ilka71 Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 σε iPhone πως κάνουμε "kill" μια εφαρμογή που έχει κολλήσει; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 σε iPhone πως κάνουμε "kill" μια εφαρμογή που έχει κολλήσει; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Swipe up απο το multitasking menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Swipe up απο το multitasking menuτην μπάρα που είναι οριζόντια κάτω κάτω ; δε κάνει τίποτα. μόλις την ανεβάσω και ξανά ανοίξω την κολλημένη εφαρμογή η εφαρμογή παραμένει κολλημένη! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 την μπάρα που είναι οριζόντια κάτω κάτω ; δε κάνει τίποτα. μόλις την ανεβάσω και ξανά ανοίξω την κολλημένη εφαρμογή η εφαρμογή παραμένει κολλημένη! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Επανεκκίνηση την συσκευή σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 (edited) Επανεκκίνηση την συσκευή σουχαχαχαχαχα iPhone ρε! επανεκκίνηση για να σκοτώσεις μια εφαρμογή! ευχαριστώ! καλά που το κέρδισε η γυναίκα μου και όχι εγώ! κάποια πράγματα απορώ πως δεν τα έχει σκεφτεί η Apple να τα κάνει πιο εύκολα. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Edited August 5, 2021 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 χαχαχαχαχα iPhone ρε! επανεκκίνηση για να σκοτώσεις μια εφαρμογή! ευχαριστώ! καλά που το κέρδισε η γυναίκα μου και όχι εγώ! κάποια πράγματα απορώ πως δεν τα έχει σκεφτεί η Apple να τα κάνει πιο εύκολα. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Αδερφέ σου απάντησαν πιο επάνω Κλείνει η εφαρμογή από εκεί Εάν συνεχίζεται το πρόβλημα τότε επανεκκίνηση Σε όλα τα λογισμικά αυτό γίνεται δεν είναι μόνο το iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Αδερφέ σου απάντησαν πιο επάνω Κλείνει η εφαρμογή από εκεί Εάν συνεχίζεται το πρόβλημα τότε επανεκκίνηση Σε όλα τα λογισμικά αυτό γίνεται δεν είναι μόνο το iPhoneδεν είναι έτσι. λέω ότι κόλλησε η εφαρμογή πχ Facebook. σε Android κάνεις force stop και την ξανά ανοίγεις και δουλεύει. στο iPhone της γυναίκας κόλλησε η εφαρμογή ανέβαζα την μπάρα ξανά άνοιγα το Facebook και ήταν στην ίδια κολλημένη οθόνη! αυτό ρωτάω για να ξεκολλήσει η εφαρμογή θέλει επανεκκίνηση;; άλλους τρόπος force close της εφαρμογής δεν υπάρχει; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 δηλαδή έκανες swipe up , σου εμφανιστηκαν οι ¨ανοιχτες' εφαρμογες και κανοντας το παραθυρο της εφαρμογης που σε ενδιαφερει swipe up δεν εκλεισε? παραξενο μου ακουγετε αν οντως ισχυει κατι τετοιο. δες το παρκατω βιντεο, κανεις αυτο και δεν κλεινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 δηλαδή έκανες swipe up , σου εμφανιστηκαν οι ¨ανοιχτες' εφαρμογες και κανοντας το παραθυρο της εφαρμογης που σε ενδιαφερει swipe up δεν εκλεισε? παραξενο μου ακουγετε αν οντως ισχυει κατι τετοιο. δες το παρκατω βιντεο, κανεις αυτο και δεν κλεινει? κάτσε μήπως δεν κατάλαβα... κάτω κατω στην οθόνη έχει μια οριζόντια μπάρα. που μόλις την πάω προς τα πάνω με πάει στην home screen κλείνοντας την εφαρμογή που ήμουν. οι "ανοικτές" εφαρμογές που τις δείχνει; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Δες το βίντεο που έχω παραθεσει στο προηγούμενο ποστ μου... Μάλλον κάτι κάνεις διαφορετικό και για αυτό δεν μπορείς να κλείσεις την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Δες το βίντεο που έχω παραθεσει στο προηγούμενο ποστ μου... Μάλλον κάτι κάνεις διαφορετικό και για αυτό δεν μπορείς να κλείσεις την εφαρμογηοκ κατάλαβα! το παίρνω πίσω αυτό που είπα για την Apple! χάχα Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 οκ κατάλαβα! το παίρνω πίσω αυτό που είπα για την Apple! χάχα Sent from my SM-A315G using Tapatalk Πολυ αστειο φιλε , κι εμεις γελασαμε με την Apple!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Δεν είναι έτσι Μπορεί να κλείσεις όντως μια εφαρμογή και μετά συνεχίσει να μην λειτουργεί Μου έχει τύχει Εκεί μόνο επανεκκίνηση Προφανώς ο άνθρωπος παραπάνω απλά δεν είχε κλείσει την εφαρμογή επειδή δεν γνώριζε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Δεν είναι έτσι Μπορεί να κλείσεις όντως μια εφαρμογή και μετά συνεχίσει να μην λειτουργεί Μου έχει τύχει Εκεί μόνο επανεκκίνηση Προφανώς ο άνθρωπος παραπάνω απλά δεν είχε κλείσει την εφαρμογή επειδή δεν γνώριζεναι όντως εάν επιμένει να μην δουλεύει επανεκκίνηση βέβαια Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Γενικότερα το iOS έχει παρά πολλά προβλήματα σε αυτό το κομμάτι αντίθετα με το Android που πλέον δεν τα συναντάς Αντιστράφηκαν οι ρολοι τα τελευταία χρόνια και δεν είναι και πολύ καλό αυτό για εμάς και για την apple Έχουμε crashes σε καθημερινή χρήση που παλιά δεν υπήρχαν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 επειδή με ρωτάει ο γιος γίνεται τα εικονίδια της αρχικής οθόνης να μπορείς να αφήσεις πχ μια σειρά κενό; τώρα τα πάει όλα πάνω πανω! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 επειδή με ρωτάει ο γιος γίνεται τα εικονίδια της αρχικής οθόνης να μπορείς να αφήσεις πχ μια σειρά κενό; τώρα τα πάει όλα πάνω πανω! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Όχι αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα ( λέμε τώρα ) του iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 επειδή με ρωτάει ο γιος γίνεται τα εικονίδια της αρχικής οθόνης να μπορείς να αφήσεις πχ μια σειρά κενό; τώρα τα πάει όλα πάνω πανω! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Μπορεί να παίξει λίγο με τα widgets και να τα παρεμβάλλει ανάμεσα στο εικονίδια του Home Screen προκειμένου να τα μετατοπίσει μερικώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Όχι αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα ( λέμε τώρα ) του iOS. Πως θα μάθει κανείς Εμένα με βολεύει έτσι επειδή έχω μάθει χρόνια τώρα με το iOS Και Android που παίρνω το στήνω έτσι ακριβώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Πουλα το και πάρε Android για εξιλέωση. Τι μπλεκεις με συ με αυτά του διαβολου? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 Σήμερα κατά την οδήγηση με τους χάρτες της Apple , πρόσεξα ότι έκανε αναφορά για ραντάρ στην περιοχή μου …. κάτι που το περίμενα και το εκτίμησα αμέσως. Ελπίζω η αμέσως επόμενη αναβάθμιση να περιλαμβάνει το όριο ταχύτητας ….. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 Πρόκειται για feauture που εισήχθη πρόσφατα με το iOS 14.5, αλλά απ' όσο γνωρίζω βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική λειτουργία, οπότε πολύ πιθανό σε επόμενη αναβάθμιση να υποστηρίζει περισσότερες πληροφορίες ή/και περισσότερες τοποθεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 Παίδες τι θα γίνει με το καρφιτσωμένα τόπικ; Πρέπει να σκρολάρουμε μέχρι κάτω αλλά και τη σελίδα 2 για να δούμε αν έχει νέο μήνυμα. Και μάλιστα τα ακαρφίτσωτα τόπικ αφορούν τα τωρινά μοντέλα. Δείτε το λίγο παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 6 hours ago, jg_sot said: Παίδες τι θα γίνει με το καρφιτσωμένα τόπικ; Πρέπει να σκρολάρουμε μέχρι κάτω αλλά και τη σελίδα 2 για να δούμε αν έχει νέο μήνυμα. Και μάλιστα τα ακαρφίτσωτα τόπικ αφορούν τα τωρινά μοντέλα. Δείτε το λίγο παρακαλώ. Σωστός... το έχω αναφέρει και εγώ παλαιότερα αλλά δεν είδα ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. August 30, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 Έχετε απόλυτο δίκιο, και διορθώθηκε. Ευχαριστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts