johnny_htc Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Οι εναλλαγές γίνονται κυρίως σαν αποτέλεσμα των handovers από cell σε cell και από σταθμό σε σταθμό γενικότερα όπως το έχουν αναλύσει εκτενέστερα πιο ειδικοί στο θέμα. Αυτό μάλλον δείχνει ότι η wind τελικά δεν έχει τόσους πολλούς σταθμούς στην Ήπειρο ή απλά έχεις σταθμούς που τους ξεφτιλίζει σε ισχύ (ίσως να ξεπερνάει και τα νόμιμα όρια εκπομπης;;) πάντως δεν γίνεται να κάνουν σε όλη την υπόλοιπη χώρα και κει όχι. Πολύ μεμονωμένο μου ακούγεται, δεν ξέρω... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Όχι, όντως, όσο είχα Nova δεν το έβλεπα τόσο συχνά αυτό το φαινόμενο. Κυρίως για την Κέρκυρα και την Ξάνθη μιλάω που έχω εμπειρία. Έπρεπε να έχει κίνηση σε σημείο αηδίας (αν και πιστεύω στην περίπτωση μου συγκεκριμένοι σταθμοί είχαν πρόβλημα, με το να είσαι σχεδόν από κάτω και να μην έχεις σήμα καλά καλά). Σε αντίθεση με την Βόνταφον που το πρόλαβα αυτό το φαινόμενο για ένα μήνα περίπου στην Ξάνθη. Πλέον εδώ το έχουν φτιάξει.Στην Αθήνα βλέπετε εναλλαγές με Nova και VF πλέον;Poco X3 Pro via Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 41 minutes ago, georgeavl3 said: Όχι, όντως, όσο είχα Nova δεν το έβλεπα τόσο συχνά αυτό το φαινόμενο. Κυρίως για την Κέρκυρα και την Ξάνθη μιλάω που έχω εμπειρία. Έπρεπε να έχει κίνηση σε σημείο αηδίας (αν και πιστεύω στην περίπτωση μου συγκεκριμένοι σταθμοί είχαν πρόβλημα, με το να είσαι σχεδόν από κάτω και να μην έχεις σήμα καλά καλά). Σε αντίθεση με την Βόνταφον που το πρόλαβα αυτό το φαινόμενο για ένα μήνα περίπου στην Ξάνθη. Πλέον εδώ το έχουν φτιάξει. Στην Αθήνα βλέπετε εναλλαγές με Nova και VF πλέον; Poco X3 Pro via Tapatalk Θεσσσαλονικη πάντως σε iPhone συσκευη έχει μεγαλύτερη σταθερότητα η Nova. Μόνο Παύλου Μελά με Παλιών Πατρών Γερμανού με πέταξε που πέρασα σήμερα, Δελφών σε κάτι σημεία είδα και στην περιοχή της ανάληψης. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 On 29/3/2023 at 6:34 ΜΜ, sonakiasfun said: https://www.speedtest.net/my-result/a/9167570730 Στη Σίνδο πάντως παράπονο δεν έχουμε, συνεχίζουμε και απολαμβάνουμε ταχύτατο 5G. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Αφήστε τις βλακείες η Νοβάρα είναι το καλύτερο δίκτυο πανελλαδικά και ιδιαίτερα στην επαρχία με ταχύτητες πάνω από 500mbps παντού...... Όχι αλήθεια το πιστεύω ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Just now, cmvr said: Αφήστε τις βλακείες η Νοβάρα είναι το καλύτερο δίκτυο πανελλαδικά και ιδιαίτερα στην επαρχία με ταχύτητες πάνω από 500mbps παντού...... Όχι αλήθεια το πιστεύω ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣😜🥳🥳🥳 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 2 minutes ago, cmvr said: Αφήστε τις βλακείες η Νοβάρα είναι το καλύτερο δίκτυο πανελλαδικά και ιδιαίτερα στην επαρχία με ταχύτητες πάνω από 500mbps παντού...... Όχι αλήθεια το πιστεύω ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΛΑΣΑ, παμε για συμβολαιο… Εγω πιστεύω θα βελτιωθεί. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 37 minutes ago, Nikolas14 said: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΛΑΣΑ, παμε για συμβολαιο… Εγω πιστεύω θα βελτιωθεί. Στα κέντρα των πόλεων ναι στα άλλα υπομονή μέχρι το 27 😀 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 9 ώρες πριν, johnny_htc said: Οι εναλλαγές γίνονται κυρίως σαν αποτέλεσμα των handovers από cell σε cell και από σταθμό σε σταθμό γενικότερα όπως το έχουν αναλύσει εκτενέστερα πιο ειδικοί στο θέμα. Αυτό μάλλον δείχνει ότι η wind τελικά δεν έχει τόσους πολλούς σταθμούς στην Ήπειρο ή απλά έχεις σταθμούς που τους ξεφτιλίζει σε ισχύ (ίσως να ξεπερνάει και τα νόμιμα όρια εκπομπης;;) πάντως δεν γίνεται να κάνουν σε όλη την υπόλοιπη χώρα και κει όχι. Πολύ μεμονωμένο μου ακούγεται, δεν ξέρω... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν είναι έτσι. Στην ήπειρο έχουν σχεδόν ίδιο αριθμό κεραιων και πολλές από αυτές είναι κοινές θέσεις. Πχ στον γύρο της λίμνης η nova πιάνει φανταστικά και η άλλη τρελαίνεται στις εναλλαγές ενώ πιάνουν από τις ίδιες θέσεις. Εγώ πιστεύω είναι θέμα ρυθμίσεων. Το ότι παίζουν από ίδιες θέσεις δεν σημαίνει πως παίζουν από τα ίδια ακριβώς μηχανήματα με τις ίδιες ρυθμίσεις. Στα γιαννενα η nova δεν έχει θέμα. Δηλαδή εγώ εναλλαγές δεν εχω δει ενώ κινούμαι σε αναβαθμισμένες περιοχές και υπάρχουν αρκετες κεραίες. 2 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 10 ώρες πριν, georgeavl3 said: Στην Αθήνα βλέπετε εναλλαγές με Nova και VF πλέον; Ναι υπάρχουν ακόμα ενώ με κλειδωμένη την συσκευή σε 4g/5g στα ίδια σημεία έχει 5g ή 4g. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Καλημέρα, ΕΠΑΛ Καλαμαριάς 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 9 minutes ago, p_k said: Καλημέρα, ΕΠΑΛ Καλαμαριάς Τούρμπο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Γενικά όπου τσεκαρω το upload της Nova είναι ανώτερο....Μπορεί να μην χτυπάει 700αρια down αλλά στο upload είναι καλύτερηSent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Σκλαβενίτης Πυλαίας 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 49 minutes ago, p_k said: Καλημέρα, ΕΠΑΛ Καλαμαριάς Μετρά αν σε βγάλει ο δρομος Καλλίδου με Κερασούντος και αν ανοίξεις και cellmaper θα είναι όνειρο. Να δούμε αν αληθεύει ότι έγινε τουρμπο 😀 https://goo.gl/maps/emBEdksdv3nUFwom9 59 minutes ago, rebel1 said: Γενικά όπου τσεκαρω το upload της Nova είναι ανώτερο.... Μπορεί να μην χτυπάει 700αρια down αλλά στο upload είναι καλύτερη Sent from my iPhone using Tapatalk Που μετράς τώρα ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) 19 minutes ago, cmvr said: Μετρά αν σε βγάλει ο δρομος Καλλίδου με Κερασούντος και αν ανοίξεις και cellmaper θα είναι όνειρο. Να δούμε αν αληθεύει ότι έγινε τουρμπο 😀 https://goo.gl/maps/emBEdksdv3nUFwom9 Που μετράς τώρα ; Αμάν!!! Το πατρικό μου είναι εκεί!! Πρέπει να το τσεκαρω τάχιστα. Δύσκολο όμως σήμερα, για δώσε πληροφορίες Edited April 1, 2023 by p_k 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Που μετράς τώρα ;Ποτίδαια ΧαλκιδικήςSent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 38 minutes ago, p_k said: Αμάν!!! Το πατρικό μου είναι εκεί!! Πρέπει να το τσεκαρω τάχιστα. Δύσκολο όμως σήμερα, για δώσε πληροφορίες Σε λίγο θα βγούμε και συγγενείς να ξέρεις 🤣🤣🤣🤣 Έχω και εγώ σχέση με την περιοχή εκεί 😀 Οπότε μπορέσεις μέτρα και ανέβασε να δούμε τι παίζει γιατί υποτίθεται ότι έγιναν αλλαγές. 2 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Οκ ξάδερφε! 😂😂😂 1 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Φυσικά το Upload είναι ανώτερο… ορίστε σε 4G Version. τρικαλα Ημαθιας από μακρινή Band 20… 2 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Βάλε να φορτίσειSent from my iPad using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 59 minutes ago, Nikolas14 said: Φυσικά το Upload είναι ανώτερο… ορίστε σε 4G Version. τρικαλα Ημαθιας από μακρινή Band 20… Band 20 for ever 🤣🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 9 minutes ago, cmvr said: Band 20 for ever 🤣🤣🤣🤣🤣 Απάντηση τεχνικής υποστήριξης…έχει μια από τις κεραίες που σας καλύπτει πρόβλημα. Ο ανταγωνισμός έχει και 5G… 3 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 https://www.speedtest.net/my-result/a/9177010791 Στην περιοχή των ΤΕΙ στη Σίνδο... ενεργοποιημένο κανονικά το "5G" εδώ και μέρες...ένα χιλιόμετρο πάρα πέρα στον οικισμό της Σίνδου...απενεργοποιημένο. Πως γίνεται αυτό; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Περνάει καιρός από την αρχική εγκατάσταση μέχρι να γίνει φουλ λειτουργικό το σημείο. Το σύνηθες αρχικά είναι να βλέπεις απλά 5g στο κινητό και να μην κάνει τίποτα, ούτε απλά μηνύματα να στείλεις.Sent from my iPad using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts