στο site 27 minutes ago, Arinos said: Ποια είναι η διαφορά; Δεν καταλαβαίνω. Με συγχωρείτε. Πριν την ενημέρωση Μετά την ενημέρωση Άλλαξε ο τρόπος που εμφανίζονται οι χάρτες με τις κεραίες. Ουσιαστικά αυτό. Απλά είναι πολύ δύσχρηστο πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Ναι τώρα εσένα παίρνει το web version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Όντως και εμένα είναι έτσι, βέβαια κάνοντας μεγέθυνση όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 (edited) Καλησπέρα σας! Πριν από λίγο πήρα στο 13700 να ρωτήσω εάν υπάρχει κάλυψη του 5G στο σημείο του νησιού που βρίσκομαι. Η κοπέλα (ακουγόταν κουρασμένη) κοίταξε τον χάρτη και είπε ότι έχει είναι στο Νέο δίκτυο η περιοχή. Καλά δεν μπορούν μέσω του συστήματος να δούν με ακρίβεια την περιοχή κάλυψης του δικτύου;; Αυτό και εγώ θα μπορούσα να το κάνω. Edited June 21, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 Και δε μπορείς να το δεις ο ίδιος στο σημείο του νησιού που βρίσκεσαι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 14 minutes ago, georgeavl3 said: Και δε μπορείς να το δεις ο ίδιος στο σημείο του νησιού που βρίσκεσαι; Δεν έχω συσκευή 5G ακόμη. Εντός του άλλου μήνα πάμε για s23. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 7 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Καλησπέρα σας! Πριν από λίγο πήρα στο 13700 να ρωτήσω εάν υπάρχει κάλυψη του 5G στο σημείο του νησιού που βρίσκομαι. Η κοπέλα (ακουγόταν κουρασμένη) κοίταξε τον χάρτη και είπε ότι έχει είναι στο Νέο δίκτυο η περιοχή. Καλά δεν μπορούν μέσω του συστήματος να δούν με ακρίβεια την περιοχή κάλυψης του δικτύου; Τι βλέπουν στο Η/Υ; Αυτό και εγώ θα μπορούσα να το κάνω. Απλά βαριόταν; Έχουν τη δυνατότητα. Προφανώς η κοπέλα ήταν κουρασμένη αφού ήταν κιόλας, ειδικά αν η ώρα ήταν περασμένη και δεν είχε τη διάθεση να σε εξυπηρετήσει. Έχω δουλέψει σε εξυπηρέτηση αγγλόφωνη στην Κωνσταντινούπολη και καταλαβαίνω πως είναι. Δούλευα μέχρι τις 12 από τις 10 το πρωί και ο κάθε ηλίθιος Τούρκος, έπαιρνε και ξέσπαγε πάνω μας. Μετά τις 11 οποίος μας έπαιρνε και τον ακούγαμε τσαντισμενο, του το κλείναμε κατευθείαν 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Συνδέθηκε σήμερα και η οπτική ίνα στον eNB 12107.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Άψογα! 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Άψογα! Εντομεταξυ έχει 2 πολυσωληνια. 1 για την Vodafone και ένα για την NOVA. Και σύνδεσε μόνο η NOVA! Που ήδη με μικροκυματικά πιάνει 300mbps με 4 μπάντες. Ενώ η βονταφον 2 μπάντες μικροκυματικά σέρνεται στα 2-4mbps. Ει vantage, σε λάθος οικίσκο συνδεσες την οπτική! Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Φαντάσου τι θα γίνεται από τώρα και στο εξής! 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 (edited) Σκάλα Λακωνίας, στο πάρκινγκ του LIDL. Έχει και εδώ κάτω 5G. Στην Πλυτρα. Λακωνίας, αφού κατάφερα να βρω σήμα. 😅 Στην ουσία όμως είναι 4G+. Edited June 21, 2023 by MitsosDaBest13 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Καλησπέρα, Εδώ και κάποιες μέρες, οι μετρήσεις 5g στην 11836 (Λάκκωμα Χαλκιδικής), υστερούν κατά πολύ σε σχέση με το 4g+. Την ίδια ώρα που η πέμπτη γενιά δίνει 15-20 mbps, η τέταρτη βαράει 150άρια. Εννοείται ότι έχω ενημερώσει το τεχνικό τμήμα. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 2 minutes ago, p_k said: Καλησπέρα, Εδώ και κάποιες μέρες, οι μετρήσεις 5g στην 11836 (Λάκκωμα Χαλκιδικής), υστερούν κατά πολύ σε σχέση με το 4g+. Την ίδια ώρα που η πέμπτη γενιά δίνει 15-20 mbps, η τέταρτη βαράει 150άρια. Εννοείται ότι έχω ενημερώσει το τεχνικό τμήμα. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό και στα Πετράλωνα και Τρίγλια...στο 4G έχω σχεδόν διπλάσιες ταχύτητες απ' ότι με 5G. Δεν πρόκειται να αλλάξει... Δεν ξέρω γιατί... Και με την κόκκινη το ίδιο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 4 minutes ago, damierom said: Αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό και στα Πετράλωνα και Τρίγλια...στο 4G έχω σχεδόν διπλάσιες ταχύτητες απ' ότι με 5G. Δεν πρόκειται να αλλάξει... Δεν ξέρω γιατί... Και με την κόκκινη το ίδιο. Στην αρχή όμως, δεν ήταν έτσι τα πράγματα... τι συνέβη; κάποια ρύθμιση πείραξαν; ποιος ξέρει... 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Και στην Αθήνα το παρατηρώ εδώ και αρκετούς μήνες, σε διάφορες κεραίες. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Το τελικό στήσιμο 5g μπορεί να πάρει αρκετό διάστημα...Το ίδιο γίνεται και στην cosmote.Συνήθως δύο μήνες και βάλε, ανάλογα την περίπτωσηSent from my iPad using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Η συγκεκριμένη κεραία που ανέφερα έχει πάνω από χρόνο που αναβαθμίστηκε σε 5g, κάτι πρέπει να παίζει με αυτήν. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 Μήπως γεμίζει περισσότερο από το 4G η πέμπτη γενιά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 22, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Μήπως γεμίζει περισσότερο από το 4G η πέμπτη γενιά; Δεν ξέρω Τωρινή μέτρηση σε 4 και σε 5g Οι χαμηλές ταχύτητες είναι με 5g 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 22, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 Τώρα στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στη συναυλία του τεράστιου Βασίλη 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 (edited) παιδια Καλησπερα, Λαρισα περιοχη ιπποκρατης τι ταχυτητες εχουμε με nova 5g, με cosmote ειναι 120μβ και πανω , υπαρχει καποιος απο την περιοχη να ανεβασει μια μετρηση ? θελω να κανω συμβολαιο κινητου, για unlimited data Edited June 23, 2023 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Στην εκκλησία Υπαπαντή στον Πειραιά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts