athens_fans Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 51 minutes ago, MacGyver said: Πως βλέπετε το iOS15 στο 12 pro max; Εχω την αίσθηση ότι είναι λίγο χειρότερη η αυτονομία του. Κατά τα αλλα με βόλεψε η αλλαγή στα ξυπνητήρια γιατί ήταν σπαστικό να θέλει edit για την κάθε αλλαγή. Όπως έτρεχε το 14 τρέχει και 15 χωρίς κολλήματα. Στην μπαταρια δεν εχω δει καμία διαφορά προς το παρόν, δεν πέφτει με τίποτα 🤣😂 Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Έτσι ακριβώς, θα έλεγα μάλιστα ότι είναι ακόμα πιο smooth η 15 και η αυτονομία παραμένει σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Τις πρώτες μέρες είδα διαφορά προς το χειρότερο. Βασικά έπεφτε σε standby περισσότερο. Τώρα είναι το ίδιο βράχος όπως και με την 14. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο κρατάει το 13 PM, που όλοι γράφουν ότι είναι καλύτερο (λογικό με την μεγαλύτερη μπαταρία και τον Α15). Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 26 minutes ago, djuan1988 said: Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο κρατάει το 13 PM, που όλοι γράφουν ότι είναι καλύτερο (λογικό με την μεγαλύτερη μπαταρία και τον Α15). Οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για εξωπραγματικά νούμερα, ακόμα και σε σχέση με το πολύ καλό 12άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για εξωπραγματικά νούμερα, ακόμα και σε σχέση με το πολύ καλό 12άρι.λέγοντας εξωπραγματικά τι εννοούμε; SOT ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 50 minutes ago, ilka71 said: 2 ώρες πριν, athanaso77 said: Οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για εξωπραγματικά νούμερα, ακόμα και σε σχέση με το πολύ καλό 12άρι. λέγοντας εξωπραγματικά τι εννοούμε; SOT ; Λένε για 10 ώρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 λέγοντας εξωπραγματικά τι εννοούμε; SOT ;12.5 ώρες SOT και με cpu/gpu intensive apps. Ότι καλύτερο δηλαδή έχει να δείξει η mobile βιομηχανία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Αρκετά σε αυτό το θέμα με το 13άρι, νομίζω το είναι ώρα να επιστρέψουμε στα της συσκευής του τίτλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Καλησπέρα, είμαι έτοιμος να αγοράσω το τηλέφωνο για όλα τα καλά που προσφέρει αλλά κυρίως και για την κάμερα. Διάβασα σε διάφορα site για τις "αντανακλασεις" που εμφανίζονται στις φωτογραφίες και η αλήθεια είναι ότι είμαι πλέον διστακτικός. Χρησιμοποιώ μόνο το κινητό μου για τη λήψη φωτογραφιών. Λένε όμως πως με το ios15 έχει διορθωθεί. Ισχύει κάτι τέτοιο? Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος φίλος να μου πει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Καλησπέρα, είμαι έτοιμος να αγοράσω το τηλέφωνο για όλα τα καλά που προσφέρει αλλά κυρίως και για την κάμερα. Διάβασα σε διάφορα site για τις "αντανακλασεις" που εμφανίζονται στις φωτογραφίες και η αλήθεια είναι ότι είμαι πλέον διστακτικός. Χρησιμοποιώ μόνο το κινητό μου για τη λήψη φωτογραφιών. Λένε όμως πως με το ios15 έχει διορθωθεί. Ισχύει κάτι τέτοιο? Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος φίλος να μου πει. Ευχαριστώ. Δεν είναι τόσο αντανακλάσεις όσο μικρές πράσινες κουκίδες όταν απέναντι σου είναι πχ ο ήλιος. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και οι μύωπες με τα γυαλιά οράσεως. Δεν είναι έντονο και προσωπικά δε με έχει ενοχλήσει. Δεν εδώ παρατηρήσει αν έχει Ή μπορεί να διορθωθεί με software καθώς αφορά το σχεδιασμό και τη δομή των ίδιων των φακών. Πάραυτα, βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Edit: δεν ξέρω τιμολογιακά τι απόσταση έχει από το 13 αλλά αν είναι μικρή τότε πήγαινε στο τελευταίο μοντέλο. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Οι αντανακλάσεις την ημέρα δεν είναι ενοχλητικές και φεύγουν πανεύκολα, πόσο μάλλον λένε θα τις διορθώνει αυτόματα με το iOS 15 σε κάποιο update. Οι ενοχλητικές αντανακλάσεις είναι το βράδυ όταν υπάρχει αρκετός τεχνητός φωτισμός σε εξωτερικό χώροΠχΠροσωπικά τα έχω δει και γώ στη πράξη και επίσης δεν διορθώνονται με την έλευση του 13. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Ωχ! Με "πεθανες". Αύριο δίνω το p40 pro και Δευτέρα εχω σκοπό να αγοράσω από ένα φίλο το iPhone. Θέλω να το δοκιμάσω το τηλέφωνο γιατί έχω διαβάσει ότι είναι φοβερό και στο βίντεο και στις φωτογραφίες! Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Ωχ! Με "πεθανες". Αύριο δίνω το p40 pro και Δευτέρα εχω σκοπό να αγοράσω από ένα φίλο το iPhone. Θέλω να το δοκιμάσω το τηλέφωνο γιατί έχω διαβάσει ότι είναι φοβερό και στο βίντεο και στις φωτογραφίες! Τι να κάνω? Αν είναι για φωτογραφίες μόνο , ίσως P50?Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 (edited) 1 ώρα πριν, GEOGEOGEO said: Ωχ! Με "πεθανες". Αύριο δίνω το p40 pro και Δευτέρα εχω σκοπό να αγοράσω από ένα φίλο το iPhone. Θέλω να το δοκιμάσω το τηλέφωνο γιατί έχω διαβάσει ότι είναι φοβερό και στο βίντεο και στις φωτογραφίες! Τι να κάνω? Να το πάρεις με κλειστά μάτια. Ο κόκκος στο iPhone είναι φετίχ. Edited October 14, 2021 by jg_sot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 (edited) Και εγώ σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του 11 pro max η του 12 pro max( αναφέρομαι σε μεταχειρισμένο) το ψάχνω ακόμα, μιας και βλέπω οτι με λίγο παραπάνω διαφορά να δώσεις, παίρνεις το 12αρι αντι για το 11. Θα δώσω το XS MAX μετά και έτσι πιστεύω να καλυφθεί η διαφορά. Σε video σκοτώνει το κινητό @GEOGEOGEOκαι το να πας σε κινέζικο πάλι κινητό ενώ σκέφτεσαι τo apple μου φαινεται παράξενο. Σε φωτογραφίες είναι λίγο εκτός του γούστου μου μιας και έχω συνηθίσει στο Sony και σε πιο φυσιολογικά χρώματα αλλά Overall θεωρώ οτι θα πρέπει να προβείς στην αγορά του! Edited October 15, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 1 ώρα πριν, guy_fawkes said: Και εγώ σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του 11 pro max η του 12 pro max( αναφέρομαι σε μεταχειρισμένο) το ψάχνω ακόμα, μιας και βλέπω οτι με λίγο παραπάνω διαφορά να δώσεις, παίρνεις το 12αρι αντι για το 11. Θα δώσω το XS MAX μετά και έτσι πιστεύω να καλυφθεί η διαφορά. Σε video σκοτώνει το κινητό @GEOGEOGEOκαι το να πας σε κινέζικο πάλι κινητό ενώ σκέφτεσαι τo apple μου φαινεται παράξενο. Σε φωτογραφίες είναι λίγο εκτός του γούστου μου μιας και έχω συνηθίσει στο Sony και σε πιο φυσιολογικά χρώματα αλλά Overall θεωρώ οτι θα πρέπει να προβείς στην αγορά του! Κι εγω στην ίδια φάση είμαι. Έχω xs max και πιθανότατα θα πάω σε 11 pro Max μιας και το βρίσκω εδώ στην Αγγλία 400£ ενώ το 12 pro max το βρίσκω γύρω στις 650£. Άρα θεωρώ ότι η διαφορά τους (περίπου 300€) είναι πολύ μεγάλη και δεν αξίζει για μένα. Εσύ με τι διαφορά τα βρίσκεις και λες ότι είναι μικρή;; 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 7 minutes ago, koutsis said: Κι εγω στην ίδια φάση είμαι. Έχω xs max και πιθανότατα θα πάω σε 11 pro Max μιας και το βρίσκω εδώ στην Αγγλία 400£ ενώ το 12 pro max το βρίσκω γύρω στις 650£. Άρα θεωρώ ότι η διαφορά τους (περίπου 300€) είναι πολύ μεγάλη και δεν αξίζει για μένα. Εσύ με τι διαφορά τα βρίσκεις και λες ότι είναι μικρή;; 🤔 Στα 128gb βρίσκω το 11 pro max στα 700€ και το 12αρι στα 850€ Κοντά είναι οι διαφορά τιμής με την Αγγλία. Απλά λόγω εγγύησης και υγείας μπαταρίας θα ήθελα 12 pro max Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 20 ώρες πριν, guy_fawkes said: Στα 128gb βρίσκω το 11 pro max στα 700€ και το 12αρι στα 850€ Κοντά είναι οι διαφορά τιμής με την Αγγλία. Απλά λόγω εγγύησης και υγείας μπαταρίας θα ήθελα 12 pro max Γνωμη μου να πας στο 12 pro max. Αν και η διαφορα τιμης ειναι αρκετη , κι αναφερομαι σε λιρες αγγλιας. Αλλο απο 700 σε 850 ευρω , κι αλλο απο 400 σε 650 λιρες. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 25 minutes ago, aenaos15 said: Γνωμη μου να πας στο 12 pro max. Αν και η διαφορα τιμης ειναι αρκετη , κι αναφερομαι σε λιρες αγγλιας. Αλλο απο 700 σε 850 ευρω , κι αλλο απο 400 σε 650 λιρες. Μάλλον εκεί θα καταλήξω,ψάχνω ένα στα 128 gb με καλή μπαταρία και εγγύηση. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Καλησπέρα,υπάρχει τρόπος να αλλάξω το μέγεθος του κειμένου των ιστοσελίδων όταν ανοίγουν; Έχω αλλάξει το μέγεθος κειμένου από τις ρυθμίσεις αλλά στο σερφάρισμα παραμένει μικρό το κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Καλησπέρα,υπάρχει τρόπος να αλλάξω το μέγεθος του κειμένου των ιστοσελίδων όταν ανοίγουν; Έχω αλλάξει το μέγεθος κειμένου από τις ρυθμίσεις αλλά στο σερφάρισμα παραμένει μικρό το κείμενο.Ναι, από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 20 minutes ago, bill_viper said: Ναι, από εδώ. Πως φτάνω μέχρι εκεί; Συγγνώμη αλλά τώρα το πήρα και το ψάχνω ακόμα! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Πως φτάνω μέχρι εκεί; Συγγνώμη αλλά τώρα το πήρα και το ψάχνω ακόμα! Ευχαριστώ.Στον Safari, δίπλα από τη μπάρα που γράφει το κάθε site έχει δύο Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 12 minutes ago, bill_viper said: Στον Safari, δίπλα από τη μπάρα που γράφει το κάθε site έχει δύο Α. Εντάξει με λύτρωσες. Είχα στραβωθεί! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Μίλησα με τον κωτσοβολο τώρα και μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη και ο προμηθευτής στέλνει ενημέρωση για το πότε θα στείλουν απόθεμα κάθε 20 μέρες.. Οπότε τις λεω απόθεμα στέλνει μια φορά το μήνα και μου απαντάει μερικές φορές παίρνει και πάνω από μήνα... Πάνε καλά? Οπότε για κάτι που έχουμε πληρώσει θα παραλάβουμε Δεκέμβριο? Όταν εκανα την παραγγελία δεν μου ανέφεραν τέτοια αναμονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts