Nickchris36 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 1 hour ago, teo__ said: Παει παρά πολύ καλά από 5G. Αναβαθμίζει ουσιαστικά, εκει που έχει νόημα και δίνει ολοκληρωμένη εμπειρία στους χρήστες. Δεν μας νοιάζει να έχουμε 5G στην Ιονία και την Εγνατία, μας νοιάζει στην πόλη που κινούμαστε να έχουμε σταθερές ταχύτητες. Και με 100-300mbps την δουλειά μας την κάνουμε. Sent from my iPhone using Tapatalk Και με 15 εγώ τη κάνω!!!🤣 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Τότε ναι, δεν θα έπρεπε να γράφει NSA Disconnected. Τις συχνότητες του 4g στις γράφει;Ναι και τα δύο apps δείχνουν τις μπάντες/ συχνότητες του LTE αλλά μόνο με GPS ανοικτό.Για το 5G γράφουν NSA χωρίς συχνότητες και το NetMonster λέει disconnected.Οι συχνότητες που έγραψες είναι οι μπάντες n1, n28 και n78 ; Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Just now, NikosDi said: Ναι και τα δύο apps δείχνουν τις μπάντες/ συχνότητες του LTE αλλά μόνο με GPS ανοικτό. Για το 5G γράφουν NSA χωρίς συχνότητες και το NetMonster λέει disconnected. Οι συχνότητες που έγραψες είναι οι μπάντες n1, n28 και n78 ; Σωστά αυτές είναι οι μπάντες. Μήπως είναι συνδεδεμένο σε WiFi; Αν αποσυνδεθείς και μείνεις μόνο με δεδομένα λογικά πρέπει να φύγει το disconnected. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Τις μπάντες τις έχω όλες και το WiFi ήταν συνδεδεμένο.Το έβγαλα και δεν άλλαξε κάτι.Αυτή είναι η εικόνα από το NetMonster.Η Άνω Ν.Σ δεν έχει σήμα γενικά, από όλες τις εταιρείες.Μεγάλη ιστορία... Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 8 minutes ago, NikosDi said: Αυτή είναι η εικόνα από το NetMonster. Έχεις μπει στο service menu της συσκευής. Δες εδώ πως είναι το NetMonster με WiFi και με δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Καμία αλλαγή με ή χωρίς WiFi.Το test της πλατείας έγινε πριν ενεργοποιήσω την υπηρεσία twin cards της Wind.Τώρα είμαι με twin card και ενεργή την κάρτα του tablet.Επιβεβαίωσα ότι έχει 5G ενεργό όπως είχε η προηγούμενη που έκανα το test.Λες να παίζει ρόλο η υπηρεσία twin card για το 5G ;Η τωρινή εικόνα πάντως με WiFi disconnected και mobile data connected είναι αυτή: (με twin card) Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 2 minutes ago, NikosDi said: Καμία αλλαγή με ή χωρίς WiFi. Το test της πλατείας έγινε πριν ενεργοποιήσω την υπηρεσία twin cards της Wind. Τώρα είμαι με twin card και ενεργή την κάρτα του tablet. Επιβεβαίωσα ότι έχει 5G ενεργό όπως είχε η προηγούμενη που έκανα το test. Λες να παίζει ρόλο η υπηρεσία twin card για το 5G ; Η τωρινή εικόνα πάντως με WiFi disconnected και mobile data connected είναι αυτή: (με twin card) Δεν νομίζω να παίζει ρόλο από την στιγμή που βλέπεις 5g. Περίεργο μου φαίνεται. Στο ίδιο σημείο είσαι που έπιασες και τα 800; Θα έπρεπε να έγραφε NSA ή NSA 3500. Σε όσες συσκευές το δοκίμασα και με MediaTek, λειτουργούσε με αυτόν τον τρόπο, με το που έδειχνε 5g η συσκευή έδειχνε και την συχνότητα ενώ όταν έμπαινε σε WiFi απλά disconnected. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo__ Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 WIND 5G κέντρο ΘεσσαλονίκηςSent from my iPhone using Tapatalk 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Όχι δεν είμαι στο ίδιο σημείο.Αυτό που βλέπεις είναι Άνω Ν.Σ με χάλια σήμα γενικά, όλοι οι πάροχοι, σε φωνή και data.Τα 837 τα έπιασα πλατεία, θα κατέβω αργότερα να το τσεκάρω εκεί.Οι διαφορές από το speed test είναι το σημείο και η αλλαγή της SIM σε twin card.Το σηματάκι 5G γιατί το βγάζει αφού είναι disconnected; Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 12 minutes ago, NikosDi said: Όχι δεν είμαι στο ίδιο σημείο. Αυτό που βλέπεις είναι Άνω Ν.Σ με χάλια σήμα γενικά, όλοι οι πάροχοι, σε φωνή και data. Τα 837 τα έπιασα πλατεία, θα κατέβω αργότερα να το τσεκάρω εκεί. Οι διαφορές από το speed test είναι το σημείο και η αλλαγή της SIM σε twin card. Το σηματάκι 5G γιατί το βγάζει αφού είναι disconnected; Το έχω δει κι εγώ αυτό αλλά όχι πρόσφατα. Για την ερώτηση σου βρήκα αυτό που φαίνεται πως εξηγεί και τα 2, https://twitter.com/netmonsterapp/status/1398757514553004037?lang=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Ναι το είχα πατήσει το πεδίο και μου έβγαλε την εξήγηση που δεν είναι όμως ακριβώς εξήγηση.Είναι σαν να έχει πιάσει σήμα 5G αλλού, να βλέπει κοντά σήμα 5G ίσως όχι τόσο δυνατό και ενώ δεν είναι connected, αποφασίζει το κινητό αυθαίρετα να γράψει 5G.Είναι μούφα όπως έγραψα παραπάνω, αλλά όχι εντελώς.Γιατί μπορεί να υπάρχει 5G εκεί κοντά, αλλά δεν επαρκεί προς το παρόν για να συνδεθεί. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 6 ώρες πριν, Arinos said: ΟΑΚΑ έχει n78 από eNB 10186 ή από eNB 26 ή και στα 2 αλλά σε κάποια σημεία που πάει το RSRP - 95 και πάνω ρίχνει σε H+ και μένει εκεί για λίγα λεπτά κι αλλού για δευτερόλεπτα μέχρι ή να αλλάξει το eNB ή φτιάχνει και μένει με NSA Disconnected https://pixeldrain.com/u/oDsZDZmn Το παθαίνουν αυτό τα Huawei. Με rsrp -100dBm σε αποσυνδέουν λόγω uplink failure στο control channel. 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Πλατεία Νέας Σμύρνης, πριν λίγο.Καλά τα πήγαμε νομίζω με το Dimensity 720. 8 Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo__ Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Πολύ καλό πινγκ έχει. Μπράβο τους Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 @αμεί ο Κινέζος ✊ 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 36 minutes ago, konakis said: @αμεί ο Κινέζος ✊ Για 78μ καλά είναι. Χαχα! 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Καλημέρα, χθες ήμουν με έναν φίλο μου στον κεντρικό δρόμο στο Γαλαξίδι όπου δεν υπάρχει και η καλύτερη κάλυψη όπως στην παραλία που είναι ανοιχτά και λόγω μορφολογίας (αμφιθεατρικά λόφος είναι ουσιαστικά το Γαλαξίδι) υπάρχει στον κεντρικό δρόμο θέμα μερικές φορές και λόγω επίσης παλαιών παραδοσιακών σπιτιών με μεγάλα ντουβάρια ενός κι ενάμιση μέτρου. IPhone 13αρι λοιπόν 5g κανονικά σε σχετικά δύσκολο σημείο για cosmote. Εγώ στον ίδιο χώρο εσωτερικό και με δύσκολες συνθήκες όπως ανέφερα έχω 4g+ στα 20Mbps και 5 upload από τα δύσκολα σημεία επαναλαμβάνω. Με εντυπωσίασε η ένδειξη 5g της κοτε στο Γαλαξίδι... Σορρυ για το off topic...απλά λόγω 5g το έγραψα 4 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Καλημέρα.Στο κινητο μου μου δείχνει ενδειξη 5g ομως στο netmonster λεει 5g nsa disconnected.Συσκευή samsung A32 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Χρόνια είχα να περάσω από εδώ. Πάρκο Νέας Ελβετίας, Θεσσαλονίκη 3 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 On 18/9/2022 at 3:55 ΜΜ, NikosDi said: Πλατεία Νέας Σμύρνης, πριν λίγο. Καλά τα πήγαμε νομίζω με το Dimensity 720. Πολύ καλό για Dimensity 7xx. Εγώ με Snapdragon 870, είχα δει πάνω από 1500 τον Ιούνιο εκεί. 🙃 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 Πολύ καλό για Dimensity 7xx. Εγώ με Snapdragon 870, είχα δει πάνω από 1500 τον Ιούνιο εκεί. Ρεκόρ για Wind λογικά. Με κόκκινη γύρω στα 1000 και γω περίπου ίδια περίοδο. Συνεγκατασταση πάνω στη κεραία της βοντα έχει η wind σε εξαιρετικό σημείο (enb #278) Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 20, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 1450 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. Η χαρά του speedtest. 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 12 minutes ago, p_k said: 1450 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. Η χαρά του speedtest. Γκάζια τα Huawei. Aν και ίσως αλλαχτούν. Θα το δούμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 (edited) 1 hour ago, Chrischal1908 said: Γκάζια τα Huawei. Aν και ίσως αλλαχτούν. Θα το δούμε. Για micro καλά είναι . Λέω να βάλουμε κανένα Ericsson Radio Dot 4459 να το κοντραρουμε με Huawei 64trx. 😄 τι λες @Notus? Edited September 20, 2022 by mixtri 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 Εγώ θέλω Nokia όχι τα καβουρδιστήρια της /// και της Huawei 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts