Gv2008 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Just now, Nickchris36 said: Ευχαριστώ πολύ, ότι να ναι εκεί στη Νόβα. Εμένα από 7 μου είπαν 8 θα καταργηθει. Και ακόμα καταργείται.. 🤣 Τώρα το πήγαν 14 του Μήνα.. Καλά Σαραντα!!!🤣🤣🤣 Σικουελ κατάντησε!🥳 Για να μη τους αδικώ δεν έχει υπάρξει ξανά καθυστέρηση. Μακάρι να το καταργήσουν στις 14 και να μην πουν μετά για 21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Just now, Gv2008 said: Για να μη τους αδικώ δεν έχει υπάρξει ξανά καθυστέρηση. Μακάρι να το καταργήσουν στις 14 και να μην πουν μετά για 21 Τουλάχιστον να το αναρτήσουν όμως να ξέρουμε.. Μα τόσο δύσκολο είναι να καταργήσουν το 3g? Απορώ.. Πολλές Αναβολές!Τι διαολο!🤣🥳 3 minutes ago, Gv2008 said: Για να μη τους αδικώ δεν έχει υπάρξει ξανά καθυστέρηση. Μακάρι να το καταργήσουν στις 14 και να μην πουν μετά για 21 Να δεις στις 14 θα το πανε Ιούνη μετα σίγουρα πράματα!!🤣 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 4 minutes ago, Nickchris36 said: Ευχαριστώ πολύ, ότι να ναι εκεί στη Νόβα. Εμένα από 7 μου είπαν 8 θα καταργηθει. Και ακόμα καταργείται.. 🤣 Τώρα το πήγαν 14 του Μήνα.. Καλά Σαραντα!!!🤣🤣🤣 Σικουελ κατάντησε!🥳 Για να μη τους αδικώ δεν έχει υπάρξει ξανά καθυστέρηση. Μακάρι να το καταργήσουν στις 14 και να μην πουν μετά για 21 2 minutes ago, Nickchris36 said: Τουλάχιστον να το αναρτήσουν όμως να ξέρουμε.. Μα τόσο δύσκολο είναι να καταργήσουν το 3g? Απορώ.. Πολλές Αναβολές!Τι διαολο!🤣🥳 Εδώ δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Μπορεί οι αναβολές να γίνονται λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος που εμποδίζει την κατάργηση. Μπορεί να χρειάζεται κάποια αναβάθμιση το firmware των κεραιών 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Just now, Gv2008 said: Για να μη τους αδικώ δεν έχει υπάρξει ξανά καθυστέρηση. Μακάρι να το καταργήσουν στις 14 και να μην πουν μετά για 21 Εδώ δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Μπορεί οι αναβολές να γίνονται λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος που εμποδίζει την κατάργηση. Μπορεί να χρειάζεται κάποια αναβάθμιση το firmware των κεραιών Καλά σαφως και υπάρχει κόλλημα για να μην το καταργούν. Δε τα κατέχω τα τεχνικά.. Η συγκεκριμένη κεραία όντως όμως είναι παρατημένη όπως και η περιοχή. Δεν έχουμε πάρα να περιμένουμε.Για να δούμε..🙂 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 42 minutes ago, Nickchris36 said: Καλά σαφως και υπάρχει κόλλημα για να μην το καταργούν. Δε τα κατέχω τα τεχνικά.. Η συγκεκριμένη κεραία όντως όμως είναι παρατημένη όπως και η περιοχή. Δεν έχουμε πάρα να περιμένουμε.Για να δούμε..🙂 Μακάρι να γίνει η κατάργηση. Θα είναι μια καλή αρχή για την αναβάθμιση της κεραίας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 6 minutes ago, Gv2008 said: Μακάρι να γίνει η κατάργηση. Θα είναι μια καλή αρχή για την αναβάθμιση της κεραίας 🙂🙂🙂🙂 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 1 ώρα πριν, Gv2008 said: @Nickchris36Μίλησα με Nova για πάρτη σου. Ρώτησα για το 3G και μου απάντησαν αυτό: Θα έχουν ολοκληρωθεί οι αναβάθμισεις παράλληλα με την κατάργηση του 3G έπρεπε να ρωτήσεις! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Θα έχουν ολοκληρωθεί οι αναβάθμισεις παράλληλα με την κατάργηση του 3G έπρεπε να ρωτήσεις! Δεν θα μου έλεγαν κάτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Παιδια μην το κακολογείτε. Μπορεί να αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα αυτή τη φορά και να το αναβάλουν για κάποιες μέρες, ούτως ή άλλως διαφορά δεν θα δεις λιγες μερες μετά την κατάργηση αν δεν καλύπτεσαι από κεραια που έχει ηδη αναβαθμιστεί σε 5G. 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Band 20 και ξερό ψώμι 🤣🤣🤣🤣 Σας ανανέωσα και μερικές σήμερα 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣 1 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Δεν θα μου έλεγαν κάτι Ακριβώς.Και γω έχω ρωτήσει δεν πήρα απάντηση... Απλά μου λέγαν πως στη παρούσα φάση δεν φαινεται κάποια άμεση αναβάθμιση κλπ.. 8 minutes ago, cmvr said: Band 20 και ξερό ψώμι 🤣🤣🤣🤣 Σας ανανέωσα και μερικές σήμερα 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣 Της μπαντ 20 το κάγκελο! Αυτά ειναι! Μεγαλεια!🤣🥳 Αλλά ωπ..κάτσε βλέπω και μπαντ 3 και 1 κάπου!! Ααα πρόοδος!!🤣 3 ώρες πριν, panos.kar said: Παιδια μην το κακολογείτε. Μπορεί να αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα αυτή τη φορά και να το αναβάλουν για κάποιες μέρες, ούτως ή άλλως διαφορά δεν θα δεις λιγες μερες μετά την κατάργηση αν δεν καλύπτεσαι από κεραια που έχει ηδη αναβαθμιστεί σε 5G. Προφανώς κάτι δε τους βγήκε και το καθυστέρησαν...αναμένουμε την εξέλιξη.🙂 Edited March 11, 2023 by Nickchris36 1 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 6 ώρες πριν, cmvr said: Band 20 και ξερό ψώμι 🤣🤣🤣🤣 Σας ανανέωσα και μερικές σήμερα 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣 Δεν φτανει που μπορειτε να παρετε τηλεφωνο και να μπειτε λιγο φβ σας χαλανε οι 20αρες της νοβαρας εε? 🤣 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 4 ώρες πριν, CamuCamu said: Δεν φτανει που μπορειτε να παρετε τηλεφωνο και να μπειτε λιγο φβ σας χαλανε οι 20αρες της νοβαρας εε? 🤣 Αγαπάμε νοβαρα και ας κραζουμε!!🤣 2 1 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 Λαμπάδα στην αγία Vodafone πρέπει να ανάψουν στο μεταξύ και εικόνισμα την παραπάνω φώτο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 6 minutes ago, johnny_htc said: Λαμπάδα στην αγία Vodafone πρέπει να ανάψουν στο μεταξύ και εικόνισμα την παραπάνω φώτο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 🤣🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 13 ώρες πριν, cmvr said: Band 20 και ξερό ψώμι 🤣🤣🤣🤣 Σας ανανέωσα και μερικές σήμερα 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣 Θα τις φάμε στη μάπα για πολλά χρόνια ακόμα... 1 1 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 1 hour ago, sonakiasfun said: Θα τις φάμε στη μάπα για πολλά χρόνια ακόμα... Δεν τις τρώει κανείς απλά αλλάζει δίκτυο. Ούτε τα απεριόριστα συμβόλαια της έχουν τόσο τρομερά πράγματα να προσφέρουν σε παροχές και τιμές αφού κινούνται ανταγωνιστικά και οι άλλοι ούτε το δίκτυο λέει για αυτόν που ταξιδεύει ή ζει επαρχία. Για τα παιδιά της πόλης είναι η εταιρία αυστηρά και πάλι των δυο μεγάλων πόλεων της χώρας 🤣🤣🤣 3 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 12, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 (edited) Καλαμαριά, οδός Αδριανουπόλεως Οδός Αργοναυτών Edited March 12, 2023 by p_k 5 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 Πάντως ακόμα τα έχω με όλους σας 😃που ξέρατε ότι η nova είχε 2g στην Σίνδο και δεν είπε κανένας τίποτα να με προειδοποιήσει και κόντεψα να πάθω αμοκ γιατί νόμιζα ότι χάλασε το τηλέφωνο μου 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Βάλτε και τα κακά όχι μόνο τα καλά να ξέρουμε αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ η ενημέρωση μας 😃 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 Πάντως ακόμα τα έχω με όλους σας που ξέρατε ότι η nova είχε 2g στην Σίνδο και δεν είπε κανένας τίποτα να με προειδοποιήσει και κόντεψα να πάθω αμοκ γιατί νόμιζα ότι χάλασε το τηλέφωνο μου Βάλτε και τα κακά όχι μόνο τα καλά να ξέρουμε αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ η ενημέρωση μας Εσύ γιατί δεν μας λες ότι στις εννιά κατεβάζουν διακόπτες σε εταιρεία που αναφέρεις συνεχώς;Πρέπει να τα μαθαίνουμε από τσομπανηδες που δεν βλέπουν τί γίνεται στη στάνη τα βράδια με τις ip κάμερες; Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 Just now, rebel1 said: Εσύ γιατί δεν μας λες ότι στις εννιά κατεβάζουν διακόπτες σε εταιρεία που αναφέρεις συνεχώς; Πρέπει να τα μαθαίνουμε από τσομπανηδες που δεν βλέπουν τί γίνεται στη στάνη τα βράδια με τις ip κάμερες; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν κατεβάζουν κανένα διακόπτη από καμία εταιρία όπου έχω πάει στην Ελλάδα. Είναι γνωστές ανοησίες που διαδίδονται από συγκεκριμένες πηγές απλά για να διαδοθούν. Είπαμε μερικοί νομίζουν ότι είμαστε χαζοί αλλά απλά κάνουμε τους χαζούς για να μη γίνουν @@τανα όλα 🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 Δεν κατεβάζουν κανένα διακόπτη από καμία εταιρία όπου έχω πάει στην Ελλάδα. Είναι γνωστές ανοησίες που διαδίδονται από συγκεκριμένες πηγές απλά για να διαδοθούν. Είπαμε μερικοί νομίζουν ότι είμαστε χαζοί αλλά απλά κάνουμε τους χαζούς για να μη γίνουν @@τανα όλα Εννιά η ώρα κάθε βράδυ έχανε το σήμα ο μπάρμπας δε σου κάνω πλάκα!!! Εδώ πάνω στα βουνά μου το είπε. Άλλαξε εταιρεία και βλέπει τη στάνηSent from my iPhone using Tapatalk 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 Just now, rebel1 said: Εννιά η ώρα κάθε βράδυ έχανε το σήμα ο μπάρμπας δε σου κάνω πλάκα!!! Εδώ πάνω στα βουνά μου το είπε. Άλλαξε εταιρεία και βλέπει τη στάνη Sent from my iPhone using Tapatalk Πού είναι αυτή η στάνη ; Εδώ έχουμε βάλει 100δες τηλεμετρίες τόσα χρόνια σε ΦΒ πάρκα και τέτοιο θέμα δεν είχαμε με καμία εταιρία τόσο τυχεροί είμαστε ; Σε ρουτερ επάνω το είχες ; Αν το έκανε restart μετά από λίγο έστρωνε η δεν υπήρχε καθόλου ; Toubleshooting εξ αποστάσεως δε γίνεται όταν είναι ιδιάζουσα περίπτωση αλλά να καταλάβω τι παίζει 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 Πού είναι αυτή η στάνη ; Εδώ έχουμε βάλει 100δες τηλεμετρίες τόσα χρόνια σε ΦΒ πάρκα και τέτοιο θέμα δεν είχαμε με καμία εταιρία τόσο τυχεροί είμαστε ; Σε ρουτερ επάνω το είχες ; Αν το έκανε restart μετά από λίγο έστρωνε η δεν υπήρχε καθόλου ; Toubleshooting εξ αποστάσεως δε γίνεται όταν είναι ιδιάζουσα περίπτωση αλλά να καταλάβω τι παίζει Στο χωριό Σπήλιος στο νομό Καστοριάς, για να μην νομίζεις ότι λέω παπαντζες. Σου ανέφερα ότι μου είπε ο άνθρωπος, δεν είμαι τεχνικός. Έπεφτε το ίντερνετ συνέχεια μετά τις εννιά. Ρούτερ της εταιρείας είχε βάλει και δεν έβλεπε τις κάμερες. Και σου είπα και πώς έλυσε το θέμα του, εδώ και μισό χρόνο. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 25 minutes ago, rebel1 said: Στο χωριό Σπήλιος στο νομό Καστοριάς, για να μην νομίζεις ότι λέω παπαντζες. Σου ανέφερα ότι μου είπε ο άνθρωπος, δεν είμαι τεχνικός. Έπεφτε το ίντερνετ συνέχεια μετά τις εννιά. Ρούτερ της εταιρείας είχε βάλει και δεν έβλεπε τις κάμερες. Και σου είπα και πώς έλυσε το θέμα του, εδώ και μισό χρόνο. Sent from my iPhone using Tapatalk Δε λέω ότι λες παπαντζες. Ποιο ρουτερ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts